Tiden flyger förbi

Hejsan alla där ute,
så kul at ni läser min blogg! Tänkte börja med att svara på kommentarer, så får ni lite information.

Kommentarer:
angående familjen, så vet jag inte så jättemycket. Har inte haft jättemycket kontakt på grund av att deras dator inte har funkat, och de är inga dator människor. Men jag har en familj på fyra personer, mamma pappa och två syskon. En tjej som är född -94, alltså ett år äldre än jag. Och så har jag en bror som är född -00. Känns jättebra, och imorn ska jag ringa dem!

Det är inte för sent att åka, innan trean om man vill åka på high school. Annars kan man åka på collage!

Om ni vill veta om presenter så är det bara att titta i arkivet, för er som läser och ska åka, bara säg till så hjälper jag er! Jag är typ expert på svenska saker numera!

Det känns som jag har varit här många veckor, har komit rikitgt nära några personer. Alla är jättetrevliga och jag trivs verkligen. Som jag redan sagt sa jag när vi var i Boston: "lets go home". Älskar det här stället!

Mamma & Pappa- detta är 100 gånger bättre än konfirmationslägret typ. Helt galet glad att jag fick göra det här! Tack en mijard gånger om!!! (och jag förstår mig inte på mitt simkort...)

Dagen:
vi fick sova imorse också och så var det brunch. Sedan hade vi lektioner. Och efter våran paus, så kom jag typ en minut sent. Till Bobs lektion, inte bra! Jag var tvungen att göra 10 situps framför alla, inte kul!

Vi spelade inte baseboll på engelskan, eftersom de trodde det skulle regna. Men vi spelar imorn eller på tisdag.

Imorn ska vi även til typ rollerskating ställe! Ska bli så kul!!! Jag kan inte åka, men ändå. Och så finns det typ laserdome också! Så kul! Det här lägret är det bästa!

Vi hade en tjej som fyllde år också, så i homeroom så kom alla EF-staff in med en gigantisk tårta. Så mycket socke haha, som allt annat! De säger även at pizzan smakar socker. Har inte prövat, måste göra det någon gång.

Sedan gick vi typ runt, jag och två killar medan tjejerna badade. Sedan satt vi i gräset och lyssnade till när Blade sjöng. Hon är så duktig! Och så skriver hon egna låter, och hon skriver en på typ 5 minuter. Hon har "bara" 45 stycken på hennes dator. Massor fler hemma i Australien! Vilken talang måste jag säga!

Och nu sitter jag här med min a&f tröja och mina rosa tofflor och måste sova... Jodie sa att det inte blir så mycket sömn de här sista dagarna. Lite glad för det är jag allt, det är under kvällarna man lär känna alla!

Sov gott alla mina söta läsare (eller rättare sagt, trevlig dag!) Hörs imorn.
(ursäkta att det inte kom några bilder imorse, eller nu. Har liksom inte rikigt tiden att ladda upp dem till datorn, det är så fullproppat och jag ungås hällre med mina vänner än sitter inne på mitt rum och ugglar och väljer ut bilder!)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fortsätt njut det är nästan en hel vecka kvar och det kommer fortstatt hända masor med lika många intryck. Vilket ögonblick att tvingas göra situp inför ny människor-pinsamt som markus sade och jag tycker det var hårt ...och så långt ifrån svensk skola men på ett sätt - så är det så där du är. Lärorikt det med. Nu ska vi ut i naturen då vi nu är i Röjan. Kram mamma

2011-07-25 @ 10:46:42
Postat av: clara

jobbigt läge att göra situps framför alla, tänk vilken stor grej dom gör av att komma för sent. tur att det inte är så i sverige, hihi. ni verkar hitta på kul saker hela tiden, toppen! kram<3

2011-07-25 @ 12:00:14
URL: http://clarahednert.tumblr.com
Postat av: Emma

Hej finisen! Du verkar ha det toppenbra och har fått en massa kompisar! Jag är så glad för din skull (och såklart lite avis. Jag älskar USA!) Sedan får du väl ta och lägga upp lite bilder på fb så vi får se ^^,

Förresten var jag och gympade på friskis förra veckan, vi skakade rumpan med friskisTove! Det var grymt jobbigt! Hon har förresten färgat håret blondt, det får henne att se mindre läskig ut .... ;) Fast det kanske du redan visste!



Saknar dig såå mycket! Puss <3

2011-07-25 @ 16:35:40
URL: http://tepaus.soclog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0