söndag

fleemarket klockan 9.30 up iväg 10.
klockan 1 (lunch)
indores makret
hem ingenting
mat och the Vow på datorn
up och tittade på poppers pingviner & måla naglarna
nu sova
GODNATT skola imorgon -.-

lördag

Jag vaknade up klockan ungefär 10 och kunde inte somna om, idiotiskt eftersom jag inte somnade förens klockan 2 kvällen innan. 

Monica vakande ännu senare och sa: I'm so sorry, you guys must be starving! Hahha inte alls svarade jag och hon började ändå göra supergod frukost åt oss. Som jag gjorde into en macka med ägg och bacon, och skinka och ost på! Supergott!!! 

Såg också att jag hade fått en brev från EF - hemresa biljetten!
Såg att mitt första flyg är inte med mina föräldrar, utan 6 timmar tidigare så jag får sitta och vänta där i en evighet-.-! Måsta skaffa ef bok haha och be mina föräldrar ta med mitt gameboy eller något! ;)

Sedan åkte vi iväg klockan tre (vi åt inte frukost klart förens efter klockan 2) till en -vet inte riktigt- park där det var massor med fina växter och fjäilar och chaka-laka fåglar som Monica sa
Efter vi hade gått runt där till typ klockan 5-6, så åkte vi vidare. De stängde parken eftersom de skulle ha ett bröllop och vi såg bruden i hennes klänning och jag sa åt henne att hon såg vacker ut! :) 

Stannade en snabbis på Walmart och vi giock runt efter Norby för vi hade ingenstans at gå och han skrattade åt oss! 

Vi åkte vidare till PizzaHut och åt middag, pizza och kucklingvingar och garlicbred! Det var såklart gott, har faktiskt inte ätit pizza så mycket så jag är helt trött på det! Helt okej!

Vi stannade på en park på vägen hem - samma park jag och Jaime stanna på någon gång, men det har inte Monica någon aning om. Vi matade fåglar, mårten gås gick supernära oss, haha!


De är väldigt svåra at fota, men detta är ett ställe jag vill ta med familjen när ni kommer hit! Måste se detta, första gången för mig coh det är hel gulligt!! :) 
Parken precis bredvid bilvägen haha! När jag var här med Jaime så bajsade en fågel på honom om ni vill veta! :p 

Vi åkte hem och började titta på filmer efter ett tag. Först tittade vi på Childen in the corn eller något sådant. En äcklig film (de bestämmde sig för att se skräckfilmer) men det var bara massa blod. Jag kan tycka om skräckgilmer men inte massa äckligt blod! 

Så när den var klar så bad jag om en skräckfilm, och de satte på en ännu värre med massor av mer blod och äckliga ihopsydda människor. Jag vill ha en där man hoppas inte blir äcklad!
Jag gick och la mig i mitten av den filmen - vi satt också och målade naglarna och gick igenom alla Monica's 50 nagellack typ! Målade alla i helt olika färger! 

Var en världigt trevlig familjedag! :)

fredagen den 27 april 2012

hejsan,
jag har inte gjort mycket idag. ärligt talat inte lämnat huset. Jag vaknade up sent och gjorde typ ingenting. Vi åt mumsig frukost klockan typ 12 och sedan pratade jag med Pappa världigt länge över skype. Pratade även med Clara en snabbis!

Jag åt mackor till middag och efter det så gick vi ut. Stutsade lite på stutsmattan men det gör ont på min solbränna, men den håller på att bli fin!

Jag plockade bort solrosfrön från en solros som vi plockade häromdagen. Har aldrig smakat färska solrosfrön, smakar inte jättemycket! Det blev många från en blomma, och vi ska se om vi kan typ grilla dem eller något.
De satte upp ett litet lektält på stutsmattan och så låg jag och JB och tittade på en film där inne. Och en -ni vet gunghäst- men det är en tjock hund! Jag är helt förälskad i den, låg och kramade den och Monica skrattade åt mig!
JAG ÄR HELT KÄR!!!

Sedan gick jag in och åt glass, och sedan in och satt och pratade med en kompis på skype i typ två timmar!:)
Klockan är redan 2 så nu ska jag sova!
GODNATT<3

being a rebel and skipping the taks test

hejsan :) 

jag vaknde upp många gånger under natten då det inte är bekvämt att sova på min bränna somnu är rosa! jag drömde - mer än mardröm- att jag inte kom in på norra real utan hamnade på åva, vilket skulle vara ett helvete för mig!

Jag la mig med datorn med dörren öppen vid ca 10 (då jag vaknade) och såg Monica halvspringa in i Ines och Christinas rum. i telefonen hade hon skolan som ringde och frågade varför Ines inte tog TAKS testen - fick en liten hjärtattack (fick veta av Malin att det var en person som hade fuskat på ett test och blev hemskickad - inte riktigt för att jag tror det är hela sanningen). Men det slutade bra, de visste inte att hon var en utbytesstudent!!! hahaha, lite idiotskola :p 

Jag pratade med Clara på skype! Saknar att ha min bästa vän vid mina sida 24/7! Men gick efter bara några minuter ned och åt tackos. 

Chistina och Monica åkte iväg på några ärenden och jag satt och skypade med Clara & Linnéa. Och tittade på hur mycket en iphone skulle kosta mig. haha, VILL HA EN! och sedan tittade jag också på alla möjliga tråkigheter på svtplay. 

Monica kom hem vid 5-6 tiden kanske och vi åt mat. Jag diskade och senare åkte vi iväg först till en solros odling där jag ryckte av en solros, de var lika höga som jag är lång! och den jag ryckte av hade solrosfrön som jag prövade en, de smakade gott men inte salt så som de man köper såkart haha! 

Vidare till en djuraffär där jag såg världens fluffigaste lilla kanin. Helt vit! Så vacker! skulle vara så grymt gullig tillsammans med Dissi! Ville ta med honom hem, jag blev helt förälskad! <3
och sedan så har jag kommit underfund med att jag vill ha ett saltvattens-akvarium med massor med fina fiskar i mitt rum (mamma&pappa hata mig inte, haha) 

Vi åkte till en annan djuraffär där vi såg utanför två små råttor kanske (de var söta! helt vita och fluffiga) de hade blivit köpte med hade smitit. Så Norby fångade en i svansen och tog med den in till djuraffären. Och jag fångade efter ett långt tag den andra också. Stackarn försökte figtas med mig där den hängde och dinglade i dens svans. Hen var vit med en ljusbrun fin prick på huvudet. Tyckte synd om den som skulle dött där ute, så jag tvingade migsjälv att plocka up den i svansen - det känndes som om svansen skulle gå av! Men fick reda på han hade blivit köpt för mat till en orm - stackarn!
Vi gick runt där och sedan åkte vidare till Walmart där jag bytte min laddare, hoppas den här funkar nu!!! Och lite annat småsaker, Alovera till min solbränna! Hade det inte roligt att sätta på mig kläder för när vi skulle gå ut.
Jag stod och tittade på popcorn (som är snett mittemot ölen) och då kom det två killar - korta mexicanare - och den ena sa: är inte du lite för ung för att vara i den här avdelningen?
Jag: för ung för popcorn? Really?
DÅ sa han att jag trodde jag stod vid ölen -.- asså vilka idioter, allt för att börja prata. Duuh, jag tittar på popcornen inte på ölen idiot! Därför låter jag nästan aldrig Ines lämna min sida när vi är på Walmart, det var för att jag glömde detta och hon var på McDonals så jag gick själv. Aldrig igen!

Vi stannade för en shake på vägen hem och väl hemma så tittade Jag, Ines och Monica på Dirty Dancer (något sådant) Superbra och gullig film! Älskar sådana feeling good movies!

NU sitter jag här och försöker få lite ordning på min blogg! Haha! Lite efter. 
Ska sova och sova lämnge imogron!
Godnatt <3

Beach :)

i var klara vid ungefär klockan 9 efter att ha ätit tackos till frukost. Och åkte iväg i bilen på väg till stranden.

På vägen dit stannade vi på en bensinmack där jag köpte en cowboy hat. Så snart är jag komplete! haha! Den matchar mina fina boots och kommer sitta fint på väggen


ni får ursäkta den dåliga kvaliten, använder datorns kamera
När vi väl kom fram ungefär vid 10.30 tiden, så blåste det väldigt och vi la oss först en bit up på stranden för att sola men gick sedan ned och la oss precis på strandkanten vid vattnet på all tång och solade.

Vi åt lunch vid ungefär halv två. Hahah legat och pressat! Packade in typ allt i bilen, för vi använde ingenting utom solmattorna. Och åt mackos och chips.

Sedan la ja, Chsitina och Ines uppe på sanddynorna och solade i ca 80 minuter, varje 10 minuter vänte vi runt och tog några pauser och duschade i en vattenfontän. Helt knallröda blev vi allihoppa hhaha! Så det gör ont! Men det var så himla skönt att ligga där i solen och den varma vinden blåsande över ryggen! Underbar känsla! 

Vi duschade där och det var en av de bästa kännslorna, att få känna sig fräsh!

Satte oss i bilen och åkte hemåt. Vi stannade i en affär och jag köpte en nyckelring - har planerat att börja en liten samling som jag ska hänga på väggen hemma. Kommer bi jättefint!



Stannade på DaryQueens och åt mat och glass. Och sedan var vi hemma efter ett tag.

Kommer inte riktigt ihåg vad som hände när vi kom hem. Men jag gick i alla fall och la mig klockan typ 11. Eftersom jag var trött! Men det var riktigt mysig på standen. Typ inga människor där över huvud taget, och trots blåsten var det fins väder.

Jag smörjde in mig med loation. HELT RÖD! skojjar inte jag var en tomat. Såg ut som ines flagga där jag hade haft bikinin, röd - vit - röd! Men en kall han på magen med lotion känndes så himla skönyt, bästa kännslan på hela dagen! <3

in and out from the danceroom

trött Mikaela åkte till skolan sista dagen på veckan

engelska
track vi gick runt runt på track banan eftersom vi gör ingenting...
algebra
lunch då jag åt i dansrummet med Jaime &massor av andra.
fysik då vi tittade på en film, så jag gick till dansrummet igen. Och ut efter bara typ 10-20 minuter, för Jaimes klass började. Satt med på den lite och sedan gick vi tillbaka till Dansrummet i typ 10 minuter. Sedan var det dags för mig att gå til Us History där vi gjorde lite små flashcards.
psychology tittade bara på lite roliga saker på datorn typ.
yearbook och jag satt och tittade på iPhone priser <3 

Åkte hem och pratade med Monica. Och Christina tog mig till en Dollar store för att köpa en bakmix för en tårta - Marissas födesedag. Så jag vispade ihop smeten, den blev god, men jag kunde troligtvis ha gjort en bättre utan en idiotisk bakmix! 

Christina var ivg med bilen men när hon kom tillbaka skjutsade hon mig och Ines till Marissas hus och vi sjöng och fick Marissa att börja gråta! Gullig av henne! Glad att hon gillade det, och ingen hade gett henne en tårta på hela dagen så det var perfect! :)


Åkte hem och jag vet inte rikigt vad, typ ingenting. Gick och la mig vid 12 efter att ha tagit en dusch, upp tidgit för att åka till stranden!

måndag

måndagar är den dagen ingen gillar. måste vakna up till skolan -.-
engelska
track satt och gjorde ingenting!
algebra
lunch då jag gick till dansrummet eftersom Jaime fick tillåtelse att inte vara i hans klass.
fysik läraren blev sur haha för vi skulle dela in i grupper om 4 men ingen gjorde det. Men när min grupp var 4 så döpte hon oss till team Sweden utan att fråga, haha tyckte det var lite roligt!
us history
psychology avslutade filmen som var helt förvirrande
yearbook tråkigaste på hela dagen typ
kom hem och jag kommer inte alls ihåg vad som hände. tråkigt som vanligt helt enkelt. Försökte ta en tupplur men MOnica väckte mig för att fråga som smutsiga kläder, och sedan så när jag sa att jag kände mig trött så var hon bara lite oförskämd. Som om att Christina inte sover HELA TIDEN!
er än så kommer jag inte ihåg. Norby grillade så vi åt god mat.

lazy day, just how i like it

Hejsan
idag var en perfect after-prom dag. 

Jag vaknade klockan 11 tror jag. Och låg kvar och drog mig länge& pratade med Clara på skype tror jag, om det inte var dagen innan. Eller båda, haha! Seda klockan halv 2-2 så var frukopsten klar så gick ned och åt pannkakor och allt möjligt:) Supergott!!!
Åt samtidigt som vi tittade på tv.

Sedan satt jag på golvet i köket skypade med Alessia och prtade med människor och tittade på bilder. Samtidigt som jag laddade min telefon då min laddare har slutat fungera igen -.-
Jag diskade och klockan var redan typ 6 då jag gick up till mitt run en snabbis eftersom JB kom och frågade om vi villa ha glass från glassbilden. Så jag gick ut och målade mina naglar och låg i solen. Sedan köpte vi en majskolv på pinne med smör och chili tror jag. Det blev min middag& en glass.
Jag och JB hade vattenkrig först med små pistoler & vattenballonger och sedan tog han vattenslangen och börjdade spruta ner hela mig. Sprang runt i 2 timmar kanske! På stutsmatten och allting! haha hade kul! Och Moncia satt och skratta åt oss!
Gick in helt drypande blöt- jag var blötare än jag var när jag var på stranden - och tog en dusch.

Sedan gjorde jag inget. Försökte fixa den här bloggen som är helt efterbliven(Kan jag bara skylla på migsjälv)
NU ska jag gå och lägga mig. Och bara två dagar i skolan den här veckan eftersom jag "skolkar" från TAKS testen som inte ens räknas för mig! 
GODNATT -
glad mikaela

prom

kommer när jag orkar
gråt-smink&barbe- hår-walmart(ines)-måla naglarna ute- dress-prom-mat,foto,dans- promqueen-whataburger-home monica glad:)

dance academy show

skola som vanligt, och jag komme inte riktigt ihåg alla detaljer haha!

engelska då vi inte gjorde mycket, läraren lämnade efter ett tag
track då vi hjälpte snabbt och sedan så gick jag till dansrummet där Jaime övade på en stepdans med två andra.
algebra då jag överstalade läraren att jag inte ville göra det extra häftet han gav mig. Så jag fick alla rätt på de få uppgifter jag gjorde och sedan gick jag till dansummet igen, haha!
lunch
fysik då jag hade roligt!! Jag gick först och letade reda på Alessia för hon kände sig nere. Men allting var bra. Sedan tillbaka till min fysik klass, och jag låter bilderna tala för sig själv
Jag bad alla rösta på Alessia!
Commeford min lärare på bilden under när hon försökte uttala de svenska bokstäverna. Så här översätte hon dem till engelska hahaha!


AnaKaren jag och KG.
us history där vi hade en vikarie så jag lämnade till danrummet (jaime hade lunch) och var där istället efter att ha haft en hel conversation om sverige med massor av klasskamrater. Allt det pratas om!
psychology där vi fortsatte kolla på en knasig film där som är frustrerande och det är 5 minuter kvar som jag vill se!!!!
yearbook då jag gick till dansrummet.

Och sedan lämnade jag tidigt med Jaime och Peter för att hämta up Jaimes kostym till balen. Sedan mellandlandade vi hos honom i någore minuter och sedan iväg till LaJoya där de skulle ha en uppvisning. Mycket duktiga danser! Och tyvärr dog min kamera -.-

På vägen dit var det storm och blixten slog ned precis bredvid oss när vi satt i bilen. Och det haglade och regnade väldigt men de trog över ganska snabbt över.

Åkte ifrån dansuppvisningen klockan typ 8 och så åkte vi till Walmart och skulle senare åka och äta. Men Eftersom det var helt packat så behövde jag åkte hem eftersom det var för sent och Monica åkte till sjukhuset.

Så jag åkte hem och åt flingor och var sur och pratad med mamma som är så underbar och ställer up! Tack! Hoppas ni alla vet hur mycket det betyder för mig att ni finns där<3

dans ut-tagning

jag måste be om ursäkt för att vara helt värdelös på det här.
jag är trött på att blogg speciellt med att chatcha up med det jag har missat. Det kommer.... måste för de ska in i en fin bok senare!

Jag kommer inte ihåg alls vad som hände den här dagen under skolan. Hade alla mina klasser såklart och under yearbook så gick jag till dansrummet.

Jag åkte inte hem med bussen utan jag stannade och var med alla när de hade dans utagningar. Eller jag gjorde ingenting riktigt. det var först 60 stycken som prövade för att vara med i gruppen. och sedan så var det 6 som prövade som över dansare - typ ledare. Dessa 6 tittade vi på i sluten när klockan var typ halv 10.

Jag visa Jaime vårt hus och Ljuströ och han blev helt paff på hur grönt det är. Ja från två helt olika världar.
Det var meningen att AnaKaren skulle släppa av mig, men Monica var ute och körde så hon hämtade up mig klockan 10 från skolan...

Stannade utanför Marissas hus tills klockan 11. Så jag gick och la mig klockan halv 11, efter en bra dag:) Med vääldigt stora humörsvängningar dock.

hej humör, du är inte min vän längre

hejsan,
idag har jag slängt runt mina kuddar av ilska, nästan börjat gråta två gånger, skrattat och velat slå till personer. Kul eller hur? -.-

engelska då min lärare sa år mig att sitta som "a normal child" med världens tonläge som känndes som hon tyckte jag var retared eller någonting. Jag satt PÅ bänken och inte I den. Idiot till lärare som tror hon är bättre än alla andra.
collage conection som är världens mest tråkiga och onödiga klass.
track då jag satt och pratade med Doc, han förstår mig med mina "familje"promblem. Och han lärde mig även om flaggor och lite annat. Han är så snäll och han sa att om vi hade vetat inna så skulle jag kunna bo hos dem... väldigt gulligt!
albenbra då jag gjode klart häftet och läraren blev typ sur för jag skulle ha jobbat med det imorgon också -.- åh idioter till americanare!
lunch
fysik då jag inte gör ett skit, gav personer poäng
us history
psychology roligaste klassen på hela dagen då de började med att några tog med en fågel in eftersom någon försökte typ trampa på den. Och sedan så kom en person in och skulle inspektera klassen och vi gjorde ingenting. Och alla tog fram böckerna och började skriva på ett qoat och läraren berättade våra betyg. hahah Och de gömde fågelungen i väskan!!!! Och mitt i smeten så kom en tjej in super sent! och när inspektören hade gått sa hon: "Sir im so so so sorry, i will bend down on my knees and say sorry to you" hahaha alla började skratta!
yearbook då jag hjälpte alessia göra en poster för att hon ska bli prom queen. Det SUGER att vara junior så jag inte kan bli nominerad! Jag tror jag skulle ha vunnit :( Skulle ha varit något. Skulle ha det mycket bättre om jag hade varit en senior! 

åkte hem och kom hem till en tomt hus och skypade med pappa! Gjorde min dag! Sedan har jag ätit spelat spel med JB och ines. Försökt att inte verka sur på varenda kotte. Slängt kuddar runt i rummet för jag vet inte vad jag ska göra med min ilska.
Ätit mat, Monica serverar oss. Vafan jag är inte 7 jag är 17!!! Jag kan servera mig själv! Hatar när personer GER mig mat! 

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig! orkar inte mer av dessa jävla humörsvängningar. Den enda personen jag inte har varit sur på är Jaime. Annars har alla varit idioter hela bunten! 
godnatt

ja ha, vad gör jag nu?

hejsan,
jag har värdlens störa humörsvängningar och det är konstigt. För jag var helt förbannad någon sekund sedan och nu är jag typ ledsen och -vet inte hur jag ska säga det- skuldkänslig och rädd. Det har gått 2 dagar, och jag saknar redan Track. Och jag vill åka hem och jag vill stanna. SKit käsnnslot allting skulle vara så himla mycket lättare utan dem!

jag vaknade up av att Christina knckade på dörren, pinsamt! Men i alla fall, så han jag upp och med bussen på 3 minuter och jag borstade tänderna i omklädningsrummet hahah!
engelska
track lämnade in våra kläder så nu har jag ingen aning om vad vi ska göra...
algebra
lunch vi gick för att hämta ut prom-biljetterna, men hon behövde gå så ska hämta den imogon.
fysik
us history informerat den läraren att jag inte kommer så jag fick ett tejpningsjobb.
psychology
yearbook brandlarmet gick, alla går som sniglar ut ur byggnaderna....

sedan hem& åt och efter det typ inte ett skit.
- dator och tittat på film.
- lyssnat på musik och förökt läsa.
- spelade med JB och ines och spelade ett spel på hennes ipod.

KUL DAG! ja nu är jag helt förbannad igen.
ska ta en dusch och gå och lägga mig! 
gondatt

inge mer track

Hejsan,
håller på att komme i ordning igen, så uppdaterar inläggen så ni for scrolla ner och titta. Har lite bilder som ska in på lite olika. Tar det när jag känner för det men jag har ingen blogglust längre, 2 more month. Sedan är jag klar, kämpa kämpa! haha! 

Jag vill verkligen inte gå up ur sängen imorse, var trött och orkade inte. Men jag drog migsjläv up från min varma mysiga säng och bröjade min vardagliga rutin i speed-fart.
engelska då vi hade en sub och inte gjorde NÅGONTING!
track så vi gjorde abs och sedan så delade ut medaljer
algebra jag ska göra något dumt häfte för TAKS som jag ändå kommer skippa
lunch
fysik pluggar för taks
us history kommer böja plugga taks där också
psychology då vi gjorde massa saker men de började regna när vi väntade på att gå in i klasrummet. Det var någon som hade droger i klassrummet så det var massor av poliser typ.
yearbook då jag gick till fysik & gjorde typ ingenting egentligen
Åkte hem för jag är klar med track och det är sorgligt för jag känner hur det nämar sig slutet....
Satt och började lite (väldigt) smått på min jobb papper sak. Och sedan läste jag massor av articklar&surfade runt. Sitter med mina mina klackar från inlägget nedanför.
Jag åt också innan och diskade hela jävla skiten efter allihoppa sedan frukost -.- och var på pissigt humör ett tag, glad att jag har så fina människor (inte här i familjen syftar jag på) som jag kan prata med<3
ska snart ta en dusch och gå och lägga mig tror jag, rean halv 11. 

godnatt mina kära<3

outlets

middag med mamma
shoeshopping och prövade balklänning

District meet

Jag gick upp klockan 6.40, vanlig tid och klockan halv 8 skjutsade monica mig till skolan. Och ungefär 15 minuter senare så åkte bussen iväg till La Joya stadion (där de flesta av de amrican football matcherna var).

Vi satt och gjorde ingenting från klockan typ 8 till 10. Vi åt peanatbutter jelly mackor och spelade uno. Klockan 10 gick vi ut och tittade på när killarna hoppade. De hoppar fasligt högt för att vara JV, 5.4 feet slutade det på!
Vi värmde upp medan de avslutade och sedan vid 11 tiden ungefär så började vi hoppa. Det gick skit för mig, och jag åkte ut på 4.4 feet.

Vi fick mackor till lunch och vid 12 tiden åkte vi hem igen. För att ta en dusch& villa upp oss och sedan komma tillbaka. Men eftersom jag inte skulla göra något mer så stannade jag hemma. Jag tittade på en film och vilade. Och sedan spelade jag spel och tittade på TV med JB. Jag var barnvakt då alla andra var ute ur huset.

När de kom hem så åkte jag ungefär en timme senare iväg till bio med Jaime. Vi åkte till en park efteråt och en anka följde efter när vi gick runt, haha! Monica visste inte(för jag skulle säkert inte få) och hon ringde och sa "miikaeeeellllaaa...." för jag hade missat att svara på ett av hennes Sms.

Kom hem klockan 12 och var ute med familjen ett tag & hoppade stutsmatta. Och gick in och gjorde ingenting, och sedan var jag med via skype för mammas födelsedag! Mycket trevligt, fastän jag "somnade" - jag vilade bara ögonen! haha!
La på och så somnade jag vid 2 tiden

fredag

Jag hade en helt nomal dag i skolan. Jag gick till danrummet under sista perioden istället för yearbook. Men det var väl allt som var onormalt. 

Jag hade ingen träning heller, utan åkte hem och ines tog min plats bredvid Alessia på bussen-.- Inte för att vi har bestämmda platser men jag sitter vanligtvis bredvid henne.

jag kom hem och vi åt, detta är ännu en minneslucka då jag inte kommer ihåg någonting. Det känns som vi åkte och gjorde någonting, men jag har ingen aning om vad.
Åkte i alla fall iväg med Christina till mall:et och letade efter skor. Det var trevligt men jag hittade inga jag gillade. När vi kom hem så tränade jag och Christina till en CD, som verkligen var jobbig. Och jag kom inte isäng förens klockan typ 12. trött som tusan. Men jag hade haft en bra dag! :)

jag-kommer-inte-ihåg-någonting-torsdag

Helt ärligt kommer jag inte ihåg alls vad som hände den här dagen! Inte över huvud taget typ. Jag gick såklart såklart till skolan. Jaime kom inte förens efter 6 perioden så allting var knasigt.

Gjorde inte ett skit i track eftersom alla tjejerna var iväg på dirstrc meet. Eller de flesta av varisty tjejerna. Så det var tråkigt! Pga. detta så hade jag inte träning heller, utan åkte hem.

Jag pratade med pappa i ca en timme men mer än så kan inte inte komma ihåg tyvärr. Jag åt såklart middag och sedan gick jag och la mig såklart.

normal helt vanlig dag

inget hände

make my day&make me look like a tomato

Den där kännslan man har när man vaknar upp på måndag(tisdag) morgon och man är helt trött eftersom man inte kunde sova kvällen innan för man har helt ändrat sina sovvanor. Vaknade up och hade min rutin för att göra mig iordning till skolan.

engelska
track
algebra en av de dagarna då vi inte gjorde någonting
lunch
fysik tog ett tråkigt test som jag inte blev klar med
us history
psychology började på ett project med en kompis som hon var snäll och skulle göra klart första perioden nästa dag! 
yearbook satt och pratade med massa personer. I slutet av perioden kom massa dansare förbi klassrummet (typ 1 minut innan klockan ringde). Jaime stod utandör med en poster till mig.



pappa vill bara säga tack för att få ärva genen om att se ut som en tomat. Vekrligen tack *host*host*. I alla fall så såg jag ut som en tomat, men det var väldigt gulligt. Och alla fråga typ vad jag svarade och jag sa Var är min penna? hahah smartungarna hade ingen penna! Ska försöka ta hem den på något sätt. Får säkert plats i min stora resväska! Får hoppas det!

Sedan hade jag practice, i typ en halvtimme, timme. Sedan satt jag och pratade med Doc i typ en halvtimme, han är så himla trevlig!

Jag satt och väntade på bussen som åkte klockan halv sju så jag var hemma tidigare. Kom hem och visade postern för Monica och hon tyckte det var guligt! :) Perfect tijming måste jag säga, eftersom vi hade världens diskution om att han inte riktigt hade frågat mig på en av BBQ:arna under helgen. Och hon tyckete typ att jag skulel gå med någon annan om han inte riktigt frågade. Han är väl typ den enda personen jag vill gå med dock så det var superbra!

Åt mat och låg och tittade på en film på datorn.
Tog en dusch och sedan somnade jag runt 12-tiden.

Jag la upp detta foto på facebook och fick sisådär 80 gillningar.

beach

walking med alessia - packa - beach

HAPPY EASTER

Vi vaknade up och gjorde oss iodning för att åka till kyrkan, som vi trodde började klockan 11. 

Marissa kom och hämtade up mig vis 10tiden, eftersom vi inte fick plats alla i Monicas bil. På vägen dit tittade Marissa på tiden och vi fick veta att det inte böjade förens klockan 12, så vi stannade på Strips (en bensikmack och affär) och åt tackos till frukost! Marissa klagade på hur de snålade med innehållet på tackosarna jämfört med den som är precis vid vår skola. 

Vi kom dit och jag satt ned mer Marissas familj. Vi såg Monica och hela familjen - Norby, JB, Chsitina och Ines - och jag gick med dem. Vi gick up till övre läktaren eftersom det var så fullpackat! Det var tråkigt och vi gick tdgare och tittade på dekorationerna och till ett rum med massor av knas och sedan till ett ställle där alla tände ett ljus och bad. 

i det där rummet var det massor av bilder som de hade lagt, och lappar där de stod bönder, Och även gåvor, till exempel en stor fläta av hår! Det är föresten så många som har sagt varför jag inte donerar mitt hår till Cancerungar, jo för jag vill ha mitt hår själv! Såklart jag tycket synd om dem, men de blir glada om de får mitt hår, men då blir jag lednsen!!
Ni ser håret på bordet där i mitten, svart med en blå toffs. 


här var vad alla bad, inte direkt något som jag gör skulle jag inte säga - lite för mycket religion för mig haha!
Vi gick utanför och väntade på Marissa och hennes fmailj som hade suttit och väntat på hela cermonin och kaoset i dörren på väg ut! Första familjebilden tror jag på oss alla. Ja som ni ser så är jag mycket längre än alla( Inte är längre bara det att hon lutar sig ner väldigt i alla kort)

Sedan gick jag, Ines och JB med hela Marissas fmailj runt på en sak som var hur jesus dog och korsfästes och återupstod typ. Det var väl trevligt att gå, men ingenting om Jesus kändes det för mig, jag och Alessia(mest) och Ines tog massor av roliga bilder.


Efter det så åkte vi hem, och hemma förbredde vi för att Marissas familj skulle komma och fira påsk med oss. 
Jag dekorerade kanin-tårtan igen. Vi vek servetter som blommor och svanar, väldigt uppskattat! :)
Det hela blev superfint tycker jag :) Sedan när alla var på plats så åt vi, potatissallad, grillat, ris och massor mer! MUMS!

När vi hade ätit klart så började det hända saker! Vi började med att leta egg, vi alla gick ut och det var små ägg ÖVERALLT! Så vi alla spang runt som små ungar och plockade så många som möjligt. Hinna före alla andra och lägga alla ägg i sin korg. Jag gick ihop runt 40 ägg!


Det var en godis i varje litet ett, äggen såg ut som vanliga ägg i alla färger, bara det att de kan öppnas. Så vi låg och åt godis och pratade på gräset.

sedan lekte vi allihoppa som små barn på stutsmattan. NI vet ägget och så ska man ligga osm ett ägg oi mitten och så säger alla 1 - 2 - 3 och alla stutsar och så hoppar den imitten superhögt! Och jag stutsade högst om ni vil veta :) vi var typ 10 stycken på stutsmattan - Jag, JB, Shay, Haylei, Christopher, Marissa, Ines, Alessia och en liten stund Monica också! Roligaste jag någonsin gjort!
Sedan börjad vi slå på pinjatan! Alla de små fick börja och så gick vi i storleksordning upåt - det blev tyvärr inte min tur eftersom ines slog sönder den! Haga, sedan samlade jag all choklad i en plastpåse! 
Sedan började det verkliga roliga, det vi verkligen har kämpat för! Alla de timmarna vi hade suttit och målat och stängt ägg!

Vi alla fick en box med ägg vad och sprang runt och slog dem (löst såklart) i huvudet på varandra - roligaste påsken någonsin!! Det var värt all den kämpan med att stänga&måla dem! Vi spang runt på granntomten och knäckde på allihoppa på varandras huvuden. Vi stångde in Jb till exempel i ett hhön för ingen hade knäck ägg på honom och så knäckde vi nästan två fulla lådor!! 

Jag och Alessia klckäckde de flesta på varandra, och messade runt i varandras hår! Jag har tyävrr inga bilder på under tiden med slutresultatet har jag! hahah - njut:
Ja ni ser vilken mess det var! Det var i alla fall värt det! Underbart roligt!

Någon timme senare när vi hade suttit och ätit godis från pinjatan och pratar så åkte Marissa och hennes familj hem. Ines gick och la sig och Monica klippte mitt hår. Hon klippte av ca 3-4cm och det blev jättebra! :)
Sedan gick jag och la mig helt slut efter en lång och intensiv dag! Men helt ärligt så var det här den bästa Påsken jag har haft, och torligtvis den roligaste jag kommer att ha :P
Sverige firar Påsk tråkigt haha!

promdress

Klockan åtta (efter 4 timmars sömn) gick jag upp och gick runt kvateret med Alessia i en timme. Gick och pratade om allting:)

Hem och tog en snabb dusch och sedan klockan 10-11 åkte vi iväg till McAllens downtown och gick runt och letade klänningar i en evighet! Jag hittade min klänning. Den är super fin - bilden är elak mot den! Känner mig som en prinsessa i den! Kär typ! trodde aldrig jag skulle ha en rosa klänning menmen, den är superfin! Och jag vill ha stora lockar till den!
Alessia hittade inte sin, letade i en miljontals affärer och vi var helt slutkörda. Orkade inte åka runt mer! så vi åkte hem, till alessias hus och målade mera ägg. Eller stängde rättare sagt. Klockan har nu redan blivit 8 på kvällen! Och jag är helt slut efter allt gående och efter bara 4 timmars sömn.
Vi åkte till Alessias hus och fortsatte måla ägg, eller rättare sagt stänger dem. Klockan åtta gick jag och tog Alessias säng och låt där i ungefär en två timmar och vilade. Kunde inte somna!
Marissa körde hem och och vi stutsade på stutsmattan med JB. Och sedan så lade vi godis i platsägg som man kan öppna och stänga. Och fyllde upp en pinjata. Monica var ute och köpte mera godis. Och Ines gick och la sig trots att jag sa att monica troligtvis skulle behöva mera hjälp.
När hon kom hem gick jag och väckte Ines - jag sa åt henne - och vi hjälpte till att skära pickles och ägg och ines blandade med mycket frågan till sig en smet till en kaka.
Efter det så gick jag och la mig! Och somnade som en stock på en gång!

LEDIG-FREDAG

kommer inte ihåg vad som hände på mogonen.

Senare på eftermiddagen så kom i alla fall Alessia och Hela deras familj över och vi hade en BBQ och så målade vi en miljon ägg känndes det som. Vi höll på tills klockan 2 och vi hade en väldigt rolig kväll, förutom då vi pratade om balen och det blev like sådär pinsamt och blev irriterad på Marissa (som alltid-.-)

Jag skypade med Markus och familjen då markus hade sin födelsedag! Oavsett hur lång eller stor du är, du kommer alltid vara min lillebror!

Sedan somnade jag som en stock vid 4 tiden haha!

Trackmeet

torsdag
dagen började som vanligt. Vi åkte iväg till skolan helt vanligt, eller jag tog inga böcker med mig. Bara en väska full med träningskläder. Och jag åt en peanatbutter-jelly sandwitch innan jag åkte.
Bussen tog en evighet som vanligt nu för toden.
Hade engelska, då jag tror vi inte gjorde någonting den första timmen. Jag gjorde två flätor i en kompis hår. Vi hade reading-sak så vi stannade där i ännu en timme och läraren lästa för oss.
Andra perioden så gick jag och bytte om till min uniform och laddade bussen. Och klockan 11 så åkte vi iväg. Vi åkte lååång iväg, typ en och en halv timme. till Ramondville High School. Vi stannade precis i McAllen och åt på ChickFila, eller åt i bussen. Och resten av bussturen låg och och halvsov.
Vi satte up vårat läger och började värma upp lite halvt men slutade efter ett tag. Satt i skuggan under läktaren och väntade på att våran track coach skulle komma och säga att det var vår tur (efter killarna).
Det blev vår tur klockan 4 kanske. Jag åkte ut på en gång, hahah ända andledningen till att jag åkte var för att det var inget JV meet denna vecka. De hade district Freshmen och ett Varisty. Jag tror det var därför i alla fall.
Vi var klara ungefär klockan 6 tror jag. i fick första pris, Abby som hoppade högst av alla. Hon är så duktig! Och coachen köpte oss varssin gadorate. :)
Satt och tittade på alla andra edvent och pratade med människor. Väntade ut tiden helt enkelt.

Lämnade vid 8-9 tiden kanske. Palmview fick hem första pris, vi har ett värdigt bra team.
Stannade på Wallbangers, ett hamburge ställe och åt hamburgare och sedan hem.

Jag var hemma vid klockan halv 11 tror jag. Eller så var det halv tolv. Jag tog en dusch sent och jag vet inte vad jag gjorde men jag gick och la mig sent den dagen i alla fall.

den där tiden i månaden när min telefon behöver mera pengar!

om ni vet hur skulle det vara en stor hjälp! annars kan ni bara vara snälla och ringa på viber! borde funka! STORT KRISLÄGA HÄR LIKSOM!!!
puss och kram, skriver om mitt trackmeet imorgon! <3

hungrig Mikaela

Hejsan,
min dag har typ bestått av mat. Åkte till skolan och åt frukost som alltid.
engelska då lärarejlästeur en bok för oss. Sådan låstadienivå det är. Det är så här det är med läsningen, de görs i klassrummet
collage conection ända andledningen till att jag gillar den klassen är för att jag har Alessia:)
track gick ut och typ svettade ihjäl. Värmen kommer tillbaka och jag håler på att dö typ. Det är så fruktansvärt varmt!
algebra hade i biblioteket och jag och en annan kille gjorde allt så kopierade alla av oss. Lata amerikanare -.-
lunch som jag åt två av, en slice pizza och en peanatbutter sandwitch. Jag är hungrig hela tiden&jag känner mig aldrig mätt.....
biologi gjorde ett test typ och tittade på massor av filmer
us history tittade på en film för vi hade vikarie och så gick jag till "the office" för att lämna in kvittot på min skoljacka.
psychology där vi inte gjorde mycket. Pratade om religion och jag höll käften typ. Och så åt vi muffins, super söta!
 
åt inte denna dock, åt en choklad med godismaskar på :)
Super duper söt haha!
yearbook då jag inte gjorde någonting som alltid.

Jag skulle stanna för practice men det var inga bussar så jag åkte hem, hade inte tid att fråga om Monica kunde plocka up mig.
Hemma så spelade jag bilspelet med JB och senare Mario
Vi tog en pause och åt och sedan spelade jag ännu mer. Det är så himla roligt! Älskar Mario!!!

Slutade spela en timme sedan ungefär och jag ska gå ner och springa på rullbandet och sedan gå och lägga mig.

Imorgon så längar jag skolan tidgit för att åka till ett Trackmeet med varisty "de bäst". FÖrstår inte varför riktigt men ska nog bli kul! Det är långt bort dock och kommer bli SUPER VARMT imorgon!
Önska mig lycka till
Godnatt <3


tack ef, äntligen en bra sak!

Hejsan
ännu en helt normal dag. Då jag har ätit super mycket av en speciell anledning, min mage har inget stopp just nu och jag känner mig hungrig hela tiden.

engelska då jag inte gjorde ett skit för vi hade en vikarie, kommer jag få äta up imorgon
track jag kan väl säga att det är fruktansvärt varmt ute
algebra imorgon har vi ett test i biblioteket
lunch mums jag var hungig och då smakar allt bra
biolgi -.-
us history
vi har vikarie och jag gjorde faktiskt mitt jobb (kopierade typ) asså jag bryr mig inte längre
psychology
yearbook
bästa tiden på hela dagen!!! Jag tittade mina melj och hade fått ett underbart mejl från Ef där de stod att jag kommer att få flyga med mina underbara föräldrar! <3

stannade inte för practice för min Coach var inte där. Så jag åkte hem och hemma åt jag massor av mat och sedan låg på sängen och tittade på Grease2. Det var typ allt som hände.

nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig!
gondatt<3


just a normal day

HALLÅ!
massa personer är gulliga och pratar på svenska med mig via deras telefoner. Haha roligt att se deras reaktioner när de förstår att jag förstår haha!

Helt vanlig dag engelska
track
algebra
fick en chokladbit för att jag var den ända som kunde lösa en jättelätt problemlösning haha
lunch
biologi
var hel taggad på fysik igen, men nejnej, tillbaka till samma klassrum
us history håller på med andra världskriget. Men lägger ingen stor tygnd på det, bara sammanfattning av helheten lixom
psychology
yearbook

stannade för track, gick ut och hoppade några höjdhoppsgånger. Och min coach sa att han kanske kommer och säger hejdå på flygplatsen!:) typ gjord emin dag! Önskar jag hade honom som lärare, han har verkligen vara det roliga med Track!

Var klar typ halv 6, och sedan satt jag och väntade på bussen.
Jag kom hem och åt mat och sedan spang(gick fort) på rullbandet. Duschade och nu ska jag sova!

Ska försöka ta med kameran imorgon!
SOV GOTT!
68 dagar


Alice & en stadar dag

Hejsan,
jag vaknade ungefär klockan 10 och pratade med Clara! Underbart, helt sjukt vad jag saknar dig!
Jag duschade ochå åt tacos med ägg till frukost.

Sedan gav vi oss iväg med bilden mot Alice - Monicas hemstad. Tar typ 2 timmar. Jag och Ines glömde båda våra pass (behöver dem för border partollen) Och vi gjorde upp en plan i bilen om att bara säga Yes då de frågade om vi var americanska, för att inte avslöja oss med våra accenter. Och att vi var monicas vänners döttrar på besök. När vi kom dit frågade bara killen vart vi skulle och det var helt lungt. Vi behövde inte säga något.

Det var jag, Ines, Monica och JB. Och vi åkte till Norbys pappa, han blir så glad varje gång han ser mig(: Vi fortsatte ännu en halvtimme- timme i bil till några andra släktingar och vi selade Uno i bilen.

Vi var hos dem i typ 30- en timme och sedan åkte vi hem. Stannade på vägen och åt mat.

Stannade hos Norbys pappa några timmar(även fast det var sent) och jag gjorde flätor i mitt, Monicas och Ines hår. Jag blir bättre.

På vägen hem så stannade vi och jag köpte en cool plånbok:) 
 
Var hemma vid typ 1-2 och jag var uppe tills halv 5. Pratade med Pappa i telefon vid 4:)



SVaknade klockan 1 och storstädade mitt rum. Fick ett städar ryck och tog ut allting, sedan var det en plåga att lägga tillbaka allting. Men fint är det!

Åt supergoda mackor till frukost klockan 4.
Åkte iväg till walmart och köpte lite småsaker.
Tvättade bilden när vi kom men och åt en majskolv på pinne till middag.
Sprang(gick snabt) på rullbandet.
Tog en dusch

Och nu ska jag sova. Var trött redan klocakn 9, trots att jag bara hade varit uppe 8 timmar, hah!
Gondatt <3

RSS 2.0