back to reality

Hejsan,
imorse gick jag själv till bussen för Christina tog bilen. Och jag orkade inte vänta. Så jag pratade med Alessia där och på frukosten och så:)

som alltid hade jag engelska. Där vi läste ur en bok som jag behöver komma ikapp med.
track då Kathia var min egen tränare typ och vi lyfte vikter och mina ben har träningsverk just nu! Tjejerna är i så god form, hoppas det kommer!
Algebra jobbade lite smått
lunch, då Jaime även åt med oss:) Och jag åt ett HELT äpple och alla tyckte jag var helt knasig. haha.
fysik, jobbade och tog anteckningar. Saker som jag redan har gjort.
us history, ojdå vi har ett mini test imorn. Får ta och plugga på det imorgon i skolan. Sedan tog vi anteckningar typ.
psychology, har test så måste läsa till det också (hej lata mikaela) det är enkelt. måste repetera lite bara.
yearbook, satt på ett bord hela lektionen.

Stannade och tränade track i en och en halv timme. Massor av jobb och välrigt roligt :) de tjejerna är mycket härligare än de i soccer. Gick til soccer senare och de gjorde ingenting. Funderar på at hoppa av soccer, och alla pratade bara spanska hela tiden så de enda jag förtod var att de se "kick it hard". -.- 
 
Tog bussen hem och en kille gick med mig för vi gick av på något konstigt ställe. Öppnade dörren till huset och Mónica satt där. Hon hade missat sitt flyg igår men tur nog fick de ett hotell. Så vi pratade massor om det.

Sedan åt jag pizza och pratade med Ines om alla våra äventyr och visade henne bilder från Hawaii. Jag gjorde även en power point till psychology, behöver bara skriva en essay nu. Och det är ett annat helvete med saker jag måste göra.

fick även ett brev från EF där de står när jag åker hem, ska läsa igenom det imorn, så får vi se vad det står:)

Nu tog jag precis en dusch och ska gå och lägga mig.
godnatt mina änglar.

lazy day (:

hejsan,
orkar inte med inlägg som har två dagar. Så det blir för igår i detta och så kommer ett annat om dagen:)

Igår hände det inte mycket över huvud taget. Jag gick up och åt frukost typ en timme senare. Då var klockan typ 1 ungefär.

Sedan pratade jag med min familj i tre timmar. Bestämmde skola i sverige och pratade lite allmänt. Alltid så trevligt.

Sedan så jobbade jag lite, kopierade ner anteckningar och sedan tittade jag på två filmer tror jag, en sent på kvällen och en annan mitt på dagen på min dator. Vad skulle jag göra utan min dator.

Jag åt middag och sedan gjorde jag inget mer den dagen. Tog en dusch och somnade.

Hahah som sagt en väldigt LAZY DAY :) de behövs, fast de är bättre om man sover mer och går och lägger sig tidigare än jag gjorde.
hejdå:)

fredag & lördag

Fredag

efter att ha sovit en massor. Somnade klockan 5 och sov tills 11, somnade om klockan 12 och vaknade när klockan ringde för att gå till skolan klockan 6.40.

Så jag tog skulbussen och åkte till skolan. Hade engelska där vi tittade på Pojken i Randig Pyamas och jag kopierade ner anteckningar jag hade missat.

Sedan träffade jag Jaime :)

Track, då jag fick kläder, men gjorde ingenting börjar nästa vecka! Tror det kommer bli mycket träning...
 
Algebra2, vi hade ett test som jag fick 40 på. Förklarligt eftersom jag inte har vairt där.

lunch - då en poliskvinna blev sur på mig eftersom jag hade gått med Jaime till hans klass. Gud man kan inte göra ett skit på den här skolan.

fysik - har just nu 41 i hennes klass = jag failar klassen med stoirmsteg! Har lite saker att ta igen sedan är jag back on track

US History - lite anteckingar att skriva ner. Men mina betyg ligger bra där.

sociology - ska göra en powerpoint och en essy om culturskillnader och hur min resa var, han sa att de borde "cover my grade"

sedan var jag halva min klass i dansrummet och sedan gick jag till yearbook, tror inte hon bryr sig ärligt talat. Så himla skönt, kommer inte behöva göra någonting.

Sedan tog jag bussen hem och åt mat. Smsade Monica om jag kunde åka till basketbollmatch i skolan med jaime, alessia och några andra vänner. hon svarade aldrig så jag hade inte tid att följa med innan de åkte. Men snällt nog av Larry (alessia's vardspappa) att erbjuda oss skjuts dit. Så jag frågade Norby och det var okej så jag kom dit i alla fall!!!

Palmview van matchen och det var en maskot och även en kille som var klädd som Jesus som gjorde så att alla flyttade på sig och han kunde passera, haha! Sedan åkte vi till PizzaHut och åt mat, jag hade redan ätit så jag åt bara en minibit av pizza.

Sedan åkte jag hem och tänkte titta på en film men jag orkade inte och gick och la mig istället.

Lördag
vaknade up vid 12 tiden och vid 1 tiden så åt jag lunch som Norby hade lagat. Satte mig och tittade på den där filmen, förstod ingenting av den. Den var bra men hade liksom ingen mening.

Tog en dusch jag fixade en träff med Adela som skulle åka till Citrus Parade, där vi satt och tittade på massor av bilar som åkte förbi i två timmar. Och det kom vatten och jag blev blöt, haha. Men det var coolt!:)

Sedan plockade vi upp alessia som stod och sålde kakor och så åkte vi alla till Wingstop där vi åt och satt och pratade. Därefter åkte vi till en Carnival. Jaime kom också. Jag åt Funnel Cake med Alessia men jag åkte inga av åkturerna eller spelade någonting. Hade trevligt. En bra lördag! :)

Åkte hem, Norby var snäll och frågade om jag hade ätit någonting. Och tittade precis på en film och nu började på en annan. men jag ska gå och lägga mig. Imorn har jag bloggen att komma igång på riktigt med och sedan allt skolarbete och mitt recomendation letter!!!

Godnatt allihoppa!
Och igår var det exakt 5 månader tills jag är back home in sweden<3




hawaii hemfärd

beach packing och läman hotellet
KOMMER SNART! :)

hawaii dag 6

måndag - kommer snart

hawaii dag fem

söndag

hawaii dag fyra

kommer snart


hawaii - dag tree


kommer snart

hawaii - dag 2


kommer snart


dimond head

hawaii dag ett


kommer snart!!!!

breakfast buffe
grupper & treasure hunt
free dag
beach
shopping

hawaii - resedagen


KOMMER SNART!!!!

houston - honalulu
första där
hotellet och tillbaka för att möta malin
stranden


HAWAII <3

jag har inget internet utom i lobbyn, så jag sitter och nördar mig i lobbyn just nu.

ni får massor av information när jag kommer hem. Men jag lever livet!! <3
 

Hawaii tomorrow!!!

jag skiver om mina två dagar på planet så förhoppningsvis kan de komma senare

söndag: hayleys avslutningsfest, walmart

måndag: missade bussen, skola, ändrade mitt schema, packade & somnade på sängen

HA DET BÄST!!! Om inte så hörs vi när jag kommer tillbaka (om det inte finns internett!

PUSS OCH KRAM MINA KÄRA!! <3<3<3

Scherlock holms

Hejsan,
skriver lite i efterhand eftersom jag var så fruktansvärt trött igår!

Åkte som sagt till skolan igår som alltid. Åt frukost och sedan gick jag till engelska där vi tittade på mer film om andra världskriget. 

teater
algebra -.-
lunch
fysik
ushistory
psyshology :)
soccer -
vi hade vikarie och jag gick till doc's och pratade :)

På vägen hemma så hoppade vi av hos Hayley och Alessia och vi gick till ett fruktställe som är så himla gott!! Där satt vi och pratade i en timme ungefär. Efterdet så gick vi hem till Hayley och Alessia och jag rotade igenom de kläder hon inte ville ha med sig hem igen. Så jag fick med mig en tröja och en klänning.

Sedan gick jag och Ines hem, och jag pratade med Monica för vi hade planer att gå ut alla vi 5 tjejer plus henne. Men Alessia sa att hon inte orkade med hennes ben, hon hoppar runt på kryckor stackarn. Så vi åkte till biografen och tittade på Sherlock Holms. SUPERBRA film, tyvärr missade jag slutet då jag somnade :( Var trött som tusan.

Sedan åkte vi till Hooters, en resturang som bara har tjejer som servetriser som har kort korta shorts och magtröjor. Det var Christinas ide. Jag åt en hamburgare som var så himla gott! En av de godaste burgaren i mitt liv!

Sedan åkte vi hem och jag somnade på sängen, medan ines var i badrummet. Jag tvättade ansiktet och somnade på en gång! (klockan 2am)


Vaknade vid 1 am och gick direkt ner och åt frukost som var färdig. Ägg taco och toast med jelly på. Mums. Jag diskade. Och sedan gick up och gjorde mig i ordning. Och samtidigt pratade med världens bästa familj. De hade massor av underbara nyhetet. Ser dem om mindre än 5 månader. Och Madeleine har fått en medryttarhäst, så himla glad och avensjuk på henne, haha! :)

Vid halv 5 åkte vi iväg och gjorde några betalningar. Och sedan så åkte vi till State Farm Arena där vi tittade på en Hockey match. Vi fick uppblåsbara hockey klubbor som vi slog mot varandra för att göra massa ljud. Och sedan hejjade vi och hade mycket trevligt! - bilder kommer -

Vi åkte till McDonals och jag drack varm choklad, brännde tungan och smakade av alla andras glassar och mat, haha!

Sedan åkte vi hem och jag sitter på sängen igen, alldeles för sent som vanligt... Ska brosta tänderna och gå och lägga mig!

Klockan 2 har vi ett överrasktnings-hejdå-party för Hayley. Och sedan ska jag packa.
GODNATT&SOV GOTT(:

vi vann Hayleys sista soccer match

Hejsan
har verkligen haft en toppendag! Hahah vilka dagar är inte det numera? (imorn kommer inte vara)

I alla fall, jag och ines åkte själa bussen. Och hon åt frukost med en av sina kompisar så jag åt med Kat som jag mötte.

Engelska där vi tittade på mer film om andra världskiger - auzwitch konsentrationslägret.

Teater, ja fortfarande där...

Algbra - MÅSTE BYTA DEN LÄRAREN, blir så himla irriterad så det inte är sant. Jag tycker han är oförskämt och skriker hela tiden. Han får mig att känna mig som om jag är dum i huvet...

Lunch

Fysik, lekte med våglängd på en tråd som snörrade snabbt. Det var coolt:)

Us History, pratade. Det sitter en kille vid mitt bord som är blyg, vill inte ha ögonkontakt vet inte riktigt hur jag ska göra för att prata med honom, liksom få med honom i gruppen. Men men. 

psucology, läraren pratade en massor. kommer vara intressant och jag gillar den läraren som sagt:)

Soccer, satt ute och frös häcken av oss i en timme medan varsity spelade.

Sedan bytte vi om och så hängde vi i Castillo's rum tills klockan typ 5 (en timme) sedan gick vi ut och började värma up för matchen. Det andra laget var riktigt dåligt och vi spelade bra, och jag gjrode bra ifrån mig. Haha, det slutade med 3-0 till oss :D Wiihooo! Marissa och hela hennes familj var där och tittade och även Jaime kom någonstans efter halvlek. Kunde tyvärr inte vara med honom eftersom jag vill att Moinca ska träffa honom före Marissa gör det...

Sedan åkte jag med Marissa's familj till Dairy Queen och åt hamburgare och glass. Mums, det var super gott och super mycket! Jag fick ett helt meal för endast 40 kronor! Och det var mycket mat! Sedan åkte jag hem och pratade en snabbis med Monica och även med Ines och nu liger jag på sängen och ska ta en dusch och sedan sova!

imorn kommer inte Jaime till skolan, så jag får väl gå själv till mina klasser.
GODNATT! <3

Track = friidrott, här kommer jag!

Hejsan,
idag har jag skrivit brev. För jag har fått brev av Clara och Linnéa! :)

Jag vaknade i bra i bra tid idag. Han till och med sminka mig hemma! Något som inte händer ofta, brukar göra det på bussen.

Gick till dansummet och såg när Jaime & massa andra dansade något cool jungeldans till en låt av LejonKungen. Sedan gick jag snabbt till mitt skåp och släppte av mina kläder och sedan så gick jag till engelska. Där vi lästa om andra världskriget, trodde jag var färdig med det. Verkar som jag hade fel.

Teater som jag nu är på hel väg att byta till track. Pratade med coachen idag!!!:) Men det betyder att jag måste sluta soccer 8de (som jag ville) måste bara hitta något att ta istället.

algebra, gillar inte min nya lärare, han är elak i mina ögon. Behandlar personer på ett sätt jag inte gillar.

Lunch, det var en sandwich och chips så jag var dödligt hungrig när vi spelade soccer senare på dagen och det känndes som jag skulle svimma!

Fysik, gillar den klassen som sagt:)

Us history, mer film tittande och tagit anteckningar. Det var en riktig bra film om hur amerikanare körde ut indierna från deras land.

physology, en massor av skrivande. 1 sida journal och 1 upsats på en sida. Och sedan skrev jag två brev på två sidor var. Sedan lekte jag med hans leksak, och alla tittade på mig igen. Det är mitt mål med den klassen. Klara att göra det! Han gjorde det också och klarade det 4 av 5 gånger. Och massor av annat, alla skrattade åt mig (med mig). Haha min favorit klass måste jag säga! Imorn ska han ta med en hjälm så jag kan leka med leksaken, ska försöka ta kort på den så ni får se

soccer, gjorde inte ett skit igen. Eller jo vi strechade-.-

Sedan var det efter skolan träning,som sagt kännde mig svimfärdig. men jag gjorde bra ifrån mig, tränade positioner & coachen sa att jag var dukitg. :) Tog bussen hem och hemma åt jag massor av mat och sedan satt jag och ines och pratade och skrattade åt allt möjligt. Den tjejen är riktigt rolig!:) Vi har verkligen kommit närmare.

Nu sitter jag på min säng igen, planerar för en dusch och gå och lägga mig!
Imorn har jag en match i skolan.
Och sen är det bara 6 dagar kvar!!!
Godnatt ♥

en helt normal dag

Hejsan,
måste säga att det har varit en underbar dag i början, och på eftermiddagen tittade tårarna fram.

Dagen började med att jag försov mig, Monica knackade på dörren vid 7.27. Jag sov och stressade på 2 minuter mig ut genom ytterdörren. Glömde mina soccer skor, men fick med mig allt annat. Han inte sminka mig så har gått utan smink i skolan.

Engelska, hon satte mig ensam i hörnet.
Teater (MÅSTE BYTA DEN KLASSEN!!!!)
Algebra, blev flyttad, så nu har jag i A bygnaden... en en ny lärare hoppas jag förstår mer. Och at det är enklare. Men annars gillade jag min lärare han var snäll.
Lunch, de klagade på att jag var sen -.- man kan inte vara sen till lunch!
fysik, satt på bordet och pratade massor:)
us history, vi flyttade sitplatser och jag fick fortfarande sitta nära en tjej som alltid hjälper mig!
physology, han pratade en massor. Och så hade han en leksak som jag har prövar innan och när jag lyckades blev jag super glad och skrek ut i klassrumet, haha! Och nu hade han en större som jag tvingade till mig att pröva - de sa att jag skulla skada mig. Alla tittade på mig. Såklart lyckades jag inte. Den var jättestor och tung! Och det är en kub typ som hänger i ett snöre som man ska få up på en pinne.... Jag vågade inte pröva efter det, lovar att jag kommer skada mig med den saken! hah!
soccer, gjorde inte ett skit-.- vill byta den klassen! Testa något nytt.

fick låna skor av coachen så jag kunde ha träning efter skolan. Men jag var på så dåligt humör, för Jaime berättade något för mig. Inge problem mellan oss... men jag förstår mig inte riktigt på vissa personer. Så jag hade ingen ork och började gråta. Skit dag efter skolan helt enkelt. Ringde även mamma, tack för att du alltid finns där. Är så glad att jag har dig i mitt liv! ÄLSKAR DIG!

Sedan slätte Hayley's vän av mig hemma. Och jag åt mat. Sedan pratade jag med en nyfunnen vän via skype nästan två timmar.

Satt och pratade med Monica, Ines, Hayley och Marissa i trappan ett tag - de kom förbi för att låna en plaststol eftersom Alessia skadade sig rejält under träningen idag. Åkte till sjukhuset och allt. Och kan nu inte gå :/ Hon kan behöva opereras och troligtvis inte kunna spela soccer någt mer. Stackarn! :(

Nu ska jag hoppa in i duschen och sova!
Godnatt mina fina! Imorn blir en bättre dag.
LESS THAN ONE WEEK TO HAWAII!

fösta skoldagen på andra terminen

Hejsan,
som sagt första skoldagen på vårterminen. Sista terminen i USA.

Dagen började med att vi gick ut för sent typ. (inte senare än vad vi brukar) Men vi såg bussen åka förbi, andra gången. Så vi gick tillbaka till huset men bussen kom förbi vårat hus, precis utanför. Verkligen ett "amerikast moment". Haha ja, jag är fortfarande med allt mina filmsaker. 

Vi kom till skolan, och skulle typ gå till Family Dollar och köpa något att dricka för våran match senare. Men vi beslöt oss för att det var inte tillåtet. Så vi gick och stod och väntade på att skåpen skulle öppna. Sedan gick jag till min första klass. 

Engelska där vi först gick till biblioteket, och en tant kom och sa att min tröja var inte tillåten att ha på sig. För den var blommigt genomskinlig. Så jag gick till mitt soccer locker och satte på mig min tjocktröja. Sedan under engelskan tog vi anteckningar.

träffade Jaime i passing perioden (vet att ni alla vill veta...)

Teater, som jag måste byta!!! Så tråkigt, eller de pratar mest, och jag vill göra något. Tror jag ska byta till Track:)

Algebra, det var råttbajs på golvet, så vi givk till bibioteket.

Lunch, åt lunch fastän jag inte var hungrig. Behövde energin för soccer senare.

Fysik, trevligt. Måste ta reda på information till henne så hon kan skriva ett rekomendationsbrev för Returnee saken.

Us History, som vanligt. längsta lektionen jag har.

Sociology Physology, mr Montelongo, min favoritlärare måste jag nog säga. Han är rolig. Och sedan så är klassen stor nu, hoppas de stannar:)

Soccer, då bytte vi om och coach Malacara pratade lite typ.


Våra locker room om ni vill veta:) Så typiskt amerikanskt!!


Sedan laddade vi bussarna. Vi åkte till Valley View High School där vi stressade att värma up och sedan spelade vi. Jag var inne typ halv första och hela andra. Och Coach Castillo sa att jag var duktig. Jag tycket vi spelade ganska dåligt i allmänhet. Det slutade med tråkiga 0-0. Vi kunde ha vunnit över dem!


JV soccer team. Hittar ni världes mest blonda person här nere i mitten av allihoppa!

kom på att jag hade varit här en gång innan. JB spelade ju football här en gång. Det var lika blåsigt då!

Det var en rolig tjej, nummer 13, hon var helt rädd för mig för att jag var så lång. Hon var inte så kort, men ändå. Och hon sa typ: "no, no, no plz!!" för att jag inte skulle stanna med henne. Roligaste på hela dagen. Deras lag spelade i gul tröja och gula stumpor och blåa shorts. Hej sverige? Det var lite roligt!

"Tittade" på Varsity & pratade med coachen. Och även med Malin via telefon och vi är sååååå taggade på HAWAII om 7 DAGAR!!! :) Fick ett brev när jag kom hem med information om det! Galet! :D

Vi stannade på ChickFila igen och åt mumsig hamburgare. Och sedan tog bussen oss hela vägen hem.

Hemma så satt jag i sängen och nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig.
Godnatt! <3

sista jullovsdagen i america

Hejsan,
sista och väldigt seg dag innan skolan börjar imorn. Jag började dagen med att titta på 50/50 det är en film om en kille som är 27 och har cancer, han klarade sig och jag grät. Skojja inte vad jag har blivit kännslosam!

Sedan pratade jag med Sofia, tills JB sa åt mig någonting att typ göra mig iordning för att det var redan middagstid (4). Men ingenting hände, Monica hade typ precis vaknat up. Och jag pratade med Clara. Gjorde mig i alla fall iordning. Inget smink, har typ inte sminkar mig över huvud taget under lovet. Inte ens de gånger jag har gått ut. Och min hy är jättedålig nu för jag har åtit massor av choklad.

Jag åt rester från gårdagen med Monica och satt och pratade med henne ett tag. Och lekte med voven tills jag blev för rädd för att han skulle kissa på mig.

Gick up och började skriva på mitt rekomendationbrev för att vara en returnee ska bli klar den här veckan!!! Och samtidigt tittade jag på filmen Hitch välrigt rolig. Han är dating doctor, men världigt föutsägbar. Och sedan har jag pratat med en massor av personer, väldigt trevligt!:)

Nu ska jag sova, tagga för sista semestern! WIIIHOOO
Imon är det skola som sagt och vi har en soccer match imorn efter skolan så jag kommer inte vara hemma förens sent.
Vi hörs, godnatt. Och alla ha det bäst i sverige tills jag kommer hem!:)
8 dagar kvar!!!!! måste köpa en resväska

Christinas & Norby's födelsedag

Hej,
idag har jag inte gjort mycket. Varknade vid klockan typ 11 igen. Och skypade med Mamma, Pappa och Madeleine i typ två-tre timmar. Monica sa lite skämtsamt att vi skulle komma ut ur våra rum och komma ner. Så vid 3-4 tiden tog jag en dusch och jag och Hayley gick ner.

Träffade Norbys far och hans flickvän. De kom för vi hade en cookout för Christina och Norby. Christinas födelsedag var ju igår och Nobys är imorn.

Jag och Hayley hade bara ätit en liten yoghurt innan, så vi var jätte hungriga! Så vi satt och väntade på Marissa.
Barnen åt, och sedan åt vi. Sedan åt de vuxna och vi spelade Uno i huset.

Sedan åt vi tårta och slog på en stor Hello Ktty pinjata. Många goda skratt och proppade plastpåsar fulla med godis! Massor av choklad. Det var gott och jag har massor kvar.

Sedan så spelade vi uno. Och skojjade runt som dårar med varandra. Väldigt underhållande och kul! :)

Nu ligger jag på min säng och förbreder mig för att borsta tänderna!
GODNATT!
9 dagar!

soccer och mer soccer

Hejsan,
(jag skriver lite i efterhand eftersom när man tittat på film i sängen och somnar...) kommer då inte ihåg så mycket vad jag gjorde. 
 
 5januari
Hayley sov ju borta. Och hon kom hem klockan två. Jag tittade klar på "it's boy girl thing" a really funny movie! :) Sedan ko Hayley hem och vi åt nudlar tror jag.

Vi gick och väntade på bussen, och på Leo's åt vi macor och lite annat som en andra frukost. Bussen kom, men Hayley kände sig sjuk, så hon gick hem. Och jag åkte helt ensam på den dumma bussen till skolan. Och bussen kom typ bara för oss, åkte direkt dit och direkt hem.

Tränade, sprang massor och sköt sedan på målet. Det är så tråkigt utan Hayley, vi är sådana outsiders. haha!

Åkte sedan hem, vi tränade från klockan 4-6. Så jag var inte hemma förens klockan 7. När jag kom hem så bad Monica mig att ringa så jag kunde förbreda kyckling. Så jag gjrode det. Hayley sov. Och Monica var och plockade up Alessia på flygplatsen. Hon kom från Florida.

Efter maten så hamnade vi alla 4 i in säng och tittade på "step brothers". SUPER kul film! många goda skratt.

Efter filmen gick Ines och la sig, och vi började titta på en annan. Men både jag och Alessia somnade inom 10 minuter. Hayley väckte mig 30 inuter senare när hon tröttnade på filmen. Och vi alla somnade om i min säng. 

 6 januari 
Vaknade up vid 11 ungefär. intryckt i hörnet mot väggen, haha. Varmt som tusan!

Lämade inte rummet förens klockan typ 12, då Jay (grannens son) kom. Monica var inte hemma, så jag tog hand om honom. Jag gjorde ett riktigt bra jobb tyckte jag, han var tyst de två timmarna Monica var borta. Höll honom syselsatt. Bebisar är krävande som tusan, speciellt när de saknar sin mamma super mycket!

När Moncia kom hem så tog jag en snabb dusch. Och sedan så åkte vi iväg skolan vid 3.30. Stannade på Faimly dollar och köpte något att äta och dricka för våran soccer match.

Vi gick till skolan och sedan åkte bussen till Edinburg klockan 4. Och Vj light spelade klockan 5, och vi sat och åt jordnötter. Vi spelade vid ungefär kvart över 6. vi förlorde med 2-0. Tyvärr.

och när vi skulle värma upp så sprang jag och Hayley till stället där vi strechade, och hon puttade mig så det slutade med att båda hamnade på marken. Så himla pinsamt!

Sedan satt vi och tittade på varsitys match och åt mer jordnötter. När de var klara, runt 8, tog vi bussen mot ChickFila där vi åt. Sedan åkte bussen till skolan och sedan slätte den av oss här hemma hos mig. Runt klockan typ halv 11.

Hemma fyllde vi upp en Hello Kitty docka för vi ska fira Christina som hade sin födelsedag idag. Jag och ines (ines köpte, jag hade helt glömt)  gav henne två fotoalbum.

Sedan har vi tittat på High School Musical 1 och 2. Nu ska vi gå och lägga oss! klockan är 4am. Tur att vi kan sova imorn! Bara det inte blir för varmt och kvavt i mitt rum.

Puss och kram på er alla
10 dagar kvar till HAWAII!!!!

Mariiooooo

Hejsan,
idag har vi väntat på bussen iännu en timma. Den kom inte... Vi gick up halv 8 och gick till Leo's och åt frukost och väntade på bussen. Men den kom aldrig. Vi fick tag på coachens nummer så han kunde be en av tjejerna att plocka up oss.

Vi sprang 1 mile och sedan gjorde vi springt till våran coach kom(han var sen). Mina ben gör ont måste jag säga, träningverk. Vi passade lite och övade på possitioner.

Tog bussen hem. (den var där...) hemma satt vi och pratade och sedan åt vi nudlar. Jag tog en dusch- gissa om de känndes skönt! - och Hayley åkte iväg med sina vänner och sover över där. Så jag får sängen för mig själv.

Vi åkte runt i lite olika affärer och pratade i bilen. Betalade för min telefon och även skickade iväg julklapparna till min familj. Får se när de kommer fram då...

Hemma åt vi mat, låg i sängen och spelade på Hayley's ipod och läste bloggar. lat dag.

Spelade även mario med JB och jag tryckte på knappen så vi van hela spelet. Mario gör en så glad, de är så kul!!!

Försökte hålla mig uppe för Monica skickade ett sms och sa att de behöve hjälp med kassar. Men jag somnade och de väckte mig inte. Nu har jag i alla fall gjort mig iordning och nu ska jag sova. Ta igen lite sömn.
Godnatt(:

ännu mer soccer :)

Hejsan,
idag har jag spelat soccer, trevligt va? Jag och Hayley gick up vid 6.45 och åt frukost. Flingor i ett mjölkglas och en brödsak. Klockan 7.30 skjutade Monica oss till skolan. Vi lämnade skolan vid typ 9 kanske och åkte til Juarez High School stadium (säger mig lika mycket som de säger er) Jag satt på bussen och åkte med.

först spelade Varsity och jag satt och spelade på Hayleys ipod och sedan försökte sova. Vi spelade senare, vid typ 11.30 började vi. Vi spelade bättre i första halvleken den här gången. Och jag fick spela mycket. Men jag spelar som stopper. I mitten defence. Det funkar väl, bra. Jag stannade med #14 hela tiden och hon blev så irriterad på mig. Haha! Vi frölorade med 1-0.

Sedan fick jag ävenspela lite i JV light teamet som spelade efter oss. Och även här förlorade vi med 1-0. Och det var lite konstigt för de var typ 3 varsity tjejer som spelade eftersom de inte var tillräckligt med spelare.

Efter det så åkte vi till Dary Queen och åt hamburgare. Jag Haylet och våra tränare satt vi ett bord. Det är ganska kul då alla i laget är tajta och sedan är det jag Hayley och Alessia.

Bussen körde oss hela vägen hem och jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde senare.... Vi åt mat någon gång i alla fall och sedan pratade jag med Hayley.

Vid ungefär 6 kom en tjej och knackade på dörren, för hon visste inte att jag inte var redo. Jaime hade typ skickat henne. Men de var bra så kunde jag fråga Monica om jag kunde åka med dem till en camping sak - samma som förra saken.

Först så åkte vi till Elsas och Jaimes hus. Då alla killar var på Walmart och köpte saker. Så vi tjejer åkte över till Tanyas hus och satt och pratade. De pratade massor av skvaller som jag inte hade någon aning om vem det var om. Jag gillar som sagts inte skitprat, så de var väl ganska tur för mig. Sedan grillade vi korv (jag hade ätit redan så jag åt inget) och så satt vi vid elden.

Jag behövde tyvärr åka klockan typ halv tio. För AnaKaren bestämmde sig för att åka hem. Synd att man inte har en egen bil måste jag säga!

Väl hemma så hade de köpt ett Mario spel som vi spelade länge. Och sedan satte vi på "it's a boy girl thing". Men den ville inte funka halvvägs så vi gick nu ska vi gå och lägga oss. Klockan är redan 1 tror jag. Och vi ska up halv 8 imorn för att hoppas på att bussen kommer och tar oss till soccer träningen.
Godnatt! <3


1½ timmes väntan på en osynlig buss

Hej,
idag har varit ännu en lazy day. Jag och Hayley somnade inte föens klockan 2-3(?) efter att ha tittat på en rolig film.

Vi satte larmet klockan 7.30. Bortstade tänderna och bytte om till träningskläder och gick bort till Leo's där vi väntade på bussen och även åt en breakfast-taco och drack varm choklad.

Vi satt där och väntade tills klockan 9. en timme! bussen kom aldrig. Vi såg en buss men den gick åt fel håll och stannade inte ens där. Så vi gick hem, eller på väg. Jaime var på väg till skolan för att ha träning. Men vi bestämmde oss för att inte ha träning så vi sa nej till att han skjutsade dit oss. (Jag sa även när klockan ringde att vi seriöst skiter i träningen och somnade om igen. Alltid lyssna på sin första instingt!) Men träffade honom en snabbis ungefär vid Leo's innan han åkte till skolan.

Vi gick hem och tittade på filmen "New Years Eve" på min dator. I min säng. och sedan somnade vi om och gick inte up förens klockan 3.

Gick up och åt varsin Burito. Lilla Jay kom och vi tog med honom till Walmart. Köpte schampoo och balsam. Mitt schampoo räckte i 5 månader! det är helt galet! Och jag har långt hår!

sötaste killen när han är glad. Men han saknar sin mamma välrigt mycket när vi ät hemma.

Hayley sprang och Jay sprang efter och skrattade på Walmart. Det var så fick honom att gå dit vi ville.

Väl hemma målade jag och Hayley naglarna och sedan så var det mat! :)

Nu planerar vi att titta på ännu en film. Tror det blir bara jag och Hayley på min dator igen. Och sedan ska vi försöka gå och lägga oss i tid, för vi har en match imorn. Vet inte var, men vi måste vara i skolan klockan 7.45. Tidigt som tusan! Önska oss lycka till. Och jag har en önskan att prata med mamma också.



Kommentarer:
fick en annonym kommentar om en fråga om vem Jaime är. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, han är min pojkvän... Han är 18 år, senior. Jag har inga klasser med honom. Jag lärde känna honom då jag åkte med Cheerleaderna till footballs matcherna. Jag tror dock han har slutat vara en cheerleder. Hen är i wrestling och är en riktig duktig dansare.

Efter football's sesongen var slut så började vi efter ett tag träffas i passing periods (perioderna mellan klasserna). Först bara en snabb kram och sedan börjad han "walk me" till mina klasser. (något killarna gör här som är jättegulligt tycker jag. Och ja vi träffades mer och mer och även var ute med honom och några kompisar och lärde känna honom bättre.

Anonym: tack så jättemycket att du läser min blog, så himla gulligt:) Du gjorde min dag med den kommentaren. Och gå off anonym! <3
Och tack för kommentaren, jag svarar på era frågor, bara skrv något och ni gör mig glad som en solstråle. Tack som tusan till er alla som läser min lilla dagboks-blogg.


Det var väl allt för idag. Nu ska vi titta på film (troligtvis) och sedan off to bed.
Godnatt
&önska oss lycka till imorn <3

2012

Hejsan,
nu är det 2012. Det är helt galet. Känner ingen skillnad, har aldrig kännt att nyår är så himla stort. Men fortfarande har inte sett min familj på snart 6 månader, och det är ingen mer 2011. 2011 var ett underbart år, bästa året i mitt liv och det vill jag tacka er alla så himla mycket. Alla ni som läser min blogg, mina föräldrar, mina vänner och alla personer här i Texas. Tack så mycket!

till idag då: somnade inte förens klockan 5am igår. Jag vaknade vid ett och sedan gick jag inte up förens klockan typ halv 3. Öppnade dörren och såg haylet komma upp för trappan. (hon hade sovit hos en kompis och spenderade inte nyår med oss).

Jag åt BBQ till "frukost" 3 på eftermiddagen... haha. Det var gott. Sedan kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Jag tog en dusch och spelade sönder Hayley's ipod. TinyTower, det har jag spelat nu 3 dagar, helt besatt.

Vi tog också ner julgranen vid typ klockan 6 tror jag. Det gick snabbt för vi var jag Ines och Hayley & Monica.

Spelade mer tiny tower. Spelade lite kort & uno. Och sedan åt vi mat vid 11. Allihoppa vid det stora bordet. Ovanligt. Det var mums och vi satt och pratade massor jag Ines och Hayley om våra länder och vart vi vill åka i världen och sådant.

Sedan började vi titta på en film, men jag och Hayley gick in till rummet för att vi ska upp klockan 7 imorn för soccer träning. Filmen vi tittade på var tråkig också och jag och Hayley ska titta på en annan film på datorn (vi ville inte vara oförskmda så därför sa vi att vi skulle sova, så de tror vi håller på att somna)

Godnatt, hoppas ni alla hade en trevlig första Januari!
Puss och kram!

HAPPY NEW YEAR

-kommer snart- klockan är 4am!


RSS 2.0