Home game

Hejsan,

klockan 5 så ringde min mobil imorse. Av Hayley som kom in och tog över min säng, haha skojjar bara. Släppte in henne och sedan så somnade vi om igen. Sov till klockan 9, då mitt alarm ringde och vi gick up gjorde oss iorning och sedan försökte hitta en ride till våran soccer match. Hemma game.

Hayley's vän kunde släppa av oss. Som tur var! Vi hade vita uniformer hemma som var helt genomskinliga. Kul att jag hade två tights och ett par shorts på mig i typ 25 grader. Tog fel trosor på mig, helt knall lila.... nu vet jag de tills nästa gång i alla fall.

Jag fick spela ganska mycket, som stopper. Och det gick skit i första halvleken. Andra spelade vi mycket bättre. Men de sköt in 2-0 på oss i första halvlek. Tyvärr.

Efter matchen så frågade Hayley om hon kunde åka med hennes kompis (samma) till whataburger och äta. Och det var okej, och även okej att jag kunde följa med. Men sedan fick jag ett sms om att jag skulle ringa henne från hemtelefonen när jag kom hem. Så mycket litar hon på mig.

Vi var hemma ungefär klockan halv 3 -3. Vi slängde sakerna på golvet och la oss i min säng. Jag, Hayley och Ines (ibland) pratade och Hayley somnade i typ 3 timmar. Ines var på sin dator. och jag spelade och lyssnade på musik på Hayley's Ipod.

Vi lämnade inte sängen förens klockan typ 7-8. Då vi började titta på en film, men Hayley och Ines var hungriga så vi gick ner och åt alldeles för mycket nudlar. Tvingade i oss det sista, för Monica kom hem när vi satt och åt.... Hon sa ingenting.

Jag och Ines diskade och sedan så gick vi upp till min säng igen. Jag skickade ettt sms till Monica och frågade om hon ville prata idag eller imorn. men hon åkte ut någonstans med Christina.

Jag spelade lite kort med Hayley och sedan kom Monica hem. Hon sa att hon hade hört massor av rykten om Jaime.... och att hon vet vem han är och så vidare. Hon vill bara göra klart med mina föräldrar att det är okej att jag går ut. Sedan berättade hon massor av saker som hon inte låter sina barn göra. Jag tänker inte ta det här på bloggen.

Nu ska jag sova, sov ca en halvtimme innan men jag är trött!

Godnatt
på bättre humör men väldigt många tankar snurrar i huvet just nu....

grounded.....

Hejsan,
riktigt kul liv jag har...
jag har varit typ irriterad hela dagen och har inte gjort ett skit.

Klockan 2 på natten så ringde världens bästa mamma mig. Jag berättade allt som hade hänt, inte för att de kan göra något. Men jag ville ha deras stöd, världens bästa mamma! <3

Jag somnade om och gick up klockan 7 igen. Träning i skolan. Så vi gick till Leo's och där åt vi frukost tacosar och satt och pratade om mitt lilla problem... Tydligen hade Marissa sagt massor om att jag hade varit ute och gjort massor av saker som jag inte hade sagt och så vidare. Blir så himla irriterad, eftersom jag har inte gjort ett skit fel!

Träningen så sprang vi en massor och sedan övade vi på possitioner(har ingen aning om hur man stavar det). Träningen var mycket roligare idag än igår i alla fall för Hayley och Alessia var där. Mina två tjejer, vi är typ vår egna grupp.

Träffade även Jaime, så att vara i skolan var det bästa med hela dagen.

Vi var de första som blev avsläppta av bussen. Hemma så gjorde jag inte mycket, jag tittade lite smått på datorn. Jag och Ines spelade Uno och Set och pratade om familjer hemma och allt som pågår just nu. Jag är inte ensam på min sida, och hon är mitt vittne till att jag har varit hemma och allt.

Monica skickade ett sms och sa åt mig att ringa henne från hemtelefonnummret, testar hon mig ännu mer om att jag är hemma? Ahhhh jag är så arg! Hon sa att hon var ledsen (eller hur?) att jag inte kunde gå ut, men hon behövde klargöra lite saker innan. Fortfarande --> jag har inte gjort något fel!!!

Sitter framför datorn, med mobilen och jag måste sova.

Hoppas jag kan gå till min match imorn... Jag ska fråga imorn, om inte kommer jag bli helt galen. Åh jag önskar att världens bästa föräldrar kunde vara här, för detta skulle aldrig hända hemma! Alla jag har pratat med är på min sida, det här är inte rättvist!

Jag är på misshumör och vill bara gråta. Jag ska ta en dusch och gå och lägga mig. Kanske Hayley kommer hit 5 på morgonen för Alessia åker till Florida, och kanske så åker Marissa till Corpus och Hayley ska sova här tills på onsdag.

Som sagt
Godnatt, håll alla era tummar för mig!

Jaha?

Hejsan,
här har ni en arg Mikaela. Trevigt, jag kommer till det senare.

Gick up klockan 7, och det slutade med sms att Hayley och Alessia kunde inte komma så jag tränade själv. Vi sprang och gjode sprinter och sedan så sköt vi mot målet.

Stod föresten och väntade på bussen i typ 30 minuter. Den kom inte förens förens klockan 8.20 och åkte runt allting.

Vi hade träning från klockan 9-11. Klockan 11 gjorde vi tygnlyftning.

Sedan tog jag bussen hem och åkte hem och gjorde ingenting.

Nu kommer vi till den roliga saken på dagen.... Jaime frågade om jag kunde åka och bowla. Så jag frågade Monica men hon sa nej. För hon behöver prata med mig om någonting... kul! Så nu har jag typ utegångförbud tills hon kommer hem och vi har pratat. Vet inte helt vad det är om men, tills dess måste jag stanna inne. Kan åka på min practice i skolan. Men inget annat. Och en av mina närmsta vänner har har ett födelsedagskalas som jag verkligen ville gå på, som jag nu inte kan! Gissa om jag är irriterad!

Jag pratade med Linnéa 7 timmar på skype. Så snällt av henne att försöka få mig på bättre humör. Lyckades gjorde hon! Och snällt av henne att hon försökte ringa mina föräldrar då jag inte har pengar på mobilen... so då vet ni varför någon tokringde er inatt....
Ring mig på mitt 956- nummer klockan 7.10 min tid. 14.10. Om de inte funkar inte skicka ett sms! Behöver få ert stöd!

Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig!
Behöver sova av mig ilskan.
Godnatt
hoppas ni alla hade en bättre dag än min skit dag!

first soccer game

Hejsan,
idag hade vi vårat första riktiga match, kan jag tro att man kan säga. därför kunde jag inte sova så bra, låg och vred mig och vaknade up ett antal gånger innan klockan ringde klockan 6.18.

Jag lämnade huset vid 7:15 efter att ha ätit frukost. Då körde Larry (Alessia's och Hayley's hostdad) oss alla till skolan. I skolan fick vi våra uniformer. Vi fick massor av saker:
  • shorts och tröja med våra nummer på (14) i ett sett rött och ett vitt.
  • ett par röda och ett par vita soccor.
  • röda och vita undershorts.
  • röd långärmad tröja -typ underställs tröja.
  • mjukisbyxor och en tjocktröja
  • en träningsväska

ja som sagt en massor av saker. Vi bytta om och klockan 9 tror jag åkte bussen iväg till Roma. Typ en och en halv timme härifrån.

När vi kom dit värmde vi up och sedan började matchen klockan 11. Jag fick gå in efter ca 10 -15 minuter och lika länge spelade jag, sedna bytta han ut mig under första halvleken. De gjorde två mål.

Andra halvleken fick jag spela ungefär lika länge, och vi gjorde ett mål. Jag tyckte vi gjorde mycket bättre ifrån oss än många tidigare lördagsmatcher. Mycket bättre än lördagarna. 

vi var klara vid ca 1, trött som tusan och helt galet varm (många blev solbrända - den 27 december - , jag hade solkräm...).

Varsity spelade efter oss och vi satt och tittade på. De van tror jag. När de var klara så åkte vi till PeterPiperPizza där vi åt pizza förvånansvärt nog. Det var typ halvvägs hem. Så vi gick in i bussen igen, som stank som tusan och vi åkte hela vägen hem. Jag satt och spelade och lyssnade på musik på Hayley's ipod.

Vid skolan så satt vi kvar på bussen och sedan körde han oss hela vägen hem. Jag släppte bara av mina väskor på sängen och satte mig och tittade på tv. Jag åt lite smått, och nu sitter jag här igen. Ska ta en dusch, fixa mitt rum och sedan så fort som möjligt i säng.

Imorn har jag träning, ska äta frukost på Leo's med Alessia och Hayley, då bussen kommer och hämtar upp oss där. Måste bara informera Monica om detta...

Godnatt och sov gott!


To the mall

Hejsan,
jag vakande up klockan typ 12 imorse. Och ungefär en halvtimme senare så ringde min kompis mig och frågade om jag ville åka till shopping stället med henne. Jag smsade Monica, hon sa ja. Så jag tog en snabb dusch och bytte om och åkte iväg med henne och hennes syster tror jag det var.

Det var super trevligt, älskar när personer frågar mig att göra saker. Jag kan ju inte göra något eftersom jag inte har en bil.

Vi letade parkeringplats i typ en evighet, 30 minuter och tillslut följde vi etter en person som skulle åka. Sedan gick vi runt i några olika affärer. Super mysigt. Gick och pratade om allt möjligt. Jag hittade ett par vita jeans och två super snygga tröjor! Allt kom ut till 50 dollar, som jag tycket var super mycket. Men jag översatte det til svenska kronor och det var bara 350 kronor vilket jag tycker jag är ett riktigt bra pris för det.

Jag åt supergoda nudlar och söta kycklingbitar, påminer mig om de som du gör mamma. Super gott! Jag var såååå mätt! Det var min frukost och lunch, haha.

Efter det så åkte vi hem för Ana skulle jobba.

Jag pratade med min familj via skype, eller jag höll pappa vaken... rättare sagt....

Jaime frågade mig om jag ville träffas med några vänner, Monica tillät mig. Så de plockade up mig och vi åkte till WingStop (jag åt inte för jag var inte hungrig). Efter det åkte vi till en hyta film ställe och var där i typ 30 minuter och fick reda på att vi inte kunde hyra pga. någon anledning.

Vi åkte till en REDBOX där man kan hyra filmer mer kort. Kan ni tänka er att jag är den enda som hade ett kort på 6 personer? De hyrde två filmer. Men jag åkte hem, eftersom Monica ville ha mig hemma före klockan 11. Så jag var hemma klockan 10... Jag skrickade ett smsoch frågade 10? och hon svarade inte, hon testade mig tror jag. Whatever...

Imorn har jag ett game, så jag måste up typ halv 7. Klockan 7.15 så lämnar jag huset. Önska mig lycka till!
Önskar världens bästa föräldrar kunde vara här just nu!
Puss och Godnatt

Christmas day

Merry Christmas
så som man säger här i usa. Och idag är det dagen då man säger de till varandra, så marry Christmas allihoppa.

Jag vaknade klockan 1 imorse, och gick inte up ur sängen förens klockan typ 2. Jag tog en dusch jag pratade även lite med Clara.

Vid halv 4 ungefär åt vi frukost. Haha, det känndes som klockan var 11. Åt pannkakor, potatis, ägg och skinka. Mums!

Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska gjorde... Norby's pappa och hans "flickvän" Julie kom. Vi åt kalkon och potatismos. De som de äter till Jul här. Saknar det svenska julbordet.

Jag åkte sedan till bion med Jaime. Vi såg Puss in Boots, det var en riktigt rolig film och katten är något frukstansvärt söt! :)
Han visa mig en bild på sin telefon där de det var pokemon han hade döpt till
MIKAELA
WOULD
YOU
BE
MY
GIRLFRIEND
tänkte att ni ville veta... Mer vet jag inte vad jag ska säga. Jag kom hem och pratade med Monica:) Gick superbra

Jag tittade klart på Julkaländer, fattar inte att tiden har gått så fort? Den var i alla fall super bra, den bästa någonsin skulle jag säga. Men jobbigt nog med fader-dotter realtionen.

Nu ska jag sova, imorn vet jag inte vad jag ska göra. Det kommer upp här på bloggen i alla fall. Monica åker till San Antonio för att träffa Sandra och hennes barn. Ha en liten sen julafton, jag kan inte följa med pga. min soccer träning och min match.

Ja, jag hade en superbra dag, hoppas ni med!
Min familj, jag saknar er och förväntar mig att få höra allt om era julklappar imorn.
Godnatt, dröm sött!


Julafton / Christmas Eve

God jul allihoppa!
ligger i min säng, vill bara sova. Jag är så himla trött. Mina planer lyckades väldigt bra för dagen - inte få massor av hemlängtan. Har knappt tänkt på det, undrat såklart vad ni alla gjorde, och om ni saknar mig... Jaja, massor av tankar.

Vaknade up klockan typ 12 tror jag, runt där som vanligt. Somnade inte förens klockan halv 4, men jag sov bra.

Jag åt ingen frukost, vet inte riktigt vad jag gjorde under morgonkvisten. Men ungefär halv 1 tror jag vi åkte iväg för att lämna Christina på jobbet och sedan så åkte vi till en annan bio salong där vi tittade på Footloos.

Alessia kom förbi och släpte av hennes present och jag gav henne hennes och hayleys.

I alla fall, vi tittade på Footloos (monicas favorit film, detta var bara en nyare vertion. Och när jag sa att jag hade varit och sett den så ville hon gå och se den. Och antingen så var det stanna hemma och få hemlängtan eller se den igen. Så såklart åkte jag med). Jag betalade för bion, 10 kronor var... asså fattar ni vad billigt det är?

Efter bion åkte vi till Whataburger precis utanför CHristinas jobb (för hon var nästan klar) Där jag åt "frukost" det var en slags hamburgare, supergod. Lunch eller middag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för klockan var halv 5. Och det var det enda rikiga målet jag åt. Åt massor av godis och sådan under kvällen...

När vi kom hem så gjorde jag och ines ett peparkakshus
det blev jättefint, hahah hade bara lite problem då det höll på att falla ihop. Taket höll på att trilla av. Men det blev fint tillslut.
 
Vi satt och spelade UNO i nästan 5 timmar. Bara en halvtimmes paus då vi gjorde cupcakes:)

Är de inte hur söta som helst?

20 minuter till tolv tvingade vi norby börja öppna sina paket. Han fick en liten kikare av mig. Som han blev glad för:)

Till Monica gav jag två ljus och sedan så gav jag henne och Norby en mini-svensk-flagga som hon blev super glad över, och en svensk årskalender.

Jag gav Ines en Snuggie, en filt med armar. Och av henne fick jag ett par örhängen och en blomma som man sätter i håret.

Christina gav jag ett sett med tre saker från Victoria Secret. Och jag fick ett fint armband av henne.

Av monica fick jag en lila bag från VS med tre saker i, godis och en samflingsak med 10 filmer.  

Alessia gav jag en cowboyhat och ett par rosa tofflor. Och av henne fick jag en julstrumpa med godis i.

Och tillHayley gav jag ett mobilsakl som är blått med ett gult korst på (ditmålat själv) så nu kommer hon aldrig glömma mig. haha!

MIna presenter, tyckte de blev väldigt fint!:)

Nu ska jag sova, klockan är för sent imorn. Imorn har jag nog planer jag berättar senare vad som händer:)
GOD JUL



dan före dopparedan

Hejsan,
egentligen är det julafton nu. För klockan är 00.30. Har precis slagit in mina sista presenter. Det är väl de bästa jag har gjort idag.

Jag vaknade up vid typ halv 12. Och vad gjorde jag efter det? damsög mitt rum och pratade lite med min familj via skype. Morfar, Madde och pappa mest. Åh det börjar bli lite jobbigt alltså, hemlängtan kommer krypande när de sitter och äter kola och lussebullar i ansiktet på mig. Alla tillsammans och jag är 8850 km iväg från dem!

Jag åt frukost vid typ 2 tror jag, ägg tackos. Sedan satte jag mig och prade med mamma.

Alla andra åkte iväg till HEB för att handla mat och lite annat, men jag bestämmde mig för att stanna hemma. Jag satt med det mamma länge och sedan med några vänner:)

Jag tog en snabb dusch och sedan var de hemma. Jag vet inte vad tiden tog vägen riktigt... De lagade mat, sallad och bakad potatis och friterade räkor och fisk. Det var super gott!! Har inte ätit räker på jättelänge!

Sedan så tittade vi på film, förvånade? Vi tittade på någon hemsk film, jätteäcklig! Wrong Turn4, handlade om ett mentalsjukhus typ där patientena hade rymt massor av år tidigare, och de kom några personer där som mentalpatienterna mördade på jätthemska sätt. Usch och fy, hemskaste filmen jag har sett!

Jag slog in mina sista presenter och nu siter vi och tittar på Cujo, en film om en hund som har rabies...

Inatt sov jag inte så bra, det kändes som om de skulle vara julafton idag. Kan aldrig sova innan julafton eller min födelsedag. Hoppas jag kan sova bättre inatt!

Vet inte vad jag ska göra imorn riktigt, vi får se:)
ni får veta imorn, precis som jag haha.
GODNATT
hoppas ni alla har en UNDERBAR julafton!
♥♥♥♥♥♥♥

sista julshoppning klar!

hejsan,
klockan än snart tre igen, glad som tusan att det är lov!!!

Jag vaknade klockan 12. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde. Jag åt i alla fall 2 ägg-tackosar till frukost senare. Klockan typ 2. Innan de tog jag en dusch, kom precis ihåg!

Monica var barnvakt åt en liten kille, stackarn hade hemlängtan. Men vi åkte i alla fal iväg till affärer med honom. Först till HEB Plus och sedan till Walmart. Jag köpte presenter. Så nu är jag klar!!! Så glad! Det är en perosn som kommer köpa en present till mig, fast jag inte vill... så måste nog hitta på något där också?

Vi kom hem vid typ 6 tiden. Och Norby gjorde hamburgare, så himla gott!

Klockan ungefär 7 så kom några vänner och hämtade up mig, och vi åkte först till bio:n och tittade på Footloos. Och sedan åkte vi till Whataburger. Eftersom jag redan hade ätit så åt jag inget. VI körde också runt ett långt tag och letade efter ett hus som hade super mycket julbelysning. Men när vi äntligen hittade det så var alla lampor och allting avstängt...

Väl hemma så fixade jag iorning några av julklapparna. Och så tittade vi på Hangover, den filmen är så kul!!! Och sedan var klockan typ halv 3 på natten.

Jag ska nu titta på Julkaländern och sedan gå och lägga mig.

GODNATT!
Mikaela superglad

julklappar

Hejsan,
idag har varit en lugn dag. En lugn och lat dag. Super skönt. Jag ska snart gå och lägga mig och jag är fortfarande i mina pyamas-byxor.

Jag vaknade runt halv 12 tiden. Gick och åt frukost vid ca klockan 1... Det var mumigt såklart, och när vi var ungefär klara så kom Monica hem.

Jag skypede men Clara typ jättelänge. Medan jag städade i mitt rum. Fixade iordnig mina kläder i gaderoben så nu är de jättefint, allt på sin plats. :)

Vi åt middag också...

Jag och Ines slog in presenter, så nu är det klart. Har några presenter till jag måste köpa, till Alessia och Hayley. Kanske någon mer, men tror inte det! De blev alla jättefina:)

När vi var klara så tittade vi på film. Norby, Monica, jag och Ines. Först var det någon skräckfilm som var super läskig. Jag skakade. Det var en riktigt bra film, men som sagt läskig som tusan. Och när vi sedan skulle sätta på nästa film och försökte bestämma så sa Norby: "ingen skräckfilm, jag tror mikaela har fått nog för idag" Vi satte på "a Christmas Story" som var en okey film. Lite rolig sådär.

Christina åkte och köpte glass, så vi åt glass. åt lite för mycket menmen. Det var gott! Och så satte vi på den tredje filmen. "Dumb&dummer" Rigktigt rolig film, många många goda skratt. Jim Carry var i huvudrollen, han är så himla rolig. Och hans frisyr i filmen är så himla ful, behövde bara kommenteras. En rolig sak var att i slutet så var det en buss med massor av snygga tjejer som bjöd med dem att följa med, dumma nog så fattade de inte det... Men de roliga var att en av dem var svensk. Hon pratade på Svenska! Gjorde typ min dag, haha.

Jag diskade, som jag gör varje dag. Och nu skriver jag de här. Ska förhoppningsvis få dela några ord med Madeleine innan jag somnar. Annars ska jag gå och lägga mig.

Och typ titta på julkaländern:)

3 dagar till jul!
godnatt


sista skoldagen - en termin har gått!

Hejsan,
nu sitter jag här och pratar med pappa via skype. Någon är riktigt saknad!

Jag har haft en super bra dag, måste jag verkligen säga. Jag och Ines tog bussen till skolan (då Chritsina stannade hemma). Vi åt lunch och gick runt och "lekte en lek", den som först såg en person som de kännde, inte en person som bara sa hej till, utan en person som man visste namnet på och som man vet vem det var. Jag van! :) Och jag har pratat med så himla många glada människor idag, GodJul och Gått Nytt År till allihoppa! Jag har kommit på att jag känner ganska många människor på skolan... haha. 

Vi var i alla fall inlåsta i vår colage conection klass under 2 timmar typ. Från 8 - 10.30. Då det var en taletshow, men jag försökte få tag på en biljett på morgonen men jag de var slutsolda. Så vi tittade på någon film, Super 8. Eller något sådant. Tittade i alla fall på hela filmen, och jag tycker den var bra!

När filmen var slut så gick jag till dansrummet, har kompisar där, och vi tittade på en annan film. Eller bara en liten del, det funkade inte riktigt på datorn. Så jag gick till min första klass och frågade om jag kunde gå tillbaka til dansrummet. Vi gick och hämtade UNO från min teater klass. Så spelade vi UNO med mina regler, som alla blev typ sura på för de förstod inte. Och det är så kul, "det är Mikaelas regler, Svenska regler." och då blir alla tysta och spelar med mina reglar!! haha!

Var tyvärr tvungen att gå till min Teaterklass, där vi möblerade om i ett rum. För att få plats med all rekvesita. Sedan spelade vi mer Uno.

Sedan gick jag till min Algrbra klass, då jag tittade på Transformers och sedan så också åt vi mat i den klassen. CornDogs. Gick en snabbis till kontoret, men strunt samma. Jag orkar inte. 

Sedan var skoldagen slut (runt 2)och jag gick till bussen och tog bussen hem. När vi precis kom hem så satt Norby och Christina i bilen. De frågade om vi ville följa med ut och Christmas shoppa, så jag och Ines följde med ut. Jag köpte inget, de letade leksaker. Vet inte riktigt om jag ska köpa något till Destanee och Aiden (sandras barn) För jag vet inte om vi ska fira jul med dem eller inte. Har ingen aning om hur vi ska fira jul... vi får se!

Var ute tills halv fem, och Norby köpte Pizza som vi åt till middag. Det var gott, var ett tag sedan jag åt Pizza nu.

Jag fick en förfrågning om jag ville komma till en kompis hus på en "camp out," vi satt och grillade typ. Och de skulle sova över där i ett tält på en tjejs bakgård. Det var riktigt, riktigt mysigt! :]

Vi åkte en massa personer i en truck dit och de känns så himla amerikanskt! Helt galet!

Klockan 12 var jag hemma igen, och jag sitter fortfarnade här en timme senare och pratar med pappa.

Nu har jag varit i America 5 månader. En semester. Det känns helt overkligt när man tittar tillbaka på det! Känns inte om jag har varit utan min familj i 5 månader! Galet! Jag saknar dem! Men jag har bara 5-6 månader kvar tills jag ser dem. Lite så att jag kan inte vänta, men samtidigt vill jág bara stanna här!
Så mycket kännslor nu, ni kan inte ana!

Godnatt mina kära!
3 dagar till jul nu!!!  




gått runt och tittat på film, är vad jag har gjort idag :)

Hejsan,
2 dagar då maninte får ha sina ryggsäckar i skolan nu. För SNART ÄR DET LOV! Det är väl lite blandade kännslor på de hållet, hoppas jag hittar på massor av saker att göra så jag inte får tonvis av hemlängtan!

Jag vaknade inte up förends klockan 7, för Christina hade bilen... så vi var där strax innan 8, vanligtvis är vi där 20 i för att äta frukost.

Första perioden så var läraren sen. Jag ville gå och lämna mina saker i mitt soccer-locker. Men det kom in en tant som bara skrek på oss, och sedan fick jag ett pass av en annan lärare. Så jag gick, men jag mötte tanten i korridoren och hon bara skrek ännu mer. Jag förökte förklara för henne att jag hade ett pass och allting, men hon bara ignorerade det. Var så himla irriterad! Hon kom senare in i klassrummet igen, (då läraren var där) och sa till Miss Sanchez att jag ville gå, och ALLA mina klasskompisar sa att jag hade fått ett pass. Och jag förklarade och då blev hon bara ännu surare. Hennes fel att hon är dum nog att bara skrika på personer och inte lyssna, hennes fel om personer blir irriterade på henne då!!!

I alla fall, alla hade med sig något (nästan alla) så vi hade ett Party i klassen. Så där var min frukost! Tameles, kakor, juice åt jag. Och så fanns det chips och läsk men det unvek jag. Vi stannade där längre också, hade reading hour schema. Vi tittade på Home Alone, och jag målade mina naglar röda.

Skrev även ett "brev" till vice-rektorn om Hawaii resan. Så under nästa period så gick jag och en kompis och lämnade av det till en person. Sedan gick vi runt och pratade. Vi gick till mitt klassrum och spelade UNO. Haha de är typ helt fashinerade över att jag kan blande kort på rätt sätt!!! Ett av mina favoritspel måste jag medge!

Gick till Algrebra där vi tittade på en ap-film och jag sov.

Lunch dit jag inte ville gå, fruktade en food fight! Och jag var propmätt från frukosten dessutom. Så jag gick till Teater rummet och tittade på film! :)

Hade fysik, och jag och AnaKaren gick runt och letade efter någonstans att köpa billjeter för morgondagens talangshow, men de är inte säkert att det blir av. Och sedan så gick jag och hämtade upp Hawaii pappret, som inte var påskrivet. Så jag gick till cafeterian och letade efter en vice-vice-rektor eller något. Och de sa åt mig att komma tillbaka imorn... Det var evigheter det här alltså! Bara skriva, "vi vet att Mikaela kommer vara borta men vi kan inte ursäkta det" Herregud vad den här skolan är strikt!
BTW, de tittade på en film på fysiken också men missade hela för vi var ute och gick...

Sedan hade jag US History, där jag sov medan de tittade på någon film. Har ingen aning om vad den handlade om.

Sociology, då vi "tittade" på  annan film. Jag pratade med mina kompisar och de lekte med mitt hår:) Älskar när personer gör det!!!

Sedan gick jag till soccer där vi pratade... min lärare var sen. Men vi vade trevligt. Har riktigt roligt med mina soccer tjejer:)

Vi stannade efter först i weight room-et då vi maxade. För att se hur mycket man kunde ta. Och sedan så spelade vi utomhus... eller de spelade, han lät mig aldrig spela... Whatever, hans fel om han inte vill at jag ska bli bättre! Känns ju lite sur.

Vi valde även nummer för tröjorna. Det var efter de som hade varit där mest. Jag valde som tvåa och valde #14! :) förutom mig var det 3 andra som ville ha det nummret.

Vi tog bussan hem som tog en evighet, det var bara en buss som tog alla soccer tjejer ovh vi åkte runt till jag-var-inte-var. Tog typ en timme.

Hemma så åt jag två korvar i bröd.

Nu sitter jag här och ska ta en dusch och gå och lägga mig - kort dag i skolan imorgon. Vi får se, berättar!
GODNATT! :)

Julläsning för små barn!:)

Hejsan,
jag vaknade klockan 11, eller jag hade satt alarmet då. Jag åt frukost och började städa lite smått i mitt rum... fick ett sms från Hayley där det stod, kom ut vi åker nu. Både jag och ines var i våra pjamasbyxor, för Marissa sa att hon skulle komma och hämta up oss klockan 1... inte 12. Så vi panikade och satte på oss kläder och tog med oss allt smink och allt i bilen.

De kom tidigare för att de skulle äta frukost på McDonalds. Så vi sminkade oss och allt på McDonlads medan de åt hamburgare.

Sedan åkte vi till HEB, som Walmart men inte lika stort typ. Och där läste vi för barn. Jag läste "A Marry Mater Christmas" eller något liknande. Mater är en figur i fimlen Bilar. Kommer inte ihåg hans namn, men han med dragkroken!

barnen vi läste för

Jag och Christopher - han ska ta mig till prom. Han är så söt, håller min hand och allting! :)

När jag läste. Gillar inte att höra migsjälv, verkligen inte!

Vi tog massor av foton, över 200!

Ines, Alessia, Jag och Hayley
det var för Girl Souts... barnen fick även göra små tomtar/tåg eller snögubbar.

Som sagt, vi roade oss själva:)


Alla utbytesstudenter med Tomten och killen bredvid mig är Flaak's hostbrother.

Marissas man var tomten, ställde upp på massor av kort med små barn.. Och med oss! haha!

Nästan allihoppa. Hade ett sorligt farväl då jag nästan började gråta pga. det var sista gånger Hayley träffade Flaak och hans familj. Vi handlade lite saker och sedan så åkte vi hem.

Jag lämnade typ på en gång, satte på mig en annan tröja bara. Och sedan kom en kompis och hämtade upp mig, vi plockade up några andra och sedan åkte vi till mall:et. De skulle köpa julklappar till en gift-exchange.

Sedan åkte vi till en Christmas Dinner med Flocoricos - de jag var med en konsert med. Vi åt mat, och de hade sin gift exchange. Det var riktigt trevligt.

Vi åkte hem till min kompis hus ett tag, och sedan blev jag hemkörd vid ca klockan halv 10... eller något. Vi åkte runt och tittade på julpyntet ett tag också, de är GALNA här jag kan titta på juldekorationerna hela natten. Ger mig julsämmning:)

Hemma mötte jag Monica i dörren, hon skulle åka iväg till Alice i några dagar till.

Pratade om våra familjeliv med Ines ett tag. Och nu sitter jag och skriver detta. Det känns som alla mina inlägg slutar så. Jag har skola i två dagar till. Sedan är det lov!
Ska ta en dusch och gå och lägga mig.
Ha en bra vecka
GODNATT♥♥♥

Christmas Party

Hallå,
idag har varit ännu en seg dag.

Vaknade up vid 10-tiden och skypade med mamma och pappa i en timme. Och sedan ännu en timme med Markus och Madeleine, många goda skratt då de bara bråkade om vem skulle sitta i min saccosäck. Haha, den är stor nog åt dem båda!

Sedan så tittade jag på Pirats of the Caribien med Ines. Chritina åkte iväg för att jobba. Först åt vi frukost också. Knasigt rörigt det blev.

Efter först och andra halvan av serien så gjorde vi svenska pannkakor. Eller jag gjorde. Det var mums och Ines gillade dem!

Marissa ringde också och sa frågade om jag ville följa med till ett Chritmas Party. Jag sa jag för jag hade inget annat att göra... Så de kom för oss, de släppte av Ines hos en kompis som hade någon fest eller nåt. Och sedan åkte vi iväg dit.

Det var inte så jättekul, pratade bara med Alessia och Hayley. Åt mat. Och det var ganska stelt. Men det var bättre än att inte göra någonting!

Vi lämnade vid klockan halv 12 och vi plockade up Ines och sedan åkte vi hem. Var hemma 12 och nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig!
Som sagt, inte så mycket har hänt.
Godnatt:)


Basketball vs Teachers

Hejsan,
jag är något så frukatansvärt trött just nu. Somnade precis nu när jag och Ines tittade på Wall:e. Har soveit typ 30 minuter och vaknade precis och gjorde mig ironing och nu sitter jag här och skriver detta så jag kan sova så snabbt som möjligt.

Annars var min dag bra! Jag gick från klass till klass och gjorde mest ingenting. Ingenting i engelska, ingenting i teater (letade efter rektorn), ingenting i Algrebra.

Lunch då jag var med Hayley.

Rättade 3 frågor på fysiken och gjorde inget mer... Ingenting i Us History. I mitten av den perioden så gick jag till gymmet för Basketbollmatchen.

Först så spelade Juniorerna mot Seniorerna. En senior var klantig nog att ge oss två poäng så därför van vi. Jag var den enda junior tjejen. 3 tjejer i senior laget. 

Eftersom vi van så spelade vi mot lärarna. I början ledde lärarna men vi om ikapp och det slutade med övertid och vi van med en poäng, 47-48! Det var roligt och det var många som sa "duktigt spelat" trots att jag inte gjorde någonting. Bara för att jag är utbytesstudent måste jag nog säga...

Tog bussen hem och hemma åt jag frukost till Middag.

Jag pratade med några vänner och gjorde inte mycket. Skulle egentligen gått ut, men de blev inte så. Tog för lång tid och jag somnade typ. Så jag och Ines började titta på Wall:e och nu kan ni börja läsa från början.

Godnatt!
jag har tyvärr ingen match imorn, den blev inställd! Jag som ville spela - så jag har inga planer för imorgon what so ever. Hoppas jag kan hitta på något att göra!

Wrestling :)

Hejsan,
snart midnatt och jag kom hem för en timme sedan. Jag har haft en fantastisk dag!!!:)

Åt två frukostar. Det var tacos med ägg i och det var väll lite halvgott.
Engelska, då jag gjorde ett projekt till en kompis super snabbt. Var klar med allting, har 91 i den klassen. KÖpte även en biljett till en teaterupppsättning som skulle vara senare på dagen.

Teater, gjorde klart projektet och satt och pratade.

Algrebra, tog ett test (halva) och jag tror jag klarade alla frågor på den i alla fall! Tar nästa halva imorn

Lunch, jag gick till Hayley's klass - för de gör ingenting och min mage var lite upprörd så jag ville inte äta... Kännde mig lite illamående-aktig. Gick också och köpte en biljett till Hayey.

Fysik- fick en 113 på mitt test, det var bounfrågor!:)

Us History, vi fixade våra antecningsböcker. Fick 100 på den!

Sociology, Haylet kom precis i början och vi pratade och sedna gick vi till teater förestänningen som var om vem som  hade förstört de tre grisarnas hus. Den var rolig men jag lyssnade inte riktigt. Hade annat på tankarna, plus att jag var typ jättetrött av musiken.

Efter det gick jag och Hayley och fick papper som baskettboll saken. Vi är de enda två tjejerna. Och det är först Seniors mot Juniors. Alltså är det jag mot hayley och sedan de som vinner spelar som lärarna. Detta är Heyley's julklapp, hoppas de är värt det! :)

Sedan så sprlade i soccer, det sög - jag var på dåligt humör och coachen var sur på mig. Och när vi sedan spelade mot Varisty, så fick jag bara spela typ 5 minuter. Och mina ben gör frukstansvärt ont! Träningsverk!

Stannade efter det och tittade på Wrestling matcherna i skolan, stannade med Tanya och hennes pojkvän med vänner. Och en av mina vänner hade en match, och han förlorade och han såg verkligen super sur ut! Som tur var han inte sur senare när de var klart.

Vi alla åkte ut och åt på McDonald's. Jag och Tanya delade på en 20 bitars McNuggets. Det var okej!

Sedan var klockan 11 när jag kom hem, och nusitter jag här och skriver det här. Pratade även med Monica, hon åker till Alice imorn. Så vi tre tjejer blir ensamma här under två dagar.

Nu ska jag ta en dusch och sedan så ska jag sova!!! Måste tyvärr tvätta håret så jag kommer vara uppe ännu en halvtimme. Snart Jullov = snart kan kan sova ikapp!

Hoppas ni hade en lika fantastisk dag som jag!!
godnatt♥♥♥





10 dagar till Jul!

Hejsan,
jag sitter här och tittade precis klart på julkaländern. Någon som vet var de spelar in, sitter och tittar på en dokumentär om huvudpersonen. Så hoppas jag får veta. Tror fortfarande de är på skansen.

Min dag började med att jag vaknade av mig själv, troligtvis för att jag somnade i tid över huvud taget. Men jag somnade om mina 10 minuter, som alltid.

Åt min och alessias frukost. Och sedan så lämnade jag av min tjocktröja i skåpet, för det var varm ute!

Engelska, så hade jag final-test. Det gick bra.

Teater, biblioteket igen och gjorde något tråkigt projekt papper om någon.

Algebra, repeterade. Och jag har ett test imorn, ska plugga under teatern.

Lunch, gick med Hayley och skrev upp mig til ett basketboll match som vi har mot lärarna på fredag. Det är hennes födelsedags present, vill egentligen inte göra det. Haha, men det blir säkert kul! :)

Fysik, tog ett test som ska fortsättas imorn.

Us History, fick 100 på mitt test -alla rätt!! Stolt!

Sociology, skrev massor, alla mina journals så jag är klar! och jag behöver inte göra final projektet för jag gjorde på sverige presentation. Glad för det!

Soccer, vi sprang ute som igår och gjorde ben övningar. För snabbhet och rörlighet.

Efter skolan så stannade jag för träning. Sprang först 3 varv utan sprint. Sedan sprnag vi och dribblade och höll hand och sedan gjorde andra övningar. Dribbling övningar. Och sedan så var vi i weight room och var duktiga.

Åkte bussen hem. Hemma åt jag mat - ägg och tuna mackor. Och sedan så satt jag här. Inte mer med det.
Nu ska jag duscha och gå och lägga mig!
Godnatt!


Lucia ♥

Glad Lucia allihoppa!
jag ligger på min säng, helt känslomässig, och tittar på Lucia firandet på SvtPlay. Saknar allt det Svenska julfirandet, det måste jag medge!

Till min Lucia dag, var super trött när jag gick up imorse. Ville verkligen inte gå till skolan, ville bara sova! Gjorde mig i alla fall irogning och åt pannkakor i skolan.

Engelska, då vi fick polkagris stänger för att vi var duktiga och gick på ett rakt led igår.

Teater, då vi satt i bibloteket och jag gjorde klart mitt projekt om sveirge.

Algebra, hade en assignment och jag var den ända som blev klar.

Lunch, jag åt inte för min mage var upprörd.

Fysik, gjorde det jag skulle och pratade med läraren. Och pluggade även för mitt historia test lite snabbt.

Us history, vi repeterade inför provet och sedan tog vi testet. Termins test. Det var enkelt och jag tror 100 % att jag klarade det bra! :)

Sociology, vi gjrode något, han visade sin yearbook (gjorde vi även igår) Och sedan presenterde jag mitt Sverige projekt. Det va trevligt, tror jag?

Soccer, först satt vi och väntade medan Varsity valde kapten. Och sedan så gick vi och värmde upp och gjorde lite snabbhetsövningar. Och sedan gick vi ut och spelade på Bentson fältet. Först sprnag vi runt planen 4 gånger, med sprinter på kortsidorna, men ingen gjorde det typ... så när alla var klara gå jobbade vi på springter. Alldeles för mycket! Var såååå trött efteråt!

Det började regna också, så där underbart regn. Och solen sken. Och jag och Hayley var - OMG PRECIS SOM EN SOCCER FILM!!! Det var verkligen ett *movie moment*!

Sedan började det regna med och solen försvann bakom molnen så då försvan det, bara någon minut senare haha!

Lärde oss mer än positioner igen. Så jag fattar verkligen mer nu, och speciellt när man tittar på det på Tv:n man förstår exakt vad de gör. Det är coolt! Har aldrig tänkt på det innan.

Vi slutade klockan 6, och jag gick och fick is för mina ben. Och sedan så gick vi till cafeterian där Alessia hade en konsert. Vi missade hennes sole tyvärr... men det var värligt bra det vi hörde. Det var en tjej som sång en sång och jag fick gåshud, den tjejen kunde sjunga!

Bilderna tagna av Marissa - tagna av henne via facebook.

Marissa och hennes familj var där och lyssnade, så de skjutsade hem mig. Slapp åka bussen. Hemma åt jag mat och sedan låg och typ sov på sängen. Har inga läxor eller något. Bara massor av sluttest som de inte berättar när de är... Så strunt samma. Kommer gå bra hoppas jag.

Tog precis en dusch och nu ska jag sova, behöver sova ikapp några timmar. Ska speciellt göra det på lovet. Får lov om exakt en vecka. Vad vi hittar på då vet jag inte riktigt.

GODNATT! Och än en gång, glad Lucia!


en helt vanlig dag:)

Hejsan,
trött Mikaela här! Klockan är alldeles för sent igen... men så är det när man inte kommer hem förens klockan halv åtta och är en lat liten tjej.

Jag gick till skolan imorse, det var trevligt. Hade engelska då läraren flyttade på mig till en stol som kallas helvetet, för jag pratade... opps.

Teater, då jag räknade stolar. Det var inte mer med det.

Albebra, då jag förstår vad vi gör!:)

Lunch, det var faktiskt en riktig hamburgare.

Fysik, nu händer det saker. Hayley och två andra personer kom och knackade på min dörr för att vi skulle ta kort för årsboken. Så vi gick först runt och letade efter Alessia och Ines, och sedan så tog vi massssssoooor av foton. Var runt lite överallt - för yearbook! När (om) jag får dem så lägger jag in så jag kan visa er. Tyckte de var fina.

Kom tillbaka sent till min US History klass där vi fick ett papper för imorn har vi ett stort test... så det är det jag har suttit och "pluggat" till nu. Ska repetera hela dagen imorn!!!

Sociology, då jag inte kommer ihåg riktigt.... han pratade säkert. Han kallar mig rapunzel om jag inte berättade det. Min favoritlärare typ, han är rolig.

Soccer, först så var vi i utrustningsrummet i evugheter och sedan vrämde vi up.

När vi stannade efter skolan så tränade vi positioner och sedan så spelade vi lite och sedan till weight room. Duktig flicka!

Gick till doc's och fick is för mina smalben. Sedan tog vi bussen hem. Hemma åt jag massssssor av mat. usch och fy, och sedan massor av kakor och choklad som jag fick av mamma! Och tandborstar, mjuka! <3 de är så frukatsnsvärt hårda här! Så nu kan jag slänga min som jag ha rhaft alldeles för länge!

Sedan satte jag mig och gjrode mitt sverige projekt. Tror jag är klar. Och sedan Us history.

Damsög mitt rum också.

Min säng är super stökig och jag har inga batterier kvar i datorn och jag måste ta en dusch och sova! Så Godnatt, ha en bra dag imron!!!
puss


shopping

Hejsan,
dagen började med att jag vakande up från en dröm. Drömen handlade om att jag var hemma, satt i våran dator rum. Det var super tråkigt, så att säga och jag längtade tillbaka till Usa. Det var vad drömmen var om. Ganska sorglist så att säga... 

Åt massor av frukost. Mums pannkakor, ägg & bacon och potatis. äslakr verkligen de amerikanska frukostarna, något som kommer tas med hem!

Jag pratade med Clara och Louise via skype medan jag gjorde mig iorning.

Klockan 3 så släppe Christina av mig och Ines på mallet på väg till hennes arbete. Jag och ines gick runt i mallet tills typ klockan 8, då Monica kom och plockade upp oss. Vi åkte till Valmart och åt glass på Burger King (eller nära.) Sedan åkte vi hem och nu sitter jag här, var inte hemma förens klockan typ 9- halv 10.  

På mallet så var jag först i en make-up affär i typ 1 och ½ timme. De hjälpte mig och jag var inte nöjd, så jag prövade typ 5 olika saker och märken. Helt irriterrande!! Men jag hittade bra saker, och nu är jag nöjd! Men det var en super söt liten flicka som först frågade, helt fashinerad: "Är det dina riktiga ögon?" och sedan när jag stod i kön så kom hon upp till mig igen om frågade om det var mina riktiga ögonfransar. Så gulligt, att hon som typ 8 år gammal bryr sig om det! Och så var det en annan person, som jag inte har någon aning om hur hon såg ut, men hon sa att jag måste bli en modell! Så himla snällt sagt, gjorde min dag! <3

Jag köpte en massor av saker

  • skor
  • smink
  • smycken
  • saker från victoria secret<3
  • massor av presenter!!!


ja ni ser... fin fint:)

Nu sitter jag och ska börja med ett projekt som Sverige, så skicka gärna iväg bilderna!!! :)

Var super glad hela dagen, shopping gör en glad. Och sedan så som sagt toppades dagen med god glass! Mums! Och väl hemma så kom Chsitina in och pratade med mig(:

Puss och Kram på er! <3


"today I don't feel like doing anything..."

Hejsan,

igår så stod jag och pratade med Monica när hon la in tvätt i tvättmaskinen. Vi pratade om att vi var trötta och imorgon så skulle vi lyssna på "Lazy day" av Bruno March och titta på filmer hela dagen.

I alla fall, min dag började med att jag gick up 9 och tio åkte vi iväg till en stadium i McAllen. Jb hade en fooballs match. Det rengnade lite lätt när vi lämnade... När vi kom dit regnade det. Och efter bara några minuter så spöregnade det! Jag har helt rätt kläder för regn med mig! Jag hade en tjocktröja. (Jag frös i alla fall inte) Ines hade inte ens en tjocktröja...

Efter halvtid trodde vi det var heltid, det tog en evighet pga av regnet.

Vi gick helt ensamma till andra sidan för de regnade från de hållet efter halvtid. Jag gick och satte min längst up helt ensam, super mysigt. I spöregnet och satt och titta på en supercool ursikt och trevligt sälskap via mobilen.

Fick ett sms av Monica när de precis var klara med 3 kvarten, hon sa att hon skulle åka och hämta upp Christina och undrade om jag ville bli avsläppt hemma. Jag - helt drypande våt - följde med hem och väl hemma så byte jag om de första jag gjorde. Härligt att sätta på sig torra kläder efter att ha jeans slickade mot benen, fick knappt av dem.

När Monica hade släppt av Christian på jobber och hämtat up JB och Norby så satte vi oss och tittade på film. tre eller fyra filmer han vi med. Åt de svenska godiset jag hade - nappar och bilar. Målade mina naglar.

Vi åt bakad potatis. mums mums. Och så lyssnade vi på "Lazy day"... så dagen var kompleted! Det vi pratade om gjorde vi - inget speciellt.

Sedan skypade jag även med Markus och Madeleine innan vi började titta på film. De var riktigt trevligt. Mina underbara, älskade syskon! Som jag sakar er!

Har tittat på julkaländern och sedan på lite annat jag hittade på svtplay. Snart ska jag ta och göra mig iordning och gå coh lägga mig. Sova läge och drömma roligt, hoppas jag!

Godnatt och sov sött!

no practice

Hejsan,
nu är jag sådär jättetrött och håller på att somna här och nu på datorn!

Min dag har varit bra, jag ösnkar ni kunde skugga mig. Åt frukos. Sedan gick jag till engelska där vi stannade extra länge för reading-hour. Testade 4 småböcker. Typ det vi gjorde hela dagen.

Teater, då vi tittade på Shrek2. En del och den filmen är så himla rolig! Vi målade lite innan också.

Algebra, hade ett test och jag var klar först. lätt som en plätt.

Lunch...

Fysik, vi tittade på en liten film och sedan så presenterade andra grupper sina projekt så jag läste min bok.

Us Hisory....

Sociology, presenterade projekt.

Soccer, gjorde ingenting, tittade på en gammal match mellan real madrid och något annat topplag. Ser hur SJUKLIGT duktiga de är, det kräver så HIMLA mycket skills i fotboll!

ingen träning, för de skulle vara ett basketbollmatch. Så jag åkte hem och åt massor av mat och sedan så satt jag ines och Monica och pratade länge om allt möjligt. Sedan gjorde jag inte mer, pratade senare ännu mer med Monica. Och nu ligger jag på min säng och vill bara vara under täcket! Så trött! Behöver ta igen lite sömn.

Imorn ska jag följa med till JB's footballs match och sedan så vet jag inte.

Jag tänker för mycket!

GODNATT!<3

track & soccer

Hejsan,
min dag har varit kul och full med saker att berätta.

På morgonen ringde vi till wrestling coachen och sedan gick Ines och pratade med henne. Gjorde en god sak :)
Jag gick till Doc's och satt där och åt kaka. Muuums, underbar frukost!

Engelska, då vi hade ett grupp test.

Teater, då vi målade moln.

Algebra, då vi hade en assignment och jag blav klar super snabbt.

Lunch, åt penatbutter macka, eftersom jag gillade inte den andra maten.

Fysik, då jag läste min bok. Snart klar med The Host, Vi presenterade även våran projekt och det gick bra.

Us History.....

Sociology, presenterade intervjuver om LOVE. Det gick också bra.

Soccer, det gick också bra. Hhaha skojja, men vi värmde upp fösta perioden och dribblade runt lite.

Sedan så var jag i track första timmen och det gick bra, hon sa att jag var duktig för att vara min absoluta första träning!! Vi tränade typ början på spint sakerna. Efter en timme så gick jag till soccer, och vi spelade mot Varisty tjejerna. De van med några poäng. Det behövs mer träning!!!

Jag gick efter det och fick is till mina ben, och berättade jag att jag trodde jag glömde mina skor i doc's rum igår? I alla fall, det var vad jag gjorde idag. Så jag gick barfota hem. Jag kände inte ens skilladen, jag gillar att gå utan skor! haha!

Så åkte bussen hem, åt mat. diskade och nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig.
Ska titta på andra halvan av julkaländern också, för internetet funkade inte... super segt. Men är de inte inspelat på Skansen?? Det ser ut som det?

Puss och kram! <3

Soccer meeting

Hejsan,
jag är trött, så jag ska ta det här lite snabbt.

Först på morgonen så förökte vi få tag på wrestling coachen men hon svarade inte. Ska proca igen imorn hade jag tänkt. 

Åt frukost - en yoghurt - hemma innan jag åkte. Så jag gick till skåpet och lämnade av mina saker och sedan till engelska. Då jag läste i min bok hela lektionen. För vi hade genomgån på ett prov vi hade tagit och jag brydde mig inte.... 

Collage conection, gick till counsern och fick beskedet att jag INTE kommer ha möjligheten att graduera... det suger. Inte mer om det, men skulle vara så himla coolt ju!

Teater, då vi hittade massor av bilder på moln, eller jag gjorde. (läraren sa åt mig)

Algreba, ännu mer jobb, det är ett tråkigt ämne att skriva om.

Lunch, ckicken nuggets och makaroner.

Fysik, gjorde klart vårat projekt. Om heat och temperatur typ.

Us Hisory, jobbade? höll på att somna.

Sociology, höll tillbaka tårarna. Och han läste om massor av barn som berättade om vad kärlek var för dem, Så himla sött! :)

Soccer, tejpade inte min fot. Och det gick bra. Vi gjorde typ samma sak som dagen innan . Även när vi stannade efter skolan.

När vi skulle börja spela på riktigt så satte vattenpridarana igång, så vi slutade... tyvärr. 

Gick till Dos'c och fick is för mina ben och min fot. och sedan kaka. DET VAR SUPER GOTT!!!SKa gå tillbaka imorgon och äta mer till frukost. De frågade om jag ville ha mer, men jag ville inte att de skulle skära up en helt ny bara för mig. Tar aldrig den första biten av något!

Hade ett möte, då Monica kom och sedan så åkte vi hem tillsammans. och i bilen berättade hon att hon hade pratat med Ines...

Hemma åt jag, och mer kaka! :) mums.

Sedan skrev jag mejl och detta och pratade mer några vänner från Camp. önskar jag kunde åka tilbaka.

Imorn är det en bra dag, det vet jag!
GODNATT MINA UNDERBRINGAR! <3

100 situps

Hejsan,

vi kör rakt på sak. Åt värlends äckligaste sandwitch med ost på imorse, jag var inte ens hungrig. Men jag visste att jag inte skulle äta lunch så jag tryckte i mig den. Btw, ines favorit frukost i skolan typ...?

Engelska, komma regler.

Teater, gjorde min engelska läxa och så målade vi en snögubbe.

Algebra, mer matte såklart. Det är knasigt här, bara massor med formler typ, aldrig någon träning.

Lunch, gick till counslern som inte var där, men jag stod i kö i en evighet så jag han inte tillbaka till lunch innan de stängde... Så glad att jag åt den äckliga mackan.

Fysik, gjorde ett kreativt sak om någonting. klippte och klistrade och gjorde snöflingor

Us history, asså jag vet inte vad jag ska säga om hans klass. Han tror han ger massor av svåra uppgifter, och han sa att jag var uppfostrad att göra mitt jobb. Ta inte illa upp, men det är inte helt beroende på föräldrarna, det beror på hur man är som person. Vissa behöver mer support än andra... Han sa det typ för att jag skicka in min läxa klockan 1 på natten. För jag kom hem sent på kvällen och satt och pratade med Monica hela kvällen och började inte förens sent. Haha, det tog mig typ 15 minuter att göra.... Och han tycker jag är dukig.....

Sociology, läraren pratade om alla sina förregående flickvänner typ. Han har massor av roliga saker att berätta! Gillar den läraren, han har ett stort hjärta.

Soccer, tejpa min fot och sedan ut och sprang, strechade, värmde upp mer genom att springa. Och sedan sprang vi och dribblade ännu mer.

Sedan stannade jag efter skolan, som alltid. Så glad att vi fick tjocktröja och mjukisbyxor, för de behövdes idag!!! Kallt var det, typ 10! Vad vi mer gjorde under träningen:
  • 4 varv runt fotbollsplanen, spurta på kortsidorna.
  • idioten, du vet när man purtar fram till en kon, tillbaka och till nästa långre bort. (4 koner) Tre gånger gjorde vi det, och en tävling då jag fick springa en extra gång för vi var en för lite.
  • Eftersom vi förlorade så gjorde vi 25 grodhopp.
  • övade dribblingar. 
***gick sedan in till tygnlyftningsryummet och gjorde: ***
  • 12-10-8 lyfta stången över huvudet.
  • 12-10-8 ha stången på axlarna och böja på benen (med 25 pouds tyngder på båda sidorna)
  • 100 situps!!!

Vi gjode även en annan dribblingsövning som var som katten och musen och han sa att jag var duktig! Han (coachen) ska börja välja ut vilka som kommer vara i JV och i JV-Light. jag tror (och hoppas) jag kommer vara i JV, det bättre av de två lagen. Han berömmer mig, och gämfört me de andra så är jag bättre... Vi får se helt enkelt.

Väntade på bussen i en evighet igen, pratde med några snälla människor:) Sedan åkte vi bussen och väl hemma åt jag mat. Mums mums!

Pratade lite med Monica, sedan pratde jag ganska mycket med Ines, fixade att hon ska börja i Wrestling pratade med coachen så vi ska möta henne imorn. Så hon blev glad och sedan så satt vi och pratade om lite allt möjligt.

Tittade på julkaländern!!!!

Och nu pratar jag med Malin via skype. Sen ska jag ta en dusch och gå och lägga mig. Sängen kallar!
Puss och Kram!

Också, jag fick ett julkort av Sofia! Så hjimla fint!!! Ska ta bild och lägga up, gjorde min dag!!! Tack så sjukt mycket, så sjukt fint och kreativt! Älskar alla mina underbara vänner, ni rä helt fantastiska!!! <3 Tack för att ni alltid finns där för mig!


nya träningskläder

Hejsan,
jag har inte varit hungrig över huvud taget... helt galet, jag äter ju alltid som tusan. Och nu är jag inte hungig. Monica frågade igår om jag höll på att bli sjuk!

Had enegelska test, gick bra tror jag.

Teater då vi läste och pratde.

Algrbra då vi jobbar i boken som alltid.

Lunch, vi fick kycklingburgare, det är aldrig hamburgare, alltid kyckling.

Fysik, test som gick snabbt:)

Us history, tog två av 2minuters varmings frågorna. Sedan jobbade...

Sociology, läraren gjorde så jag började gråta. Blev lite för känslosam idag då han berättade om hans döttrar. Saknar dig pappa!

Soccer, vi fick mjukisbyxor och en tjocktröja, har nummer 30 just nu. I rött. Tjocktröjan är redan använd, den behövdes idag. Det var kallt idag, typ 12 skulle jag säga. Så jag gick och tejpade hela min fot, för att stödja den. Så när vi sedan spelade efter skolan så var det mycket springa i början. Sprang runt 4 fotbollsplaner och spurtade i kortsidorna. Och sedan tyckte han vi var sega så vi fick spurta över hela 4 gånger fram ochg tillbaka. Trött som en flodhäst var jag efter!!!

Sedan gjode vi några boll kontroll och dribblingsövningar. Hade kul, och jag börjar lära mig. Spelade lite innan vi slutade för dagen vid halv sju.

Satt och väntade PÅ busen i en halvtimme typ. Den åkte inte förens klockan halv 8, och åkte runt allt så jag var inte hemma förens efter 8!

Hemma åt jag en hotdog, och sedan så satt jag här och sedan kom Monica hem och så pratade jag med henne lite. och nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig! :)

Imorgon hoppas jag på mindre träningsverk. Coachen klagade på att jag inte strechar tillräkligt bra, jag strechade en extra gång, och jag verkligen strechar... Klaga inte, jag är en av dem som verkligen försöker och gör mitt bäste hela tiden!

GODNATT!!!<3

Målat Christinas rum:)

Hejsan,
det har gått några dagar, jag var så trött så jag orkade verkigen inte skriva. Men nu ska jag göra det.

Fredag så åkte jag till skolan såklart.
  1. Frukost
  2. Engelska - då vi åt kaka, det var en tjej som fyllde år.
  3. Teater - målade
  4. Algebra
  5. Lunch
  6. Fysik
  7. Us History
  8. Sociology
  9. soccer - vi fick nya träningskläder.
  10. Sedan stannade jag för soccer practice. Det delades ut mer soccer kläder till de andra som inte har 8de perioden, och sedan så sprang vi ca 10 minuter. Och sedan behövde jag gå. För Monica kom och hämtade up mig för att vi skulle åka till CHstimas paraden. Nu är klockan typ 5.

Hon hade med sig mat i bilden till mig, snällt att hon tänkte på det! Det var alla utom Ines, som hade en huvudverk och stannade hemma.

Chistmas paraden var super coolt! Låter bilderna tala för sig själva:

var fotfarande i mina soccer kläder. Träffade på en clown innan på ett litet sak där de sålde saker innan.
Jag och Christina med en Glass. :)

Träffade även poliser, och de frågade mig var jag var ifrån. Och jag sa att jag var från Sverige, och polisen sa att han hade träffat mig på "Palmfest:en" någon månad sedan. Vilket sammanträffande.

Gjorde även en sak som gjorde, man tog en anka och van ett pris. Jag tog nummer tre, en penna. Så jag frågade om jag kunde ha en klubba istället, och bara för jag hade en cool accent så fick jag en klubba istället. Det var vad han sa i alla fall.  


det började med två polismotor cyklar och sedan kom Cowboys med amerikanska och texas flagga.


Borgmästaren

cheerleaders, footballsspelare och maskotar från Mcallen High school's - mustangs

Några var riktigt riktigt dekorativa :)

BURGER KING - det var mest reklam saker, men det var fint ändå.


Jesus födelse var på en, gjode reklam för en kyrka eller något.

Vår skolas dansare - Rubies:)

Band från en annan skola, ser ni den dekorerade tuban i bakrunden? Fett coolt!

Julkomten kom på sista flottan :)

Sedan åkte vi hem, och gjorde ingenting tror jag. haha

Jag var super trött och somnade när jag höll på att skriva. Så jag gjorde mig bara iorning och gick och la mig.


Nästa morgon gick jag up klockan 9, och vi åkte senare iväg till en våran fotbolls match. Först åkte vi och stannade snabbt på HEB och sedan vidare till fältet.

Monica sat med och tittade på oss, tyckte jag var snällt av henne! Vi förlorade med 5-0.

Sedan åkte vi hem och jag åt en andra frukost. Sedan målade vi en och en halv vägg i Christinas rum. Grönt blir det, mamma din tandläkar grön. Färgen tog dock slut, så senare på kvällen åkte vi iväg och köpte mer.

När vi kom hem hade Noby lagat mat. BBQ, så åt massor av kött, mums mums! Jag målade även naglarna men det blev jättefult... Gjorde de röda med "gröna julgranr" på. Super fult. Ska måla om de så fort som möjligt. Det är redan helt förstört för de torkade aldrig riktigt.

vi gick även över till grannen en snabbis och hon tog ut två av hennes nyfödda hundvalpar. HUR SÖTA SOM HELST! Två veckor gamla, han fick plats i min hand. Plutten rullade ihop sig till en boll och låg och andades med hela magen. Har aldirg sett något så litet och sött förut. Jag blev helt förälskad! Jag vet vad jag vill ha i julklapp! haha! <3

Vi fortsatte måla kl typ 6 och höll på tills 12. Var super trött efter det, jag gjorde allt. Jag är länst så vi behövde ingen stege. Använde en stol för delen mot taket som måste göras någgrant. Men som sagt gjorde jag i princip allt.

Somnade typ på golvet också, jag och Monica låg och pratade lite halvt på golvet vid trappen och skrattade för båda höll på att somna och ingen ville gå up.

Tillslut så flyttade jag på mig och borstade tänderna och gick och la mig. (ungefär halv 2)


Vaknade klockan 12. Gick på toa, och sedan låg jag på min säng och var inne på datorn och tittade på fina saker. Fina citat och fina bilder. Insperation.

Låg där i princip tills klockan 4, fick ett sms från Monica om att ta ner kläderna (hon var nere). Så jag gjorde det och sedan åkte hon iväg och jag stannade hemma och pratade med Mamma och Pappa. Mycket mycket trevtligt. Saknar er så underbart mycket! Ni är bäst!

Sedan nu på kvällskvisten åt jag två bitar av pizza och seda så började vi måla igen. Monica gjorde en havla av väggen medans jag duschade och så gjorde jag topp delen. Nu är hela rummet grönt och super fint. Sommrigt.

Monica damsög mitt rum, för hon sa att jag hade gjort så mycket. :)

Jag är redo att gå och lägga mig nu, Inte mycket har hänt under helgen. Mycket prat med Monica och bara latat mig. Trevligt!

Vi tittade även på Happy Feet 2 under tidan första lagret av väggen torkade. Den första är bättre tycker jag!
Ska se klart på lilla slutet och sedan gå och lägga mig, ladda för att snart inte kunna gå med mina träningsverk ben. Mycket bättre nu efter helg-pausen.

Jag tittade även på julkalendern imorse. Den är så fin! Den bästa typ:) Lilla tjejen är så söt! Ska titta på nästa imorgon när jag kommer hem från soccer träningen.

Puss och kram på er!
Ha en bra vecka(:

Christmas parad

Hejsam, nu 'r det så att jagär få fruktansvärt trott, så jag skriever imorn. Godonatt! <3

första december

Hejsan,
jag åt frukost i skolan idag igen, och det var en jelly-peanatbutter macka typ. Som jag tycker god för att vara skolmat! Hade engelska då vi gick egenom komma regler.

Teater, då vi ritade ett slott. Och jag höll på att falla av en stege när jag satte up tejp!

Algebra, då vi först hade en assignment, blev klar först, och sedan jobba vi i boken.

Lunch, samma som dagen innan. :)

Fysik, gjorde min läxa och blev klar med allt. Pratade men AnaKaren och Ruby. Två snälla tjejer

Us History, gjorde de vi skulle. Vet inte mer vad jag kan säga, haha

Sociology, hade vikarie igen och vi skrev en uppsats på 1 ½ sida och sedan pratade vi. Eller jag lyssnade och speade spel på en kompis Iphone4-avensjuk!

Soccer, tejpade min tå och sedan så dribblade vi runt utomhus och gjorde andra övningar. Stannade efter skolan, vi sprang och gick egenom positioner. Jag kommer nog spela ving, de jag vill spela. Vi skulle även gå in och lyfta vikter, men de sprayade där, typ för att få bort lukten eller något. Så vi kunde inte, så jag och Hayley gick till Doc's och jag fick elektricitet i foten igen.

Pratade även med Malacare om att jag ska joina track, springa asså. Så ska bara göra ett schema så jag vet vart jag ska vara och så vidare!!!

Sedan tog vi bussen hem och hemma så åt jag och sedan satt och pratade med Monica. Jag tittade även på julkalandern via SVTPLAY, känns inte som december, eftersom det är 20 grader ute!!!!

Nu ska jag se om jag kan ta en dusch och sova. Det har kännt som fredag hela veckan, och imorn är det det. Och imorn är det det och de känns som måndag just nu. Knasigt det kan vara. Har träning imron också, och Moncia sa något om någon Jul-parad! 

Vi får se helt enkelt!
Godnatt och sov sött!


TRANÄNINGSVERK

Godkväll,
det är alldeles för sent igen. Och jag orkar verkligen inte ta en dusch och gå och lägga min som jag borde. Ska skriva snabbt så jag kan göra det jag måste.

Frukost, då ines satt någon annan stans. Det var pannkakor till frukost.

Engelska, då vi hade en sub och jag och en annan tjej delade på uppgiften, jag gjorde hennes text och hon gjorde min framsida.

Collage conection, som var super kul som alltid. Skrev mina "jounals" för 7th period.

Teater, då vi målade ännu mer. Förstörde min tröja igår tror jag, idag lånade jag en typ labbrock. Supen snygg var jag!

Algebra, mer vanligt kan det inte bli.

Lunch, gick på toa och sedan kom jag längst fram i kön. Stod och pratade med några från min matte klass. Och sedan satt jag och åt med Kat :)

Fysik, då vi värmde upp is. Tog en evighetet och vi fick det alldrig att koka...

Us History, kommer inte ihåg. Vi höll på med mejl adresser som var knasiga.

Sociology, hade en vikarie där med. SKrev en sidas uppsats om love. Babblade på om massor av knasigheter.

Soccer, hade en rolig övning då vi skulle dribbla runt och sedan sa han en kropsdel som man skulle sätta mot bollen. Till exempel armbåde, panna, knä... öga. Haha! Det var kul.

Sedan stannade jag efter skolan för practice. Jag hade träningsverk när jag gick up imorse, kunde knapt gå. Och nu är det ännu värre!!! Vi gjorde massor av övningar, sprnag och så spelade vi.

Har väldigt ont i min tå och överdelen av foten, så jag gick till Doc's och de satte elektricitet för att mjuka up det, och sedan tejpade dem tån. De avrådde mig från att fortsätta idag, men jag frågade om jag kunde spela och de sa ja, så såklart så spelade jag. Ska inte låta en liten tå hindra mig! Jag har super super kul!!! Hayley och Alessia är med mig och de är verkligen två underbara vänner!

Sedan skyndade vi oss och byta om och sedan så tog vi bussen hem som åkte runt ALLT! Så var inte hemma förens klockan 8. Vi gick en bit på väg hem och vi hittade en soccer boll, hade planerat att köpa en för att kunna öva, nu behöver vi inte det, Super glada blev vi, haha!
Väl hemma åt jag en slice av pizza och satt och pratade med Christina som hade 5 tjejer över från hennes arbete. Sedan åt jag natcos för jag var fortfarande hungrig.

Ines gjorde en konstig sak, och jag pratade ännu mer med Monica. Allt är bra nu tror jag i alla fall.

Gjorde min fysikläxa, eller halva i alla fall. Nu tog jag precis en dusch och jag ska nu gå och lägga mig. Ladda för ännu en dag med soccer i tre timmar imron. Ännu mer träningsverk. Gillar coachen dock, han pushar oss.
GODNATT NI UNDERBARA SOM FORTFARANDE LÄSER MIN BLOGG! <3


RSS 2.0