storm

Hejsan
igår var det en storm här så internetet fungerade inte.
Jag kommer inte ihåg vad som hände i skolan över huvud taget typ. Jag gick inte till 8onde perioden utan gick till gymmet och bytte om för att åka till ett track meet i La grulla (utallas Gruja, så alla skrattade åt mig när jag utalade det. Duma spanska!

I alla fall det var bara massa sand och jag fick andra pris i höjshopp. Vi åkte hem precis innan det började regna, och det blev en väldig storm typ. STARK blåst och MYCKET regn. VI stannade på Peter Piper Pizza och alla typ var jätte rädda...
Åkte till skolan och sedan bussen hem. Ja det var verkligen en storm, något jag aldrig varit med om.
Det var en million blixtar och tornadovarning och det hadde haglat en massa som förstörde många bilar.


 Idag var en sådan där tråkig dag.

skola - hem - äta flingor - spela tvspel med JB
och nu ska jag sova.
natti natti
<3

Hej hemresa

hallå,
jag har varit så sjukt trött idag så det är inte sant! & ingenting har hänt... hel tråkig dag

engelska
collage conection
track
algebra
lunch
biologi
då vi tog ett test och jag orkade inte och gissa på allt.
us history då jag somnade sittande upp tills min bänkgranne(gillar inte henne) petade på mig och jag såg läraren sitta och stirra på mig. vi går igenom andra världskriget och tittar på film. SOm jag har gjort redan.
psychology
yearbook
då jag gick och frågade om jag bhövde ta TAKS testen som jag måste -.-

Jag stannade inte för practice eftersom min coach inte var där. Så jag åkte hem & såg brev angående min hemresa. Jag har inte fått samma dumma flytider som er, dumma dumma dumma! Måste ringa och prata med dem så de förhoppningsvis ska ändras. Jag åker hem tidigare samma mogon som min familj. Och jag kommer hem 8 timmar tidigare än min familj. -.- skit!

Sedan tittade jag på film på datorn.
Åt supergod mat med monica och satt och pratade med henne i typ 2 timmar!
Tog en dusch och nu sitter jag här. Ska gå och lägga mig för jag är jättetrött!
godnatt<3
pappa förvänta ett telefonsamtal imogon klcokan typ 2 eran tid!

irriterad

Hejsan,
jag har haft en bra men jag har varit irriterad typ helfick typ hela dagen och fick typ magknip huvudvärk:/

Ja jag har inga bilder och inget har hänt.
engelska
track
algebra
lunch
biologi -.-
us history
psychology
yearbook
(de gör en bok om skolan som en skolkatalog med alla elever i och sedan också om alla aktiviteter som pågår i alla sporter och allt)

Stannade för track och HighJump gick bra och sedan gjorde jag en running workout. Här ska börja springas!
Åkte bussen hem och åt och sedan målade jag naglarna.
Tog precis en kall dusch och nu ska jag sova. Kan behöva några timmar sömn!

ursäkta för ett suprerträkigt inlägg.
puss och kram! Sov gott <3

trött mikaela

Hejsan,
orkade inte skriva igår för jag gick och la mig sent. Jag vaknade up kockan 1 ungefär och gick ner och Monica lagade Pannkakor, ägg, bacon och små korvar. Mumsmums!

Jag gick up och pratade med Pappa & sedan tillbaka ner för att måla påskägg. det blev jättefina!

Några av mina fina ägg :) Tog evigheter men kul var det. Vi  tog även en paus och åt supergod middag med kyckling och vitt ris och grönsaker. Tänkte på ett "typiskt svensk" måltid. haha! 

Vi åkte senare iväg på kvällen och hämtade upp Ines (hon har vairt i New York med hennes mamma) det första hon sa var något på skämt , sådär elakt till mig, när kom kom in i bilen. Så jag sa åt henne att jag skulle vara elak mot henne resten av tiden. Så jag var det. Och  senare blev hon typ sur på mig. 
 
Vi åt popcorn och tittade på film i garaget medans vi målade flera ägg. Och sedan när Monica åkte och hämtade Christina tränade jag på en maskin som Chsitina precis har köpt. 
  

Monica målade mig och Ines haha!

Jag gick inte och la mig förens klockan 2, efter jag hade tagit en dusch. Jag var inte trött eftersom jag vakande så sent.

Måste medge att jag hade svårare att gå up. Vaknade men somnade om igen och vaknade igen och såg ett sms av Monica på min telefon där det stod you up? och jag svara med yes now lol och jag hörde henne skratta nedanför när jag öppnade dörren till mitt rum haha!

Åkte buss, åt frukost och gick till extra lång försa lektion där vi tittade på film och jag fixade mitt smink. En kille sa till mig att jag han såg skilladen på mig med och utan (bara ögonsminktalar vi om) och han sa att jag såg bättre ut med (som jag också tycker, det framhäven mina ögon). Men alla andra säger att jag ser bättre med utan, eller hur säger jag!
track
algebra
och vi hade ingen skolklocka idag så vi gick engligt klockan. Och jag tror jag kom sent till varenda lektion haha!
lunch
biologi
kan inte vänta tills vi får physik igen!!!!
us history andra världs kriget
psycholohy glömde mina dumma journals hemma så nu blir de sena
yearbook där jag sitter och inte gör någonting

träning efter och ja sprang även. Sa att jag ville göra the running workout:)

åkte bussen hem. och åt flingor!
Målade mer ägg och tränade på maskingen
tog en dusch och rakade benen (känns helt pointless eftersom de växer i rasande fart-.-)

nu ska jaf sova! ska plocka med kameran imrgon så hoppas ni på bilder.
puss och godnatt på er <3


danskonsert

Hejsan,
orkade inte skriva igår, kom hem klockan 12 ungefär och det blev bara inte så. Och vetni jag vill så inte skriva, har ingen skrivlust över huvud taget!

vnlig skoldag på fredagen
engelska - akward moment då våran vikarie började säga att om jag gifte mig med någon härifrån så skulle den personen inte ha så mycket pengar så jag kunde gå och resa runt jorden som jag berättade för henne var vad jag ville göra med mitt liv. Och jag blev helt sur& sa att jag skulle inte förlita mig på någon annan utan skulle tjäna mina egna pengar! Och hon kunde inte ens engelska, typ min engelska i 3:an. Ville bara gå därifrån
track  gjorde ingenting, lärde mig hur man för en vattenfalls fläta de är jättefina!
algebra då vi jobbade tror jag 8kommer inte triktigt ihåg)

lunch
då jag gick med alessia (Jaime var inte i skolan, eller han kom efter 6 perioden) och sedan mötte vi up en annan kompis som jag inte sett på evigheter så vi stod och pratade typ länge. och sedan gick jag och letade efter sekriteraren men hon var inte där. och jag kom försent till Lunch för att äta.

biologi orkar inte
us history vi började med andra världskriget
psychology kommer inte ihåg rikitgt
yearbook och jag gick till dansrummet:)

Sedan åkte jag med AnaKaren och några andra (inclusive Jaime) till massor med olika ställen och sedan till en resturang där vi hämtade up mat och sedan vidare till Dans huset. Där de har haft sina folklorico conserter.
Där de dansade delar av 3 musicaler. Cats (min favorit), Lion King och någon annan. det var 4 skolor som dansade och det tog typ 2½ timme.

slänger in ngra bilder imogon.

Sedan åkte vi Whataburger och åt och satt och pratade i en evighet.
Ana släppte av hemma vid 12 tiden och jag spelade räserbilar med JB ett tag.
Låg och smsade med Alessia och sedan somnade jag klockan 2 ungefär.



Vaknade redan vid 10 tiden och låg och pratade med underbara Clara i telefon.

Jag gick up och pratade mer med familjen och henne. Och jag åt frukost vid typ 2 kanske och satt och pratade relationer & om Ines och allmänt med Monica. I typ 2 timmar!

Jag pratade mer med familjen. Världens bästa!
Och sedan när alla sov så spelade jag spel med JB. Mario på wii! så himla kul!!!!

Vi åt middag vid 9 tiden och hade ingen aning om hur snabbt tiden hade passerat. Jag kände mig som en liten 10 åring, kändes som jag inte behövde bry mig om någonting! Underbar känsla!

Vi fortsatte att spela och tittade även på tv tills 12 ungefär. Och sedan satte jag mig här och chattade med en kompis från Camp! någa av dem har jag kvar! kärlek med alla dessa underbara människor i mitt liv!

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Den är redan halv3. HHAHA hoppas jag kan sova längre imgon!
Godantt mina kära<3

Track meet thursday

Hejsan
en riktig händelserik dag idag skulle jag kunna säga. Och jag har blivit bättre på att använda min kamera haha!

Började med att äta frukost och sedan gå till lockerrummen för att lämna in min saker till coachen. Men jag hittade honom inte så jag gick till engelskan och på vägen dit såg jag att hans dörr var öppen. Så jag gick till mittklassrum och tillbaka igen för att lämna in dem. Så nu är det klart! På engelskan satt jag och tittade på kläder på datorn. Vi hade vikarie igen och en uppsats att skriva. Men det tar jag en annan dag!
track då vi strechade en massa
algebra då jag lär mig saker nu haha
lunch gick och letade efter sekreteraren pga. min skoljacka. Men hon var inte där idag. Går och letar imorgon instället.
biologi läraren blev sur för jag la ner huvudet på bänken och sa att jag hade haft svårt att få ner anteckningarna igår. Jag bara: VAD TUSAN SNACKAR DU OM? är inte mycket för bråk inte så jag sa ingenting Men jag är den eleven som är bäst i klassen och har bäst betyg. Alltid den som gör mina läxor och vad som ska göras. Och så säger hon de till mig (vi har inte samma lärare men ändå!) Jag blev helt förbannad!!!

Jag och sötaste Jimena. Som även spelade soccer med mig men vi har ju nu båda slutat!

och så här ser klassen ut. Sitter bra längst bak!
us history då vi tog anteckningar.
psychology tittade på roliga saker och gick igenom testet. Fick ett fel = 80. Lägsta betyget i den klassen jag någonsin fått, haha!
yearbook hade vikarie så jag tog med mig Jaime och gick först till min fysiklärare för att fixa ett fel på ett test som inte ens var ett fel. Och sedan till dansrummet. 

Efter skolan så gick jag till locker rummet och gick min uniform och så gick vi ut och värmde up. Sedan satt vi och väntade i en evighet och jag blev bränd av solen hahah. 


Jag och Kimberly(: Hon hoppar även varsity och är duktig såklart!
En från våran skola som vägrade hoppa på riktigt Men de var en cool bild!

Jonny jag och Kimberly(:

Jag och Perla. Hon är dukig och är super kort. Jag är 5'11 feet och hon är 4.11 ungefär 140 cm!


vi försökte ta skydd från den stekande solen i coachens skugga. Han är den längst till höger på raden!

en kille som hoppade på rikitgt, inte från våran skola.

Alessia den sötnosen kom och tittade på mig i början men hon behövde åka hem innan jag åkte. Skulle ta bussen som gick klockan 7.

Satt och pratade med tjejerna och Jonny tills vi hoppade. Och även med Alessia såklart innan hon åkte.
Jag hoppade 4'4 tror jag. Och jag fastnade mellan mattan haha!

Sedan pratade jag med en annan person och gick in och gick in och fick mat och sedan (dumt nog) gick vi tillbaka till track stället. Och jag stod och jämförde längde med massor av killar. Då en var längre än mig.

när allt var slut gick vi till bussen och ick reda på att bussen hade redan åkte därifrån. Så det var bara att ringa våra föräldrar. Jag åkte hem med en tjej i en cool orange jeep. Tyvärr kom hennes pappa 1 minut senare än vad hon satte tiden på oss (för att vi redan var sena). Så imorgon ska vi få göra extra eftersom vi missade bussen. De trodde vi redan hade åkt hem.

Kom hem och pratade med Monica. Känns som vi kommer närmare igen. Tog en dusch och klockan är redan över 12 så jag ska hoppa i säng och sova!
Säger faktiskt att det är skönt att det är fredag imorgon så jag kan få sova ut under helgen. Har varit trött hela veckan.
puss och kram.
Sov sött <3

small things makes your days

Hallå
har haft ännju en bra dag:)

Jag vaknade up helt trött, kom inte i säng förens över 12. Somnade till att min mage bubblade, jättekonstigt! Jag kände bubblorna utanpå magen! hahah

Gjorde mig såklart iorgdning och åkte till skolan. Jag åt en frukost tacos(inte så god över huvud taget, som all annan skolmat) Sedan gick jag till första perioden, engelska, då vi hade en vikarie. Och Jaime kom in och hade en annan tackos till mig, tyckte jag var gulligt:]
En annan gullig sak under engelskan var att jag gick till biblioteket och på cägen tillbaka sa jag Godmorgon till en lärare som jag aldrig sett förut. Och hon svarade med att jag skulle söka som fotomodel! Betyder ännu mer när en främling säger det än när en kompis säger det! Typ gjorde min dag<3
collage conection då jag gick till biblioteket och satt och läste Alessias Sms haha
track då vi hoppade lite och det går inte jättebra måste jag säga.
algebra lätt som en plätt

lunch
då jag gick till rektorn sekriterare och betalade för skoljackan. Behövde som tur inte betala alla 220 dollarna utan bara 65! PHU! Har en sak att tacks skolan för i alla fall!

biologi med massor av anteckningar
us history mera anteckningar
psychology tog testet och det gick bra, glömde bara bort två namn på saker.
yearbook vi hade en vikarie så jag sa: Miss kan jag gå till en annan klass. Och så gjorde jag det, satt och tittade på dansarnas inspelning från showen jag var på förut.

Sedan hade jag träning efter skolan, då jag hoppade. Och GUD om det var varm, kände mig typ svimfärdig, haha! lite för varmt för min smak. Men som alltid hade vi väldigt kul och satt i skuggan av coachen.

Gick in och satt och väntade på bussen i en evighet, det var en tjej som hade tagit med sin lilla hundvalp till skolan så satt och gossade ner mig i honom ett tag.


söt som tusan måste jag säga!

Åkte sedan bussen hem i en evighet verkligen! Tog över 30 minuter. Var 3:e sista personen att bli avsläppt.

Hemma så åt jag mat och sedan så spelade jag Bil-spel med JB på xbox:en det är sjukt kul och jag blir helt taggad! Jag van typ två gånger! tyckte jag var dukigt, haha och det är sjukligt kul som sagt. Och det är så roligt, han fixade en bil till mig och jag sa alltid att jag ville ha en gul bil. Och nu vill han också ha det. Gulligt!

TOg precis en dusch och nu ska jag sova! Klockan är 11. Och imorgon har jag ett track meet. Önska mig lycka till!
puss och kram
Sov sött<3


one of those days you don't even think of home

Hejsan,
idag har jag haft en superdag! Och inte ens ägnat en tanke på sveige. Jag har till och med läst ur Zlatan boken på svenska för hela klassen och allting och berättat om längden på verända en i familjen. Men nepp, inte en ledsam tanke över huvud taget.

Jag ska försöka ta mer bilder och så, men det är svårt. Det är liksom som att säga till er att lägga up en bild på eran vardag liksom. Vill inte känna mig helt konstig och gå runt och ta kort när ingen annan gör det. Men jag ska försöka bli bättre!!!

Till min dag då: Alessia är tillbaka så jag fick äntligen träffa henne på bussen en snabbis!! :D  saknat henne under tiden hon har varit i California på en EF Tour.
engelska där vi fortsatte med testet som jag tyckte gick riktigt bra!
track upptäckte att jag hade glömt alla mina kläder hemma
algebra de dagar vi jobbar lär jag mig faktisk saker. Som idag!
lunch
fysik (biologi)
läraren gjorde så att en kille fick kyssa ett skelett huvud för han hade somnat.
us history skrev typ ett brev om "the great depression"
psychology kom precis på att jag har prov imorgon. Pluggar på det i bussen imorgon!
yearbook då jag gick runt lite och pratade med Monica.

Åkte hem för att jag skulle åka iväg med Monica till ett ställe för att beställa skol jackan. Vi var där typ 1 minut innan de stängde och nu är allt (nästan) klart. Jag ska bara prata med skolan om jag kan få ett bidrag för annars får jag betala en  väldig massa pengar själv!

Sedan åkte vi hem och åt mat. Och sedan spelade jag bilspel och Mario med JB. Det var jättekul och jag blev helt hyper när vi spelade bilspelet! Vi åt även glass med nötter och chokladsås! Mums!

Sedan klockan typ 10 så slutade vi spela och jag gick ner för at springa på maskinen. Så det är vad jag har gjort idag.

Klockan är redan halv 12. Så jag ska ta en dusch och gå och lägga mig. Men det var en super dag då jag verkligen kännde mig lite som en del av familjen. Hade trevligt med Monica och med JB!
Godnatt <3
(och såklart längtar jag efter er alla något otroligt)

Tillbaka till vanligheten

Hejsan,
jag har haft en toppenstart på veckan. Tillbaka i skolan! yeah!
engelska då vi läste klart en bok och sedan så håller vi på att ta ett test på den.
track vet inte riktigt vad vi gjorde, lite hoppövningar sådär
matte inte ett skit. Älskar min matteklass haha!
lunch
fysik(biologi)
vi har nu i två veckor en annan lärare. Hon är superrolig! För att vi ska lära oss biologi för TAKS test som snart kommer up.
us history tog lite anteckningar
psychology tog lite mer anteckningar
yearbook då det slutade med att jag gick till dansummet :)

Sedan hade jag träning. Vi värmde up och sedan så gick jag över till high jump. Vi har så roligt där, coachen skämtar alltid med mig och han får mig verkligen att skratta!
Sedan hoppade jag resteg en gång... vet inte riktigt vad de ska bli av mig. Jag gick senare in och tränade magen. Ska börja springa hemma på maskinen. För jag tränar inte riktigt över huvud taget:/

Jag kom hem och så frågade jag Monica om jag fick åka ut på en BBQ till en av Dansarna med Jaime. Så det var vad jag gjorde. Visade sig vara en födelsedags fast liknande. Aja det gick bra(: Och det var trevligt! Jag var hemma klockan halv tio och Monica sa: är du hemma redan! Bra att hon tyckte det, kan behöva lite tillit!:)

NU ska jag duscha, och sedan gå och lägga mig. Jag är trött!
Godnatt<3

segaste dagen någonsin

Hejsan,
jag har inte skrivit på några dagar. Så här kommer det.

Fredagen vet jag inte vad vi gjorde typ ingenting. Inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Jo jag hade träning, typ ingenting och efter det så gjorde jag ingenting. Som sagt, jag kommer inte ihåg så det var väl antagligen inget viktigt.

Lördagen, igår, var en bra dag! Jag sov tills klockan 1. Åt frukost - pannkakor vid typ 2. Sedan satt jag och pratade med Monica och Sandra. och satt även och kollade på bebisen. Hur söt som helst, men jag vet inte vad jag ska göra med henne, hon är så liten!!! Jag titade på två filmer. Horrible bosses och någon annan(:

Tog mod till mig och frågade om jag fick åka till bion med Jaime. Så det var det jag gjorde. Klockan sju kom han och plockade up mig. VI åkte dig och köte biljetterna och sedan gick vi runt på Walmart som ligger bredvid tills filmen började klockan 8.40.
Vi såg 21 Jump Street, super rolig film! Sedan åkte vi och åt middag. Och sedan skjutsade han hem mig.

Klockan 1, 2 någonting så ringde jag och sjöng för Madeleine som fyllde 13 år! Min stora Lillasyster. GRATTIS I MÄNGER IGEN! Och jag somnade inte förens klockan typ 4, eftersom jag var med på deras presentöppning via telefonen.


Jag vaknade up flera gånger under natten men vaknade helt up up klockan 1 igen. Och det var heltdött i husen tills klockan fyra. Satt och tittade på SVT play hela dagen i min säng. Har sett 6 st timmesavsnitt. Värdelös dag!

Åt kyckling till middag typ klockan 7 kanske. Dagen har sprungit förbi.

Jag var även med och pratade i telefon i en timme med familjen & farmor och farfar. Ringde precis i rätt ögonblick för att vara med för mer paketöppning. Verkade som on sötnosen har haft en bra dag! Glad för henne!

Nu ska jag ta och gå och duscha och sedan så ska jag gå och lägga mig. Klockan är redan 11 och jag har skola imorgon. men jag har inte ens varit uppe så jag får väl antagligen ligga och läsa min bok! Zlatan boken!
GODNATT <3

boooootttsss!!! :D

HEJSAN!
Mikaela på jättebra humör hade jag skrivit, och så skrev jag hela inläget och det försvann, så inte lika glad. Men jag har haft en super dag!

Vaknade up vid typ 10, missade min träning, behövde sova. Men jag gick tillbaka till sängen och tittade på Snow White, lite besviken på filmen för den följde inte alls. Men den var bra om man inte visste historien. Snövit sov typ bara i 10 minuter, besvikelse!

Gick up och åt tamales (mexikans mat typ). Och senare så åkte alla iväg och fiskade utom jag och Christina. Vi hitta ett paket med mina presenter. Tackar så mycket! <3 godiset har jag faktiskt lite kvar av haha!

Jag och Chritina åkte iväg vid 4 ungefär och gjorde några betalaningar för Monica. körde vilse och hade en bra tid. Pratade lite sådär smått.

Vi åkte till mallet och jag köpte massa smink. :) Och vi gick runt lite. När vi var klara åkte vi till starbucks och drack frappetchino. EFter det så åkte vi till en boot affär och jag köpte ett par superfina boots efter lite letande! :D

<3

Nu ska jag sova, ska up klockan 7 imorgon för träning!:)
GONDATT! (:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIKAELA<3

har haft en dag med up och ner. och nu är det faktiskt över. Tack skulle jag vilja säga.

Till min dag då:
Jag sov tills klockan typ 11. Efter att ha ringt mina föräldarar och de sjöng på till mig på 12 salget. Och sedan ringde hela familjen och sjöng för mig två timme senare när jag sov :)

Vet inte riktigt vad jag gjorde hela dagen.
åt frukost och fixade min kaka, en super söt kanin!


VI åkte senare iväg till HEB och jag åt sushi som alltid. Alla tog smakprover till mig.
Sedan åkte vi hem och hade en BBQ och efter det så åt vi kaka.
up och "sov"
Och där var det slut på min 17 års dag


beloved 16, I'll always remeber you

Hej,
jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag exploderar.

MIn dag- track då vi spang en masa och jag var typ död.
Sedan hade vi en BBQ, massor med god mat.

Åkte hem och pratade med Louise och Clara. Och även lite med min familj.

Tog en dusch och sedan åkte vi iväg til HEB och köpte middag. Lagade middag & åt.
Sedan gjorde Monica en tårta, ser ut som en kanin, och vi gjorde påsk ägg.

Juste, jag fick blommor av världens finaste familj

Jag orkar inte skriva mer nu. Har lite käsnlor att ta tag it.
Puss och kram. 16 år på jorden helt galet.
Godnatt! <3

Dr Suess - Mr. Lorex

Hejsan,
idag har varit en bra dag, och väldigt tröttsam. Jag vaknade up klockan 7 och Monica körde mig till skolan där jag hade träning. Som inte riktigt gick så bra, men det var en bra start på mogonen.

Fick skjuts hem av en kompis och hemma så åt jag massor av frukost typ en timme senare. Vet inte riktigt vad jag gjorde senare. Spelade memory med Destanee(sandras äldsta dotter som bor här några dagar) Lekte lite andra lekar och klockan typ två tog jag en dusch.

Gjorde mig iordning och plattade håret och gjorde flätor på ines och Destanee. Senare åkte vi iväg till bio:n och vi såg: Dr Suess, Me Lorex. Verkligen en supersöt film! Riktig feeling good film. Gjorde min dag. Det är en barnfilm men den är helt underbar!

Sedan åkte vi hem och stutsade för att sedan åka iväg till Walmart då jag köte massor med saker till migsjälv. Saker som behövdes. Som tandkräm till exempel!

Sedan åkte vi hem och vi åt mat och sedan diskade jag och sedan la jag mer pussel och målade lite i en bok. Tröttsamt att ha med en liten 5-åring att göra.

Nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan gå och lägga mig. Upp klockan 7 imorgon också. träaning och sedan en BBQ med track tjejerna. Hoppas det blir kul!

räknade ut att jag är född på 12 slaget här i USA. Så det är fortfarande den 14onde! 1 dag kvar nu....
Godnatt <3


hej tråkigheyt, du är min bästa vän

Hej
har världns hemskaste ögonblick nu. Om jag hade möjligheten att sätta mig på ett plan och åka hem just nu skulle jag inte tveka en sekund! Ingenting har hänt men jag orkar inte mer känns det som.

Idag har jag:

  • tittat på sluten av en film - Hugo - som vi tittade på under egnelskan tidigare under veckan.
  • ätit flingor
  • tagit en dusch
  • skypat med Clara, Sara & Linnea

Kul dag.

Jag har träning imorgon, förhoppningsvis kan jag gå om Monica kan köra mig... annars så är det väl ännu en dag då jag inte gör någonting. Kul. har spring break hela nätsa vecka. Ännu mera kul.

Snart ska jag sova.
Godnatt


när tiden flyger

Hej på er:)
det var ju ett tag sedan.

Torsdag så var det en helt vanlig dag i skolan, och efter det så hade jag ett track meet. Jag hoppas 4.4 feet som är tca 136 cm. det går bättre:) hem och sov. Kommer inte ihåg så mycket men hade en bra dag. Åt mat i dansrummet eftersom alla pratade om att det skulle vara en food fight. Något som jag gärna unviker.



På fredagen så var det skola och jag gjorde typ ingenting. engelskan spelade jag uno med Samantha och tittade på film.
track ingenting varisty tjejerna åkte till ett eet
algebra åt vi äpplen och lime med peantbutter
lunch åt inget för jag var inte hungrig, jaime åt min mat
fysik typ lektionen vi jobba på, tog ett test och började titta på harry potter litegranna
us history han hade någon tråkig genomgång
psychology ingenitng tror jag, tittade på roliga filmklipp
yearbook då jag gick till dansrummet och gjrode ingenting

åkte bussen hem och åt flingor. Senare åkte jag iväg till bio:n och tittade på John Cartney med Jaime nefty och tanya. Och vi åt även sushi som killarna aldrig hade smakat. det var inte största favoriten direkt haha! Något som är saknat från min sida!

hem och somnade som en stock!

Idag - lördag - vaknade jag klockan ett. gick inte up ur sängen förens klockan 2 och då åt jag flingor. Jag pratade med min familj som gjorde mig på bra humör med massor av skratt med mina syskon. Saknar er så mycket. och jag kommer komma hem och bli mobboffret i min familj! :P älskar er <3

Sedan har jag tittat på Harry potter 7, del 1 & 2 - kärlek och så mycket minnen. Önskar min värld hade massa magi i sig!

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Sova en massa!
godnatt <333
och jag fuller åt om lite sådär 3 dagar

swinglish

Hejsan,
läste precis att jag skev so i min förra rubrik, hahah fattar ni vad min hjärna gör här? jag blir snart helt engelsk skrivande. Det skulle ju såklart vara så!

till världens bästa dag idag!!! inte alls. Så här var min dag:
jag gick till doc och de gav mig treatment för min for som gör ont.

Sedan gick jag till rum A234. Där jag tog Task test tills klockan 4.
klockan 11 var det lunch.
och alla var klara halv 4 så vi fick prata i 20 minuter.
KUL DAG!!!!

sedan gick jag till track där jag värmde up och sedan hoppade några höjdhopp. Men min fot gör ont så jag gick och fick treatment igen. Sedan tejpade han min fot och de kittlade som tusan när han skulle ta bort det. Och han gav mig även en saltgurka, snällt av honom. Han säljer dem egentligen.

Stod och pratade med en av coacherna om sverige tills bussen behövde åka och hennes ansikte var obeskrivligt. Hon var verkligen helt fasinerad.

Åkte bus hem och det var för en gång skull kul, inte så akward.
Hemma åt jag - räkor (inte så goda som färska, inte på långa vägar, men räkor saknas!)
Duschade och nu ska jag ta och gå och lägga mig.
Mikaela trött!
Puss och kram & Godnatt!
och mamma&pappa ni är bäst! ville bara att ni skulle veta!

RING MIG SO FORT NI SER DET HÄR:)

Hejsan
jag ska sova nu, snart. Det första jag vill säga är att när ni läser det här, snälla ring mig! stunt samma om det är mitt på natten min tid. Det det är om är min telefon, behöver ladda den & jag kan inte göra det själv (för mitt cpkort funkar inte). Så snälla väck mig up med en gulligt godmorgon Mikaela<3

Min dag då: åt dubbel frukost.
sedan gick vi till testing rummet som vi ska ha imorgon... var där i typ 15 minuter(för man skulle hitta sitt rum) och sedan gick vi till engelskan.
track
algebra
lunch
fysik
ushistory
psychology
pratade med läraren lite om vad som kommer hände när jag kommer hem, och han är smart. Han ver verkligen vad som är up och ner. Han sa precis de sakerna som jag tänker hela tiden på att de kommer hända.
yearbook

sedan stannade jag för track. Det var en kort träning idag, bara tills klockan 5.30 för vi har test imorgon.
JAg tog bussen hem och såg JB och Christina på vägen hem gående från en affär ganska nära oss.
Hemma åt jag lasange igen.
Jag har tagit en dusch och nu ska jag sova.
Imorn stannar jag i samma rum hela dagen för TASK test.
GODNATT!<3
och glöm snälla inte att ringa mig tack:)

i'm a fish

Hejsan
nu ska jag börja med att förklara rubriken så ingen (pappa) blir helt förvirrad. haha! Jag kan fortfarande inte andas med min näsa, så jag känner mig som en fish som måste andas med munnen hela tiden.

sedan hade jag en helt vanlig skoldag, engelska
track
algebra
lunch
fyisk
us history
läraren var dum, och vi tog ett oförbrett test
psychology
yearbook

practice efter skolan, höjdhopp och sedan in i weigh roomet.

åkte hem och åt lasange (monica är inte hemma, hon åkte till san antonio tror jag)
jag spelade ett spel med JB efter att jag hade duschat och nu ska jag gå och lägga mig!
kort och tråkigt inlägg, helt vanligt. Ingenting händer direkt.
puss och kram <3

monopol :)

Hej:)
har haft en väldigt lung och skön helg i allmänhet. Med de faktumet att jag har varit halv sjuk. Fortfarande lite snuvig och kan inte andas med min näsa. Känner mig som en fisk.

Jag vaknade klockan halv 9 och ja vet inte riktigt vad jag gjorde, pratade i telefon med mina föräldrar var inne på datorn typ. Jag gick inte up ur sängen förens klockan 12 någonting.

vi åt pannkakor och ägg och toast till frukost! MUMS!

sedan kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Jag spelade Monopol med Ines och JB, Ines slutade spela efter typ en halvtimme, och jag och JB spelade i typ 4 timmar säkert! Jag van tillslut och hade allt! :)

vi åt hotdogs och massa chips och satt och pratade. Pratade en massa med Monica. Det känndes liksom som en helt perfekt conversation lite. oförklarigt. 
 
snart ska jag ta en dusch och gå och lägga mig:)
godnatt och jag hoppas på en friskare och glad vecka!
10 dagar kvar!!!

jag är sjuk

Hello:) 
en kall mikaela kunde inte somna igår. Sov med mjukisbyxor och tjocktröja på mig. Somnade vid halv 12, och jag vaknade halv 9.

Jag pratade med Clara, Sofia och Louise via skype. Tittade på MiominMio & en annan film som heter young adult.

Sedan spelade jag monopol med JB i typ tre timmar. Monica kom hem och vi gick ner och spelade twister, memory och ett annat spel. Och Monica lagade god mat till oss.

Hon gav mig även någon röd medicin för hostan och jag åt en hel citron för min hals typ.

Klockan är 9, och jag ska redan gå och lägga mig. tog en dusch och jag är hel sömning.
Godnatt!<3

101 - 100 - 99

hejsan,
missade två dagar pga. att jag kom hem sent och jag försöker hålla min sovtid vid 10. 

onsdag var en helt vanlig dag. Kommer inte ihåg något speciellt alls! Vi hade collage conection, som varje onsdag. Jag stannade för track efter skolan och åkte hem och åt. Sedan åkte vi iväg till Walmart då jag köpte lite småsaker och var inte hemma förens klockan 10, så jag sov inte förens klockan 11.



Jag vaknade klockan 6 för att väcka up JB - då både Monica och Christina var borta sedan fem den mogonen för att christina skulle ta ett körkorts test. Jag satt och pratade med pappa via telefon lite. Vanlig dag i skolan. Jag lämnade klockan 3.30. till Mission Veterans för ett track meet då jag hoppade 4.2 feet (vet inte hur högt det är i cm) högsta jag har hoppat. Men jag skulle ha klarat 4.4 men jag sparkade inte med benen så jag lyckades inte, jag var över ribban dock!

De tog oss oss och äta Pizza efter, tillbaka till skolan och sedan hem och direkt i säng.

Den här dagen var det exakt 100 dagar kvar tills jag ser min familj igen!!!! :D



En lite annorlunda dag i skolan, fick veta att personer pratar skit om mig under första perioden.
Track då vi spang en mile.
Sedan gick jag till GOOD LIFE sak, då alla som har A eller B i alla klasser eller perfect närvaro får gå. DÅ jag satt med Ines och tittade på konserten när folkclocico dansade. Åt ingen lunch för vi fick natchos under dansen. Och fick även veta att det hade varit ännu ett magkrig. Så glad att jag inte gick.

resten av skoldagen var okej, mit humör gick up och ner som tusan. I fysik var jag glad och klippte massa åt läraren. Gjorde inget i Us history och tittade på en film på psychology:n. Yearbook gick jag och åt glass i en annan klass.

Jag åkte bussen hem, satt och pratade med mamma i över två timmar. Bäste på hela dagen typ, har så mycket att prata om! underbart! tack så mycket!<3

Sedan gick jag ner och åt och spelade Uno med ines, jb och sedan ersatter ines med Monica. Under tiden vi spellade fick jag rysningar och skakade på mig som en hund och vi alla kunde inte sluta skratta! fick ont i magen så mycket som vi skattade.

Idag har jag även druckit över 3 liter vatten. Har en vattenflaska som jag fyller up, så här ska börja drickas mer vatten. Resultatet på det blir säkert att jag vaknar upp mitt i natten och behöver gå på toa. 

Nu ska jag i alla fall sova, är trött och halvsjuk! Så ska sova, och förhoppningsvis Läääänge imorgon!
puss och kram <3
9 dagar kvar
13 tills min födelsedag

RSS 2.0