jag målar mina naglar

Så nu vet ni det. Det var väl världigt intressant?
Vet ni en sak? Det är min namnsdag idag, det visste inte jag. Jag har fått typ 5 statusar på facebook om det. Jag har verkligen världens bästa vänner som bryr sig så mycket om mig!!! Jag har vänner världen över och jag är en människa utan 6 milljareder (eller var det är). Och jag har hittat de bästa vännerna fått den bästa familjen man kan tänka sig!!!

Om idag då... vi missade första turen med bussen för vi gjorde iordning te med honung till mig, eller till min hals. Men vi kom till skolan. Åt lunch och gick till första klassen. Varje 6 vecka så har man ett test i 4 av klasserna. Så jag började med engelskan, för det var min första lektion. Det gick väl bra. Tror jag klarar det i alla fall.

Sedan hade vi teater där vi typ inte gjorde någonting. Och sedan ännu ett till test i Algerbra, som jag också tror jag klarade!

Sedan var det mumsig lunch. Eller inte.

Och sedan hade vi fysik där vi hade retest som jag tror jag får full pott på. Förstod allting i alla fall, och svarade. Och det var typ 5 stycken som kopierade mina svar. jag oakr inte bry mig, de behöver klara klassen mer än vad jag behöver det. Sedan när man var klar så började man med 6 veckors testet som jag förstod de frågor jag gjorde. Men vi hade lite tid så jag han inte med så mycket.

Us history, där jag lyckades bra på testet. Med lite hjälp. och läraren (som jag inte gillar längre) kom fram till mig i början och sa Det spelar ingen roll Mikaela - Nu säger han att han kan hjälpa mig och förtstår att jag inte kan någonting! En vecka sedan höjde han rösten och sa åt mig att vara tyst då jag frågade efter ett ord. Jaja, hoppas jag snart och kan byta till senior, för då tar jag government istället för history. Och han säger hela tiden att din antecningsbok är din egen och sedan säger att han vill ha det på samma papper. Det går liksom inte ihop!

Sedan sociology där vi igår tittade på början av flugornas herre och idag skrev en kort essay om det. andre gången jag ser filmen. Plus att jga har läst oken i skolan i sverige.

Sedan soccer där jag inte bytta om igen, för jag vill bli firsk innan. imorn vill jag spela! :D

Sedan åkte vi hem, åt mackor och sedan åkte vi till några affärer och sedan till JB:s football game. Sedan åkte vi till en annan affär där jag köpte lite småsaker och nu sitter jag hemma och ska gå och lägga mig för jag är trött!!!

Imorn är det ef möte sak- så jag missar en stor football match, och så ska vi bowla. hoppas det blir kul i alla fall! :)

Natti natti mina änglar! ♥


inget speciellt händer

Hejsan,
som prubriken säger. Det är inget som händer riktigt. Jag har fått vänner som är hur snälla som helst. Och Adela sa att hon ska ta mig till någonstand under helgen och äta. Hoppas det blir av!

På fredag ska jag inte gå med cheerleaderna till footballsmatchen. Utan vi ska ha något möte med andra utbytesstudenter (typ 10 eller något) jag har faktiskt ingen aning. Killarna från corpus kommer nog, inte för att jag har träffat dem, men han är svensk. Hoppas det blir roligt!

Jag är super trött och min hals mår fortfarande inte bra. liten aning bättre. Och Ines och Monica är iväg och handlar och de ska köpa te till mig! Och halstabletter. Och imorn är jag helt frisk. Det kan jag garantera!

Vad mer händer? Jo skolan här är dum i huvet, en dag innan ett test får man reda på det. Och testet är stort! Och så är det så att jag har test i 4 ämnen och en essay som ska skrivas imorn. Kul kul kul!

Som sagt det är inte så mycket att skriva om. Var inte på soccer träningen idag pga min hals. Synd, men jag fick lite mer tid att plugga. Jag ska nu fortsätta med det. Skriver ett världigt fint dokument om det. Ska gå upp tidigare och läsa det. Så när de kommer hem så ska jag gå och lägga mig.

Jag har haft mitt hår i en boll nu hela dagen. Det är värligt ovanligt för mig... gillar att ha det nere! det var även en person som frågade om jag hade klippt av mig håret. Haha Nej det är kvar. Mitt älskade hår!

Och jag har fått tre kommentarer de två senaste dagarna om att jag klär mig coolt! Gillar det! :)

Sedan hade vi brandövning första lektionen. Läraren ville inte gå ut pga att det är varmt ute. Vi gick ut i alla fall. och alla var ute ur alla byggnader inom 4 minuter. Roliga var att de varnade innan brandövningen att det skulle vara en brandövning.

Varje morgon här så berättar de massor av saker i högtalarna, saker som typ är viktiga. Men jag lyssnar aldrig för det är supersvårt att höra vad de säger. Och så ställer vi oss upp för att hedra America, hedra Texas och en stund tystnad. Varje morgon gör vi det här. Lite irriterande... ställa sig upp när man precis har satt sig ner liksom.

Mycket mer kan jag inte komma på. Jag förstod halva fysik läxan. Och sedan förstod jag typ halvt... Jag orkar inte rikigt, hoppas jag inte misslyckas på testet. Men som sagt så är de dumma i huvet som säger att du har test en dag innan. Min hjärna funkar inte heller på grund av maten, det är verkligen stor skilnad. Jag känner att jag inte har någon energi över huvud taget. Och min hjärna blir överkörd av en buss fram och tillbaka hela tiden. America gör mig osmart. Jag är i alla fall godkänd i alla min klasser, hittills.

Min fysik bok är också skriven super krongligt så man förstår inte vad de menar... Imorn ska jag ta med mig min lilla översättare (ordbok) och hålla tummarna för att jag får använda den. Kan behövas i History. Jag gillar inte den läraren längre. Han är lite oförskämd ibland tycket jag, och så säger han att våran antecningbok är våran egen, men han vill ändå ha allting på samma dumma sida. Det får inte plats din spånplatta! Och det går fort, för allt är bara en snabb repetition, som jag inte har någon aning om vad det är om... Så hej failat test imorn! Jag bryr mig faktiskt inte om det.

Jag ska även gå till counslerna imorn för att se hur det går med mitt ända till 12 grade. Då slipper jag även ta TASK test, test som bara Texas har... Och jag får ta graduation!!! Hoppas!!!

nu har jag skrivit massor av ointressanta saker som är super tråkigt.

Jag har målat på min mobil så nu har den blommor och hjärtan och en stjärna och en sol och moln och fåglar och en röd linje. Den är super fin (för att vara en super hatad mobil)

Puss och kram. och jag blev super sugen på blåbär nu!!!

jag har då svårt att prata

klockan är redan 11. Jag prioriterar fel saker! det är ändå inte så mycket som händer. Jag är den enda i hela fysik klassen som är godkänd hittills. Vi ska ha ett test på torsdag i US history om allt vi har gjort och jag kommer total faila.

Jag håller på at bli sjuk och kan typ inte prata normalt. Min hals gör ont och har lite till och från huvudvärk. Och det känns som om jag håller på att få feber. Men whatever. Imorn ska jag till skolan och smitta alla. Haha, jag ska åka till skolan i alla fall om jag inte mår hur dåligt som helst. Jag mår inte dåligt bara trött.

Jag var inte med på soccer träningen idag pga av min halst. Hoppas jag mår bra imorn så jag kan vara med på efter skol träningen imorn! :) Så skicka mig lite kärlek så jag mår bättre imorn!

Mycket mer har det inte hänt. Längtar tills vi byter ämne i Us history, ska typ prata mycket om andra världskiget, vilket jag är pro på gämfört med alla andra tror jag. (utom nördarna vill säga). Orkar inte plugga, super duper trött. Så nu (klockan är som sagt redan 11) ska jag ta en snabb dusch och tvätta håret, för det är kladdigt. Och sedan HOPPA i säng och sova tills klockan 20 i sju.

Och jag åt bara en macka och lite choklad sedan lunch, så jag är super hungrig. Längtar tills frukost imorn!!!

Jag trivs verkligen med Monica just nu, har verkligen blivit bättre tycker jag. Och jag vill VERKLIGEN inte lämna skolan. Alla är hur underbara som helst. Går med ett gigantiskt leende på läpparna hela dagarna typ!

Godnatt, och glöm inte att skicka lite hälsa till mig! :) ♥


snabbt och långsamt

Heeeeeej,
jag har varit på jättebra humör hela dagen. Och personer här tycker jag är rolig. Haha Jag har aldrig varit den roliga personen innan, de skrattar med mig och inte åt mig i alla fall.

Klockan är halv två. Jag vet super dåligt. Men jag väntar på duschen och jag fixade massor av saker. Och jag hade soccer practise och sedan tog vi bussen hem och jag åkte till Marissa för igen var hemma. De var och handlade fotbollskläder till JB. Och de kom inte och plockade upp mig föense klockan halv 11. Och då gjorde jag läxa - äntligen klar med min US history Poem, som inte ens är en poem. - Och jag har inte ens gjort alla mina läxor. För det är tråkigt. Och så fastnade jag här framför datorn, plus att jag pratade med Christina...

Vi gör inte mycket med tiden springer verkligen iväg...

Därför får ni det värligt snabbt. Har haft en super super bra dag och jag trivs som fisken i vattnet i den här skolan. bara en liten sak som är lite "fel"... Men det tänker jag inte skriva här just nu...

Hoppas ni lever lika bra som jag, Älskar er ♥

Beach Party

Hejsan allihoppa!

Hoppas det är bra. Jag har haft den bästa veckan under hela min vistelse i Texas. Jag berättade ju om football matchen som var det bästa på hela veckan.

Idag och igår då. Jag vaknade upp vid typ 9 för Monica sa att vi skulle komma iväg tidigt. Men Monica knackade inte på min dörr förens klockan 11 eller något. Och vi lämnade inte förens klockan halv 2-2. Kommer inte riktigt ihåg. Men vi kom fram runt halv fyra. Då vi stannade och plockade upp två andra. Så det var Monica och hennes kompis. Kompisens 16 åring (fast hon såg ut som 12) och sedan jag, Ines och JB i baksätet. Det var trångt vill jag lova. Och inga säkerhetsbälten var möjliga att använda. Ibland undrar jag hur hon tänker.

Vi gjorde ett stopp på Bob's World. Vi gick inte in, men vi shoppade sovernirer. Köpte en uggla och en fisk gjord av snäckor. Super söta. Och sedan en nyckelring med en boot, cowboy hat och två andra saker. Super söt!


Titta den här spegeln. JAG VILL HA! tror ni det är möjligt att ta med sig en sådan här hem till Sverige? HOPPAS HOPPAS HOPPAS! haha kommer aldrig göra, men önskar verkligen. SUPER FIN! ska ha en sådan i mitt badrum när jag flyttar ut. Jag älskar snäckor!!!
Bob's world var coolt för det var massor av super stora varelser, som King Kong och den här dinosaurien.
eller dessa fiskar.

Vi gjorde några till stop på vägen, och tillslut kom vi fram. Och vi hoppade i vattnet för ca en halvtimme. Monicas kompis sa att det är ganska kallt i början, men man vänjer sig vid det. Haha, det var typ så varmt som det under 1 dag på hela sommaren när vi är på Ljusterö. Det var inte kallt över huvud taget. Och även på kvällen när vi doppade fötterna var det inte kallt. Det var bara lite mer ”kallare”…

När jag gick upp hade de ”satt upp” tältet, halvt. Det var så att Monica hade inga pinnar som håller upp tältet. VI satta upp regnskyddet i mitten av utsidan och drog det genom takfönstret på bilden. Vilket äventyr tänkte jag over and over again. Mamma ditt favoritord!

Japp vi sov så här, VILKET ÄVENTYR!

Sedan förstökte vi få igång grillen. Ja-a ni det var inte det lättaste. Haha efter ett tag så fick vi igång den i alla fall och Monica grillade hamurgare på en liten BBQ-pit. (vet inte ordet på svenska, men en miniliten grill).
Det var mums, mums. Och sedan gjorde vi SMORSE!!! Det är bland det godaste jag någonsin har ätit!!! YUMMIE!!!


Det är krackers (typ kex, dessa honungssmak) och sedan grillad marsmellow och choklad. MUMS jag ska såååå göra detta till er hemma --- om typ ett år. DET ÄR super ultra mega gott!!!! ♥


här grillar vi på bra :)

Sedan lärde vi oss shuffeling - de gör faktiskt det när den låten kommer. Jag ska så lära mig det. Är på bättringsvägen i alla fall!!! Och grävde hål i sanden och satt och pratade. Det var super mysigt och Monica skrattade åt mina skämt och vi hade det super trevligt! :) Känns verkligen som om jag kan stanna här hela året ut!

Och så begravde vi Ines, Jb och Christina (Monicas väns dotter)

Hahah jag är nu pro på att begrava folk för gjorde det om och om igen. Så jag vet nu vad jag ska jobba med i framtiden!!! hahah nej jag skojjar bara. Vil verkligen inte begrava personer!! speciellt inte om de är levande!
Natti natti var det senare. Efter att jag hade skrivit privatsaker i min dagbok. Skrev 10 sidor eller något sånt. Kanske ännu mer. Om saker hon hade hänt den senaste veckan då jag inte haft tid. Mycker tankar har jag, och jag har inte någon Clara här som kan lyssna på allt jag har på hjärtat.

Jag sov i mina 4 tröjor och leggings och pyamas byxor och tre par strumpor. Det var inte kallt, men jag ville vara varm och inte beghöva gå upp och ta på mig mer kläder. Sov längst in i tältet. Och så hade jag bara ett lakan över mig. Och vi hade inte regn skyddet över så det blåste rätt igenom. Men fortfarande INTE KALLT! Helt galet!!!

Det är inte jättebäkvämt att sova rätt på hård sand, men jag sov bra och jag är inte super trött just nu. Monica sov bara två timmar för bilen dog... Haha. VIlket äventyr. Det var någon som hade sladdar med sig så vi fick igång den på morgonen. Och det var en polibil som var på stranden hela natten. Det var inte bara vi som campade så att säga. Men ingen störde oss över huvud taget. Men känndes tryggt med polisen där!

På morgonen var det väl inte så jättekul... Monicas vän blev sjuk. Tror hon drack för mycket kvällen innan. Så jag tror hon kräktes innan vi åkte. Jag sat intryggt bakom Monica med min tjocktröja och öronsnäckorna på nästan högsta volym. Så jag vet inte om någonsting hände i bilen eller inte. Vi stannade efter ett stop och hon öppnade dörren men jag tittade inte dit över huvud taget. Jag klarade det. Usch vad jag tycker sådant där är jobbigt. Det är hemskt. Men jag pratade med Monica om det innan vi satte oss i bilen... Och det känndes bra att hon visste varför jag betedde mig underligt.

Vi stannade vid "THE OUTLET" wiiiihoooooo! Köpte inte mycket, men riktigt fina saker. Haha två par läder converse. Och killen i affären skrattade åt mig för jag sa att jag kände mig som ett träd i mina nya bruna :) Han hade aldrig hört det förut. Och han berättade även att det hade varit två svenska tjejer där dagen innan. Typ också utbytesstudenter, men eftersom det var 2 svenska tjejer så vet jag inte... Lite konstigt tycker jag.

SUPER FINA!!! :D och de var bara 105 tillsammans. Ett par läder converse i sverige kostar runt 150 dollar! Europeare vet hur man shoppar! (berättar senare)

Åt ett äpple med hung runt och marshmeallows och nötter och saker. Super gott!! haha mycket sötsaker och inte någon riktig mat för mig inte... haha.  
Sedan fortsätte vi våran resa hemåt. Och det var nu hon öppnade dörren...

Efter vi släppt av dem åkte vi till någon mat affär och tittade på halloween prylar. Jag vill vara en ängel på haloween! :D Med glorian och stora vingar och en vit korsett och en söt fluffig kjol! :) Huset vårat är redan lite dekorerat men Monica säger att hon inte alls är klar. Och vi ska typ ha ett "hunted house" där barnen kommer in och blir skrämda. Ska såååå lungt gå Bus och Godis! :) haha hej jag är 10 igen. Nej men man gör det här typ i min ålder också. Det är super coolt!

Vi åkte även til Academy - sport affär där jag köpte shorts för soccer, jag kommer bli svart som natten om jag ska spela så köpte kortare (som alla andra har) så min bränna i alla fall inte är super super super ful! haha. Men nej jag blir inte brun över huvud taget, blir röd-rosa som en gris!

Efter några minuter hemma kom en annan IEC som skulle cheka up husen typ. Hon var super trevlig och vi satt och pratade om hennes studenter och sverige. hon hade haft en svensk kille. Och så sa hon att det var super kul att shoppa med europeare (hur skriver man det) för vi är super duktiga på att shoppa. Haha soooo true! Speciellt att shoppa prom dresses. Längtar! ska ha min prinsess klänning til homecoming, fastän det mer är coctail och korta klänningar. Står ut så mycket ändå så det spelar väl ingen roll. Men fick hennes nummer och FB adress så ska adda henne. Och hon fick den lilla boken om Sverige. För hon sa att alla hennes kids som hon hjälper vill hon att de ska skicka hennes något. Och hon var en sådan person som jag verkligen ville ge en present till.

Och sedan öppnade jag en present för mig själv. Boken om alltmöjligt om Sveirge. Den är min och den ska jag ta med till skolan. Gav den dock till Monica idag för att hon skulle se, men jag får tillbaka den.

Viki, IEC:n sa att jag var mer öppen än Ines. Och Monica sa att jag har verkligen blivit "bättre" efter vårat prat. Och det känns verkligen bättre. Känns super så att säga. Och hon sa att jag ghav bra kramar, haha. Hon gav riktigt bra kramar, äntligen en person som kan kramas liksom... haha, hon var nästan lika lång som mig och hade bott typ lite övrallt i America och tagit del av många olika culturer.

Jag var ute och sprnag också, under typ 10-15 minuter, men det var super tråkigt eftersom jag hade ingen musik, för min mobil var död. Så jag gick in igen. Jag har fotbolls träning efter skolan imorn. Packa:
1-solkräm
2- jogging skor för viktlyftar rummet
3- kläder
4- mjukisbyxor för efter (hatar att sätta på mig super tighta jeans när man är helt svettig.
haha nu vet ni. Det var väl super intressant.

Och jag måste säga att miss sweden inte är så o-polulär. Är borta ett dygn, och min facebook bombaderas. Haha.

Nu ska jag duscha, städa upp i mitt rum lite granna och sedan göra (kanske, gör det under frukosten istället tror jag) en läxa och sedan gå och lägga mig! Trött mikaela imorn. haha.

DETTA HAR VARIT DEN BÄSTA VECKAN I TEXAS SO FAR.
Gognatt, och jag lever livet ljust nu! :) ♥

best day in ameica so far! :)

Heeeeeeej!
jag är på super bra humör. Jag känner mig levande. Jag ska berätta om min helvetesdag som visade sig bli den bästa under min tid i america.

Åt jag frukost? Jag kommer verkligen inte ihåg om jag gjorde det eller inte. Fy tusan vad irriterande... Nej det gjorde jag nog inte. Vi fixade mitt hår istället. Phu, jag har ett minne! ALLA stirrade på oss i caffeterian när Hayley hjälpte mig sätta upp mitt hår i två Ponytales på var dera sida om huvudet.

Engelska - jag retog mitt test. Hoppas jag klarar det. Gjorde mitt bästa.
teater - vi hade en sub(vikarie) som var super cool. Jag gick ut och plockade stenar för min sociology class. Sedan satt jag och pratade med några andra som inte ens var i den klassen. Tänkte plugga till mitt US HISTORY test, men det gjorde jag inte.
algebra 2- det var meningen att vi skulle ha test på det, men det var det inte. För han trodde inte vi skulle klara det.
Lunch - äckel päckel kykling igen. Men jag gillar verkligen luncherna. Har super kul!
physics - vi hade ett test, hoppas jag klarar det.
us history - vet ni vad?!?!? JAG KLARADE MITT TEST. det är alternativ. bara två fel. Och jag fick en HIGH FIVE från läraren. Så jag slipper retake it! Super super happy!
sociology - vi fick äpplen med nötter på och oreols, för det var två andra personers national rätt i deras egenskapade land. Mitt land var "sten" och handlade bara om stenar. Om ni är intresserade av att se så kan jag skicka det till er, bara skiv eran mail adress. Jag hade då stenarna som ingen ville äta.
soccer - vi spelade och jag var duktig. Massor av beröm i slutet. Och så gjorde coachen en HIGH FIVE till mig, och han är typ alltid super snäll mot mig.
Pep rally - förbredelse inför hemma match. Det är super coolt Har inga bilder, men tar nästa gång. SUper super coolt. band, cheerleaders, dansare lekar m.m.

Sedan gick vi runt och letade efter Ines. För vet ni vad? Adela ringde mig igår och sa att jag och Ines kunde gå i CHEERLEADER BUSSEN MED DEM!!! fattar ni vad super coolt, och hur super peppad jag var på det? haha

Sedan åkte vi till SUBWAY i Adelas bil och åt middag. Mumsmums. Sedan tillbaka till skolan för att åka med bussen till där matchen skulle spelas. Jag kan blabbla på i evigheter om det men jag hade super super kul! Och jag måste gå och lägga mig snart för vi åker tidigt imorn till corpus, och stranden.

Vi kom i alla fall fram och satte mig först med Hayley och Alessia. Men miss Schansez (kan inte stava hennes namn) ville veta var vi var så vi gick ner och stog precis vid cheerleaderna. Det var super kul. Vi fick följa med och träffa de andra cheerleaderna. Jag pratade med massor av människor, speciellt ceerleaderna, super ulta snälla människor! ♥

super ful bild, men varför gör alla det här? Adela är till höger. Fick även super många komentarer om att mitt hår var fint idag. Haha känner mig som salor moon.
Arenan från översta stället typ. Stod längst ner under alla sätetna och nedanför staketet. UNDERBART!


de gjorde massor av saker i början av matchen.  
The football players.
 
En av cheerleaderna. Hon har den där sjukdomen, men var hur snäll som helst. Super söt tjej!!! Och jättekort, jag kan stå på mina knän och vara längre än henne!
Jag vill bli en cheerleader, pratade med miss coach /engelska lärare om det och hon skulle se om det är möjligt. Jag är inte ett dug så duktig som alla dessa tjejer. Men det skulle vara super super kul! :D

BAND hade också ett uppträdande i pausen. och även de andra teamet - Mission - hade ett och dansarna dansade. Miss S... tog med oss upp och vi satt bland publiken i pausen och tittade. Och vi pratade, och hon är super trevlig. Gillar henner verkligen som person!  
Denna bild är inte inzoomad... hade bästa platsen. Såg inte så mycket av matchen men det behövdes inte. Vi van i alla fall. 25 - 7!!! :D GO LOBOS!


äcklig bid på mig och på Missions maskot. tror inte vi hade någon. Haha det är verkligen som en film här!!!

suddig bild... förlåt men det är super coolt!

mina lunch kompisar :)

super söta Adela.

Jag och mina coola fotbolls spelare till kompisar!

Bussen tog oss hem och sedan skjutsade Adela hem mig och Ines. Och jag tackade Miss schansec och hon sa att vi kan komma med dem nästa gång också. Vi är så super coola!

Hade en super mega fantastisk dag, alla är sååå super snälla här! Jag blir helt glad varje dag på grund av det.

Nu ska jag packa, fixa mig och sova. Vi sover i corpus så jag skriver mer när jag kommer hem! :) Ska upp tidigt, vet inte när, men hoppas på att det inte blir alltför tidigt. Och hoppas vi sover på ett bra ställe! Och hoppas ni är super happy att ni har fått massor av bilder. Känner mig dukitg :)

LÄNGTAR TILL FRUKOST IMORN. Har inte ätit sedan middag och jag är super hungry. Och ja - jag har börjat använda "super" super mycket! :D Min mage gör massor av konsiga ljud.

God Natt Mina Älsklingar ♥


nej vet ni vad?

Just nu har jag verklien inte tid för er. Har haft en bra dag. Och jag berättar om den imorn! Så ni får ha det så bra tills imorn förhoppningsvis! Puss och Kram på er!

roligaste bussresan någonsin

Hejsan,
Jag har haft en super bra dag, så jag ska berätta om den. Som alltid.

först hade jag engelska, som alltid. Vi fick tillbaka våra rest som vi gjorde i fredags (som jag inte pluggade till någonting.) Men misslyckades med detta också. Med två ynka poäng. Kunde jag inte bara ha svarat rätt så skulle jag slippa göra omtest imorn efter skolan. men nu är det som det är, så jag går hem tillsammans med Hayley och Alessia. De ska vara på senior möte.

Sedan hade vi collage conection class. Det är super tråkigt. Men jag fick en cubcake av idanya. Vi ska även gå tillsammans till homecoming dansen om det är så att ingen av oss blir frågade. Och sedan så ska hon ta med sig cubcakes till mig och Alessia som frukos imorn MUMS MUMS! Ser fram emot det!

Teater, movment day. Berättade jag om det? Vi gör typ yoga. :)

matte där jag var den enda typ som blev klar med vad vi skulle göra. hoppas det är rätt bara!

Lunch, jag har ätit massor idag. Frukost, cubcake, lunch, chips, tårta, middag och kakor.

Fysik, spelade bingo som var supertråkigt. Och jag har fortfarande läxa som jag ska göra imorn. Och det behöver jag hjälp med. Och jag ska ändå prata med mamma och pappa imorn, kunde inte pga fotbolls träning idag. har test på fredag, så måste plugga lite för det. Är glad om jag blir godkänd.

Us history. Vet ni det är mer än halva klassen som inte är godkända just nu. Hoppas jag inte är en av dem. Och jag ska göra min poem imorn. Vet hur jag ska göra (halft) nu. mycket plugg imorn.

Sociology - har ganska mycket tankar kring mitt fina lilla land. Berättar när jag är klar med alt. Due fredag, så massor massor av läxor tills på fredag.

Soccer - det är jobbigt som tusan. Inte lika jobbigt idag som det har varit men mina ben är inte elastiska nu och de gör ont. Vi dribblade, spang och gjorde ben övningar. för efter practise så var vi ute och spelade. Jag gjorde ganska bra ifrån mig tyckte jag. Har druckigt massor av vatten. Och mellan så åt jag chips från lunchen, för jag behövde energi. Ska köpa något som jag kan ha och äta mellan, för min energi försvinner. Svettas som en gris.

Sedan gick vi in och lyste vikter när man ligger på en platta. Jag kommer komma hem super mega strong! haha! :)

vi slutade tidigt för det var en tjej som fyllde år så vi åt tårta. Mums mums! massor av onyttig mat idag. Men jag har varit duktig med att inte äta chips (utom den här veckan). Och det är säkert därför mitt ansikte inte är sig likt, eller så är det pga all svett och värmen. Hoppas det blir bättre snarast!

Sedan kom det fram en person som är 14 och längre än mig. Räkna nu har jag pratat med typ 10 personer som är längre än mig. Haha!

Nu till rubriken. Bussen åkte "fel" väg hem. Åkte runt alltihoppa, skulle släppa av massor av andra studenter. Men jag gick fram och frågade om vi någonsin skulle åka till där vi bodde, såklart vi skulle. Men när jag kom tillbaka så var det en kille som hade satt sig på min plats. Så jag satte mig på hans plats. för hela bussen var full. men det var bredvid en annan kille, och ALLA killar bakom (killar är så himla sjukt töntiga) sa: OOOHHHHH. Ni förstår säkert. SÅ jag vänder mig om och säger: were do you want me to sit? on the floor or what? så jag sätter mig på golvet mitt i bussen. Och typ hela bussen (inklusive jag) skrattar. (utom killarna bakom mig). HAhah och vet ni vad Hayley sa: det var det bästa som någonsin har kommit ut från din mun. Det var det bästa under hela dagen. Vi skrattade åt det typ hela bussresan. Och jag fick genast ett säte för migsjälv då killarna bakom mig gick av.

Gick av bussen utanför mitt hus, pratade med Monica och gick in och åt. Sedan satte jag mig här på golvet och försökte göra min US HISTORIA läxa, men det är super tråkigt. Ska ta en dusch och sedan plugga snabbt om engelskan och sedan sova. Har några timmar att ta igen ju...

Och vi fick 3 portcards från Tyskland (av mamma) idag. Tackar så ödmjukast, blir så glad varje gång! Och tog med mig det fina hjärtforamde brevet till skolan (råkade placera det i en av mina antecningsböcker) och alla bara: Gud vad gulligt. Så typisk dig mamma. Älskar dig! ♥

I helgen kanske vi åker och tältar i Corpus, håller tummarna, skulle vara superkul! Och göra smores! Vill pröva! :)

Nu ska jag följa min plan. Godnatt mina änglar.


Septemper 20, 2011

Hejsan,
och så börjar ännu ett inlägg likadant. Jag ska berätta om varje ämne idag, för jag vill inte göra min läxa. Klockan är redan 10, och jag har mycket kvar. Men jag orkar verkligen inte. Och jag har ingen aning om hur man skriver en "Poem". (det är som hästen jag hade när jag var på ridläger två år sedan, kom på det nu. Väldigt intressant.)

Jag satt ju uppe i en och en halv timme och flätade mitt hår. Var det till något bra/fint/glädje/whatever? Nej det var det inte. För det var super fint innna jag gick ut från dörren i huset. Men sedan inom en sekund så blev det super rakt igen pga av att det är så mycket vatten i luften. Så det ända det gav mig var att jag var trött... Har haft en jättebra dag, kan verkligen inte klaga. Och jag tror jag klarar det här! :)

Jag åt inte frukost för jag Hayley och Alessia gick och lämnade av deras gröna papper (om deras fysik), så imorn kan de vara med på soccer practise! :) Det ska bli super kul!

Till dagen nu då -
engelska - vi läser i ca 20 minuter först (jag "testade" en bok som jag läste igår. Jag glömde min bok hemma så jag läste om blodsprutande ödlor. Typ en 20 sidors bok.) Sedan håller vi på med Ethos, Pathos och Logos. Hur man pratar och skriver och sådant. Jag berättade ju att vi gjorde annonser eller något sånt. Och jag fick 95 på den (100 är max). Pga at några stavfel, men vad tusan, jag är inte pro på engelska. Hon sa ju att hon skulle hänga upp de bästa på väggen, och min är hittills den ända som hänger där. nu vet jag vad jag ska jobba med... advertisement. Haha skojjar bara!

Teater - vi håller på med "Mimare". Idag fick vi kort och sedan gjorde vi rörelser så att vårt team kunde gissa. Det var super kul, fick göra bland annat cowboy, som var den roligaste. haha ni kan ju tänka er konstiga mikaela leka cowboy.

Algebra  - det är SVIN kallt i det "huset" typ som en kontainer. Den är mysig innuto med sjukligt kallt. Jag har fått låna en tjocktröja av en kille som sitter några bänkar bort, för jag har gåshud hela lektionerna. Ska ta med mig mig egen tjocktröja! Såg en super snygg på Abercrobie, åh jag berättade om det igår...

Lunch - jag åt lunch. haha super äcklig kyckling och bröd. Och det tvingade mig att ta någon tomatsoppa, för jag kunde inte registera tagit mat utan den. Och jag bara: kommer ju inte äta den. Men var tvungen och slängde den på en gång. Stackars barn i africa.

physics - det är typ bara matte, och jag har hemläxa. Men jag har gjort alla hemläxor och jag tänker inte göra det för att jag måste göra min US history läxa + att jag inte fattar någonting.

US History - som sagt så har vi läxa. Under lektionen så ställde vi oss upp mitt emot varandra i två led och berättade en sak för varandra. Jag tänker inte förklara bättre, det är super tråkigt. Men är vi skulle byta partner så skulle vi danska i mitten till andra sidan. Jag var den ända ( av 7 personer) som dansade. Som sagt Knasiga Mikaela från Sverige. Haha, jag kommer troligtvis inte träffa många av människorna igen efter det här året och jag var glad och alla andra också, tack vara mig! haha skojjar!

sociology - vi håller på att skapa vårt eget land. Som ska vara klart på fredag, så jag har lite att göra. Ska vara en power point. Det ska bli kul tror jag. Ska ha ett land som är av massor av öar (lite som venedig, den härheten, då det är massor av broar och båtar som går runt runt.

Soccer - vi gjorde massor av ben övningar. Och mina ben är verkligen tränade från igår. träningsverk japp. och idag spelade vi inget, gjorde bara massor av super jobbiga övningar då jag dör. Jag dränker migsjälv i svett och jag ser snart ut som en tomat! Lovar! haha! Måste ta med mina skor imorn, för inomhusbruk. Haha, de är inte så sköna. lånade Hayleys idag för vi hoppade mycket och skulle inte ha de riktiga fotbolls skorna, och de är mycket sköare än mina! Får se hur jag gör. har så mycket på mig VILL HA - lista. haha. Fotbolls coachen gillar mig i alla fall, han är en cool lärare :)

Sedan var det snabbt byta och ta bussen hem.

Hemma satte jag mig och försökte med min fysik läxa i typ 10 minutes tills det var mat. Super gott och massor massor massor av grönsaker. Monica gör salader då och då med kokta ägg och ost i. Mums mums! Min talrik var överfull med salad, knappt någon potatismos eller kyckling, de syntes inte alls. Haha jag älskar salad!

Såg även att jag hade fått ännu ett brev. Det är så underbart! älskar verkligen när jag få brev, blir helt glad inombords! Detta var en tjock ett från mamma. Med ett jätte gulligt hjärtformat brev (bild kommer nedan) och sedan The Notebook. En fråga mamma: do you keep attention to what im writing? Haha jag har redan köpt den och läste ut den på två dagra. Men tackar så 100 gånger om för omtanken!!! Tidningsartikeln, vilken är det jag ska läsa?


detta är det super söta brevet. Jag blev tårögd, detta är så typisk dig mamma och det är så unerbart! ♥

Det är alltid en super bra present, typisk mamma sak att säga! :)

Vi åkte senare iväg (efter mer icke förstå fysik plugg) iväg till walmart, där jag köpte lite småsaker som nål och tråd (behöver laga ett plagg) lite toa saker bland annat en tandborste för jag tappade min ena i papperskorgen och jag ville verkligen inte ta upp den därifrån!!! Köpte även en addapter, för min funkar lite som den vill. Jag döpte honom också, hans namn är Fred och han älskar rosa.

Det är jättekul, det är en kille som första dagen eller något sa: ååååhhhh ditt hår är så amazing, kan jag röra det. (har fått många sådana) Men då såg han lite normal "killig" ut i alla fall. Nu har han super tighta jeans, och en handväska och han har mer smink än mig. och han har örtt färgat hår. Jag har absolut inget emot bögar (om det är det han är) men jag har aldrig gått på en skola med en förut eller någonting, så därör är det kul. Och det säger att det är många homosexuella på vår skola, har inte märkt av många, typ bara honom.

Men kom hem för en timme sedan och under den tiden har jag suttit framför den här datorn och haft ångest för us historia läxan plus att jag har skrivit allt det här. Det tar lååång tid att ladda in bilder, det är en av anledningarna till att det inte är så mycket bilder. Plus att jag inte tar så många.

Nu har jag skrivit allt. Jag hade jättebra dag, tillsammans med familjen och jag vill verkligen att det här ska funka! :)


älskar min enormt tjocka fysik bok! behöver i alla fall inte bära den med mig i väskan, den stannar hemma hela tiden. Men det är över 1000 sidor. Inte kul!


detta är vad jag har fått under helgen och under denna vecka. JAG ÄLSKAR ER!! Som sagt jag blir så glad när jag fåt något! och jag sak sätta mig och skriva under veckan/helgen! största kramar till er alla!

Nu ska jag GÖRA min historia läxa och sedan gå och ta en dusch. Förbreda för imorn och sedna gå och lägga mig. Ska försöka bli klar tills klockan 12. får sova igen imorn och under helgen.

Godnatt, och största tack tiller alla som läser min lill dagbok. Ser verkligen fram emot att skriva ut allt sedan när jag kommer hem om ett år. ♥



soccer practise

Hejsan
jag ska ta det kort, för jag har suttit och gjort massor av flätor i mitt hår så nu är jag väldigt vacker. 18 flätor, pratat i telefon och duschat på 1 ½ timme. inte dåligt, inte dåligt. Nu är jag dock trött.

Jag ska snabbt berätta om min dag. Jag är min fysiklärares mönster/bästa-elev, duktig mikaela! Vad mer har hänt? Inte så mycket under skolan. Åt flingot till frukost i skolan, mums mums, eller inte. Och så åt jag lite salad till lunch. Eftersom jag har Lunch A så är jag aldrig hungrig. Lunch A är liksom klockan 11.19... ingen är hungrig då om man äter frukost klockan 8.

Är ni inte alla förväntansfulla över hur det gick för mig då jag stannade efter skolan för soccer practise? Inget märkvärdigt. Period åtta, då jag har det som klass, så fick jag nya skor. Det är röda och splitternya. Superfina, de är dock lite skitiga nu, men ska ta kort imorn och visa er. Och coachen sa att jag kanske kan få dem i slutet av året. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! haha, jag är helt villig att betala för dem också. Hur coolt är det inte att ha sina egna fotbollsskor? haha! töntig jag är.

Sedan sprang vi, dribblade och gjorde några snabba fotstegs övningar. Det är jobbigt, och så varmt ute. Vi får vatten, och det är det godaste vatten i hela Texas hittills.

Sedan var det paus för toa och vet inte rikitgt. och sedan gick vi in och jobbade med vikter i ca 30 minuter. Inte hela tiden, och mina armar är super svaga om ni vill veta. Sedan gick vi ut och spelade match. Eftersom jag inte åt bra till lunch så känndes det som om jag skulle svimma. Ska äta imorn (tänkte skriva bra, men det är så himla ohälsosam mat i skolan så kan tyvärr inte skriva det - mycket är ett bättre ord). Så jag kan springa när vi är ute, eller menar på onsdag. Har inte träning efter skolan på tisdagar.

Pratade även med trackcoachen, och jag ska börja hoppa med ryggen före, ni vet? Men det börjar inte förens i typ december. Så ska prata med henne igen om jag kan börja göra något redan nu.

Sedan åkte jag buss hem. Och en kompis sa att de skulle svänga in på min väg, men de gjorde han inte. Så vi svängde in senare, och fick vända tillbaka. Busschaffören blev inte sur över huduv taget, men det var en kille som bara: vet du inte var du bor eller? Nej jag vet inte hur man åkter dit... Och han bara: jag är svettig och super hungig vill bara hem. Ja som om inte alla andra är det också på bussen eller?

Sedan är det många i min fotbolls grupp som typ inte kan prata knappt någon engelska över huvud taget. Men det funkar väl lite halft... haha.

Åkte hem och åt mat, vekrligen hungrig. Pasta och köttbullar med tomatsås, super gott. Och till desert de alldra sista godisbilarna (typ 15 st) Nu få ni skynda på att skicka mitt godis mamma och pappa! haha! Och en annan sak jag verkligen skule vilja ha är en tröja där det står: I LOVE SWEDISH GIRLS. ahha det skulle vara hur kul som helst! Vet att det finns i suvernir affärer i galma stan. Haha det är absolut inget måste. Men om ni passerar förbi där SNÄLLA köp en och skicka hit. Jag skickar tillbaka en present härifrån! :)

Det var nog allt för nu. Mitt ansikte gör inte som jag vill just nu. Och jag är super trött.

Godnatt allihoppa och ha en bra dag idag/imorn!

Shopping :)

Hejsan,
Idag har varit en bra dag. vi tar det från början tycker jag... det är mycket att berätta. Och som körsbäret på glassen, jag har bilder!

Vaknade runt 9, och låg kvar i sängen och ville somna om tills klockan 10 typ. Sov nästan 8 timmar i alla fall. Som alla andra dagar. 
 
Jag gick upp och pratade med Pappa via telefon. Det är underbart, men fortfarande så ledsamt. Jag önskar verkligen ni kunde sätta er på ett plan och flyga över hit. men jag ska klara det här. Ser er i maj/juni! Sedan pratade jag med Clara, underbart att äntligen höra din röst igen. Och jag sakar verkligen dig! Jag har världens bästa vän, bara så alla vet! ♥

Sedan gick jag ut från mitt rum, vid halv 12 något. (Men vad intressant, bra att ni antecknar!) Men Monica frågade i alla fall om vi ville följa med och shoppa, någonstans, de visste inte vart än. Men jag sa jag för jag hade ändå inget att göra. Åt yohgurt och flingor och gjorde mig iordning. Och sedan åkte vi iväg till "the mall". Jag och Ines gick själva runt och tittade i alla affärer.

Först köpte jag en super söt tröja - har inte bild, men ska ha på mig den imorn så jag -troligtivs- visar er då. Sedan kom vi till ett stånd, där vi fick en ansiktstvål, som verkar funka jättebra (tror jag ska köpa en större senare). Och sedan ett erbjudande om någon slipsak til naglarna. Det tog honom typ 10 sekunder att göra en nagel. 20 dollar för den saken, en helande sak till nagelbanden, en lotion, en liten väska til allt, en vanlig nagelfil och något mer som jag inte kommer ihåg. Köpte det hela senare på dagen och är super glad att jag gjorde, min nalgar glänser nu! :)

Vi lunkade vidare till affär til affär. Såg un superfin tjocktröja på Abercombie and Fitch som står på min: VILL HA lista. Och även mjukisbyxor från Hollister. hehe. Vi köpte frappetchino, mums. Och sedan gick vi till en affär där jag köpte skor. För 4.33 dollar, inkuderat tax.

GILLA KNAPP KLICKAD PÅ!

Monica ringde och det var dags att gå mot utgången. Det var nu jag köpte nagelsakerna, och vi berättade om var vi kom ifrån och visade på en karta. Det var en kille som var från Irak, och det var väl cool... haha eller inte.

Vi stannade på gitarr affären på väg hem. och det var en cool kille där som hade en kompis som hade varit i sveige, och typ över hela europa. Och til poängen: han sa att sverige var det vackraste stället han hade varit på. Älskade vackra Sveirge! Han gav Ines ett erbjudande att köpa allt för 199.99 dollar. Då egentligen bara gitarren skulle kostat 200. Och hon fick med en hatt, plektrum (jag kan verkligen inte stava till det), och fodral till gitarren.

Ines och hennes nya gitarr. Vi är så helt olika personer. Hon är pojkflickan, och jag är den störta flick-flickan du kan bli tror jag (förutom att jag lyssnar på rock då, haha)

Killen som sålde till oss trodde inte på att jag kunde spela trummor. Så jag spelade trummor i affären för att bevisa det. Lita alltid på svenska person var det va? haha!

Jag har super mycker mer att berätta, och jag vill sova!

Sedan åkte vi hem och jag vet inte riktigt vad vi gjorde... Men efter en timme eller något (JO jag lekte med mina naglar och målade tångalarna (ska ha på mina nya skor imorn). och så ringde jag och pratade med Malin, som är i Nebraska. Sedan gick jag ut för att springa. Men jag ringde malin och pratade med henne igen. SÅ jag speedwalkade där för mig själv.

---- MIKKI PAUS - det rengnade kraftigt när vi åkte bil hem, bara så ni vet. Därför var det ganska kallt (för att vara här) ute, så jag sprang vid klockan halv 7 - MIKKI PAUS SLUT -----

Och sedan ringde jag min RC, för hon ringde mig när jag stod och betalde för skorna. Och hon sa kloka saker. Berättar för er, mamma och pappa, på onsdag, då min chema lagde prata med er dag är. Sedan började jag springa. Duktig jag kände mig. SÅ sammanlagt var jag ute i 1 timme. Gud va dukitg jag känner mig. :) Och det var en jättesöt kille vid ett av husen, han var typ 5 och han sa "titta nu kommer hon igen" och stod och tittade på mig när jag kom gående och springade gång på gång.

Sedan kom jag in, Ines satt i mitt rum sedan vi kom hem så vi pratade en massor. Det är varmare i mitt rum. och vi pratade även i bilen om lite saker, kan inte skirva på bloggen känner jag. Och även att hon kanske ska flytta in till mitt rum. Föt chirstina sover med snörrande-saken-i-taket på och med tv:n på. Och Ines är jättekall när hon sover och så... Så om hon stannar här (hon vill typ flytta tyvärr) så flyttar hon nog in i mitt rum.

Vi gick ner och åt och sedan duschade jag. Och sedan så var Hayley och Alessia här (marissa plockade upp Ines för att prata med henne när vi åt.) Och sedna skulle Hayley hjälpa Ines med att låsa upp hennes telefon. Rörigt det blev. Det är inte ens vikitgt.

Nu ska jag sova, ser fram emot en rolig skolvecka. Och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med springa eller sociology... ska prata med Track´-coachen....

Godnatt och ha en underbar dag alla hemma i supervacka Sverige!


Och mamma: Sandra (hon vi hade baby showern för) är 22 tror jag. Och detta är hennes tredje barn.


 


bilder från Baby shower

Eftersom jag vet att ni vill se bilder så ska ni nu få några när jag har tid och faktist har tagit bilder.


Tårtan, nästa gång ska jag hjälpa till! Jag vill lära mig att göra det! :)

Titta vilka söta skor av papper, som Monica hade gjort.

Ines jag och Alessia. (och jag ser helt galen ut)



Detta satt jag och Destanee satt och gjorde der här igår.

Nu har ni fått lite bilder, och glöm inte att läsa mitt inlägg nedan. Pussar och Kramar!


baby shower

Hejsan,
jag mår mycket bättre. Vet fortfarande inte hur det blir, och jag vill inte skriva några super viktiga saker här på bloggen... det hamnar i min gröna-hjälpmig-dagbok.

Internetet funkade inte de senaste dagarna... eller typ halft men aldrig när jag ville blogga. dumt nog. Jag vet inte var jag avslutade mitt senaste inlägg. Så jag tar det från idag.

Sov 12 timmar och gick up runt 11, och har varit super trött hela dagen. Kanske jag börjar bli förkyld, känns lite trött i hela kroppen.

Åt i alla fall frukost, och satt och pratade med Ines, som jag har blivit bättre vän med, och lite Monica som pysslade i köket. Sedan gick jag upp och lekte med Destaniee, vi spelade spel på datorn, ritade och lekte pirater. Hon är 5, och hon är väldigt krävande. Men det var kul och fick tiden att gå. Klockan 4 gjorde jag mig iordning och klockan 5 så kom gästerna för baby showern.

Vi lekte lekar, såsom frågor om mamman till barnen (Sandra, Monicas äldsta dotter), gissa namn, baby biongo, sätta nappflaskan i babyn:s mum (som svansen på åsnan) och sedan med en slev och blunda sätta upp mest bumullsbollar på huvudet, och även leta "nålar" bland ris. Det var kul och jag van tre av lekarna och i slutet fick jag tre presenter. En spegel, en rum-fräshare och en skål med lock eller något.

Sedan var det mat och tårta. De var jättefina, Marissa hade gjort dem, visar er bilder imorn.

Resten av kvällen satt vi och pratade ute, riktigt trevligt.

Det blev kort för jag är super trött. Och jag gick inte på födelsedags saken igår, Marissa kom och vi hade en "samtal". Någonting... kan inte berätta här på bloggen som sagt. Hoppas allt blir bättre från och med nu!

God natt! och ni får bilder imorn. Jag har några som jag kan visa:)


vill jag vara här?

Hejsan igen,
jag ska ta det snabbt så jag kan gå och lägga mig. I min nya klass, sociology eller något sådant, hade alla test, utom jag. jag skrev en Essay om svenska traditioner. Kan man göra något roligare under en lektion? Jag är inte ironisk, jag slipper ta ett test och skriver om världens bästa land istället.

Vad mer har hänt? Jo jag hade min första fotbolls träning. Det var coolt, jag svimmade inte!! JIPPI! 1 timme ute i solen, döende varmt springa och spela fotboll. Det här blir kul, tjejerna i klassen är super trevliga. Och sedan har jag två timmar extra träning på måndagar och onsdagar. en annan skolbuss tar mig hem senare. Och Alessia och Hayley ska nog också joina. Det blir super kul!!!

Jag vet inte mer vad jag ska säga. Jag har super kul i skolan. Men när jag kommer hem är det skit! Jag har inte pratat med Mairssa och imorn vill jag göra det. Plus att jag är bjuden på ett födelsedagskalas - något sånt, hoppas jag kan gå. Behöver bara någon som skjutsar mig hem och dit... Hatar att men inte kan ta sig någonstans själv här!!

Fick även tillbaka mitt Us history test - retestet - gissa vad, min lärare kan inte räkna. Jag fick 95 på det, så jag är godkänd!!!

Var ute och gick med Hayley och Alessia och vi pratade... behövs just nu. Ef ringde mig också, från Boston. Och jag började gråta, igen. Ush och fy, jag gillar inte det här längre!!! Måste prata med Marissa imorn!

Kommer inte på så mycket mer jag har gjort. Ätit middag. Fått fotbolls kläder i storlek L, de är a lot för stora! Alla vet att jag är i fotboll på något underligt vid. Precis som att nästan alla vet mitt namn. och jag kan inte en endas typ. Jag förstår fysiken. Vi hade Matte test. och testen här är irriterande för det är bara A, B, C och D frågor. Ogilla!!!

Jag har fått vykort från äkskade lillasyster och från underbara farmor och farfar. Ska skriva tillbaka till er snart. Eller för Madeleine; jag väntar på det lååånga brevet jag ska få från dig. Med all Marabous och lösviktgodis och nappar och bilar i alla smaker. Glöm inte allt på listan. Jag har hemlängtan!

Jag saknar er, godnatt! <3

jag orkar inte

Hej,
Nu är det så att jag har det superbra i skolan. Och så kommer jag hem. Sitter på mitt rum och har hemlängtan hela tiden. Inte kul! Jag saknar er verkligen och jag vet inte vad jag ska göra... Det är skit jobbigt att skriva det här. Jag har så mycket känslor, men jag kan inte beskriva dem på något sätt (utom hemlängtan). saknar någon att krama, saknar att det finns någon för en där. Jag vill klara detta, jag vill jag vill jag villl. Men jag börjar tvaka på allt. Min hjärna funkar inte, kan inte plugga över huvud taget, den är död. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag känner mig som den ensamaste människan på jorden. Jag behöver människor omkring mig. Människor som ler och säger att jag är duktig. Som säger att de älskar mig och alltid finns där, även om det bara är en sticka i tån eller ett misslyckat test, en mardröm eller en mage som gör ont. Jag vill vara 5 och inte behöva tänka för mig själv. Vill inte vara duktig och självständig. vill bara skrika, få ut mina kännslor. Hatar kännslor, de är för starka och alldels för många. Snälla försvinn, bara försvin härifrån! Jag har massor av läxor som jag inte förstår, som jag inte orkar göra. Jag orkar inte skriva om min dag i skolan, den har varit bra och det är problemet. jag är verkligen inte på humör för glada minnen.




some people belive in God, some people belive in music, some belive in sciens, I belive i familly ♥


 
Jag ska gå och snyta min snoriga näsa och torka tårarna. Sedan ska jag byta om och gå och lägga mig och läsa och skriva i min dagbok. Jag sak be till gud, til musiken, till vetenskapen och speciellt till familjen att min dag imonr inte innehåller gråt över huvud taget. Har fått nog av det nu! Godnatt.


Ensam och o-omtyckt. På en plats där du inte hör hemma.
Representerar mig just nu: tagen av mig tidigare denna sommar.

happy happt day?

Hejsan allihoppa,
jag kom hem från skolan och läste komentaren från pappa, som önskade att rubriken skulle vara "happy happy day" Men jag kan inte säga 100% att det är en happy happy day. Det är saker jag inte kan berätta här på bloggen. Men jag känner mig fortfarande inte som hemma och det är väl största andledningen.

Men från klockan 8am - 4pm har det varit en SUPER HAPPY HAPPY DAY! Så därför får det stå som rubrik ändå. För det här har varit en av de bästa dagarna i skolan! Helt underbar!

Föst var det engelska, men jag tror pga. av all den äckliga maten blir min hjälna helt mos!

JUSTE tillbakablick eller något - til frukost åt jag den äckligaste mackan någonsin!!! Det var rostat uppvärmt bröd med äcklig ost i mitten. Förfärligt, men eftersom jag visste att jag skulle missa lunchen så tryckte jag i mig den. Men jag trodde inte man kunde misslyckas med att värma en ost macka?

Sedan var det teater, då vi ritade personer. Gjorde Docktor och Pirat, och min pirat var super cool! Ville ta med den och sätta upp på väggen här.

Sedan var det algebra, det funkar.

Sedan var det lunch... och jag och Adela gick till coulsern, men de bad mig komma tillbaka under 7 perioden då det var den klassen jag ville byta. Så vi gick tillbaka till lunchen, köpte en glass (adela tvingade mig att jag inte fick betala... igen!) Jag har köpt glass till henne, precis som jag lovade. Men hon är verkligen hur snäll som helst! Sedan gick vi tillbaka till lunchen och satt med hela gänget. Det var de bästa under hela dagen. Haha har nu bjudit in alla att komma till min gradution i Sverige... vi får väl se hur många som verkligen kommer! Det är rikigt dyrt att flyga, och de flesta här har inte varit utanför Texas.

Men det var många skratt. Och jag berättade om hur jag kom hit: Jag tog min cykel, och det är så jobbigt att cykla under vattnet, och jag var nära på attt dö för jag kunde inte hålla andan tillräkligt länge. Hahah alla skrattade i alla fall!

Ines satt i andra änden av bodet, hon hade haft en hittills bra dag. Är lite rädd att hon bara ska följa mig, och att hon inte får några egna vänner. Men det är säkert bara mina tvivel som vanligt. Hon gick tidigare för att hitta till hennes klass. Och Adela ska spara pengar och komma och besöka mig i Sverige! Som sagts, hur gullig tjej som helst!

Sedan var det Fysik, och läraren skrev frustrerat på oss igen. och visade oss massa statestik om att La Joya inte är ett bra område, det är bara 60 % som faktiskt tar studenten från high school (12 klass). Och det är bara 20 % eller något sånt av alla de vuxna som har gått på collage. Det är förfärliga siffror!!! Nu sitter jag med läxa från den klassen. Läser och tar anteckningar, ska ha test på det här imorn. Går säkert bra.

Till ett test till det andra. Troligtvis så misslyckades jag med det här testet också... Och det suger, men jag bryr mig inte nu. Har andra saker att tänka på. Min lärare kom fram till mig i början va lektionen och sa att jag nästan gjorde så han började gråta igår, hemska film. Jag tycker så otroligt synd om människorna!!!

SEDAN gick jag til min cooking class, fick ett korridorspass och gick till coulsern. Satt och väntade i ca 20 minuter eller något, sedan fick jag komma in och prata med någon. Han var jätte trevlig, frågade frågor om sverige och så frågade han typ 10 gånger om jag ville ta spanska eller fashion design. Vill jag verkligen inte.

Det slutade med att jag nu har istället för cooking sociology - lär sig om hur människan beter sig och varför vi gör som vi gör mot andra människor. Nästa semester så ska jag ha phychology - som är hur hjärnan funkar. Och istället för min PE klass så tar jag nu fotboll - ja riktig svensk fotboll. Det är utomhus så jag kommer dööööö! hahah nej jag ska klara det här! Funderar även på att vara med i cross country. För fotbolls träningen är bara två dagar i veckan. Och jag har inget problem med att springa lite. jag har faktiskt börjat gilla det väldigt mycket!

Coachen är super cool också, det lilla vi pratade. Vi pratade lite efter och jag tror detta blir kul! Alla tjejer blev typ super glada att jag började, så nu skaffar vi vänner!!! Wihiooo! Gud vad jag är töntig! Jag har vänner!

Var inte med idag, så satt under i skuggan av en lamp stolpe, allihoppa som inte var med. Pratade med killarnas fotbolls coach (inte amrikansk, vanlig) han hade varit och spelat fotboll i Sverige finland och norge. Det var lite coolt. Men han var riktigt trevlig hand med. Som alla andra.

Sedan satte vi oss på skolbussen och åkte hem... thats all. Hemma har jag suttit på mitt rum och gjort läxor och chattat med några människor från Camp. Och sedan har jag ätit mat. Det är allt.

Kanska ska ut och gå med Hayley och Alessia. Om det någonsin blir klara med deras ätande. Haha. De äter som en hel familj varje dag... avensjuk? Japp! Idag åt vi som en familj. Men känner mig fortfarande utanför. Och jag har varit här två månader.

Håll tummarna för att det blir av, men det tror jag inte. Och sedan håll tummarna för att jag får spela imorn, glad att jag är klar med alla mina gröna papper som tillåter än att spela. Juste de har en vattensak så man kan dricka. Så jag inte svimmar! Haha! Det är dödligt varmt ute. och coachens ben är ganska - nästan svara - bruna.

Jag kan sitta och skriva förevigt. Till exempel så var det en annan skolbuss idag. Det var en sådan där cool, ni det med framdelen, den här morgonen. Och busschaförer behövde öppna och stänga dörren själv. Det var bara på morgonen. När vi åkte hem så var det den valiga tråkiga bussen med platt framdel. Jag tror inte ens busschaförern kan prata engelska. Hon säger bara "good morning" och "bye" resten pratar hon spanska. Till exempel första dagen så sa hon till Christina vilken tid hon skulle komma och plocka upp oss nästa morgon.

Har troligtvis berättat om bussen innna, men nu fick ni en repris.

Berättade jag att coulsern jag pratade med tyckte jag var rolig/lustig? haha han sa det på ett bra sätt. Han var cool. Och jag sa att om jag behövde ändra något (för denna veckan är ABSOLUT sista veckan att byta). Men om det är så att jag inte trivs så kommer jag tillbaka storgråtande så han får ändra till mig. Just nu är jag bra på att gråta.

Det blev ingen power walk. Ska ta en snabb dusch och sedan gå och lägga mig. Jag kan i alla fall gå och lägga mig klockan 10 idag! Är så fruktansvärt trött!

God natt, och ha en bra dag läsande mitt tråkiga inlägg. (: <3


sad sad day

Hej,
Vad ska jag berätta idag. ´Visste ni att jag skriver ner noteringar på min telefon om vad som händer under dagen? Nu vet jag i alla fall.

Noteringar från idag: igår när vi skulle ha bbq hos Marissa så blev vi skjutsade dit av Norby. Har troligtvis berättat förut. Men nu gör jag det igen; amerikanare är lata människor!

Och en annan är att det har varit fullmåne tre dagar nu... det är lite läskigt tycker jag. Är det fel på mina ögon eller är det så hemma i sveirge också?

Om idag: Inte så mycket har hänt.

vi börjar från början i alla fall. Jag blev skjutsad tidigare till skolan för jag trodde jag skulle retake mitt test. Men en vakt berättade att elever är inte tillåtna att gå in i byggnaderna förens klockan 8. Klasserna börjar klockan åtta era puckon. Ursäkta ordvalet, men det är så jag tycker. Som sagt, ni är inte tvingade till att läsa min blogg!

Sedan hade jag engelska, där jag inte orkade lyssna... läste ut den megatjocka boken... eller läraren läste och vi lyssnade. Det var till och med en kille som somnade!

Sedan hade jag teater, mitt favorit ämne. Vi ritade en plats - gjorde svenska flagan och skrev SWEDEN! Och sedan två rörelser, som blev "crabwalk" och "painting". Min krabba var riktigt riktigt söt! haha! Jag ska börja fråga lärarna om jag kan få ta kort på det jag gör, fastän det inte är tillåtet. Vill visa er, plus att det ger lite bilder til min tråkiga blogg.

Sedan var det algerbra, som jag fattar.

Lunch, super äcklig kyckling hamburgare som jag bara åt en tugga av... Jag trodde inte man kunde misslyckas med att göra en hamburgare. Imorn ska jag och Adela gå till Counslern under lunchen. Vill byta min cooking class, för vi har inte gjort någonting på under tre dagar nu. Och sedan vill jag byta min PE klass till running. Smart va? "- Ja Mikaela, du är så himla smart, smartaste personen i världen." Förlåt är på dåligt humör. 

DUMMA DATOR DET JAG SKREV UNDER FÖRSVANN - ursäkta att det blir kort.


fysik - jag fattar. Läraren, som är superawesome, halvskrek frustrerat på hela klassen för vi är dumma i huvet. Ingen (utom jag typ) jobbar på lektionerna. mikaela din lilla mönster elev.

Us history - vi började med en "spark plugg" skulle beskriva en bild. Det var en bild på en brandman som gick under en tunnel dagen WTC föll. Han var på väg att hjälpa till och detta var det sista någon någonsin såg av honom. Hans pappa satt i timmar och tittade på bilder för att hitta några ledtrådar om honom. Och efter 8/9 år - 2009- efter att ha suttit i 4 timmar och nästa morgon hade hans fru kommit och sagt att han måste se en sak. och det var denna bild på deras son. Så fruktansvärt hemskt. Redan här var jag i tårar. Sedan visade läraren en 10-15 minuter lång film som var om 9/11. Storgrät hela filmen, min lärare gav mig en servett. Jag var den enda som grät, och jag är inte ens amerikan. Det är så otroligt hemskt. Och vill verkligen aldrig känna den panik känlan de som hoppade och alla andra människor hade den dagen. Det var också tack till alla som hjälp till och allt.  Jag kan inte säga mer än att detta är bland det hemskaste jag någonsin har hört om!

Från massa gråt till tråk. Jag hade cooking näste ämne. Behöver jag säga något...?

Sedan var det PE: vi mätte oss (eller läraren sa ungefär hur långa vi var). vi vägde oss och vi tittade om vi kunde hålla handen bakom ryggen, ni vet ena armen över axeln och andra under. MARKUS: jag kan göra det du kan. Du vet ta fram dem!! Är jag inte super cool?

Sedan var dagen slut. Jag gick till bussen och så var varken Ines eller Chistina där... Kul. Inget sms från Monica eller någonting. Kom hem och ingen var hemma. Nyckeln vet jag var den är, men ändå. Skulle vara bra om jag visste var resten av familjen var. Skickade ett sms och fick reda på var nyckeln var... nödvändigt!

Jag pratade med pappa via skype under tiden de var borta, trevligt men vad händer med mina kännslor? Inte bra.
De kom hem efter någon timme. Och vi åt korv i bröd. Sedan gick jag upp och gjorde mina läxor, och sedan gick jag iväg till Marissa för att Power walka med Hayley och Alessia.

Pratade privat med Marissa... Och sedan gick vi ut och gick i ungefär 30-40 minuter. Alltid så _______ kan inte komma upp med ett tillräkligt bra ord. men det är underbart, de ända jag verkligen kan prata med!

Nu siter jag här och streckar och skriver till er. Ska ta en snabb dusch och sedan gå och lägga mig. Christina tog precis duschen... så väntar tills hon är klar, fixar iordning allt för morgondagen och SEDAN tar en dusch och går och lägger mig.


Markus kommer du ihåg att du skickade det här till mig? Det står mitt på mitt smink bord eller vad man kallar det. Titta på det varenda dag. Tackar så mycket! blev väldigt glad när det kom!!


gilla färgen på mina ögon! Har på mig den blåa eyelinern. Vädligt fin närbild det där också!

Pussar och kramar i mängder.





retest imorn, måste sova!

Hejsan,
jag tar det väldigt kort för jag måste sova, för ska upp och vara i skolan klockan 7 imorn!!! Retake mitt US. History test.

Vaknade och gick ner och åt flingor. Sedan satte jag mig och pluggade... så tråkigt. Men nu vet jag massor om amerikanska revututionen. Och jag hoppas verkligen att jag klarar testet imorn.

Jag och Ines tog även en kort promenad runt kvarteret. Och efter det år jag två plommon om ni är intresserade.


Jag pratade med Clara, och hon sa något roligt. Det är ju olika vikter här kilo vs. pound. Och mellan dem har jag dubblat min vikt. Haha! jag är redan mer än dubbelt så tung osm jag var när jag lämnade sverige. 


Jag hade en mardröm också. Drömde att en tand lossnade. Sedan spottade jag ut typ 5 fler täner. Sedan var vi i världens finaste väntrum. Rött kungligt såg det ut, ni vet med mörkröda gardiner på väggarna och röda fotöljer. Då var alla förutom den första tanden på plats i munnen. Tanden jag tappade var första nere till vänster - visst är jag duktig mamma?  Jag vil gå till tandläkaren, för jag tror drömmar har en mening. Kanske det var det att jag missade att borsta tänderna natten innan, då jag somnade med kläderna på. 


 åt middag hos Marissa, de hade BBQ. Och Hayleys och Alessias vänner var där också, mycket trevligt!!!

Jag börjar tveka, gillar inte den här kännslan. 


Godnatt!


the mall

Hejsan allihoppa!

Det har varit en bra dag idag. Jag vaknade klockan 11 efter att ha somnat efter att inte ha orkat gå upp och gjort mig iordning för att gå och lägga mig. Jag var så fruktansvärt trött. Släckte bara lampan och somnade!

Jag pratade med fina Malin som har det bra i Nebraska. Och senare i över 1 timme med världens bästa familj. Försöker att inte gråta, men tårarna kommer, jag älskar er så underbart mycket.

Någonstans där imellan gick jag ner och åt frukost, pannkakor, ägg bacon och mini-mini korvar. (det var inte så mycket som det verkade.) Plus att jag åt lite godis som jag hade fått från Ines, från Österrike. Mums, det var någon nöt kräm i. Love nuts!

Under tiden jag skypade med min familj så fick jag ett sms från Hayley som sa frågade om jag, Ines och Christina ville gå till shopping stället med dem. Såklart jag ville. Plugga kan man göra någon annan gång, haha!

Så stressa på med kläderna och sminket och så åkte vi iväg. Jag köpte en blå eyeliner, kommer göra min ögon coola. De ändrar färg beroende på vad jag har på mig, fett coolt, right? haha.

Sedan köte jag två jeans från Levis och två tröjor. Jag har för en gång skull bilder! Så ni blir glad! Jag drack även en farppenchino, det var gott! jätte intressant jag vet!


tröjan var endast 10 dollar. men upptäckte att det var ett hål i den, under skärpet, men det går lätt att fixa. Köper nål och tråd på wamart när vi går nästa gång!

Ser ni hur fint jeansen/leggingsen sitter? Och titta lite extra på mina underbart söta tofflor.

suddigt jag vet, men jag orkade inte. "fina kläder du köpte Mikaela" ska ni kommentera nu, haha.

Sedan åkte vi hem till Marissa och var där tills klockan 9 eller något. Då monica kom förbi och plockade upp oss. Jag och Ines satt och pratade lite och så städade jag upp lite i mitt rum. Plus att vi flyttade ut en gaderob från min walk-in-clothes, som Ines ska använda.

Imorn vet jag inte rikitgt vad jag ska göra, det var något om en BBQ at Marissas hus, men vet inte om vi ska gå. Och resten av dagen måste jag plugga. Satt och pluggade lite bakrundsfakta om USA. Så jag kan mycket mer. och jag sak sova så jag orkar med och förstår vad allt går ut på. Och så ska jag äta så jag förstår och orkar med att ta testet! Påmin mig om att jag måste äta innan jag åker till skolan på Måndag!!!


Detta var vad vi gjorde i cooking class i fredags. läraren pratade inte över huvud taget. Kul, ska föröka byta klassen. Jag har bara ett år här, vill göra något roligare! 

 
Jag berättade redan om vad jag ska göra imorn. Nu ska jag - on en timme, eller så - gå och lägga mig och imorn gå upp och plugga.

Godnatt, och drött så sött!


jag har inga bilder

synd för er. Och synd för mig för jag är supertrött och det har varit den sämsta dagen under alla dagar i skolan idag. Vi lekte by the way med balonger i slutet av teater lektionen, så jag gick sedan runt med en balong hela dagen.

Sedan hade jag test i Historía, det gick sämst! jag fick 8 fel av 14 möjliga. Usch och fy! Det var ett test från 8:de klass.... jag har ingen aning om vad de gjorde i åttonde klass. Och jag var så trött så jag förstod inte några ord över huvud taget! Usch och fy. Detta är det första testet någonsin som jag inte får godkänt på!!! I helgen blir det pluggning och på mondag morgon ska jag vara utvilad och åka tidigare till skolan för att göra om det.

Efter skolan åt vi mat och sedan så åkte vi vid halv sju ut och shoppade. Vi var ute tills klockan 11! rikigt trött är jag och ska gå och sova. Och imorn ska jag upp tidigt för att springa, äta frukost och sedan plugga amerikansk historia hela dagen! kul -.-

Godnatt mina änglar

idag och igår

Hejsan,

Jag ska berätta för er om min dag idag, som alltid eller vad säger ni? Detta är som min dagbok. Jag vill när jag kommer hem skriva ut vartenda inlägg på papper!!! Spara i en bok! Bara så ni vet – mamma och pappa vi har mycket att skriva ut när jag kommer hem… haha!

Jadå, vad har hänt idag? Jo det vet ju faktiskt bara jag. (eller bara jag av er som läser den här bloggen.) Så vi hade engelska där vi hade vikarie, men jag jobbade flitigt på med projektet vi håller på med, så ska bara färglägga och lite sådant, ska försöka ta ett kort om jag blir klar imorn och visa er.

Teatern gjorde vi typ Yoga, fett kul! Like like like!

Sedan hade vi algebra där vi gick igenom något tråkigt… och sedan var det lunch. Jag och en annan kille gick till ”office” (kommer inte på namnet på svenska), vad knasigt!!! Han skulle byta en klass, men behövde skriva en ”essay” för att säga varför han skulle byta… (HAHA, ni får stå ut att läsa sådant här, jag vet att ni inte bryr er). Sedan gick vi och åt lunch. Gissa vad det var? Haha! Det var brunt rostbröd med 5 skivor skinka och en skiva ost. Och till det min standard ”fat free choklad milk” haha! De andra åt chips till, men det känns inte riktigt rätt, och speciellt när jag vet att jag inte gillar dem så mycket.

Berättade jag att vi äter frukost i skolan? Idag var det i alla fall mini pannkakor (typ plättar). Haha, det var liksom tvärt om idag, på morgonen var det ”lunch” för oss hemma i sverige, och till lunch var det frukost! Hahahaha! Det är roligt hur de äter här!

Sedan hade jag fysik, us history, cooking (skrev av några frågor på papper, svara inte ens på dem!) och till sist PE, där vi var ute och sprang och gjorde ben övningar. Det är rikitgt tråkigt, ska föröka byta den klassen. Men jag har två jättetrevliga tjejer i den klassen som jag verkligen kan klassa som mina kompisar nu!

Asså vilka tankebanor jag har, skulle aldrig kunna läsa min egen blogg, så förvirrande!!!

När jag kom hem så lät min mage super duper ultra mycket. Är det vekligen inte farligt? Det är som om jag har massor av luft i magen som hoppar? Det är läskigt!

Men jag åt jättemycket mat, så jag känner mig jätteuppsväld! Usch hatar den kännslan! Och som toppen över i så åt jag precis en glass och ett plommon. Inte smart. Och det är för sent för att springa… ska fråga om jag kan få springa på maskinen istället… Känner verkligen att jag behöver det…

Efter middagen så tog jag mig i alla fall en promenad, solen bränner mina redan halvt röda armar och hunden flåsar som en galning efter 10 minuter utomhus. Han var en duktig hund, när han var alldeles för trött för att fortsätta gå. Haha! Men han älskar att ta promenader. Tänk er att han har bara tagit två, och det är med mig… Han är en inomhus hund, och mest i sin bur ( för han har för långa naglar säger Monica…)

Och det är som om ALLA i hela skolan blir sjuka nu, jättemånga lärare, och eleverna går och snörvlar hela tiden. Jag har mitt löfte – JAG SKA INTE BLI SJUK UNDER DET HÄR ÅRET, INTE ÖVER HUVUD TAGET!!! Om jag har gett mig in på något så slutar jag inte mitt i det. Ska ta med äpple n till skolan varje dag, det håller än frisk!

Jag har tyvärr inte några bilder till er, för att jag har inte använt kameran min. Kommer imorn förhoppningsvis.

Och juste. Ines första flyg blev typ inställd eller försenat, så hon kommer inte förens imorn. Hoppas hon kommer under kvällen så jag kan vara med och träffa henne. Eller att Monica plockar upp mig från skolan så jag får vara med och välkomna henne! Som jag redan sagt, så verkar hon super trevlig! Hoppas allt går bra och vi trivs allihopa och att hon stannar här under hela året! :D

Juste vill berätta en rolig sak, kom fram en kille, när jag gick mot bussen. Pratade med honom vid frukost för första gången idag. Och han bara: vad är ditt namn? Och sedan började babbla på om att Ines var en ”gangster” och att Hayley och Alessia redan hade träffat henne. Att de hade varit i Corpus och mött upp henne förra veckan. Haha, det var två pojkar (en svenk och en tysk) (berättade jag inte om det här?) som kom och ska bo i Corpus (portland, bara 20 minuter ifrån corpus), och jag kommer troligtvis aldrig träffa dem! Haha!

Efter jag hade föklarat, han verkade fortfarande vara lite vilse, så frågade jag för tredje gånger om hans namn. Det är Hector om ni bryr er. Och han har en tvilling bror som heter Victor (det ät fett kul att de är så lika namn, och det ser Precis PRECIS ut som varandra!). Identiska!

Och sedan frågade han efter mitt namn, haha. (jag vet att jag egentligen inte skulle ha hoppat ner en rad, men det blev more effectful med identiska då… haha)

Tänk er att här tog jag en paus på massa sekunder och gick ut och speed walked med Alessia och Hayley. Mysigt, de är väl de ända här jag verkligen kan prata med så.

Internetet funkar inte… det suger verkligen! Nu ska jag ta en dusch och sedan försöka sätta in det är i bloggen och publicera (Skriver på ett world dokument.) Men kommer inte funka. Måste plugga lite fysik ord också som vi troligtvis har en quiz på imorn…

God natt alla mina underbaringar <3

Kom på en annan sak… Jag har inte kramat en person som är längre än mig sedan jag lämnade campet. Det suger, och pappa jag saknar verkligen dina kramar! Hos dig är jag trygg.





Eftersom internetet inte funkade igår så får ni två dagar i ett. Som jag säkert har skrivit...

Till idag:
Jag gick i skolan, nähä?

juste läste i min dagbok innan jag gick och la mig, om tomhetskänslan som var inom mig när jag lämnade er, min älskade familj, på flygplatsen... Jag har aldrig kännt mig så TOM innombord förut. Och kommer troligvis aldrig göra! Drömmde om deta och det gjorde inte direkt min dag lättare...

Hade engelska där vi gjorde våra egna reklamer... blev inget kort. Och sedan teater där vi ritade ännu mer. Haha! Och sedan var det algebra där vi jobbade typ och gjorde saker som är lite krongliga...

Sedan var det lunch, och det är typ pizza. och detta får vi en gång i veckan. Haha och alla tycker det är hur konstigt som helst att jag inte äter chips til vardags. Hade en jättebra lunch.

Och sedan var det fysik och US. history (SOM JAG HAR TEST PÅ IMORN OCH JAG MÅSTE PLUGGA... skriver mer längre ner) Och sedan hade jag cooking där vi hade ett test som gick bra. I början såg jag inte att det fanns svarsalternativ men gjorde det på typ 3 minuter. Easy Peasy. Sedan var det PE, som jag troligtvis ska byta till trackng (springning!!!)

Sedan åkte vi hem och snabbt iväg igen för att åka och lämna av christina til hennes jobb och sedan åkte vi och shoppade lite (köpte inget, var typ prylar till hemet ställe) Och sedan till flygplatsen. Ines flyg var sent en timme. Berättade jag att hennes första eller något var sent så hon behövde sova i tyskland... Och har nu varit uppe i 24 timmar. Ganska trött är man då... Som med mig när jag kom från camp... hade bara sovit lite smått på flyget i jätteskön ställning och varit upp nästan två dygn!!!

Men hon verkar jätte trevlig så det här blir säkert bra! Tyvärr har hon typ någon skada i benet... så det belv ingen spring kompis för min del.

Sedan här hemma grillade vi ute, så vi var ute tills klockan halv 11, tillsammans med alessia och Hayley och den familjen. Har ätit sååååååå mycket!!! tar och springer länge imorn!!! Bheöver det, och min mage mår inte rikitgt som den ska, den är jätteuppsvälld och dumheter! usch!

Imorn har jag test i US. History. Usch och fy. Måste lära mig de 13 colonierna och vem som hittade dem, vilket årtal och av vilket skäl! USCH OCH FY TUSAN! Och massor av mer. Fick reda på det idag och -för plugga ihjäl sig - mikaela så ät det mycket som måste göras. Och klockan är halv 12. kommer vara uppe två timmar till, åtminstonde. Sover igen det under helgen!

Jah har haft en bra dag, förutom att jag har haft lite hämlängtan hela dagen, pga min dröm. Min dag har inte varit svår på något sätt men lite kronglig och sånt. Kom en minut sent till fysiken ockås... skit!

bilder kommer någon gång! Pussar och kramar... och ha en bra dag! <3

sport pass

Hejsan allihoppa,
Jag ska ta det ganska kort eftersom jag måste sova! Imorn kommer Ines, typ klockan 10.10 på kvällen, och hittills har alla utbytesstudenter hit kommit sent, haha! Vil verkligen vara där och möta upp henne! Hoppas jag får det!!!

Jag ska ta det lite kort om dagen. På teatern lekte vi charader, det är fett med kul! Och jag gjorde Tarzan när vi skulle "swinga" typ en boll. Och sedan så blev det Tarzan, och alla skrattade åt mig för jag överdrev väldigt... haha! Det var fett kul!!! :D haha!

Sedan hade vi quiz i Algerbra, jag var klar först och det var super enkelt.

Sedan var det lunch, som jag åt med Adela och hennes kompisar som är jättensälla! Förhoppningvis ska hon ta mig till en fotbolls match på lördag! Det är inte min skola som spelar men ändå! Har aldrig sett en amrikansk forbolls match, skamligt!!!


Jag och Adela, förstår ni att jag känner mig lång när alla tjejer är ungefär hennes längd... haha!

Sedan var det fysik, us history, cooking (där vi bara pratade i grupperna om vardagligheter) och sist sport. Sedan tog vi bussen hem. Och middagen var klar bara några minuter senare. Mums jag var jättehunrig! vi åt pasta blandat med kyckling, och sedan macaroner i ost typ. Det är jättegott!

Sedan åkte vi iväg till doctorn där jag satt och vänta, fyllde i några papper och sedan frågade de frågor och gjorde den där läskiga saken på armen! Hatar det, när de blåser upp luft runt armen, det känns som om de ska klämma sönder hela armen!!! Sedan kom den verkliga doktorn som sa att jag var "really pretty" och att han hade date:at en tjej från sveirge, stokholm, för herrans massa år sedan. världens är liten.

Sedan åkte vi runt lite överallt och jag köpte en almenacka, strumpor, örontopsar som jag tar bort mitt smink under ögon men (jag vil att ni antecknar!), och pennor. Världigt intressant att veta!

Kom inte hem förens klockan 10, och då satte jag mig och gjorde läxor, har lite smågrejer, men jag kom inte så långt på min fysik läxa för jag ska räkna ut medelhastighet, och jag har ingen aning om hur långt rummet som vi gjorde testen i är... Så får fråga det imorn och göra klart tills på fredag. Då vi även har pep rally, måste köpa en spirit shirt!!! får inte vara med annars!!! :( (Skrev fel, bli klar med läxan tills på tordag, är lat och inte orkar ändra. Men pep rally:t är på fredag)

Vad mer... Jo det var något kul som hände. Jo juste ( förlåt att jag skriver så irrterande, men det är så här mina tankar går). När vi var på Walmart så frågade personen i kassan (typ 20 årig kille) om jag gick på palmview. Jag bara: WHAAAT?!? hur tusan vet han? Men fick reda på senare att han hade en lillbror som berättade för honom att det var tre exchange students på palmview, där han går. Och... ja, det var det.

Bara för att ni älskar bilder, och för att jag har fått massor av kommentarer på att mitt hår var fint idag, och mina ögon är jättecoolt, för de är blå! haha!

kolla färgen på mina ögon här! helt galet, det ser helt gråa ut! Detta var innan jag åkte till skolan...

suddig, men det var den bästa jag hade... Mitt hår var typ helt rakt när jag kom hem, men det var fortfarade lite fluffigt...

Asså förlåt, vem bryr sig, (förutom jag?!?!)

Nu har ni i alla fall fått bilder!

Imorn ska jag lämna in papprerna till min coach och antagligen (förhoppningsvis) börja med basketbollen snarast!
JUSTE - satte upp mål om vad vi ville göra under septemper månad, satte upp springa varje dag... haha, gick inte så bra med det. Kom hem lite sent för att hinna med.

Gooooooood naaatttt!!! <3


Desperat behov av pengar på mobilen, det är helt tomt, kan inte ens skicka ett sms till dig... haha. därför skriver jag här, eftersom jag vet att du plockar upp mobilen bland det första du gör på morgonen. Tack på förhand. Älskar dig!

clownish

Hejsan,
det har varit en super dag idag. Så nu ska jag berätta.

Började med att jag var duktig och somnade bara några minuter efter 12. Så jag vaknade klockan 9. Undefär en timme senare eller något sånt så pratade jag med världens bästa familj via skype!!! Underbart att se er igen! Pratade väligt länge och det var hur trevligt som helst.


Som jag skrev i ett eget medelande - I'm not crying because I'm sad. I am crying because I love you. - Detta var riktat till min familj. För några dagar sedan tänkte jag på hur bra jag har det hemma och hur underbara ni är, och började gråta (mamma, se vad du påverkar mig). Och samma sak i början av när jag pratade men er idag, inte mycket. Men alla de fina minnerna kommer fram när jag ser era vackra ansikten! <3

Sedan åt jag frukost, mums mums. Monica gjorde vittbröd i rosten, med ost, ägg och bacon på! SUPER DUPER GOTT!!

Sedan gjorde vi oss iordning och klockan 20 över 4 åkte vi iväg och lämnade av Christina på hennes jobb, och sedan åkte jag Norby och Monica förbi T-Mobile, och sedan vidare till HEB, där vi storhandlade! Jag köpte lite sovernirer, haha

5 en för varje perosn i min familj... hahah. Det var bara en dollar var. Super billigt! Ja vet - JAG ÄR EN SÅDAN TURIST!!!!

Det var också en person som sa att min outfit var cool... sådant skulle aldrig hända i sverige! Och så var det en annan person som sa att jag hade en aweosme fläta, och fint hår! hihi! Kärlek till amerikanare. Jag ska bli en! haha, jag lovar!! :D

När vi kom hem så började Norby grilla hamburgare. Så åt en hamburgare och två majskolvar som han grillade igår och som blev över. MUMS MUMS!!!

Sprang inte idag, kännde verkligen inte för det...

Men sedan satte jag mig och gjorde mitt hår i 13 flätor, så det blir superfint imorn!!! Måste gå upp tidigare, men det är de värt. Älskar att vara tjej och hålla på med alla dessa saker!! :D

vet att den är upp och ner, men var glad att ni får en bild. Jag är lat!!! haha! Och jag satte på mig en tjocktröja, det är kallt här inne! Så det är inte min "coola outfit" haha! Och jag älskar att min panna glänser som en lampa. Ingorera det!

Nu är det redan för sent, planerade att sova klockan 10, men så skulle jag göra flätor och så skulle jag skriva det här... och så blev det inte så... Men godnatt nu i alla fall, Och sov gott!!


imorn är jag ledig, tyvärr

Hejsan,
jag har haft en seg och skön dag idag. Hoppas ni också har haft det bra. Jag har inte så mycket att berätta men vi tar det lilla som finns.

Jag vaknade klockan 9 och satte mig och ritade i min fysik antecknings bok- det var en "läxa" att färglägg en "första sida" som är på sidan 15.
super fint eller hur! :) men jag behöver hjälp. (Pappa du måste svara på detta!!!) Jag behöver rita en till bild, och det måste ha med velocity och acceleration (hastighet och acceleration) att göra: Vad kan jag rita, som inte är ett fordon eller en skylt!?

Jag åt flingor till frukost, mums! Och jag har börjat gilla vaniljyoghurt. Men mest den vanliga.

Sedan vad gjorde jag sedan, jo jag läste lite i fysik boken som är 1000 sidor tjock. Läste 5, har bara 15 kvar imorn! Ska jag väl klara (orka)...

Jag skrev lite med min snart nya världsyster, hon verkar verkligen jätte trvlig och jag tror vi komer komma överrens bra! Vi har samma musiksmak också. (jag gillar egentligen allt, men mina favortier. - rock musiken-) haha det är ganska roligt, man tror nog inte - med tanke på hur jag klär mig och hur jag är - att jag mest lyssnar på rock. Just nu sitter jag och lyssnar om och om igen på alla 30 seconds to mars låtarna. Det är helt underbart grymma!!!

Jag och Monica lämnade av Christina på hennes jobb, och sedan så åkte vi till något ställe som jag inte vet vad de kallas. Men det var typ små stånd inuti en stor byggnad. Jag köpte en kula glass (som är som två kulor) för 10 kronor!!! två roset hårspännen för 1 dollar!!! och ett par diamant hjärt örhängen för 3 dollar!!! HUR BILLIGT SOM HELST! LOVE AMERIKA!



nu ska jag ladda upp massor -några- bilder på djur från zoo:et igår, så blir ni glada för det är för en gång skull bilder i ett inlägg!


apan hoppade upp och ner på den där stenen, såg jätte roligt ut!!!

ser ni fågelns ben? Ledtråd: den är under fågeln och heeeellllltt grönt!!

sådan stor sköldpadda skulle man vilja ha hemma!! :D

super vacker fågel!

noshörningar är stora!!! Och vackra!!! Och läskiga!!! Men saknade fågeln på rumpan!

det ser ut precis som ett kort man köper. Men kamel skiten vägrade titta på mig!

giraffer är bland det finaste och ståtligaste djur som finns! detta är en liten söt unge!

Jag har en sådan här brörn som gossedjur, om ni vill veta!! Är han inte söt? tror att det är en bebis det är också, han var liten i alla fall.

När vi var på väg hem så stannade vi och tog kort med ROBOT MAN:

Tack jag vet att jag är lång!!! Är så glad över att JB använder min present - ZLATAN!! WEEEHOOOOO!!! en av sveriges soltheter:P Där ser ni även min klädsel, som jag hade när jag gick runt på ett zoo i över 5 timmar, I 45 GRADERS KOKADE VÄRME!!!! - 113 grader farenheit!



Till resten av idag... Norby grillade ute till mat så vi åt kött i majs toriljas. Jätte gott! Och grillad majs!!! YUMMMIE! det är sååååå got!!! :D Har ätit ganska mycket majs de senaste dagarna.

Sedan så sprang jag, dukitga mikaela. Hahah det var väldigt kort men det var snabbare än jag brukar. Tog med mig voven, han är liten men snabb rackare. Först så vägrade han typ gå långt ifrån huset. Men jag drog med mig honom, och efter ca 100  meter eller något sådant, så började han springa - ni vet som när hästarna galopperar - Det gick fort! Så sprang så runt två block av hus. Ca 8 minuter. Sedan lämnade jag av Zac. Han är inte så vältränad och tungan hänger ut hur långt som helst, eller den står upp rättare sagt, ut och upp, haha! Sedan sprang jag ca 4 minuter till, spurtade 3, för jag orkade inte forsätta. Gilar inte att springa och sedan gå och sedan fortsätta springa. Klarar inte av det, springer utan avbrott istället!


här ser ni hans tunga. och idag var den ännu mera ute. Söt vove det där. och jag ska ta med honom och springa och få honom i form! haha! Monica sa att han kommer börja älska att springa, och kommer förvänta sig någon att springa med när jag åker. Jag sa att hon får leta efter nästa utbytesstudent som älskar att springa som kan ta med honom ut och springa varje dag!  hahah!

Nu sitter jag och målar naglarna, för jag la en tejp bit på tummen så halva nagellacket lossnade.

dålig bild, men ni ser... Dumma nagel. Och sedan försörde jag en annan. Så håller på att måla nytt lager på alla, så de håller längre.


så här ska det se ut när jag är klar. Detta är bilden från igår när jag precis var klar! Vil fortfarande gå och göra min naglar hos en salong. Kostar bara 30 dollar, 200 kronor!!! Har typ alltid velat det så :D Men om jag börjar på basket vet jag inte om jag får ha det så... Hoppas... annars får jag väl bli pro på att måla mina naglar snyggt!


if i'm in a bad mood, i just put on my princess-dress, and i feel like a princess again.


Satte på mig min fina klänning efter jag duschade idag, är verkligen helt förälskad i den!!!

DEN ÄR SÅ GRYMT FIN!!! bara så ni vet liksom!

Jag tror liksom det var allt jag har att säga. Vi pratade om att åka til loutlet:et imorn, behöver köpa min väska. Men vi ska göra det nästa helg istället, väntar på Ines, hon kommer säkert gilla det lika mycket osm jag gör! Och jag har bara varit där två gånger.

det som står på min shopping lista är:

  • axelrems väska
  • svart läder converse

Skulle vara ganska awesome! Och så såg jag en super söt tröja där förra gången, håller tummarna för att den finns kvar!!!

Imron ska vi åka och handla lite saker i alla fall, frukostkorvar inrullade i pannkakor (De är super goda) och mer yoghurt, står på inköpslistan.

Annars blir det väl en seg dag igen, en dag att längta till skolan. Och en dag att läsa min bok. Berättade jag att jag ska försöka gå med i miljon klubben eller något sådant? Man läser böcker och svarar på frågor och när man har svarat på tillräkligt många frågot om tillräkligt många böcker som sammanlagt har en miljon ord så är man med. Hittills har jag 200 000 ord. Och det var bara under en dag. Ska ta en förfriskning på harry potter böckerna och svara på de frågorna. Och sedan om "the lucky one, av nicholas sparks". Och jag har äntligen börjat läsa "the Host" igen. Det är bra, det vet jag, men den är lite kronglig att förstå i början.



nu kan ni INTE klaga på att inlägget var bildlöst! Och inte heller på att det var för kort, men de kan ni ju aldirg klaga på. För jag har så mycket att berätta. Imorn vill jag skypa med mamma och pappa. Bara så ni vet. Skicka mig ett sms när ni slutar jobba... Skulle vara kul!!!

Ska sova om en timme, så nu ska jag måla naglar och läsa min bok! Ha en Bra dag. I skolan och på jobben och allt. Själv ska jag längta efter skolan och efter onsdag då Ines kommer!!! :D
Pussar och kramar i tusenfallt! <3

I'm not crying becuse I'm sad, I am crying because I love you.


"strålande vackert väder"

Vad tänker ni på när ni läser rubriken? Detta skrev mamma som en komentar tidigare idag. När jag tänker på strålande vackert väder så tänker jag på en blå himel, med bara några små söta puff moln. Sol som lyser. Och det är varmt. Det är (var) min syn på vackert väder.

Anledningen till att jag tog upp det här idag (förutom att jag tänkte på det när mamma skrev det) är för att så som jag beskrev vad jag tycker(te) stålande vackert väder är(var), Har det varit idag. Superfin, verkligen! Men problemet är att de ord jag har användt alldra mest och flest gånger idag är: IT IS WAY TO HOT! För idag har det varit 113 grader ute. -- O herre jösses, jag trodde det var runt 40 grader! (som om inte det vore nog). Men nu när jag kollade, DET ÄR 45 GRADER CELCIUS!!! -- Jag önskar jag kunde göra det större. Men det går nog inte på den här bloggen. Jag har ALDRIG ALDRIG ALDRIG varit med om en sådan här dag.

-- hoppning tillbaka till början av dagen --

Klockan 11 ungefär så satte vi oss i bilen och åkte till Brownsville. Tog lite mindre än en timme. Där vi skulle svänga av stod det en polisbil och blockerade vägen, det var så fullt av bilar så ingen fick svänga in den avfarten. Tror de inte ville att de skulle bli kö på motorvägen. Men lätt som en plätt tog ni nästa avfart. (mikkipaus, jag blev jätte taggad på att se den filmen, den är så fin - så lätt som en plätt blev jag en plutt, så lätt som en plätt tog jag ett skuu-u-ut.)

Vi parkerade en bit ifrån zoo:et och sedan gick mot ingången. Det var en vääääääälllldiigt lång kö. Eller rättare sagt två väääldigt långa köer. Vi ställde oss i en och det tog nästan exakt en timme för oss att komma in. -- om ni inte kommer ihåg så var är det jubuleum idag (och imorn också) så man kommer in för 1½ dollar som vuxen (10 kronor) och ½ cents för barn (5 kronor). -- Men när vi väl var inne så började vi promenera och titta på djuren.

Nu ska jag berätta om kopplingen till rubriken. börja med att tänka er att ni har på er tjocka JEANS och en lös tröja av ett plastigt material. Sedan skuvar ni upp temperaturen till 45 grader. Mysigt eller hur?

Har ni någonsin prövat att sätta på er ett par jeans precis efter att ni har duschar (såklart torkat er innan). Men ni vet det är helt immigt i badrummet och jeansen är jätte klibbiga mot era ben? Den kännslan 1000 gånger om har jag haft hela dagen. Mys va?

Och ni vet när man verkligen verkligen anstänger sig, till exempel när man springer, och man känner hur svetten verkligen RINNER nerför ryggen på en. Det är en "skön" känsla när man springer, för då vet man att man är duktig. Men när man går i snigeltakt genom ett zoo, då är det INTE en skön kännsla. För du kan inte göra någonting åt något av det här. Det är inte så att du kan hoppa i poolen med krokodilen (jag önskade en miljon gånger under dagen att jag var krokodilen som låg under vattnet hela dagen.) Och om du ska tänka dig kännslan så tänk att utan att ha varit i vatten eller varit i ösregn i 5 minuter, så  kan man inte vara blötare!

Usch så Äckligt!

Och när vi stod i kö för att köpa vatten och något litet att äta. För det första stod vi i kö i över en timme!!! Och för det andra, när vi kom fram så hade de slut på vatten, VATTEN! De hade inte räkat med så mycket folk, dumhuvuden! De enda de hade var powerade och diet coke. Mums- not! Köpte halvklart slush, behövde någonting, för det känndes som om jag skulle svimma, och sedan en hamburgare. (mums, den var riktigt god den med!, nej vekligen inte!) Det var slut på is också till läskmaskinen... Bra jobbat!

Jag orkar verkligen inte ladda upp några bilder nu... ni får klara er. Det var som ett vanligt zoo, men med väldigt små burar, stackrs djuren!


När vi kom hem så vad jag duktig och sprang. Jag tänkte ju att svettigare än jag var på zoo:et kan jag ju inte bli. Det blev jag inte heller. Men eftersom det är massa fulla människor ute på gatorna när det är mörkt på helgerna här så sprang jag klockan 7 tror jag. Jag sprang i nästan 20 minuter, och det känndes som om jag hade eld i min sturpe. Det var 102 grader ute, 39 grader celcius. Pröva inte att spinga då, tungan torkar ut och strupen brinner. men jag kännde mig i alla fall väldigt dukitg och nöjd, för det är första gången jag springer den här veckan! Så det behövdes!

Sedan hade Norby gjort någon pasta blandat med kyckling och något annat + sås, som jag åt väldigt mycket av. Det var super gott! Och jag är så duktig, jag äter allt numera. Vi hade köttbullar och spagetti, och köttbullarna låg i massor av sås, och jag tog till och med extra. Hoppas ni är stolt över mig, för jag är i alla fall stolt över mig själv!

Mycket mer idag har jag inte gjort, åt flingot till frukost om ni vill veta. Jag använde säkerthetsbältet i bilen (som altid, men det är inte en vana hos den här familjen) Mamma, kortet till Monica har kommit, vad gulligt av dig att skriva til dem!!! Jag har gjort minilite fysik. (Har 50 sidor att läsa tills på tisdag, ska försöka i alla fall.

Och jag har målat (håller på) att måla mina naglar. Superfint, höger handen: (från tummen) rosa, blå, orange, grön och lila. Vänster (från tummen): blå, grön, rosa, lila, orange. hihi blir jätteglad när jag ser dem! Om jag orkar bli klar blir jag jättenöjd! Har suttit i två timmat och målat flera lager och väntat i en evighet... Och har bara målar tumme och långfinger på vänster hand. -- jag blandade ihop dem, med vänster menade jag höger och med höger menade jag vänster, och jag är för lat för att ändra ---

Imorn vet jag inte vad vi ska göra. och jag har ingen skola på måndag, det är en röd dag på grund av någonting...

När jag är klar med mina naglar ska jag sova. Natti natti alla underbara människor! Sov gott!

fredag

Hej,
jag känner mig som min dator just nu... super seg och trött. Så ska snabbt skiva till er och sedan gå och lägga mig.

Vetni? Jag ska FÅ en ny dator! hihi! Jag ska göra någonting (tror det är något om matte) under 20 timmar på två veckor. De kommer och lämnar av en dator, och allt material och om jag gör mina 20 timmar under två veckor så får jag behålla datorn. Och det var något mer, och jag tror det är en iphone! Någon telefon sak i alla fall, så de kunde hålla kontakt! Jag har velat ha en Iphone under 2 års tid nu! Håll tummarna med mig att det är en iphone, kommer hoppa upp i taket av lycka om det är det. Och jag behöver inte betala någonting för det här!!! UNDERBART!

Dagen har varit ett vanlig dag. Alla är sååååååå snälla fortfarande och jättetrevliga och frågar mig massor av frågor! Love it!

Jag hade typ "håltimme" under teatern för 10-klassarna skulle på ett informations möte, som jag senare gick på. Och då gick vi till biblioteket. Där vi svarade på quiz:et om böcker, och om man svarar på tillräkligt många quizer om böcker man har läst, och får upp till 1 milljon sidor är man med i "milljon klubben" och de gör något roligt... typ. Jag vet inte, men det skulle väll vara kul? Jag älskar ju att läsa, så när jag har tid får jag väll gå till biblioteket och svara på några frågor :)

Sedan tog vi ett test på engelskan. Läsförståelse/förståelse av passa in ord i svåra och komplicerade meningar. Det var svårt, för jag hade inte hört hälften av svars altenativen!

Har ätit massor idag. Bara en kort notation.

Sedan vet jag inte riktigt mer vad jag har gjort. Inget speciellt. När jag kom hem försökte jag göra min fysik läxa, men det tar evigheter för jag förstår inte orden... Och så har jag tittat igenom nästan alla av min 15000 bilder på den här datorn! Fattar ni vad mycket bilder det är? helt sjukt! Och det är bara under ca ett och ett halft år!!!

Imorn tror jag vi ska åka till et zoo i brownsvill (där min andra placering var)... De firar jubeleum typ, så det kostar bara 1 dollar, EN DOLLAR!!! (7 svenska kronor) att gå in. Och typ maten är gratis och allt. Ska bli kul! det är bara två timmars bikfärd dit.

Och på tisdag ska jag till doktorn för att fylla i något papper så jag kan idrotta, och jag ska - har bestämmt mig nu - vara med i basketlaget. Pratade med coachen idag, och nu verkar han vara inne på spåren att jag är med. Kanska ska vara med i spring laget också. Har en kompis osm är med i både spring och cheerleading, så vi får se! :)

Mer vet jag inte vad jag ska säga.  jo, --- om 5 DAGAR KOMMER INES, den andra utbytes studenten!!! Har skickat några email med henne, och hon verkar snäll!!! håller tummarna för attt detta funkar! :) ---

nu ska jag gå och lägga mig och drömma så sött om min iphone som (jag hoppas) jag kommer att få!!! SKULLE VARA SÅ UNDERBART!!!!

puss och kram, och ha en bra helg allesammans! <3

koooort

Hejsan, vill bara skriva lite kort... Att jag är klar med den dumma fysikläxan. gjorde mitt bästa. och jag är för lat för att springa. Gör det nästa vecka istället, haha! man ska inte springa under helgen för det är massor av fulla människor ute. och om ni vet hur jag är... aldrig i livet att jag går ut och springer... Blondinen bland alla mexicanare lixom! Mycket mer har jag inte att säga... Ska sova snarast så jag är pigg och glad (glad blir jag såfort jag kommer till skolan för alla är så snälla mot mig), men i alla fall. Ska kunna orka lee, älskar att lee!!! Smily! God natt allihoppa och ha en superbra dag där hemma i Sverige. I helgen har jag inga planer, ska föröka ta med Monica till doktorn så jag kan fylla i alla papper så jag kan börja idrotta efter skolan! ser fram emot att vara med i ett lag... Funderar på vollybollen igen... eller fotboll! Ska prata med min Pe. coach så får vi se vad hon säger och tycker... Än igen GODNATT ALLA MIN UNDERBARINGAR! <3

11:11

Under över ett halvår önskade jag mig varje gång jag såg klockan var 11:11, 1:01: 14:14, 23:23, 5:05... att jag skulle ha ett underbart och fantastiskt år i Usa.

Idag när jag satt på engelska lektionen så tittade jag på klockan som stod på 9.09. min tanke: "nu är jag i Usa, jag har det bra, vad tusan ska jag önska mig nu då".

En av mina största önskningar - men ändå icke önskning - är att träffa min familj. Men det kan jag inte önska mig förrens om 9/10 månader...

JA VET! har varit här i 1 och ½ månad! Jag har den här kännslan av att jag har varit här hur länge som helst, men ändå så känns det bara som om jag har varit här några dagar. Och nu är det BARA 9/10 månader kvar. För 6/7 månader sedan gick jag och mamma ifrån ett möte i snöiga kalla stockholm, och sa: "Jag visste inte att det var så kort tid kvar, BARA 5 månader! Det är ju ingen tid över huvud taget!" Då var jag inte ens 16 år. Jag var en plutt, 15 år och skulle ge mig ut på det största äventyret någonsin om BARA 5 månader. Jag minns det som om det var igår, och jag har samma kännsla där, det var en evighet sedan, men fortfarande känns det som om det vara bar någon vecka sedan jag gick med mamma i hennes fina jacka i snöiga vackra stockholm.

Skriver mer senare. Min läxa i Fysik fattar jag inte... min hjärna är fortfarande på semester. Jag vet hur jag ska göra det "min" väg, men jag tror läraren vill had det ett speciellt räknesätt som jag inte rikitgt förstår mig på... Har gjort halva, och resten fattar jag inte. Alla ord är supersvåra. Och jag tror pga. att jag äter så onyttig mat så fungerar min hjärna inte rikigt som den borde, den är jätte seg.

SKA ut och springa nu! för jag har inte gjort det på 4 dagar.

Och titta, klockan är 20:20... Jag vet nu vad jag ska önska mig... Men det är världens plutt sak. inget världskligt, sa Pippi Långstump (eller något sånt).

Skiver mer senare, om dagen, om jag kan komma på något roligt. Om jag inte får läxan att funka så ringer jag pappa klockan 11 (6), då han går upp, så han kan hjälpa mig!

hörst snart igen! :)

8867

God kväll, när jag säger det här känner jag mig som en gammal gumma...

Jag ska ta det väldigt kort, troligtvis. För jag är trött och uttråkad, försöker plugga US History för jag har ett mini test imorn, men jag har ingen aning om hur mycket jag behöver plugga och hur det är upplagt eller någonting... Och det är massor av svåra ord i mina anteckningar. 

Allt är lätt när man förstår, eller hur. Jag förstår... MEN det är svårt för jag förstår INTE alla de super krongliga orden... och det är massor av nytt speciellt i fysiken och matten som jag aldrig har hört om förut...

Jag vill fortfarande vara en sernior, för jag vill av hela mitt hjärta GRADUATE!

Min mobilladdare funkar inte... ORKAR INTE att min telefon är dö jobbig hela tiden.

Till en rolig sak mitt i alla mina tråkiga tankar, det blir så här när man pluggar! Jag åt lunch idag med en tjej, och hennes kompisar, från min Matte klass. Hon är hur gullig som helst! hoppas jag kan äta med dem igen imorgon! Det var jättekul för alla BOMBADE mig med frågor, älskar det!

Och min PE coach och några andra också kallar mig Miss Sweden... fortfarande jag älskar det! haha!

Tittade på google maps, för jag var nyfiken. Och just nu är jag 8867 Km ifrån mitt älskade hus och familj som sover så gott just nu! <3

Snart vill jag springa... Hoppas jag, om jag vågar... det är lite läskigt för alla pratar om massa skut saker hela tiden. Inte här men i Corpus blev någon skjuten, någon som gick i skola med Norby och Monica... Funderar på att joina spring laget, med tjejen jag åt lunch med och basketboll teamet? Om det funkar... De springer på morgonen, skulle vara super kul!!!

Ska prata med min PE coach imorn, och kanske gå till couslern imorn under lunchen också... Vill veta hur det går med Seniors bytet!

HA DET BÄST! jag har varit typ superglad hela dagen i Skolan, typ hoppat omkring, alla är så snälla! Yeay!!!


RSS 2.0