nytt rum

Heeeeeeej,
nej jag har inte ett nytt rum. Men allt i mitt rum är ändrat och nytt. (eller christinas gammla saker). Så jag har en mindre säng, och ljusare möbler, där lådorna är jätteirriterande för de går knappt att stänga!!! De är fina men super jobbiga!!!

Här i detta hus ska ALLA lampor vara släkta om man inte är i rummet, och då helst bara använda en. Stooooor skillnad från hemma. Det är mörkt överallt, och lilla mikaela är mörkrädd.

Och jag måste berätta om teatern. Vi lekte med ballonger igen. Och någonstans i mitten så lekte vi leken då man knöt fast dem runt fotleden och skulle spränga varandras. Tillslut var det bara jag och en annan från mitt lag kvar. Och vi "tävlade" mot varandra. Och jag van! Behöver bara säga att jag är bäst på att spränga ballonger! hahahhaha!

PE, jag tror jag måste ändra den. Vi har idortt i 20 minuter, och det är inte kul och inte jobbigt!!! Då gör jag faktikt hellre något annat! Och vi är ute under de 20 minuterna och mina ben och armar blir röda som tomater, OCH jag använder solkräm!!! Ush vad jobbigt det är att vara blekfis nummero ett. Om ni förstår är det ganska kul också, och att vara den enda med super blont och RIKTIGT blont hår. Och super lång... Haha, alla tittar på mig, och sedan ner på mina fötter för att se om jag har klackar på mig!

Mer har jag inte att berätta! Imorn MÅSTE jag springa.... inte hamna på latsidan. Om 30 minuter måste jag sova!

såååååå natti natti!

vecka 2

HEJSAN ALLIHOPPA!

Nu kommer antagligen ett långt, bildlöst inlägg igen, men det är bara att klicka bort sidan eller läsa vidare.

Jag hoppar väl rätt på allting, vi åkte till Quinzinjeran och var där tills typ halv 2, eller något sådant. Det var kul, och annorlunda. Hon hade en så vacker klänning, stor! Och det var typ dans, jag, Alessia och Hayley dansade i en triangel. Haha! Och så var det tårta, mums. Allt var typ grodor och grönt. Lokalen var dock lite ofräsh, men det funkade. Sedan åkte vi till Marissas aunt, som ska få två utbytesstudenter en från Sverige och en från Tyskland. Det är jättekul för att de rummet de ska dela är HELT baby rosa!! Allt är rosa och dockigt typ. Haha. De är i Portland, ca 20 minuter utanför Corpus.

Nästa dag var helt ointressant. Monica pratade med sina släktingar om gammla minnen hela dagen... Så vi lämnade inte Alice förens klockan 9. Och det är två timmars bilfärd hem.

Så hem, hoppa i sängen, och upp några timmar senare.

Och till skolan. Jag tänker inte ta ämne för ämne, för det är tråkigt. Eller jag gör det inte nu i alla fall, för jag är redan trött på att skirva det här inlägget.

Måste bara berätta om teatern, vi blåste upp balonger och lekte lekar där vi skule flytta dem från ena sidan till andra sidan av rumet! Super kul! Älskar den klassen!

Sedan missade jag lunchen för jag gick till counslern och lämnade in en översättningslapp om skolan. Och var där sammanlagt typ 2 timmar. Missade även lite av min US History klass. Kom på att jag har läxa i det... måste göras nu!

Och så ska jag erätta om PE, (sport, lär er det, vill inte skriva det varje gång!) Men vi bytte om och gick ut och gjorde typ ben träning, bara i 20 minuter. Men vi spang lite och lite annat. Det var kul, pratade med en trevlig tjej.

har lite kul kommenarer och sånt som jag vill berätta om:

när jag sprang här om dagen så var det en hund som följde efter mig. En liten, illa bahandlad hund. Stackarn!

Låtarna här är typ ändrade, till exempel det är en sång som går (i sverige): Less than, facking perfect. Men här går den: Less then, less then perfect. Och det var någon annan låt där de hade tagit bort svordommarna också.

Vet ni, det finns bomullsfällt här!!!

Jag fick en fråga första dagen i skolan som jag glömde berätta om. Det var en 9:klassare som frågade om vi hade häst och vagn i sveirge. Och ja svarade: ja såklart vi har häst och vagn. (jag menade ju att det FINNS i sveige) Men hon undrade seriöst om vi hade HÄST OCH VAGN istället för BILAR!!! sjukt!

Och när vi åkte hem igår kväll, så åkte vi förbi ett hus som hade runda stenar på alla väggar. Liksom som tegelhus, fast med runda stenar som stack ut lite huller om buller. Det var ett väldigt fint hus!

Ikväll ska vi springa, jag sprang alla dagar utom 2 förra veckan. Så tjejerna hänger nog med idag, om de inte äter sent. Och jag fick en fråga om att joina springteamet? Jag behöver seriöst er hjälp: Fotboll, Basketboll eller springa?!??!?! HJÄLP MIG! ALLA som läser den här bloggen, snälla släpp en kommentar och säg vad ni tyckert jag ska göra!

Monica är just nu iväg och inhandlar en twin säng (liten säng) till den nya studenten som kommer. Har inte berättat. Men hon är från Österrike, och ska gå i samma skola som oss. Dela rum med Christina och stanna antingen max 8 veckor eller hela året... Vi får se...

Hejdå, och det blev inte så långt som jag trodde. Puss och kram!

En vecka har gått...

... och det känns som jag har gått i skolan i evigheter. Det är alltid så.

nu ska jag berätta om min dag. Spännande va?

När vi stod och väntade på bussen så kom Marissa som lämna av Heyley and Alessia för de skulle ändra sina scheman. Så vi åkte inte buss, och när vi kom fram så gick vi och åt frukost. Var typ tacos med ägg och korv i, har ätit det mycket här hemma. Det är rikigt gott!

Och nu tar vi lektion för lektion för då får jag använda tjockisstilen, och då blir inlägget inte lika tråkigt!

Engelska 3 - Min lärare är jättebra tycker jag! Och vad gjorde vi, jo vi har börjat skirva på papperstallrikar och ska skriva de olika orklasserna. Det är alltid bra och veta och jag lärde mig en super bra sak idag:
thir - ownership
there - place/direction
they're -they are.
(de tre there:n, som det är jättemånga som blandar ihop hela tiden)

Theater - Detta var komplicerat. Vi började med en skrivövning, och jag har nu "lärt" mig några nya ord på engelska. Som jag inte kommer ihåg för tillfället. Sedan, gissa vad vi gjorde? vi lekte en lek. Jag ska förklara, vi hade från början en boll som vi skulle kasta och säga personens namn vi kastade till. Sedan tog vi en till boll på samma gång som vi skulle studsa och sedan en tredje som vi skulle rulla. När vi hade gjort det så började vi kasta ärtpåsat till varandra, i ring, åt två olika håll. Sedan kom de kluriga, vi fortsatte att kasta ärtpåsar, plus att vi kastade den första bollen. Och efter ett tag kom även den andra in. Det var ganska kaos, men många skratt!

Algebra 2 - Det var jäääääättttteeeeekkkuuuull! jag är 100 % seriös! - Nej det är jag inte, för vi gjorde exakt samma sak som igår *läs inlägget nedan* Men pratade med en tjej, som är i cheerleading, hon är jätte trevlig! Så lektionen gick förbi ganska fort.

Lunch - jag åt: kykling, kokta grönsaker, bröd - lite som gravhamsbröd - och chokladmjölk. Maten är väl god, men det är liksom äckligt och nasty. Ska nog börja ta med mig hemmifrån snart...

Physics - Vi skrev och lärde oss om skitsaker. Nejdå men det var tråkigt. Det var typ matte med massa konstiga saker. Orkar inte förklara. Och till Pappa: Jag kommer ringa dig imorn/söndag, för jag behöver hjälp med en läxa som jag inte fattar ett skit av! Bara så du vet *leende Mikaela*.

US History - vi skulle skiva vad vår åsikt var om "you can never get a second change to do a first impression". Sedan kommer jag inte ihåg. Det är så roligt, speciellt i fysik, så har de planerat att bara sida 9 och 10 är för ett ämne. Och inte gå över det! Haha, och det är typ 40 % av betyget ät antecningsboken.

cooking - Vi skrev upp frågor i antecningsboken, och sedan sa hon svaren och vi skrev ner dem. Woaw!

Pe (sport) - vi ropades upp, jag gick och satte ett lås på ett skåp och sedan så satt vi i gymet och pratade hela lektionen. Det börjar på riktigt på måndag. Då ska vi ha idrott utomhus - önska mig stooooora lycka till!

Den här dagen var alla lektioner kortare, vi slutade klockan 3 sista lektionen. Men sedan var der pepreally, typ peppa skolan. Laganda. Så cheearleaderna uppträde, dansarna dansade, orkestern spelade, de hade några tävlingar mm. Det var coolt! Sedan åkte vi bussen hem.

Och igår sprang jag inte föresten, Marissa och Hayley och Alessia plockade upp mig så åkte vi till Walmart för att leta efter skoltröjor. För man måste ha det på pepreally. Lånade en av Christina tillslut, men man behövde inte ha någon idag, för vi har bara varit i skolan en vecka.

Sedan var det en amerikansk forbollsmatch idag. Jag gick inte på den för jag hade ingen som kunde skjutsa mig... Rikitgt synd. Och tyvärr var det så att jag sprang, 10 minuter fick supr mycket håll så gick in och duschade. Och precis när jag stod i duschen så kom Marissa och skulle plocka upp mig för att skjutsa och alla till matchen. Men det hade jag ingen aningen om. Så de åkte utan mig. Så jag har suttit här hemma och pratat för mig själv, kännt mig som en grottmänniska och ... Nej jag har gjort läxor, eller försökt. Det slutade med att jag ritade (vi skulle ha gjort det under lektionen någon dag sedan, men vi pratade om Sverige istället, haha!)

Men jag pratade med mamma och pappa per telefon också, riktigt mysigt! Saknar er verkligen, men inte på ett dåligt sätt!

Jag har myggbett överallt, men jag har inte sett en enda mygga! Och jag har de på alla möjliga konstiga ställen, på ryggen, i naveln och i näsan! Hallå I NÄSAN?!?!?

Tror det var allt som jag kan komma på. Imorn åker vi till Corpus tror jag, ska vara med på en kinzinjera (vet inte hur det stavas) Och sedan kanske ska vi åka till någon BBQ sak, om det inte är för dyrt. Ha det bäst under helgen så skriver jag på måndag tror jag, eftersom vi kommer hem sent. Och pappa se till att min kamera inte exploderar. Och förvänta dig ett samtal imorn.
Puss och kram allihoppa!


nu är mitt schema fixat och klart

Hej allesammans!

Nu ska jag köra en kortis på varje lektion... Nu är ju som rubriken visar mitt schema rätt, och jag är nöjd!

Eng 3 - vi kom till skolan halv åtta ungefär och satt och väntade för att prata med en counsler och sedan pratade med henne under hela första lektionen. Eller inte hela för jag han till engelskan typ 10 minuter och han göra allt som de andra höll på med. Om de hade hållt på med det hela lektionen vet jag inte... Men snabb var jag i alla fall. Hoppas det blir en rolig klass, för den klassen är lite längre än alla andra typ. För vi ska typ äta frukost under den.

--- Måste bara säga att jag sitter och tuggar citronpaj tugummi ---

Teater  - Ny grupp, samma lärare, och lekte typ skäppsbruten. FÖRST lekte vi blinda, i par och den ena skulle leda den andra med en bindel för ögonen genom ett kaos av stolar. SEDAN lekte vi skeppsbrutna och skulle gå på en tygbit across rummet och sedan typ kasta tillbaka den så nästa kunde gå över. Det är kul med lekar!

Algebra 2 - våran lärare var inte där så vi hade en SUB - vikarie -. Och gjorde ett leta-ord-bland-tusen-andra-bokstäver.

Lunch - det var typ pizza, ni vet sån där vikt över. Det var faktiskt ganska gott. Och till det typ ärtor och lite andra grönsaker, effterrätt (typ) bestående av annanas och annan frukot, väligt lite av båda två. Och sedan chokladmjölk utan fett, haha! Den smakar riktigt gott faktiskt!

Physics - (fysik) - Vi typ ritade saker, och sedan gick och hämade super tjocka böcker!!! HOPPAS INTE VI SKA LÄSA ALLT I DEN!!! Men den stannar hemma hela året, phu, slipper ha den i väskan varenda dag!!!

US History - Gjorde typ analysera bilder, som jag suger på. Aja, behöver inte ha bra betyg här, haha.

cooking - de kallar det något annat, med det är typ som hemkunskap. Blir säkert kul. Men hon pratade oavbrutet hela lektionen. Sömning klass som gick ut ur klassrummet.

sport - vad vi gjorde, jo jag gick helt vilse. Fick hjälp av någon och kom in i gymnasiksalen, där jag inte skulle vara. Och så hjälpte min historia lärare, som var där och skulle coacha någonting. Sedan kom jag in i omklädningsrummet och där pratade läraren. Sedan gick vi till gym-salen, där jag var från början. Där vi blev upropade och sedan fick sätta oss och prata hela lektionen! OCH VET NI VAD LÄRAREN SA NÄR HON ROPADE UP?!?!? Hon typ: killar fråga henne till balen innan hon blir tagen. För hon blir tagen inom någon vecka! FATTA VAD PINSAMT!!!

När lektionen var över så gick vi till bussen, åkte hem. och jag ringde och pratade med pappa! Det var riktigt riktigt riktigt trevligt!

Sedan åkte vi till HEB, typ allt affär, och de köpte middag. och jag köpte 6 paket tugummi för 28 kronor!!!!! Typ 15 tuggumin i ett paket! Och 5 spiraler för 7 kronor. Och 3 paket lösa pappet. Behöver i klassen. Ganska bra kap tycker jag allt. Fick allt för 6/7 dollar.

Nu ska jag typ gå och äta. Mums, är hungig! missade frukost för vi var hos counselor:n. Sedan ska jag springa ikväll, förhoppningvis, om maten inte blir för sent. Norby grillar typ, och det tar ett tag.

Ännu ett långt tråkigt bildlöst inlägg. Förlåt, ska lägga up en bild innan min kamera exploderar, haha! Tidigt godnatt på er alla! Sov sött och dröm om mig! :)



ännu en dag passerat i rasande fart

Hejsan,

jag ska ta det här kort så jag kan gör något annat sedan.

Orkar inte ta varje ämne för sig, vi har ändå inte gjort så mycket som är viktigt att veta om. Teater var kul, lekte massor av lekar. Alla människor är jättesnälla. Måste. Byta. Foto Journalism!!!

JUSTE vi hade typ collage någonting, som extra ämne varje onsdag, så vårt schema är annorlunda då. Onödigt ämne för mig, men måste ta det för alla gör det. Men vi lekte lekar. Det var kul.. Hoppas det fortsätter så. Och jag är med Alessia, Italjenska tjejen.

Var superhungrig för jag missade frukosten för vi gick och tänkte ställa oss i kö för schema ändringar, men det var super lång kö. Och till lunch var det hamburgebröd sandwitch med 5 skink skivor och ost. Till det lite grönsaker, annanas och chips. Hälsosamt som tusan! Och gott smakade det också. Det  är bara en måltid osm serveras och vi behöver inte betala för maten, så jag kan lägga mina pengar på annat.

Till exempel på de två super söta treöjorna jag köpte idag när jag var med Christina, hennes pojkvän och hennes bästa vän Denisee och shoppade. Mall:et har Abercrombie, hollister, victoria secret m.m. så jag klarar mig bra! hehe!

Imorn ska vi åka tidigare till skolan för att ändra våra scheman. Och nu ska jag ut och springa. Jag och de två utbytesstudenterna har bestämmt att springa varje dag, får se hur det går med det. Men Christina ska nog följa med oss också.  - Ändrade planer, de följer inte med, kanske Christina, men annars springer jag själv. -

Kort och tråkigt inlägg, men jag har en timme tills jag ska sova, och så mycket att göra!!! Godnatt och dröm sött!

prioritering

Hejsan allihoppa,

jag har lite tråkiga nyheter. Jag lägger ner bloggen. Tyvärr så är det så att jag har börjat stenhård bantning, vill gå ner 30 kilo det här året. Så jag kommer springa två timmar varje kväll. Och jag måste upp klockan halv 6 för att springa en timme varje morgon. Sedan ska jag göra 500 sit-ups varje dag och 100 armhävningar. Så jag lägger tyvärr ner bloggen...

Om ni tror på det där så har ni riktigt tråkig humor! Ta det lungt jag planerar inte på att gå ner ett enda kilo, och inte upp heller. Och inte några pound heller. Och om ni trodde på det så känner ni mig inte så bra. Jag har kommit på en sak - förutom att jag svävar bort och börjar på nya ämnen hela hela hela tiden - men saken är i alla fall att jag ÄLSKAR mat!!! Kan äta hur mycket som helst, glad att jag har någon förmåga av att säga stopp och veta när det är för mycket i alla fall. 

Men jag (kanske) har en tråkig nyhet till er. Det är så att jag har mycket saker som händer hela tiden. Och jag kommer inte prioritera bloggen i första hand. Jag kommer prioritera - just nu- sömn! eftersom vi går upp 6/ halv sju varje morgon så behöver jag sova vid 10 /halv 11. Så det är redan för sent för mig.

Så dagen välrigt kort.

Teater - hade inte detta igår. Men det var jätte kul! gjorde massor av namnövningar, men mitt minne är som en guldfisk så det försvinner på en gång! Ska byta grupp för den gruppen jag är i nu är SATSAR grupper, och man måste göra ett test för att komma med och lärar rekomendation m.m. plus att vissa dagar kommer gruppen öva klockan 6 på morgonen, NO WAYYYYYY!!!!!

Foto Jounalism - Här ska min teater ligga senare. Och den här klassen skriver til news paper, och jag är inte intresserad. Jag är intresserad av FOTO! Inte skirva, därför har jag engelska.

Sedan är det som igår.
Matte - vi berättade om oss själva. och sedan ställde läraren massor av frågor och tittade på en karta på sverige och stockholm. (uppifrån karta) Jag är hans första utbytes student, och han är jätte trevlig. En av mina favoritlärare, men alla lärare är typ bra så! Han är vollyboll coachen, så ska fråga honom, när jag vågar, om jag kan gå med i deras team.

Lunch - iiiinnnnnnggggggeeeeeeennnn komentar

physics -
vet inte om jag ska behålla eller inte, ska prata med ledningen imorgon bitti. vi så åka dit tidigt så jag kan ändra mina klasser och sånt. Det verkar som om vi kommer göra mycket hemma, och det orkar jag inte, är inte här för att plugga. Ni förstår!

Us History - det var väl okej, vi gjorde inte så mycket. Typ någonting om regler och hur man får höga poäng. Den läraren är också trevlig, och han ser fram emot att ha mig i klassen eftersom ... svårt att förklara... hoppas ni förstår vad jag menar!

Engelska 3 - Den där tjejen som bara pratar spanska, jag vet inte om hon typ "kan" prata engelska... Men vi fick i alla fall skriva om oss själva, vår bakrund, framtid, familj allt. Och sedan placerade läraren oss två och två och vi fick läsa varandras och ta ut de 4 viktigaste sakerna om personen. Imorn ska vi typ berätta för klassen de viktigaste sakerna om den anra personen. Hamnade med någon kille som åkte samma buss som mig hem.

Fashion Design - ska byta! Vi var 6 stycken idag, woho! Men har redan haft syslöjd och jag gör hellre något annat som jag inte har gjort, och som inte går att göra i sverige. Läraren är trevlig dock, idag pratade vi mer, hela lektionen om allt. Och läraren, hon frågade massor av frågor om sveige. och vi gick igenom mitt efternamn.... igen, haha!

Sedan var det skolbuss hem och sedan mat, mexcanskt tror jag. Vi hade ris som hon hade blandat med tomatsås och tortilljas i någon sås med inrullad köttfärs och ost. Super gott! Visst är jag duktig! Jag vill bli matkritiker när jag blir stor! Sedan fixade jag med lite överraskningar. Berättar senare när jag kan.

Sedan sprang jag! Dukrig mikaela! Mina två utbytes kompisar följde med första varvet, sedan sprang jag de 4 själv. Ännu 30 minuters springning. Skulle vilja veta hur långt det är... Strunt samma.

NU ÄR KLOCKAN 20 ÖVER 10!!! Ser ni vad ni får mig att göra! Så prioritering 1 - sömn!
Godnatt alla underbara!

varsegod och läs

Hejsan,

det var ett tag sedan nu. Men nu är er älskade Mikaela tillbaka och nu ska ni allt få läsa. Nu är klockan 21.57, ska skriva vad klockan är när jag slutar. (och räkna med -10 minuter, för jag svävar alltid bort!)

Okej nu kör vi, vet inte riktigt vad jag ska börja, för jag vet inte vad jag sluta. (Och ingen har kommenterat mitt förra inlägg, ledsen jag blir!)
Torsdag: Vi åkte tillbaka till Corpus och var på sjukhuset. Mer har jag väl inte att säga. Sedan åkte vi till Whataburger och jag tog en barnmeny. Men jag blev mätt efter mindre än halva! Vet ni vad mer vi gjorde? Jo vi sov på Motel, har aldrig gjort det tidigare vad jag vet. På vandrarhem har jag sovit, men inte på Motel. Det var väl helt okej... Inte det frächaste, menmen.

Jag och Christina delade på ett två beds-rum. Och Monica, Norby och JB delade på det andra. Bilden nerdanför visar hur det såg ut. Vi hade våra rum på övervåningen till höger.



Nästa morgon åt vi frukost på McDonalds. Mums - not! Chicken naggets och pommes, och mitt vanliga vatten. Dricket fortfarande inte läsk - stolt flicka!

Sedan åkte vi inte tillbaka till sjukhuset, för Norbys pappa var mycket bättre och han skulle/eller hade redan åkte hem. Så vi satte oss i bilen och åkte bort till San Antonio. Vet inte riktigt vilken tid vi kom dit ärligt talat. Tror det var på eftermiddagen. Jo så måste det vara för vi åkte senare in till själva staden. Där gick vi först på Gunnies World Record's museeum. Det var coot eftersom man fick se några saker i boken som man bara kan liksom uppleva. Här är till exempel världens längsta människa. Han var super mega ulltra lååååånnnnggg när han var 15 år! Länre än alla andra. Han slutade på 10.någonting foot. Räkna ut det. Men när han stod och stäckte ut armarna kunde inte personer som stod på marken nu upp till hans armar, även om de hoppade!!! Känn dig liten pappa!



Sedan har vi världens tjockaste människa:



tyckte ändå det är ganska coolt att han kunde gå ner så himla mycket i vikt som han gjorde! Men usch vad äckligt, ska ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG bli så tjock!!!


Jag köpte den här för dig pappa. Den kostade 1000 dollar men det var det värt! Den här kan du i alla fall ha på dig! Det är 400 XL! Klaga INTE på någonting, och absolut inte på att den är för liten, för det är den inte! (Och om du trodde det, jag köpte den inte, haha!)

När vi hade gått runt och tittat på allt så gick vi till en "atraction" precis bredvid. Man hade 3D glasögon på sig - det var välrigt irriterande och jobbiga så jag tog bort dem, nej inge fusk här inte - Och så hade man laser pistol som man skulle skjuta blåa prickar med. Gissa om jag var bäst? Ni gissade fel, jag var sämst, långa vägar sämst! Jag slutade på 42000 poäng, Norby som van slutade på 177000 och Monica som var näst sämst slutade på 123000 poäng. Haha, man kan inte vara bäst på allt!

Sedan gick vi "the riverwalk" mamma du skulle ha älskat det, jättefint. Mitt inne i staden var det typ som i Venedig. En vattensak som gick igenom där de åkte båtar med turister på. Vi gick runt där och tittade och sedan kom vi till ett mall. Där köpte jag massor av suvernirer. Kan tyvärr inte berätta för er... stackare!

En del av riverwalken. Superfint, och det var ännu finare på natten då det var masso av lampor som lyste upp. Speciellt där alla parasoll är (på bilden). Jag vet detta för vi lämnade inte mallet förens ganska sent på kvällen. Och vet ni vad jag åt, jo en sallad. DET VAR SÅ GOTT!!!

Sedan måste jag berätta, har träffat världens skönaste människa typ! Vi var inne på Jorney's, en sko affär. Och det var en av personerna som jobbade där som kom fram till mig, high-five:ade mig och frågade om jag behövde någon hjälp. (eftersom vi var där för att titta på skor till JB så sa jag att jag bara tittade) Då säger han, helt random: Du har en dialekt. Och då kom hela den här familjen upp om att jag var en utbuytes student och allt. Det går inte rikigt att förklara hans utsrålning, jag vill också ha en sån. Men han gjorde mig på bättre humör (och jag var jätte nere just då - hemlängtan). Så verkligen vad jag behövde. Å vill att ni alla ska uppleva det, skönare människa får man leta länge efter.

Tillbaka till verkligenheten, haha, nej det var på riktigt det jag berätta. Tro inget annat!

På vägen hem så gick vi samma väg riverwalk och vi gick in i mer souvernir affärer och jag köpte mer souvernirer. Haha, jag är vekligen en så stor turist!!!

Och titta vilken fin hatt jag köpte! Nej jag skojjar bara, men jag ska köpa en sådan här innan jag åker hem. Och en cowboy hat!!!



På väg hem skule vi köpa frukost och middag. Så vi åkte till HEB typ 6 miles bort. Fett onödigt. Norby är ganska envis. Hahah när vi skulle äta så sa jag: Det finns sushi. Och han bara tittade på mig. Han är en riktig kött människa. Ska alltid ha hans kött!

Kvällen/ natten var riktigt förfärlig, hade sjukt mycket hemlängtan och jag sov knappt 4 timmar. Det var svinkallt i rummet och det var någon som snarkade som en traktor! Så hemsk natt det där, behöver inte gå in på det mera.

(fredagen var började någonstans där i mitten, har inte hoppat övr någon dag!)
LÖRDAG: 

Vi åt färdiga mackor til frukost, de är riktigt goda. Och sedan åkte vi (klockan 2) till ett annat mall. Vi gick runt och jag köpte lite fina saker.  

- ett par svambob strumpos (frös så mycket om fötterna så ville ha ett par långa) Det stod att de skulle vara över knäna. Nej de var de inte. Men precis under. Ja jag är lång, tack jag vet! 
- och en plånbok! Den är såååå fin! Tittade på den i början och gick sedan tillbaka i slutet för att köpa den. SUPER SUPER FIN! Och behövde en ny, har tittat efter en under ett år nu. Har haft min söta gröna sedan tvåan så... Men den ska inte slängas. Samlar Mikaela ska sätta upp den på väggen. Nej skojja bara med er! 

Det var en tjej inne på Journey's som sa att min hår var fint. Gör en så glad när någon säger sånt!!!

Mitt på dagen mötte vi upp Sanda, Monicas äldsta dotter och hennes två barn. Så vi gick tre generationer och shoppade! Ganska coolt tycker jag! Eftersom jag tror varken Monica elller Norby är mycket över 40! 


Dessa boots stod utanför mallet. Jag ska köpa boots innan jag åkte härifån. Ett par vita och ett par bruna!!!

Sedan åkte vi till SUPERTARGET - mat affär - och köpte mer mackor, chips och pålägg till Middag. Ja vet, vilken middag! Så väl hemma satte vi oss vid polen och badade och åt mat. 

Sedan lekte jag med Desteinee och Adien (barnen). Tills jag typ dog av trött het och gick ut och satte mig och pratade med Monica, Sanda och Christina på balkongen. Det var typ någon som åkte i en taxi i framsätet som de höll koll på. De trodde hon inte hade pengar för att betala. Och senare kom det en polis och typ arresterade någon. En tjej som fick åka i baksätet, vet inte om det var samma som i taxin. Lite svårt att veta. 

Jag frågade efter en till filt och sov super bra, var så trött! ---nu går vi till Söndag ---på morgonen vaknade jag runt 10 tror jag. De hade hämtat våfflor neifrån, så det var frukost MUMS! 

Klokan 11 (ungefär) chekade vi ut och åkte till Sandras hus. Där lagade vi mat, eller de gjorde BBQ så det tog hela dagen. Men gott var det. (märker ni att det blir kortare och kortare om varje ämne, det börjar bli ganska tråkigt att skriva nu!) Vi satte och typ klockan 6 i bilen och klockan 9-10 var vi hemma. Jag tog en dusch, satte alarmet på 6 och gick och la mig. Och jag sov bra! 

Måndag - till det ni har alla väntat på? - Om Skolan. 
Som sagt klockan 6 gick jag upp, gjorde mig iordning och klockan 7.15 am så skjutsade Monica oss till skolan. Vi hamnade i matsalen där vi satt och pratade med de andra utbytes studenterna. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra. Men tillslut gick vi till någonstans och där så stod det vilket rum man skulle gå till och få sitt schema och sånt. Så jag och typ 9:orna och 10:orna satt i ett rum alldeles för länge och gjorde ingenting. Klockan typ 10.20 ringde klockan och så gick vi till 3:e perioden. Som var matte.

Matte (algebra 2) - kom dit näst först, pratade med läraren, som verkar super skön. Han är troligtvis även Vollyboll coachen, och eftersom det inte finns något tennislag så tror jag jag prövar det. Men hälsade och sa att jag var utbytesstudent. Och under lektionen så hade vi högra handen bakom ryggen och skulle, utan att prata och bara använda vänster, visa våran födelsedag och ställa oss i ordning. Det var en kille som fyllde år samma dag som jag, fett coolt! Det gick inte så bra, haha vi lyckades inte alls. De sista minuterna frågade han mig var jag var ifrån och jag berättade. Sedan var det en kille som hade tysk bakrund som han också frågade, men han hade bott i USA hela sitt liv. Och det är så kul när folk frågar hur jag säger mitt efternamn. Haha, ingen kan utala det. Och när jag säger det så blir alla stora frågetecken i ansiktet.

Lunch - vad ska jag säga. Jag har lunch tillsammans med Christina. Och det var äcklig lunch, fullkorns hamburgare och äckliga kalla pommes frites, åt dem inte ens.

Physics - detta var en klass jag inte har valt. Hon sa att vi kommer ha mycket hemläxa, jättekul! Hoppas det är saker jag har gjort! Men hon var trevlig, ung lärare. Tror jag behåller det ändå. Bra att ha lite extra eller?

Us History - hittills ett av mina favorit ämnen, tillsammans med matte. Vi har inte gjort någonting. Men läraren var super trevlig och sa om och om igen att det var super trevligt att ha mig i klassen. Så nu ska jag glänsa. Speciellt efter jul, då vi ska läsa om andra världskriget!

Engelska 3 - Jag hoppas jag klarar detta. Hon förväntar sig mycket! Men hon verkar vara en super lärare, vi fick fylla i ett kort om saker vi gillade inom TV, godis, sport m.m. Och hon skulle "belöna" oss med typ godis om vi är duktiga. Och även sa att hon skulle ringa hem till föräldrarna om det var så att man hade gjort något bra, och inte bara något dåligt. Det var en tjej som satt bredvid (vi har egna bort men ändå bredvid) hon pratade spanska HELA tiden. Och läraren fortsatte prata engelska med henne, och verkade inte ha något emot det. Men hon typ gav mig en konstig blick när de frågade om jag kunde prata spanska och jag sa att jag inte kunde det. 

Fashion Design - Nej jag har INTE valt det här ämnet. Och jag ska (om jag kan) byta det. För vi är 5 elver i klassen. Typ sy slöjd och jag gör faktiskt hellre något annat! Vi var bara 3 stycken som kom till lektionen, så vi tre + läraren satt och pratade hela lektionen. Eller jag pratade och berättade om Sveriget typ. Hon var jäte trevlig! 

Sedan tog vi bussen hem och efter vi hade ätit tonfisk och ägg mackor (helt vittbröd) så åkte jag och Monica till Walmart och köpte skolsaker till mig. Och lite andra saker. Det är dyrt nu i början av året eftersom allt man behöver och inte tog med sig hemmifrån måste man köpa i början. Men nu tror jag faktiskt jag har allt som jag behöver. 

På vägen hem åkte vi genom en drive.-thru affär och köpte öl till Norby. Du behöver inte ens gå ut ur bilen! Så annorlund! Jag har aldrig sett det förut. Ser ut som typ ett garage med portar på båda sidorna. 

När vi kom hem så gick vi över till grannen och tittade på väldens sötaste 4 månaders valp. Hur söt som hels, hur snäll som helst och såg ut som caramel i färgen. Jag är helt förälskad! 

och nu äntligen, jag är så dukrig! Jag sprang, 30 minuter. DUKTIG MIKAELA! Men gud vad jag flåsade, spurtade de sista 100 meterna och jag lät som en hund efteråt! Men gud vad skönt det var! 

Måste säga att alla personerna i skolan är hur trevliga som helst. Alla ler åt en och har hört jättemånga säga att mina ögon och mitt hår är jättefint. Att jag ser ut som Taylor Swift (stavningen på hennes namn har jag ingen aning om) Och jag ser visst även ut som "den goda fen" i Alice i Underlandet. (inte den animerade). Och Det är så gulligt att vissa följer mig från en klass till en annan, fast det inte har samma lektion. Bara för att visa mig vägen. Tror inte jag har samma lektion med någon, olika människor i alla klasser.

Jag kom och tänka på Twiligt, alla ville visa Bella Swan vart hon skulle gå för hon var ny. Haha, älskar att jag gämför allt med filmer!


Den här jätefina - japp - tröjan fick jag av EF idag. Per Post. Gult är ju verkligen min färg. Nej passar verkligen inte till mitt blonda hår. Spang i den, det är den bra för. Och sova i!

Titta vad jag köpte! Helt galet vad man kan hitta på. Det luktar i alla fall supergott! Det är sockerfria, ta det lungt mamma!
 
Sedan köpte jag detta, så dags att skicka massor av brev till mig!!!


Detta är alla mina nya skolsaker, typ alla i alla fall. Jättekul att välja ut. Och nu har jag pennor för resten av min skolgång, även hemma i sverige! Haha! 

Klockan är nu 23.24 och vet ni vad? Jag har inte svävat iväg någonting. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Vet att det är sent. Och det är skola imorn. Men jag ville verkligen få bort denna börda från mina axlar. Så hoppas verkligen ni hade trevlig läsning. Och imorn (hoppningvis) hör ni från Zombi-Mikaela. 
Puss och kram allihoppa! Sov gott till mig, och ha en bra dag till er! <3




  


Corpus christi

Hej alla underbara,
jag tänkte börja med att säga att jag ska skriva väldigt kort, för jag behöver packa och sova... (berättar snart). Men sen kom jag på att jag har tänkt så varje inlägg jag har skrivit. Så här kommmer (troligtvis) ännu ett alldeles för långt inlägg. Enjoy!

Vaknade klockan 12 och fick veta av Monica att de hade någon familjekris. (förlåt fick bok-känsla nu, ni vet när de skriver: senare skulle hon få reda på att...) Så: Senare skulle jag få reda på det var Monicas father in law, som hade åkt in til sjukhuset pga något med hjärtat. Han är ca 85 år, men pigg han med. Men klockan 2 satte vi oss i bilen och åkte till Corpus Christi igen. Där spenderade vi ca 2 timmar på sjukhuset. (tog tre timmars körning). Sedan åt vi pizza och sedan åkte vi tre timmar hem igen.

På vägen hem så blev vi stoppade av polisen pga. något med baklyset. Och jag upprepar mig själv: Det är som i en film. Mer behöver jag väl inte säga? Tänk er precis som en film, och det är helt mörkt ute.



Till en helt annan sak. Imorse kom Norby in i mitt rum med ett paket.

Den passar på min högra tumme, hehe. Jag har super smala fingrar. 
Och detta super fina halsband.

Detta fick jag av VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!!! När jag öppnade det så började jag nästan gråta. Så himmla gulligt av dig att skicka det till mig! Mer kan jag inte säga. Har haft på mig båda hela dagen! älskar dig syster! och jag saknar dig sjukt mycket! <3<3<3



Imorn så åkte vi tilbaka till Corpus för att åka till sjukhuset igen. Ni vet att vissa är rädda för att gå till tandläkan. Jag är rädd för att åka till sjukhus. Jag är riktigt glad för att de finns, och så tacksam för alla som jobbar där. Men jag skulle aldrig kunna jobba på ett sjukhus! Det går inte riktigt att förklara men sjukhus tycker jag lite hör till "livet efter detta". Nej usch, nu ska vi inte prata om det, då blir jag bara ännu mer ledsen! (INGET HAR HÄNT, var inte oroliga, bara lite hemlängtan. Eller mer undran vad jag gör här, och varför min underbara familj inte är här med mig. - saknar er för mycket just nu helt enkelt -)

Men sover nog över i corpus, för i över morgon beger vi oss mot San Antonio. Ska vara där över helgen tror jag. Jag har inte riktigt koll vad vi gör i familjen...



Kort sak bara. Den här familjen är sengångarna nummer 1! Det tar en evighet för de att flytta på sig. som när vi skulle lämna sjukhuset och åka och äta. Norby, kom så åker vi och äter. 5 minuter senare har vi inte flyttat på oss. Eller jag och Norby har ställt mig upp och står och väntar på de andra. Jag som är van att gå fort - snigeltakt hela tiden - och saker ska gå fort. Nepp så är det inte här.



Nu ska jag sova. Ska upp tidigt (typ 9) imorn. Ska åka senast 10.30 för Norby måste vara i Corpus för någonting klockan 1. Så Godnatt allesammans, sov gott!

ps. jag kommer inte ta med mig datorn till San Antonio, så ni hör från mig på söndag förhoppningsvis. puss

mat mat och mera mat

Hej igen allihoppa,
Idag har jag ätit mat! Till frukost/brunch åt jag pannkakor och ägg och bacon. Till middag delade jag och Monica på en stor tallrik med massor av olika saker på. Vi var på resturange, och så tog man den och la över på sin egen tallrik, ni förstår? Och igen är jag super mätt!

Nu förstår ni rubriken i alla fall.

Till en rolig sak, jag drömmer alla möjliga roliga saker just nu. Bland annat så drömmde jag inatt att jag gick ut och hämtade posten (har aldrig gjort det). Men det var i alla fall ett brev från Madeleine. Och nästan rätt gissat. När jag åt frukost så såg jag att det var ett brev vid diskhon med två svenska flaggor som frimärken. Öppnade det och det var ett brev från farmor och farfar. Och även ett bifogat brev från Vilhelm och Mirande, haha verkligen nödvändig information jag fick (om ekonomin i Sverige)... 
 
Madeleine, du skulle älska Monicas bacone, de är hur knapriga som helst!!!

Ni vet att man får huvudvärk om man inte dricker tillräkligt och är ute i solen för mycket... något sånt. Ta det lungt, jag dricker som en kamel inför en lååååång resa. Jag får inte så orfta huvudvärk, men det händer. Imorse, före jag drack någonting fick jag det. Och vet ni vad? Jag var inte ens utomhus, jag öppnade bara gardinerna i köket en liten bit för jag trodde det var mulet. Nepp det var det inte, inte ett moln på himlen (som alltid typ). Och om jag inte redan har sagt det. ALLA fönster här är helt fördragna, alltid. Så kul, tänker hela tiden på vad ni sa, mamma och pappa. våran granne som har det så, det ser ut som om ingen bor där. Så, fast värre, ser det ut i varenda hus här. Haha!

Till min dag då... Jag har inte gjort så mycket. Vaknade vid 12. Åkte ut vid ca 5 tror jag eller något liknande till Conn's igen och lämnade in en dator för koll eller något. Sedan åkte vi och åt, berättade jag om i början av inlägget. Och sedan på väg hem lämnade vi in trucken. (Norby har den från jobbet, och eftersom vi ska åka till San Antonio på fredag, vill han hellre ha den stående där än här hemma. Något sånt sa Monica.)

Sedan tog vi kurs hem, men Monica skulle prata med Marissa. (Mamma hon la till dig på fb, så bli inte för rädd om du får en konstig vän-försfrågning.) Aleshia (italjenska studenten) kom ut efter ett tag, och så fastnade jag hos dem. Monica kom och hämtade mig och JB vid 12, när hon hade plockat upp Chriatina från arbetet.



Till en helt annan sak. Var och köte tandkräm igår, som ni vet. Och den är stoooooooor! Kommer räcka hela året. Och jag som alltid tröttnar på tandkrämarna (hur säger man?). Jag får hålla mig fast vid den här. Jag ska inte slösa mina värdefulla shoppingpengar på tandkräm!


Mer vet jag inte vad jag ska säga. Jag har det bra! Ska försöka vända tillbaka på dygnen så jag inte är en zombie när jag börjar skolan. Puss och kram på er alla! <3

seg dag

Hejsan, vill börja med att ställa en fråga. Vad kan jag säga istället för att skriva "Hej", tycker det börjar bli lite tjatigt... Men jag skriver den här bloggen för er där hemma, så hjälp mig!

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle springa imorse? Ja, mina planer funkar inte riktigt! När jag vaknade och fick panik: Är klockan redan halv tre?!?!? Nej som tur var den "bara" halv 2. Så bäddade sängen - jag gör det varje dag, och det är jättekomplicerat, för det är ett lakan jag sover under, över det en filt, och över det ett täcke (eller vad man ska kalla det, de man ser på bilden massor av inlägg ner) - Var stolta över mig mamma och pappa. Jag är en duktig flicka! Gick ner och möttes av Monica som frågade om jag ville med och åka någonstans, jag uppfattade inte riktigt var. Men jag sa såklart ja, för jag följer med på allt. Annars sitter jag bara hemma och ugglar hela dagarna, super tråkigt!

Till frukost åt jag färdiga vofflor, som jag stoppade i brödrosten för att tina. Med smöt och sirap.

Efter alla var klara så åkte vi iväg, lämnade Christina till hennes jobb, och åkte till Conn's. En affär som säljer elektronik prylar, köksprylar, sängar och möbler typ. Konstig kombination! Där var vi i nästan två timmar!!! De planerde typ att köpa någon dator. Tog sin tid. Plus att vi inte blev färdiga. Men vi åkte hem igen för att hämta någon annan dator som det var något fel på. 

På vägen tillbaka - trodde jag ja - så stannade vi på något mat ställe. De hade ALLT! (utom sushi), hur mycket mat som helst. Och det var buffe, tror jag aldrig har varit så mätt som jag var när vi gick därifrån. Jag åt bland annat: vårrullar: friterade räkor och popkornräkor (typ små delar av räkor), något som såg ut som köttbullar men som var typ friterat någonting, pasta i typ ostsås, tomater, majkolvar, vårrullar... kommer inte ihåg men det var mycket mer. Och till efterrätt så åt jag: sockerfri blåbärspaj (smakade inte gott!), chokladdoppade vita-skummsaker, chokladsoppade jorgubbar, choklad kaka... med mera, som jag inte kommer ihåg. Uppblåst mage, alldeles för full! Men Gud så gott det var! Tack för maten!

Efter det så åkte vi och var ännu en timme inne på Conn's, och tillslut fick vi med oss en dator ut. Haha! Sedan åkte vi och lämnade av Norby och JB hemma, och jag och Monica åkte till walmart. Walmart har ALLT! pyssel, mat, kläder, elektronik, hårsalong... Vi köpte ägg, mjölk, yoghurt och smör typ. Och sedan en stakplatta så Monica kan göra flera pannkakor samtidigt, eller typ ägg och pannkakaor eller något liknande. Haha, jag har varit här över två veckor nu, förtfarande är jag en turist. Jag köpte en handduk där det står Texas på och deras färger och en tjur. (Den var på rea, och jag sa att jag ska köpa en sådan innan jag åker hem. men Monica tyckte att jag skulle köpa den nu just eftersom den var på rea. Endast 8 dollar = 56 kr! ALLT ÄR SÅ BILLIGT!!!!) Sedan köpte jag lite nödvändiga saker; schampoo och balsam, tandkräm, deo, hårnålar. Plus ett par jättesöta sov-shorts. Med Ior (ni vet åsnan i Nalle Phu).  -jaa, de var jättenödvändiga!!!-




kommentar:
pappa frågade mig vad jag menade med 500 tickets. Så jag ska förklara, jag förstod inte ens förens någon förklarade för mig så... Så här är det; Man spelar spel, och berorende på hur dukitg/mycket poäng man får, så får man ut olika mycket "tickets". (vet inte vad man kallar de på svenska - biljetter kanske -) Men när man har spelat klart så sätter man in alla tickets i en apparat som räknar dem. Och beroende på hur många man har fått ihop, så går man till ett ställe (i samma byggnad, jättenära, såklart) och bestämmer vilket pris man vill ha. Och ju fler tickets man har, desto störra och mer coola saker kan man få.

Jag ville jättegärna ha en jättestor Picatchu, ni vet i Pokemon? Ett gosedjur asså. Han är så söt. Och han var jättestor. För att vinna honom behövde man få ihop 4.000 tickets. Så vi hade en ganska lång väg kvar... Men jag fick med mig en grön orm (ca en meter lång eller något, väldigt smal) och så valde vi (Jag och de två utbytesstudenterna som bor med min IEC spelade tillsammans) 9 st armband. Tre var, de är som plastiga hjärtan, ett orange, ett blått och ett grönt var.


dum fråga:
Till allas favortit ämne antar jag? Nu får ni skratta åt mig. Jag var ju bara tvungen att fråga så jag gjorde det: - anvnder ni jacka under "vintern" - Jag kom och tänka på att jag vet inte var min jacka som jag tog med mig (jeansjackan) är. Och jag kom och tänka på vad elak jag var som ringde och väckte pappa mitt i natten och frågade var jag hade lagt den, förlåt mig! Men som svar fick jag i alla fall: - Nej, inte en riktig jacka, mest använder vi tjocktröjor. Som dom du har på dig. - Monica. Kul! Jag har på mig deras vinterkläder inomhus nu... Det är kallt Okej!!! Och jag kännde mig lite dum när jag fick de svaret. Men jag var ju tvungen, ville ju verkligen komma bort från kylan i Sverige. Inte för alltid, älskar att åka skidor, men de är jobbigt med alla kläder! Ett år är lagom!



Mycker mer har jag inte gjort. Ska gör mig iordning och gå och lägga mig. Klockan är två, och jag måste försöka vända tillbaka dygnet innan skolan börjar. Är som sagts ganska bra på att ändra tillbaka. Har lätt att ändra tid, t.ex. när man flyger från Sverige till Usa.

För er som börjar skolan idag, Största Lyckoönskningar!!! Det kommer gå superbra! Till er andra: Ha en superdag och njut av livet! Puss och kram

ps. förlåt för ännu ett tråkigt och rörigt inlägg. Ni är så gulliga som läser min blogg. Jag skulle aldrig göra det, alldeles för mycket text och för lite bilder!

bbq

Hejsan alla fina människor!
Det har hänt lite saker som jag ska berätta för er nu. Bli inte rädda, inget hemskt!

Ni kommer ihåg att jag skrev i förra inlägget att jag skulle ut och springa? I alla fall, så blev det inte. Utan Monica och Norby (mina värdföräldrar) kom hem (Norby blev tvungen att åka tillbaka till jobbet och göra något). Och det var något stort sjärnfall eller något som händer bara vart 10:e år. Så hela familjen åkte ut med hans stora truck, ut till ingenting och satt där i ca 20 minuter en halvtimme och väntade. Ingenting hände, månen lyste för starkt. Tror även det var fullmåne. Men det var jättetrevligt. Förutom första middagen, dagen då jag kom, tror jag att detta var första saken vi gjorde hela familjen. Vi pratade om när vi ska åka till San Antonio, näst största staden i Texas.

Vi kom hem vid två tror jag. (åkte halv ett) Jag har kommit till en natt-familj. Så när vi kom hem gick jag och la mig efter ett tag.

Klockan 2 nästa morgon vaknade jag, samtidigt som Monica och Norby kom hem efter att ha handlat. De hade handlat en massa kött, för BBQ. Så vad jag har gjort idag är varit ute, (det var inte så varmt, för de blåste). Haha, det är så kul, hemma vi gömmer oss för blåsten, här sätter de bordet mitt i blåsten för att de ska svalka lite. Men ca klockan halv fyra, (gick upp från frukost klockan 3) så satt jag där ute och pratade. Norbys pappa och hans typ "flickvän", vet inte riktigt vad de är vän kanske, kom. Så Norby grillade hela eftermiddagen typ. Bilden under visar köttet vi åt. Gissa OM det var mycket. Revbenspjell, korv, kycklingben, ett annat kött, ännu ett annat kött, och ännu ett som inte visas på bilden. Bilden är inte rättvid, det var mycket mer än vad de ser ut att vara. Och -nej, vi åt inte upp allting-. Men mycket åt vi, eller jag. Smakade alla olika sorters, plus en bakpotatis, plus tre tackosar med de -köttet som inte visas på bilden- med avocado och grillad lök, PLUS tre kokta ägg. -JA, min mage är riktigt upppblåst just nu! Men kunde inte riktigt motstå, det var ju så gott!!!

 

Sedan vill jag visa er vovven som jag bor med, just nu är han i en bur, eftersom han har så långa naglar. Vi ska ta honom till någonstans för att klippa dem. Men när de släpper ut honom springer han som en kanonkula runt, runt matbordet. Mycket goda skratt! Han är inte ens ett år och är så full av engegi! Har ni någonsin hört om en inomhus-hund? Nu har ni, Zac är en inomhus-hund. Han har typ blåa stora servetter som han gör sina behov på, haha så knasigt. Ta det lungt mamma, Monica byter dom hela, hela tiden! Det är som en kattlåde liksom, utan sanden, och utan lådan, men ni fattar poängen.
Här har ni sötnosen:


En berättelse från idag: 
För er som inte visste, Christina har en pojkvän. --- förlåt, mikkipaus, ni vet måste berätta om detta. Christina är riktigt kort, tänk er så här. Jag är ett huvud längre än hennes pojkvän. Och hennes pojkvän är ett huvud längre än Christina!!! Ja, jag känner mig väldigt lång här! --- Men till saken, han ville vara med på BBQ:n, men jobbade. Och Monica brukar "ge bort en tallrik" av det som blir över, till honom, grannar och så vidare. Så eftersom han inte kunde vara med så tog jag och Christina bilden bort till hans jobb och lämnade tallriken till honom. Och på vägen hem så var det värsta bilkön. V i vi genade, bilvägarna ser annorlunda ut här än i Sverige. Det är en huvudväg (motorväg) och på båda sidorna är det gräs och sedan kommer två filer till. Liksom avfarter till sakerna som är på sidan. Så vi var på huvudvägen, och på de två filerna var det inte någon kö. Så vi följde alla andra bilar och åkte över gräset till de två filerna. Efter vi hade åkt några 100-meter, så kom kön ikapp oss. Och Christina upptäkte att barometern för bensin var på noll! Haha, gissa vad jag tänkte: -"Vilket äventyr" skulle mamma säga om hon var här - haha! Mina tankar är hos er! Så när vi kom till en avfart, där alla körde rakt fram så svängde vi höger. Christina: "Mikaela, i have no idea where we are". Haha, jag bara skrattade. Vi hittade en bensin mack. Och när vi hade tankat, så körde vi ut och körde i en cirkel för att den riktingen Christina ville åka i var en "one way-väg". Efter att ha åkt i en och en halv cirkel, så åkte vi rakt fram, ja vart leder det? Varken jag eller Christina visste. Tillslut kom vi fram till ett "Deli's" och Christina visste var vi var. Och vi kom tryckt hem.
--Kul (läs: riktigt snabbt och tråkigt) slut på den historien. --

Men det är pretty much it, vad som har hänt.

Imorn ska jag ut och springa 10 minuter när jag vaknar. OAVSETT VÄDER! förhoppningsvis blåser det och är molningt - fattar ni att jag säger det här? - haha!



Rolig kommentar:
när vi var ute och försökte titta på stjärnorna: Har ni fallande stjärnor i Sverige också? - em ja, vi har också en himel, jorden är rund och runt om joden är rymden, och i rymden finns det stjärnor. Och då och då är det stjärnor *solar* som -sprängs- eller vad de är, så vi ser en fallande stjärna. Det händer var du än är på jorden! ---Nej jag sa inte det, men jag tänkte det ---



Usch, får ångest när jag tänker på vad jag ska ge mig in på imorn, men jag behöver det! Mina ben är så ovältränade, och om jag ska ha någon chanse att komma med i något skol-team, så behöver jag kunna springa en liten bit i alla fall!

Nu - snart - ska jag sova. Klockan är halv ett, så jag ska väl gör mig iordning och sedan lägga mig och läsa. läste 100 sidor ut boken igår. Och idag har jag inte läst någonting.

OM EN VECKA BÖRJAR SKOLAN!!! SÅ FÖRVÄNTANSFULL!!! :D

Förlåt för alla mina super-långa och supet-sega inlägg. Blir glad varje dag när jag tittar på statestiken och ser att det är 15 - 20 personer varje dag som tar sig tid att titta in här. Trots mina superduper långa inlägg! Puss och kram till er alla!

Yought group

Hejsan, hoppas det är bra med allihoppa!
Med mig är det bra, är bara lite - mycket - trött.

Idag gick jag och la mig klockan 7 am, och sov till klockan 1. Ska berätta varför, min ICEs ena student ringde mig och frågade om jag ville vara med på någon sort sleep-over. Jag frågade Monica och det gick bra. Senare skickade jag ett sms och frågade vad jag skulle ta med mig. Fick svaret "25 dollar för inträde". Jaha, okej inte någon sömn här inte.

Klockan 6 plockade de upp mig och vi åkte till en av hennes kompisar där de gjorde sig irodning för någon show, och vi åt även friterad kyckling. Klockan 10 tror jag, satte vi oss i bilden och åkte til Peter Pite Pizza, eller något liknande. Här var vi inlåsta, ca 60 ungdomar och några vuxna, tills klockan 6 på morgonen.

Det var någon kyrk-sak. Så vi (de) bad och typ föll på knä... det var verkligen jätte seriöst. Det var riktigt trevliga människor, men lite för seriöst för min smak. Och de "tror" inte riktigt på samma sätt som jag. Men vi fick Pizza och spelade spel, ni vet sådana där maskin spel. Jag lyckades få 500 tickets, alltså högsta vinst! Fett stolt!

Sedan fick vi alla ljus - nej inte värmeljus, utan batteri ljus - vilken känsla till Gud alltså! Men det var en tjej som svimmade. Och en person där berättade att det var för att hon hade kommit när Jesus eller något liknande. Fattar ni hur seriöst det här är. Som ni kanske redan vet, så går min familj här inte til kyrkan. Vi har kyrkliga saker hängande på väggarna som - God bless our home and everyone who enter it - men vi ber inte bordsbön eller något annat sånt.

Sedan klockan 6 kom Marissa, min IEC och plockade upp oss. Hon var på väg att lämna av hennes man för jobb. Och sen så åkte vi hem till dem där jag sov. De har precis flyttat, och bor jättenära oss, tyå 5 minuters plågsam gång. (Det är varmt om ni inte förstod) Men verkligen jättekul, för de två studenterna är hur snälla som helst. Vi ska alla gå på Palmview High School. Så det ska bli riktigt kul!

Ska föröka ge mig ut och springa idag igen... Om jag kommer ihåg! haha!

Juste, har läst ut "the Notebook", Nicholas Sparks. Den var riktigt bra! Men man ser verkligen ett mönster i böckerna från han. Han gillar att skriva om soldater, haha! Läsvärd, riktigt läsvärd! Nu har jag fått låna en bok från en av studenterna, "the Lying Game". Hon sa att den var jättebra, så vi håller tummarna. Och efter det ska jag börja med The Host, igen.

Hejdå allihoppa. Tror de blir tidig säng för min del. Puss och kram!

böcker, mera mera böcker

Heeeej,
jag vet inte varför men jag är på hur bra humör som helst. Inget speiellt har hänt eller någonting, bara superglad.

Vad har jag gjort idag då? Jo inte så mycket. Gick upp vid circa 12. La mig och läste och tog en dusch. Sedan var klockan två, och då gick jag ner och åt frukost. Yoghurt och flingor om ni är intresserade. Samtidigt så pratade jag med världens bästa pappa via telefon, riktigt rolig att hör hans röst igen (och Markus i bakrunden).

Efter det gjorde jag mig i ordning, och när jag var vacker som en saga... haha!... så satte jag mig och läste igen.

Som planerat så åkte vi vid halv fyra, lagom i tid för att släppa av Christina till hennes jobb på biografen. Och sedan åkte vi till bokaffären. Jag köpte The Notebook (Nicholas Sparks) och The Host (stephenie Mayer). Så nu har jag 1000 sidor att läsa! Sedan köte jag även ett bokmärke. Silver metal bricka, där de är en grön blomma i en orange vas. Mamma, din favorit gröna. Och så står de LEARN from yesterday LIVE for today HOPE for tomorrow, i organge. Tänkte på din mamma när jag köpte de. Det är jättefint! Allt detta fick jag för under 170 kronor! Älskar priserna här i USA!!!

The Lucky One av Nicholas Sparks läste jag ut när vi satt på ett tvättställe och väntade på en tvättmaskin att bli klar. Monica tvättade någon filt eller något som kanske inte fick plats i tvättmaskinen här hemma. Bra bok, verligen. Och man märker verkligen att det är Nicholas Sparks som har skrivit, han har sina favorit ord som återkommer, och man märker hans sätt och allting. Den här "talade" inte till mig som The Last Song gjorde. Men det var en bra bok. Och om ni inte tror mig, om man läser en bok på 350 sidor på typ 4 dagar så är boken bra!!!

När vi kom hem åt vi mat... Och sedan har jag läst. Har läst ca 100 sidor idag. Och det går riktigt fort att läsa på engelska nu! Underbart!

Ska läsa mer och gå och lägga mig snart. Ha det bra allihoppa! Ni är bäst, glöm inte det! <3



jag önskar skolan i sverige var som här

Hejsan allihoppa,
hade lite problem med internett igår, så därför blev de inget inlägg. Men nu funkar det!

Ígår satt vi och väntade ytterligare 3 timmar för att bli registrerade på själva skolan. Sedan var det massor av krongel, som vi inte behöver gå in på. Men tillslut kom vi fram till stället där man väljer ämnen. Han började med att jag skulle läsa engelska och matte och historia, och fysik. Nej stopp vänta! Jag vill inte plugga ihjäl mig! "Har nu inga roliga ämnen?" så utöver matte, historia och amerikans historia, så ska jag ta foto, teater, dans med massor av stora klänningar (som mamma gillar) och lära mig spela gitarr! Jag önskar verkligen man kunde ta de här klasserna i Sverige. Inte plugga massor av "viktiga" saker. Utan lära sig laga mat, dansa...

Sedan måste jag berätta, att när vi hade satt oss längst upp på läktaren (vi var i gymnasiksalen) och väntade så kom det en tjej upp till mig och frågade om jag ville vara med i vollyboll teamet. Hennes coach hade frågat. Jag sa typ ja, vet inte rikgtigt hur det blir vi får se.

När vi stod och fick underskrifter av någon, så kom tjejernas Basketboll coach fram och sa "du ska väl spela basketboll?". Jag vet inte det heller. Som sagt vi får se. men de roliga var att han var lång, eller typ. Inte längre än pappa. Men han var väl medveten om det och ställde sig nära och buffrade upp sig och verkligen visade att han var lång. Och han var riktigt stolt över det! Lite kul att se, jag är lång själv, har en lång familj, så jag är van... Men han tycktes vara något märkvärdigt. Haha!

Och vetni? Jag var jätteduktig, jag var ute och sprang! Phu, usch vad varmt! 32 grader ute, klockan 9 på kvällen. Och förutom gatulycktorna var det helt svart. Jag sprang i alla fall i 30 minuter. Höll på att ge upp efter 5. Och när jag väl kom innanför dörren igen så satte jag mig på golvet och pustade ut, äntligen inne i AC igen!

Haha, juste, när jag precis började, så var några grannar ute, och de sa " äntligen kommer du ut!" Haha! Lite för varmt ute för en tjej från kalla sverige, som är blek som ett lakan jämfört med alla andra.

Och eftersom jag vet hur kul ni tycker det är med bilder...


så kan ni titta på denna otroligt söta apa. Fotat på Parkens zoo, där jag och världens bästa lilasyster var för ett antal veckor sedan. Har inga bilder härifrån, är inte så fotogalen som alla tror. Men de kommer.

Nu ska jag hitta på något roligt, hjälpa till med maten, eller läsa min bok. Imorn ska vi åka (förhoppningsvis) någonstans där jag kan köpa en ny bok (eller typ 3) för jag har bara ca 80 sidor kvar i min andra. Har läst 2 böcker på 350 sidor vardera 1 och ½ vecka. Har många böcker på lisatan som jag vill läsa, så oroa er inte! Sedan ser jag verkligen fram emot att starta skolan. Tänk att man säger så - ser fam emot att starta skolan! -

Ha det superbra, och ännu ett stort grattis till Malin! Och till sist, jag uppskattar verkligen att ni läser och kommenterar min blogg! Ni är så himla underbar! Fastän mina inlägg ät hur långa och bara massa text -tråkiga- med andra ord. Ni gör verkligen mitt liv underbart! Puss och kram!

HA EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!

Idag fyller en väldigt fin människa år. Så glad att jag åkte på Camp och en av de största anledningarna är att jag fick träffa denna härliga tjej! Tack för två underbara veckor! Vi ses hemma i Sverige om ett år! Och ha Världens bästa födelse dag i de coolaste landet någonsin!
 

registrering

Hej,
som jag berättade var jag och registerade mig idag. Skolan är så mycket enklare i Sverige! Vi kom dit vid ca 1pm. Sedan stod/satt vi i kö tills klockan var 4! Kul! Sedan började registreringen. Inga konstigheter. Jag har inte valt klasser, det ska jag göra imorn. Jag blev Junior, för de är de man är i min ålder. Men jag ska prata med dem imorn på skolan och berätta att jag borde vara en Senior. Förhoppningsvis lyckas jag med det! Vill så gärna vara Senior, allt roligt händer för Seniorerna.

Mycket mer har jag inte gjort idag. Vi åkte hem och åt lasange och brödpinnar med ost inuti. Mums! Åt lite för mycket, men eftersom jag bara har ätit frukost annars, så var det inte för mycket. Haha, en av alla mina konstiga tankar. Hoppas ni förstod.


kommentarer:
Jag är inte uttråkad, gör inte så mycket, men jag är inte uttråkad! Jag har min bok, lite seg, men de funkar... Anledningen till att jag ser fram emot skolan är inte pga. att jag är uttråkad, mer hela upplevelsen med att gå i Amerikans skola, och träffa nya vänner!

Madeleine: Vet inte vad som hände med vykortet... Skickar ett nytt, så håller vi tummarna! Och hoppas du skev rätt adress till mig! ;)

Pappa: Jag är duktig! Nej pga. att jag har mer tid här att fixa saker, plus att det är faktiskt inte hemma, måste vara städat, jag kanske blir utkastat! Nej skojja bara.
På tal om ingenting, skickade ett vykort till er också. Fick ni det? Om inte blir jag rädd! Jag borde kunna min egen hemadress! Ni har inte flyttat väll?

För er som undrade, jag har inte sett filmen "The last song", men den står högt upp på önskelistan av filmer jag vill se!

Engelskan funkar bra, det är svårt med vissa ord som man inte kan, och ska försöka förklara dem. Men det verkar i alla fall som de förstår vad jag säger här! Mitt stora problem är att jag förstår ju inte vad hälften av alla säger, eftersom ALLA pratar spanska här! Börjar ångra att jag inte tog spanska, istället för Tyska.

Vet inte vilka klasser jag ska ta, eller vad de finns och välja på. Jag funderar på att läsa Spanska, för alla pratar de här. Jag ska läsa Tyska (om det finns såklart), måste liksom försöka att innte glömma allt! Och sedan funderar jag på att läsa Kinesiska... För de vill jag göra i gymnasiet. Men 4 språk, Gud vad jag kommer blanda ihop allihoppa då! Vi får se!




Detta är de fina smyckes skriner jag fick av Monica! Om ni inte tycker det är hur fint som helst tror jag de är något fel på er ögon och era hjärnor! Helt bedorande. Och det är riktiga snäckor! Jag köpte även ett minde, som är helt vitt. Och till höger ser ni ett sköldpaddshuvud, köpte dem, de är en sköldpadde som står på den störra sköldpadde. Jättesöta, också gjorda av äkta snäckor. Och som ni ser har de glasögon och hattar! Hur gulligt som helst!

Nu ska jag läsa min bok. Men de blir inget mer inlägg idag. Berättar imorn om vilka klasser jag ska ta. Så tillsvidare, ta hand om er! <3


no outlet

Hejsan,
har inte hänt så mycket idag. jag vaknade klockan halv ett typ, tog en dusch och gick ner och åt frukost, och sedan lite mexicanskt godis. Satt på samma stol i ca 3 timmar eller något.

Sedan åkte vi iväg och storhandlade. Vi köpte typ bara frysmat, sånt som man äter här. Så köpte vi yoghurt, som jag åt till middag. Super god, var inte söt över huvud taget. Allt här är SUPER SÖTT!!!

Efter middagen så tittade jag och Monica på Bilar 2. Riktigt rolig film! Bilar 1 var bättre, men den här var riktigt, riktigt nära att vara lika bra.



kommentarer:
vill bara berätta för er att en IEC är en person som ska kolla mig typ. Varje månad kommer hon ringa mig och kolla så jag har det bra. Och om jag har något problem som jag inte vill prata med mina värdföräldrar med så ska jag rikta mig till henne. Vet inte riktigt hur jag ska förklara... Hon är en hjälp person. Min IEC är jätte rolig, hon är typ hyper, och hon ska flytta bara några hus ifrån där vi bor. Hon och Monica är bra kompisar.

Juste och angående passkontrollen, jag glömde det igår. Det gick bra, visade mitt pass och så kollade dem och de frågade var jag var ifrån och sedan typ varför jag var här. Han såg lite skeptisk ut... Uppklädd i uniform och allt, så man blir ju lite rädd. Men jag har ju faktiskt tillstånd att vara här!!!



Har två saker jag vill berätta. För de första så dricker, min familj i alla fall, inte vanligt te. Utan de dricker bara is-te. Allting här kan man köpa färigt, bara tillsätt vatten, eller bara micra ca 3 minuter. Och is-te:t gör de utav pulvet som de blandar med vatten. Ni vet de drickorna vi har hemma i Sverige, de man blandar med vatten? Här har man pulver. Till de stora så tillsätter man pulvret och 1 kopp socker. (ALLT ÄR SOCKER HÄR!). Men de finns små också, som jag dricker som en galning av, de är sockerfria. Smakar massor av socker dock...

Och till den andra saken: Det finns ingen riktig ost. Allt är färdig skuret, som skinkan i Sverige, fast mycket tjockare skivor. Och de har även skink-skivor som är 1/3 cm tjocka, som har ostbitar inuti. OST INUTI SKINK-SKIVOR! Lata människor amerikanarna, haha!

Och nu vill jag visa:
 
Min säng! Underbar!


Resten av rummet. Dörren ni ser till vänster leder in till en gaderob. Där JB:s alla leksaker är (eller typ förra leksaker). Men har mina klänningar hängande där inne. Tv:n har jag inte använt. Och nu sitter jag lutad mot mitten av byrån.

- Ja, det är helteckningsmatta -

Imorn kanske - tror jag - att vi ska åka till Palmview och registrera mig. Imorn om två veckor börjar jag skolan. Och vet ni vad? Jag är jätte förväntansfull, vill börja nu!!!

och jag har inte sprungit idag. Skulle ni ge er ut och spinga om termometern visade över 100 grader??!?! Nä tror inte det!

Nu ska jag krypa ner i min stora mysiga säng och läsa min bok - The Lucky One, Nicolas Sparks - hoppas den är lika bra som den andra. Puss och kramar på er. Godnatt!


passkontroll påväg mot corpus

Hejsan allihoppa,

Hade det jättebra i Corpus, utom där vi sov, fick kanpt någon somn alls. Så är riktigt trött just nu...

Där vi sov var inte i Corpus, utan någon annan stans. Men jag har fått reda på att Monica är uppvuxen i en stad, ganska nära Corpus, som heter Alice. Ganska kul tycker jag!

Men jag och Monica åkte till Corpus igår, fint men väldigt blåsigt. Men eftersom det är så varmt var det bara skönt! Vi gick runt i massor av "gift-shopps" Hur mycket fina snäck-saker som helst!

När Monica var på toa, så kom det en man som skulle äta en macka (utanför en resturant). Eftersom alla amerikanare är jättetrevliga så började vi prata lite smått. Och han frågade om jag väntade på min man... (SER JAG SÅ GAMMAL UT?) Och när han fick reda på att jag var från Sverige så frågade han om jag hade flugit över hit... Sa på skämt att jag hade åkte bil.

Köpte en jättefin häng sak, som jag ska ha i mitt rum! (hemma i sverige asså)


Snäckorna är Lila!!! Och för denna betalade jag inte ens 100 kronor för!! 12 dollar! Helt galet underbart billigt!

Hade en jättetrevlig dag med Monica, så himla glad att jag hamnade i den här familjen!

Vi har varit och handlat lite smått - åt lasange till middag. Juste, de äter ALDRIG tre mål mat i den här familjen. Under sommaren är det Frukost och middag typ... Och det är aldrig på speciella tider. Utan man äter när man känner för det. Och de brukar inte äta frukost när de ska till skolan, men jag typ MÅSTE, annars blir jag så tjurig!

Måste även berätta - speciellt för er som vet att jag alltid har vait kinkig när det gäller mat - Monica sa typ tre gånger att jag inte var rädd för att testa någonting, när det gällde mat. Var stolt över mig!

Imorn tror jag vi ska åka tillbaka till Outlet:et. Mer shopping här kommer jag. Behöver köpa ett par nya skor - CONVERSE - eftersom mina börjar slitas inuti. I hälen är allt tyg bortskrapat och det är en vit plastbricka som syns. Fortfarande användbara, såklart, de är så snygga! Men vill även ha ett par nya, gärna ett par röda, eller några coola! Kanske följer Christina med, om hon är ledig. Och kanske få följer min IEC två exchange studens med.

Vi var även och mötte upp en annan student från China, hans namn är Sang, och ska bo nära outlet;et. som jag förstod det som... Stackarns bagage kom aldrig. Trodde de skulle hända mig, men som tur kom mitt. Hoppas allt gick väl för honom!

Vilket rörigt inlägg det här blev! Men jag måste berätta: Jag har planeter över mitt huvud när jag sover! De lyser i mörkret! Precis som stjärnorna i mental-sjukhus-campus:et. Jag vill ha lyser-i-mörkret-saker i mitt rum hemma i Sverige!

Alla tycker jag är super lång, och under den veckan jag har varit här, har jag sett ungefär, sisådär 5 personer som är längre än vad jag är. Kul va? Jag har alltid kännt mig lång, men här känner jag mig som en jätte! När jag berättar att Pappa är 30 cm längre än mig så blir alla helt paff! Riktigt kul att se allas miner. Hoppas bara jag inte är längst i skolan!!!

Ska snart åka och registrera mig, måndag tror jag - båda studenterna som bor med min IEC blev Seniorer, så hoppas på det också. Ska bara säga att jag har avslutat klass 11 i Sveige. Så ingen får skvallra till skolledningen här om det.

Och som en sista sak, måste jag bara säga att ni som har tråkigt, eller är bok-fantaster, som jag. Borde läsa "The Last Song" av Nicolas Sparks! Helt underbar bok, har suttit och förökt hålla tårarna inne genom de 200 sista sidorna (av 390). Har läst hela boken under mindre än en vecka. Nicolas Sparks är min nya favorit skrivare, (han och r.k.Rowling). Hans böcker är för typ min ålder och uppåt, tills du inte kan se mer. Med den här boken har jag verkligen fått insikt om hur underbar och fantasktisk du är Pappa! Älskar dig så himlans mycket! Glöm aldrig det!

Ska börja på nästa bok jag har med mig nu, och snart sova (klockan är snart två). Och jag har inte sovit mycket de två senaste nätterna. Ska försöka hitta en bokstore på outlet:et imorn så jag har en eller ett par böcker i reserv!

God natt på alla er kära.
Det är så många underbara människor i mitt liv som gör det till den prinsess-saga som det är! Vill bara återigen säga, PAPPA JAG ÄLSKAR DIG!

imron kommer jag vara trött

Hej,
kort nu...

Idag har det inte hänt mycket, har varit på Walmart, de har ALLT! Helt galet!

Imorn ska vi åka till Corpus, för Monicas mammas syster har någonting (just nu bor hon är). Så ska vi sova natten hos Monicas mamma. Men ska upp 5.30 för att vi ska åka klockan 6-6-30 imorn!

I Corpus ska vi shoppa och vara på stranden.

På lördag kommer det en till utbytesstudent, från Hong Kong. Han ska varken bo hos oss eller hos Marissa (min IEC). Och Christina ska jobba vid 5, så vid lunchtid (typ 2-3) så åker vi hemmåt.

Förlåt för alla tråkiga uppdateringar utan bilder, ni får klara er! God natt alihoppa!

biltvätt för hand

Hejsan,
Idag var vi och mötte Alishia, från Italien. Hon bor inte hos mig... utan hos Marissa, min IEC.

Efter det åkte vi och shoppade lite, glömde mina pengar hemma, så köpte inget. Sedan åkte vi hem och senare mot kvällen åt vi kyckling tacos! Mums!

Sedan hjälpte jag till att tvätta bilen, och sedan satt vi ute och pratade tills klockan 12. (en timme sedan)

Angående reväskorna, tomma resväskor så slipper ni betala så mycket för nya bagage... haha!

Nu ska jag sova
God natt och sov så gott! (eller godmorgon och ha en bra dag!)

Levi's

Hej,
ska sova nu, men ville bara berätta att vi åkte till ett outlet idag. Typ en timme ifrån där vi bor. Inte ens det. Men gissa vad? Jag köpte jeans (tänk inte på att det är varm, för jag har jeans varje dag. det är kallt inne!) Men jag köpte två par från Levi's för 150 kronor - 21 dollar! HELT GALET! I sveige skulle två par från Levi's kosta MINST 1000 kronor!

Mamma och Pappa, när ni kommer och plockar upp mig, se till att ha tomma resväskor!

imorn ska vi upp tidigt (9.30) för vi ska till flygplatsen, för jag ska flyga hem! Nej skojjar såklart! Vi ska möta upp min IEC andra utbytesstudent från Italien (tänker på dig mamma). Hon landar 11.30.

Godnatt, Puss och Kram. Och tack för alla kommentarer!

inte så mycket

Hejsan,
det är faktiskt inte så mycket som händer här. Jag har kommit till en natt familj, uppe sent, allihoppa, och sover länge.

Matvanor: jag har inte använt en kniv, utom till att smöra på smör på mina pannkakor till frukost. Sedan äter vi inga speciellt tider här. Frukost runt 12 - 1. Middag igår var mackor. Och idag var det pizza.

Idag har vi varit åkt runt och Monica har gjort massor av saker, vet inte riktigt vad. Vi har och inhandlade lite småsaker. Och så var vi och såg Kung-fu-Panda 2 i 3D. Kostar då 2 dollar mer - alltså ungefär 30 kronor eller något liknande! Kul film, men den igår var mycket roligare!

Jag har planeter ovanför mitt huvud när jag sover, självlysnade, det är så gulligt! Som stjärnorna i taket på campuset.

Jag och Monica tog även en promenad vid 10, gick tre varv runt kvateret. Det var trvligt och vi pratade om lite allt möjligt.

Monica är ute och går med grannen, så ska stanna uppe några minuter till. Och när hon kommer hem ska jag gå och lägga mig... Har fortfarande några timmar att sova igen. Tyvärr är jag rikgit trött.

Imorn ska vi åka till ett mall tror jag, eftersom Christina skulle köpa lite saker.

Skolan börjar den 22:a Augusti... Vad jag ska göra tills dess vet jag inte... Vi får se! :)

Godnatt allihoppa!

jag trivs

Jag mår bra, mitt bordskick, hata mig inte för mycket när jag kommer hem. Använder kniven till smöret igen mer. Vi var och såg mr poppers pingviner. Superbra och kul film. Titta på bio här kostar 1.50 dollar= 10 kr! HELT GALET!

Sova nu, puss på er alla, och förlåt för dåligt uppdaterande!

RSS 2.0