Basketboll match

Hejsan,
dagen började med att jag inte alls ville gå upp! ville bara sova. Jag har träningsverk från soccer vilket är bra! Hoppas detta får mig i form!!! :)

Åt frukost och vi satt och pratade efter ines hade gått...

Lämnade av mina saker i skåpet och gick till engelska. Vi jobbade med ett projekt som ska vara klart imorn, så de ska jag sätta mig och göra nu!

teater, då vi målade:)

Algebra, då vi jobbade... ovanligt i den tråkiga stora vita boken.

Lunch, först gick jag till counslern och mötte Alessia men jag orkade inte göra något så jag gick till lunch och åt med Kat.

Fysik, trevligt trevligt. Jag gillar den läraren! :)

Us History, jag klarade 2 minuters varnings frågan jag fick, stolt! Och sedan så pratade vi om Chils Labor som jag nu ska skriva en kort Essay om. Ska göra snabbt så jag kan sova så fort som möjligt.

Sociology, kom på att jag har läxa i det också... fixar de under frukosten! Sedan så visade de sina prasentationer. Så en soft lektion.

Soccer, det var varmt ute!!! Typ 25 grader eller mer och min hy brändes! Eller de kändes som det. Sedan stannade vi även och sprang massor, ville bara ge up, men de gjorde jag inte. Och sedan sa han att jag var duktig på en dribblings övning. Och så lyfte vi viket.

Sedan skulle vi titta på Basketboll matchen i skolans gymnasikhall. Under JV's match så åkte vi och åt mat på Subway, och sedan så satt vi och pratade/tittade på matchen. Det var kul, och sedna så släppte Hayley's kompis av mig hemma. och jag åt mat, fastän jag inte var hungrig. För jag ville , för de är gott. Och jag kan fortfranade trycka ner 2 tallrikar tror jag. Min mage är stor!! Och så satt jag och Monica och pratade om Ines. Hon känner samma sak som jag, att ines inte riktigt vill vara här. Och Christina kom ner och satt med oss och pratade också. Och även hon säger samma sak... Har inget mer att säga, massor av tankar som snurrar runt!

Nu ska jag ta tag i mina läxor - ta en dusch - och sedan gå och lägga mig! Så fort som möjligt! Klockan är redan 12... så blir det när man har roligt

Godnatt:)

3 timmar och 30 minuter

Hejsan,
vet aldrig riktigt hur jag ska börja mina inlägg. Har haft en bra och tröttsam dag. Dagen har dock kännt som en vecka av någon anledning.

Jag åt frukost och sedan gick jag och lämnade av mina saker i mitt skåp. Och gick till Engelskan. Påbörjade en essay.

Teater, då vi läste och pratade.

Algebra, räkade typ. Kommer inte ihåg.

Lunch, då jag sat med Kat:)

Fysik, då vi kopierade ner alldeles för mycket anteckningar om temperatur.

Us history, han gillade mitt project som jag gjorde. Han sa "så ska de se ut" för de var kreativt! Tack för hjälpen

Sociology, vi presenterade våra projekt om thanksgiving

soccer, vi tränade

Och sedan stannade vi ute tills klockan halv 7 och gjorde massor med övningar. Nu har sesongen börjat på riktigt. TRÖTT SOM TUSAN var jag, men nu lär jag mig saker! Detta ska bli bra ska ni se!

Bussen tog världens omväg hem, så var inte hemma förens klockan åtta. För den släppte av oss långt ifrån mitt hus så jag gjorde så att Alessia och Hayley gick med mig hem!

Jag åt mat och satt och pratade med Monica. Sedan satt jag på samma stol i evigheter, de är alldeles för sköna!!!

Skulle träna med Christina men jag gjorde igenting! vi pratade även om att ines ville ta mitt rum och hon är på min sida! :)

Sedan satt jag och tittade på massor av olika typiska saker om olika länder på någon EF hemsida med Monica. Trevligt:)

Tog en dusch och nu ska jag sova och ladda för ännu 3 timmars soccer träning alla dagar i veckan nu!! JIPPI!
GODNATT!

Som planerat

Hejsan,
sedan mitt förra inlägg så har jag inte gjort någonting. Ätit, suttit framföt datorn, gjort min läxa och är fortfarande i min pyamas.

Nu ska jag ta en dusch och sova. Ladda batterierna har jag gjort med mycket sömn den här långhelgen. Imorn är det skola igen.
Godnatt!


Thanksgiving

Hejsan,
det är mycket som har hänt under de passeradne dagarna. Jag har massor att berätta och kameran har blivit använd, så håll i hatten!

Så på torsdag morgon så lämnade vi huset klockan 10, ungefär. Jag, Ines och Norby åkte bil i ca 2 timmar till Alice. Stället där Monica och Norby är från. Monica och JB åkte redan dagen innan för att hjälpa till med förbredelserna.

Väl där så åt vi mat. Massor av mat. Mina bilder är inte de vakraste, men de är bilder...

förstå så stod vi alla i en cirkel och höll handen. Och en Monicas mamma tror jag de var tackade gud och jesus för allting. Och hon sa Guds och Jesus namn en miljon gånger och även bad om välsignelse en trilljon gånger.  

Tuurrrkkkeeyy! :) mums!

massor av ny spännande mat. Jag smakade allt för jag är en stor flicka nu. Kan ni gissa vad de vita är, på saken närmast? Det är marsmellows!! jag skojjar inte! Haha, det var gott men saken under var inte så god, vet inte ens vad de var...

Desser!!! Det var en paj som var super super super god!!! åt nog lite för mycket av den!! haha!

Sedan satt vi och pratade. Jag målade med Destanee, spelade lite soccer och lekte lite lekar. Sedan spelade vi även Mario Cart på WII. Hon är en krävande liten sötnos. Och sedan fick jag även hålla Sandras 2 veckorn gamla bebis. Tror de är första gången jag håller en sådan liten männsika. Hur gullig som helst är hon! Men jag är så rädd att hon skulle gå sönder, hon är så liten!

Vi hade planerat att stanna på ett Motell och sedan åka till Corpus tidigt nästa morgon för att shoppa. Men eftersom vi var så många och fick inte plats i en bil så bestämmde vi oss för att åka hem. Så vi åkte hem och jag somnade i bilen, jag var trött redan innan.

När vi hade åkt de två timmarna hem, och var hemma ca 1. Väl hemma så sa Monica att vi åker iväg för Black friday-rean, så vi bytte om och åkte iväg till Walmart som var helt packat med folk som ville köpa TV apparater. Såg personer som köpte 5 stycken!! Vi köpte inget där utan åkte vidare till shopping mallet i McAllen. Där gick vi runt tills klockan 5 på morgonen. FULLT PACKAT med folk!

En rolig sak som hände... haha, bara för att jag är blond asså! Det var en kille som prövade två roliga hattar, och så frågade sina kompisar om vilken som var bäst. Och de visste inte så han och hans kompisar vände sig till mig som stod och väntade på Ines skulle betala. Så jag sa att den ena var snyggast. De tog ett kort och sedan presenterade sig killen med mössan till mig. Kommer inte ihåg vad han hette. Och sedan började det vanliga pratet om var jag är ifrån, vilken skola jag går på, vad som är annorlunda bla bla bla... Ines var i alla fall klar senare och jag sa nu ska vi gå, hejdå. När vi hade gått ut från affären så ropade han mitt namn och jag vända mig om och frågade vad han ville. Han frågade om jag hade ett telefon nummer - förlåt men en så idiotisk fråga måste jag säga! Jag svarade i alla fall: " Ja det har jag, men jag vill inte ge de till dig för jag känner inte dig..." Och han bara, "okej, de är lungt". Han vände sig om och började gå tillbaka och jag sa "föresten jag är 16" haha detta var allt jag ville skriva egentligen, hans reaktion var obeskrivlig!!! Han blev typ helt chokad! Roligaaste saken på hela natten! Killen var runt 19 år skulle jag säga. Alla här tror jag är äldre än vad jag är!


Jag var bara tvungen att ta kort med honom!! Mer film asså!! Stod typ i tio minuter och väntade på att han skule prata klart med några så jag kunde ta kort. Ville inte störa honom när han gjorde sitt jobb liksom!
Stackars kille måste jag säga. När vi gick ut från butiken så frågade de om vi ville ta kort med deras model, såklart eller?! Jag frågade honom om han inte tyckte det var obekvämt att stå där halvnaken, och han sa att de var inte de bästa han hade gjort. men man vänjer sig efter ett tag. Skulle aldrig gå med på något sådant!
Och lägg märke till tjejen i bakrunden!!! hahah galet härlig bild på henne!

Vi kom hem klockan halv 6 och jag bytte till pyamasbyxor och somnade utan att göra mig iordning.

Jag sov tills klockan 3!!! Längsta jag någonsin har sovit tror jag!

jag pratade med Sofia via skype och sedna så åt jag frukost vid typ 4. Monica kom hem med kyckling när jag precis hade ätit så jag åt massor av kyckling också för det var gott! På måndag börjar soccer igen, kan verkligen inte vänta!!!

Mycket mer gjorde vi inte den dagen. Hade ätit klart vid typ 6. Och då började vi sätta up julgranen.

lekte med julgransbelysningen.

granen i delat - ja det är en plastgran, inte en riktig! haha! De tröttnade på att den dog innan, för de kan inte vänta tills en dag innan jul för granen dör för de är så varmt ute! haha!
Påbörjningen på att sätta upp granen.

älskar min lazy-outfit och min superfina boll på huvudet! Så blir det när man gåt upp klockan 3 på eftermiddagen!  
Lekte ännu mer med julbelisningen! :)

Jag fick sätta upp toppen för jag är lång! Haha, längst i familjen! Hjälpte även Monica med att sätta upp saker i badrummet och gång på gång sa att nu behöver hon ingen stege - hon har mig. Haha! Glad att jag kan hjälpa till! Och hon sa imorse när jag satte upp en tavla åt henne att hon skulle ringa hem till mig och säga att jag stannar här, för jag kan göra allt årt henne. Haha!
Och när jag satte upp toppen så sa ines "jag är också lång" men ingen typ hörde....tyckte det var lite roligt. Det är inte stor längdskillnad mellan oss men ändå är det jag som får göra allt! :)
Julbelysningen påbörjades att sättas upp! det blir så himla mysigt!!!
Monica snörrade hela granen så att den bästa sidan kunde vara framåt. Nu var alla tre slingorna uppsatta. Men monica ville ha fler ljus. Så vi åkte till walmart och var där i typ två timmar. Tiden flyger förbi!!! Visade sig att de var fel ljus så vi fortsatte inte.

Vi tittade istället på Paranomal Activity 3. LÄSKIG SKRÄCKFILM som slutade hemskt! Inte ett lyckloigt slut. Jag drömde i alla fall inga mardrömmar! Sov gott! det ända jag drömde om var ett godnatt-sms som jag aldrig skickade... haha!

Jag somnade i alla fall runt halv 3 och sov tills klockan 12 typ. Jag åt en super stor frukost bestående av 
- 3ägg
- 3bacon
- 3 mini korvar
- 3 bröd typ med jelly
MUMS!!! älskar frkost!

Sedan så gjore jag ingenting -förutom at göra mig iorning- fram tills klockan 4. Då alla utom Christina (som jobbade) till ett ställe för en avslutning för JB's football. Det var trevlig, JB sprang runt och lekte och vi satt och pratade och åt hamburgare, chips och kakor.

Och jag måste berätta, Ines påbörjade ett samtal genom att säga: "jag är inte vad vid att dela rum". Det ledde till att hon ville att vi skulle byta rum efter halva tiden, alltså typ om en månad eller något... jag sa " jag gillar mitt rum" och jag tänker inte byta, jag var här 9 veckor innan och jag fick familjen ungefär 6 månader innan! Jag var här först och jag tänker inte byta, jag gillar mitt rum och att ha min egen yta! Monica sa även att andledningen till att hon var här var för att Christina gick med på att dela rum. Och Ines har lite problem med delningen och sådant... det är i alla fall inte mitt problem, jag tänker inte byta rum!

Vi åkte via Walkmart och köpte ägg och batterier och lite till.

Väl hemma så påbörjade jag det här inlägget. Men det var alldeles för långt för att skriva allt. Så ni får ursäkta senheten!

Jag gick ner senare och hjälpte till med julgranen, klädde praktiskt taget helt själv. Sa till Ines att komma och hjälpa men hon satt bara och tittade och gick up och la sig snabbt. Så jag klädde julgranen superfint! Ser verkligen ut som en riktig amerikans jkulgran!

SUPER FIN!!!


Och titta vad fint vårat trapp räcke är!!

Jag drack mycket sött te, och sedan så tittade vi på Paranomal Activity2. Jag börjar förstå dem och de är läskiga! Sedan så somnade jag klockan typ halv tre.

Vaknade klockan 11 typ och nu sitter jag här och pratar med min familj via skype. Och snart ska jag gå ner och äta frukost. :) Monica frågade om jag var hungig för ett tag sedan, men de är jag inte så men jag vill ha mat ändå. och jag ska gå ner och se om hon behöver någon hjälp med någonting.

Idag ska vi ha en pyamas dag och inte göra någonting typ. Inte åka någonstans, stanna hemma. Jag skickar nog ett litet inlägg senare ikväll och skriver om saker jag inte har gjort!

Ha en bra dag! Puss och kram.
hoppas ni hade en trevlig läsning!

Klockan är 6am, och jag har varit uppe sedan 8am igår!

GODNATT! berättar imorn...


Kickball

Hejsan,
min dag har varit seg idag. Jag vaknade upp och låg kvar i sängen tills klockan typ 11-12. Gick ner och åt 3 ägg, potatis, korv och 4 rostade bröd. Jag var hungrig!! Mycket mer har jag inte ätit. Lite kaka och en pizzabit.

Jag satt vid datorn och läste min bok.

Klockan halv 6 kom Kat och en annan person och hämtade up mig och vi åkte till ett ställe och spelade Kickball med massor av andra människor. Det är typ som baseball men du spakar en fotboll istället. Jag lyckades springa in en poäng och blev aldrig bränd!

Sedan åkte vi till Whataburger, jag åt inte för jag var inte hungrig. (Åt pizzan precis innan jag åkte hemmifrån).

De släppte av mig hemma och jag satt och tittade på bilder på daton.

Imorn åker vi till Alice. Kanske stannar där över natten, men jag tror jag ska säga att jag vill åka hem. För de stannar för att gå till alla rea saker - black friday- på fredag morgon (typ 4 am). Men jag vill inte köpa något, behöver spara till Hawaii!!! Plus att jag behöver sova. Ska ta med mig kläder så bestämmer jag senare. Om jag stannar så får ni alla bilder och sådant senare.

Godnatt- lata dagar är sköna! :)

ett...två...tre...

Hejsan,
nu ska jag ta tag i dessa passeradne dagar. Har mycket (typ) att berätta.

Förstå så var de söndag då då. Jag vakade up vid typ klockan 10 tror jag. Och gick ner ovh började med mina kladdkakor. De blev riktigt lyckade och goda. Lite för hårda. Och det var kul att stöka i köket igen. Ska verkligen försöka baka mer när jag kommer hem, det är så roligt! "vaniljsåsen" som jag köpte visa sig att de inte alls var vaniljsås över huvud taget. Men de spelade ingen roll ändå.

Vid ungefär klockan halv två åkte vi hemmifrån. Släppte av Christina till hennes jobb och sedan så åkte jag Ines och Monica till en annan utbytesstudent som bor typ 1 timme iväg. Där hade vi thanksgiving lunch med en tutch av olika saker från olika länder.

Vi var åtta utbytesstudenter, och alla med våra egna rätter.
Jag - med mina kladdkakor.
Sebastian - från sverige - med kokosbollar som jag sa åt honom att göra.
Alessia - Italien - med olika grönsaker som var helt underbart gott!
Hayley - Australien - en mjuk kaka med bär och grädde på (kommer en bild) typ min favorit effterrätt!:)
Anna - Denmark - potatis sallad typ. Mums mums!
Ines - Österrike - vet inte riktigt vad de var, men de smakade typ gummi.
Flack - North Korea - sushi!!! (han är seriöst den coolaste i våran grupp, han är ganska tystlåten och pratar inte mycket. Men Hans språk är hur coolt som helst och hans kultur! helt amazing!)

Så vi åt massor av thanksgiving mat och med det alla våra tilllägg och efterrätter.

De skärde turkey:n med an elektisk såg. Har aldrig sett förut, så coolt!

De bästa utbytesstudenterna i Texas. Sebastian, Hayley, Alessia, jag, Anna, Ines och Flack!

Annas världpappa berättade för oss om thanksgiving. varför det firas och så... Och sedan tackade vi, en bön.
Hayley's efterrätt. MUMS!

Jag och Andrea, Annas hostsister. De är halvsvenska. Hennes efternamn är Johnson. haha!

Flack's coola språk, och japanska. Jag önskar jag kunde prata och skriva något coolt språk!

Det var riktigt trevligt! Massor av mat och prat! Kan inte vänta tills nästa möte, största anledning är pga. Anna som är en helt underbar snäll människa!

Inte mycket mer hände den dagen. Vi åkte hem och jag sprang på maskinen och sedan gick jag och la mig. Hade en underbar dag!

Måndag
dagen var helt vanlig typ. vi fick inte ha ryggsäckar med oss till skolan. Eftersom vi bara gick i skolan måndag och tisdag innan lov och de trodde personer skulle ta med sig saker och vara elaka mot varandra i ryggsäckarna. Jag tog med mig min ryggsäck för att transportera soccerkläder som jag hade lånat av mina kompisar. Så jag lämnade min ryggsäck i mitt soccer skåp.

Sedan gick jag till rektorn. Hon sa att hon inte kunde skriva på pappret - för hawaii - men jag pratade med tour-ledaren och hon sa att pappret var för att skolan inte skulle vara arg på mig. Men rektorn sa att de kommer inte vara några problem, bara jag följer up med mina betyg och sådant...

Gick till min engelska klass - jag hade fått ett pass av en annan person att gå till rektorn för min lärare var sen. De läste en ros till Emily som är en läskig saga. Och sedan tittde vi på film. Jag pratade med två perosner och tejpade min mobil. Och så ritade jag på den. Super fint! VI hade lästimme också, så vi stannade i samma klassrum tills klockan 10. Läraren läste en bebis bok som vi alla tog ett test på.

teater, då vi hade kul och spelade UNO. Det är verkligen super kul! Och vi spelar med mina regler och alla blir typ "sura" på varandra och gör "oooo" ljud när någon blir över hoppad eller får ta upp kort! Mycker goda skratt!

Sedan var det Algebra, då vi jobbade... Och jag gick till sekriteraren till rektorn och frågade om färgade papper. 

Lunch - jag sat med Kat:) 

Fysik - då vi påbörjade jobba med tre arbetsblad, våran riktiga lärare var inte där. '

Us history - tittade på lite lärande film (som alltid) och sedan skrev i ner några anteckningar. Han var typ sur för ingen hade sina saker med sig... Men de säger att vi inte ska ta med våra ryggsäckar... han får faktiskt ta och anpassa sig, världen snurrar inte runt honom! 

Sociology - vi tittade på Happy Potter 7, del två. Så mycket vi han. UNDERBAR FILM!!! Favorit! Så mycket känslor, tårar, skratt och ren glädje!  Älskar alla de fimerna.

Soccer - jag satt hos Doc's och fick smaka godis och fick behandling för mitt ben. Coach Malacara sa till mig efter, att jag inte kan vara hos doc hela lektionerna. Men vi gör ändå inget, så då passar jag på att bli bättre i mitt ben nu, så slipper jag göra de när vi faktiskt gör något! Han skrattade, han är trevlig! :)

Sedan tog vi bussen hem. Jag åt mat - rester från thanksgiving middagen, super gott!!! Och satt i samma stol typ 2 timmar. Sedan satte jag mig uppe och tittade på massor av gamla bilder. Tog mig tillbaka till fina minnen! Jag har ett så underbart liv! ♥

Och juste, de hände något med vattnet. En läcka eller något. Så det kom en person klockan typ 8 och fixade det, men innan dess hade vi knappt något vatten!!!

Och Monica sa att de hade ringt från skolan och sagt att jag var sen till min första lektion, som jag inte alls var!!! Hoppas inte de tar med det på mitt report card, i så fall måste jag ändra det!

Japp de var min måndag de, jag var på ganska dåligt humör. Hade lite hemlängtan och sådant. Men jag överlever, haha skojjar bara, trivs super bra här. Tänker bara för mycket!!


Tisdag - idag!
ännu en dag utan ryggsäck. Jag tog med den och lämnade den i skåpet.

Måste berätta om frukosten, det är i vanliga fall ätlig mat. Men de var de seriöst inte idag! Jag påbörjade att äta min typ - korv inrullad i pannkaka - (det är gott). Men usch och fy, blev så himla äcklad att jag inte kunde svälja! Så jag spottade ut det!

Engelska, då vi tittade på film... Jag tejpade mer på min mobil.

som sagt, kul man kan ha!!! Vill även tacka perosnerna som står på baksidan, ni betyder så otroligt mycket, och tack så mycket för att ni har hållt kontakten med den konstiga tjejen på andra sidan jorden. Älskar er!

Teater - jag och en kompis gick och hämatade betygen för de andra 6 veckorna. Har 90-100 i alla ämnen. Sedan spelade jag och 3 killar Uno. Igen - Super kul!!! Älskar uno, bästa familjespelet ever!

Algebra - genomgång, test och tittade 3 sekunder på en film typ. hahah

Lunch - som jag inte gick till. Jag gick runt med en kompis istället. Först så sa en person att lunchen är den vägen så jag sa att jag skulle gå på toa. Vi är inte tillåtna att gå runt på området under klasstid. Men vi gick i alla fall till counsler, för man kan sitta där. Men vi blev ivägchasade av samma person, och hon sa att jag ljög för henne och sedan typ följde efter oss... orkar inte att de är så himla strikt här!

Fysik - då hon gav oss alla svaran för de tre arbetsbladen vi fick föregående dag. Så vi kopierade svaren. VETNI vad läraren sa? Igår frågade hon helt ärligt om jag hade några vänner. och idag frågade hon - helt ärligt - om jag var 13 år gammal! Hur dum i huvet kan man vara!?!?!? I alla fall vi gjorde det, pratade och sedan så åt jag chips och blev helt röd för de var för starka och en tjej kommenterade de och alla skattade. haha!

Us history - han gav oss läxa över lovet. Vi tog anteckningar och han försökte fixa en e-mejl till mig. Vi lyckades tillslut. Tittade även på lite film som alltid.

Sociology - vi tittade på resten av HARRY POTTER!!! yeeaaay! Sedan lekte jag med hans leksak och lyckades två gånger och blev så paff så jag skrek "LOOK" och alla tittade och skrattade åt mig. På ett bra sätt! Haha måste ha världens roligaste ansiktsuttryck när jag klarar det! hahahaa! VIll köpa en sådan leksak!

Soccer - de tittade på film och jag gick till Doc's igen. Och de satte mer elekticitet i mina muskler och så pratade vi. Tränaren är jättetrevlig! :)

såhär kul kan man ha det .... hahah han skrev mitt namn med tejp på mitt ben. Tränaren altså. Några av bojstäverna föll av för jag han inte ta kort där, så har haft på mig det hela eftermiddagen.
Tog busssssssssen hem. Såg Norby laga mat ute så jag gick ut och först spelade football och soccer med JB tills maten var klar. Då åt jag massor av kött. det var smaskens!

Sedan så satt jag på samma stol i typ 2 timmar och lekte med min telefon och tittade på tv. Sedan gick jag in och satte mig här. Det var ju typ allt. nu ska jag lägga mig och sedan sova länge imorn!!!

Vi får se vad vi gör imorn. Men troligtvis stannar vi hemma och åker til Alice med Norby bara under torsdagen. Låter som en underbar ide tycker jag!

Puss och kram mina gosebjörnar!
Godnatt! <3

Jag har bilder och allt, men jag orkar inte just nu. Skriver om dessa tre passeradne dagar och läger upp mina bilder senare. Godnatt!<3

.


skola-sleepover-soccer-fall festival-breaking dawn

Hejsan,
mycket kan man hinna med på två dygn!

Vi hade skola såklart på fredag.

Engelska - sub igen och vi fick våra skolfoton... visar er när jag orkar ta kort pch lägga upp dem.

Teater - jag gick med en kompis som hade kram i magen till sjuksköterskan och hon fick en värmekudde på magen så satt vi där typ hela lektionen. Km tillbaka typ 20 minuter och då målade vi burar som skulle vara till fall festivaen.

Algebra - internetet funkade inte, så vi gjorde ingenting! Läraren skickade iväg mig till rektorn sekreterare för att be om något. Men de var inte där. Så jag gick runt hela skolan i onödan.

Lunch...

Fysik - vi spelade basketboll. Vi fick uppgifter att lösa och när man hade löst en så fick man vara med i en omgång. Så det var ca 3 perosner som spelade i varje match. Jag var med några någer, och det var riktigt kul. Vi förlorade med ett poäng i slutomgången.

Us History - klassen jag aldrig vet vad jag ska säga. Har börjat gilla det mer, men jag har inget att säga.

Sociogoly - jag gick till rektorn som sa typ att hon inte kan skriva på.... hon skulle titta på det under helgen. Sedan gick jag runt lite med en kompis, och sedan gick jag till "good life" sak för jag har A i alla ämnen och jag har perfekt närvaro. De visa någon film. Vi fick popkorn, saltgurka och vatten. Jag har ingen aning om vad filmen handlade om. Satt och pratade med några personer, så jag lyssnade inte ett ord vad den handlade om. De hade Spansk text på filmen!!!

Den fortsatta även till 8:de perioden... alltså ingen soccer. Och vid typ halv 4 gick jag tillbaka till rektorn, men hon var inte där.... så jag pratade med sekriteraren om att jag ville bli senior. Hoppas de kan fixa det! Pratade även med en tjej som hade förlorat sin dator på vägen hem från Boston (de som hade de bästa betygen var i Boston den här veckan). Hon berättade att hon hade lagt den i sin väska, och hon var stensäker på att ingen kunde ha tagit den därifrån. Personerna här är inte så resvana.

Tog i alla fall bussen hem, hoppade av hos Hayley och Alessia, vi gick först hem till dem och sedan så gick vi till ett yoghurt ställe och det var MUUUMMMSSSIIIGGGTTT! Typ de bästa jag hade ätit, typ frukt med yoghurt mussli och honung! <3

Sedan gick vi till dem och frågade om jag kunde sova där. Sedan åkte vi hem till mig, hämtade mina saker och åkte tillbaka till dem. Vi började titta på en film, och sedan så åt vi mat i mitten av filmen. Och sedan fortsatte. Satte på en annan när den var slut och alla somnade typ efter halva! I soffan och där sov vi hela natten.

Eller de ringde mig om Hawaii klockan halv sju! Och jag svarade och de svarade inte... Så jag gick up och la mig i Hayley's säng för de var kallt där nere!

Vi åkte senare på morgonen till soccer match, då vi var typ 5 personer från våran team, så massor i de andra teamet hoppade in. De var vääääldigt blåsigt! Och jag glömde alla mina saker i skåpet, så jag lånade av typ massor av andra personer. Vi förlorade med 5-0.

Åkte hem och satt framför datorn ett tag. Sedan ringde Hayley och sa att jag skulle komma över, för vi skule åka till skolan för Fall Festival:en. Gick runt och pratade med massa människor och hade de trevligt.



Palmview Hish School's dansare - Rubies! Duktiga som tusan är de!

man kunde låsa in någon i fängelse för 2 dollar i 10 minuter. Någon satte in Hayley i fängelset och jag och Alessia blev super glada. Hayley är så söt och försöker se ledsen ut fastän hon är glad. haha

Monica kom och hämtade up mig och vi åkte till affären för at köpa alla saker inför bakningen imorn. Ska göra kladdkaka för ett möte med alla andra utbytesstudenter. Så ska gå up tidigt och göra de imorn!

Sedan väl hemma så kom Adela och hämtade up mig och vi åkte till bion och tittade på Breaking Dawn. UNDERBAR film!! Bästa av dem alla 100 gånger om! Sedan åkte vi och åt super god hamburgare på Denny's! Så nu är jag propmätt! Saknar verkligen att ha Adela i skolan (hon bytte till Mission)! Vi hade verkligen trevligt! :)

Nu har jag tagit en dusch och ska gå och lägga mig! Så trött, och imorn upp och baka kladdkaka! Det blir min frukost! Mums!
Godnatt!


18 november 2011

Hejsan,
jag har fått brist på vad man kan skriva som rubrik. Gillar inte att skriva datumet, för det är tråkigt och sedan så säknas dagarna. De gör dem ändå. 131 dagar i USA idag!

Mitt hår var fint vågit imorse för jag sov med en fiskbensfläta. Jag vaknade up, gjode mig iordnig och sedan tog vi bussen till skolan. Är ni förvånade. Det är verkligen samma rutin hela tiden! Åt banan muffins till frukost - ja det var va de serverade.

Engelska - vi har börjat med kosta historier. En Ros til Emily, läser vi nu. Imorn ska essayn vara inlämnad så jag ska skriva klart den under frukosten imorn.

Teater, vi gjorde inte mycket. Pratade mest och spelade pappersboll.

Algebra - det vanliga tjatet med att att kopiera anteckningar. Och tro inte något annat än att jag förstår, det är bara massor av konstiga ord. Det ska alltid vara så koplicerat. Till exempel i fysiken så kan de inte skriva "ball" och inte blanda det med 3 andra ord, "crate". Jajaja, jag ökar mitt ordföråd, det behövs bara ett ord för boll!

Lunch - har inte mycket att säga. Hämtade ut en lap där de står att jag har perfekt närvaro och att jag har A och B i alla klasser. Duktig flicka.

Fysik - jag bröt nästan ihop, orkade inte göra massor av mer problem och läraren skrattade och sa att jag är nästan klar. Kul, hon är i alla fall den bästa läraren av alla.

Us history - vi tog antecningar på, ja vad var de nu igen? Jag kommer inte ihåg. Trevligt trevligt. Men jag förstår!

Sociology - vad gjorde vi? Juste vi pratade om ett nytt ämne. Kärlek. Inte kul över huvud taget. Gillar inte det ämnet... Det tycker jag är lite för personligt. Läraren frågar frågor till personerna som har förhållanden, inte hemska typ, men jag tycker fortfarande det är personligt.

Soccer - var först hos Doc, och fick behandling för mitt ben. Det blir bättre tror jag. Gillar att vara där inne, de är så snälla! Sedan gick jag till hans kontor där alla satt och titade på en film - med spank tal och ingen text. Så jag brydde mig inte, satt på golvet och spelade spel på min mobil.

Jag tog bussen hem, Monica, Ines, JB och Christina åkte iväg och gjorde ärenden/åkte till jobber/football träning. Ines fick ÄNTLIGEN en telefon och vi fick den att fungera. Jag pratade med pappa via skype, alltid like trevligt! Och sedan låg jag och gjorde ingenting.

Monica kom hem och hon gjode mumsig mat och vi satt och pratade. Ines berättade om henes olycka med hästen som är orsaken till att hon inte kan gå helt normalt. Hon hade tur som överlevde (sa hon), alltid se de från den posetiva sidan! :)

Jag har diskat disken två gånger. och imorse så frågade Monica - när jag tog ner soppåsen från badrummet- om vi gjode de varanan gång. Och jag sa att jag gör de hela tiden. Och ines kom med ursäkten att hon alltid är först in, men hon sitter ju bara nere och tittar på sin Ipod... jag tar inte ut den de första jag gör när jag går in. Hon gör knappt någonting här i huset ...

Jag ringde Hawaii människan, och imorn ska de betalas! Wihooo sedan är jag redo att åka!

Jag sprnag på rullbandet i 20 minuter. Och jag ställde mig på vågen, och förvånad över mig själv så har jag inte flyttat ett kilo. Ligger på samma! ska hålla det året ut!!!

Tig precis en dusch och nu sak jag sova! Godnatt! <3

HEJSAN

tänkte att jag skriver det som rubrik för omväxling, för ingenting har hänt idag.

Fruskost åt jag hemma, sedan så tog vi bussen. Som alltid.

Engelska - började på våra essays. Var inte på långa vägar klar, och den ska vara klar imorn. Så jag gill tillbaka under andra lektionen (Collage conection) och skrev mera. Så jag kommer bli klar imorn!

Tredje lektionen hade vi teater, då vi pratade och jag borstade mitt hår. Haha jag var klar med arbetet så jag gjorde lite som jag ville. Super skön och - gör ingenting -klass!

Algebra, då vi kopierade ännu mer antecningar. Men jag börjar förstå det nu.

Gick till counslern:( som sa att jag troligtvis aldrig kommer bli en senior,  jag orkar inte skriva om det för det gör min bara ledsen. Jag berättar senare. Ska även prata direkt med rektorn om det...
Åt inte mat, för jag var inte hungrig, och jag var sen...

Fysik - gjode mitt jobb. Och jag avslutade precis min läxa. Eller har ett kapitel kvar, men jag säger bara att jag "Glömde" att vi hade det.

Us hisoty - kopierade anteckningar. Jag fattar, hade ett minitest som jag tror jag kommer få 100 på.

Sociology - vi gjorde ingenting typ. Skön lektion då man inte gör någonting. Pratade med några tjejer som är jättetrevliga.

Soccer - jag satt hos Doc för elekticitet i benet hela lektionen och pratade med perosner. Och med han som hav mig behandlingen (eller vad man ska kalla de) om sveriga och skillnader. Jättetrevligt faktiskt! :)

Åkte hem, och började göra min fysikläxa. Åt tonfisk-ägg mackor (MUMS). Diskade all disk - duktig mikaela. Och sedan satt jag ute medan Monica tvättade bilen. Och sedan satt vi inne och hon åt mat. och vi pratade om Hawaii, och sedan fylde vi i alla pappren och allt är nu ivägskickat!!! ÖVERLYCKLIG!!! Ska bara betala snartast möjligt! :)

Sedan gjode jag mer läxa, (fysik) och nu sitter jag här på golvet och väntar på badrummet så jag kan tvätta mitt ansikte och sedan gå och sova!
Idag firar jag 4 måndaer sedan jag lämnade Sverige. Jag lever livet, trivs som tusan i familjen och älsklar skolan!
GODNATT och jag hoppas ni alla har de lika bra som jag! ♥

hejdå hår...

Hejsan,
jag är fortfarande på ett jättebra humör!

Det var pannkakor till frukos, inte jättegott. men mycket bättre än till exempel ost smörgåsarna som smakar plast (som ines gillar)

Engelska, då vi knappt gjorde någonting. Skrev ut papperna om Hawaii och sedan tog vi några antecningar.

Teater, då vi typ pratade och ritade på våra saker. Vi gör typ ingenting i den klassen.

Algebra, som alltid. Bara massor av anteckningar...

Lunch - jag gick först til saken och frågade om hur det blev med att ta ledigt från skolan. Och de sa att rektorn var inte här, men hon kommer på fredag så då kan hon skriva under att jag får vara borta. Men de sa att det skulle inte vara något problem. Sedan gick jag till counslern som inte var där... så jag ska gå tillbaka imorn. Och sedan så gick jag tillbaka till lunchen men de hade redan stängt för att ta mat.

Fysik - jobbad med hamläxan, kommer ha massor av läxa i det imorgon, kul kul.

EN KUL SAK:
det är en kille jag sitter bredvid på fysiken, kan nog inte säga att han är den smartaste för han frågar lite dumma frågor om sveirge. Verkligen som om vi är från stenåldern eller något.
Men idag pratade vi om snö... Han visste inte riktigt vad de var. Han trodde det var is. Så när jag sa att det inte var is, utan mer som puder... hahah ni skulle ha sett hans ansiktsuttryck!!! Obeskrivligt! Han blev verkligen shockad!!!!



Us hisory - jag klarade 2 minutes varningen, första gången på två veckor som han frågar mig... Verkar lite - ibland - som han tror jag är dum?!

Sociology - vi pratade (skulle egentligen gå egenom anteckningarna till testet vi hade efter halva lektionen) Sedan tog vi testet, lätt som en plätt, tror jag får 100. Och sean pratade vi mer och jag tittade mina mejl.

Soccer - jag gick till doc's och fick elekticitet i benet och sedan så gick jag ut och tittade på när de spelade. Imorn ska jag få mer elektricitet i benet... haha.

Tog bussen hem, och väl hemma skypade jag med mamma om Hawaii. Och sedan så gick jag ner och pratade med Monica och Christina. Jag och Christina åkte några minuter senare iväg och gjorde en betalning på något långt härifrån (typ 30 min). Vi stannade för att tanka och då köpte jag en banan och en till sak. Och så köpte vi ett helt paket juice, för det var mycket billigare. Men vi drack det inte förens vi kom hem. 

Efter vi hade betalat åkte vi till "the mall" och hon färgade och klippte sitt hår, och jag klippte mitt. Så nu är det ... få se.... typ 1 cm kortare! Är nöjd för hon gjorde som jag sa. Det kostade 100 kronor! I sverige kostar det 400 för att bara klippa!!! Tog inte mer än 15 minuter att klippa mit hår heller.

Vi gick runt och hon köpte två jättesnygga tröjor och sedan en make-up bag. Och vi köpte även varsin frappechino. Mums!

Vi åkte hem och i bilen pratade vi om massor av saker. Och det känns superbra!

Väl hemma så ringde jag till Hawaii-your människan, fick bra nyheter.

Och sedan gick jag och Christina ner och tränade. Sedan åt vi massor av mat. MUMS! Jag var hungrig och samtidigt pratade vi med Monica och Christina., och nu sitter jag här och skriver! Ska ta en snabbis dusch och sedan gå och lägga mig. Jag kommer vara trött imorn! 

Godnatt!  


ÖVER-GLAD MIKAELA

Heeeeeeeeeeeeeeej,

JUST NU KAN INGET, INGET FÅ MIG PÅ DÅLIGT HUMÖR!!!

Först super snabbt om min dag. Den har varit normal, super bra!
Åt frukost - söta flingor med mjölk.
Gick och släppte av mina saker i skåpet, och sedan gick jag till engelskan. Där vi inte hade en lärare (en vikarie kom efter typ en halvtimme) Så jag skrev ett brev till farmor och farfar. Jag ska bara ta och skicka iväg alla jag har.

Teater, vi läste.

Algebra, vi jobbade i boken.

Lunch, gick til counsler och sedan till ett annat ställe. Ska ta samma runda imorgon.

Fysik, jobbade...

Us history, jobbade....

sociology, gick igenom anteckningar för vi har ett test imorn. Sedan pratade jag med andra personer och fick nya vänner.

I passing perioden pratade jag med massor av människor....

Soccer, vi spelade men min fotled gör ont!! ska tittade de imorn.

Sedan tog jag bussen hem.
 

Man kan ha kul när man väntar på bussen. Som förövrigt var super sen och sen sista av alla... haha.

Gatan jag bor på om ni vill veta. precis där bussen släpper av oss. Har typ 2-3 minuter hem. På vänstersida långt bort på bilden, haha!

Åt mat och skypade med mamma och pappa en snabbis! Ska repeteras imorn! :) Sedan titade jag på information och på bilder.

Monica kom hem också, super glad för det!!! Och jag frågade om HAWAII (har inte berättat för er men ändå) Hon sa ja!! Och verkade vara superglad för min skull!!! JUST NU VILL JAG BARA HOPPA RUNT AV GLÄDJE!!! DET BARA SPRINGER I KROPPEN!!!!!

Ska ta en snab dusch och sedan föröka att sova, lycka till med all denna här glädjen i kroppen!
GODNATT mina underbara änglar!


Carneval - precis som i filmerna!!!

Hejsan,
jag har haft ännu en seg dag. En väldigt bra dag dock!

Jag vaknade up klockan typ 10. Åt frukost en timme senare och sedan så satt jag och skypade med världens bästa familj i typ 2-3 timmar. Underbara ni är! <3

Sedan skrev jag brev, har typ 10 eller fler nu som jag måste skicka iväg. Ska be Monica göra de när hon kommer hem. Monica smsade mibad oss damsua våra rum, och jag frågade om hon ville att vi skule damsuga hela huset. Så det gjorde vi. Jag övervåningen och ines undervåningen.

JB frågade ungefär klockan 5 om vi ville åka till Carnevalen som är i McAllen. Och vid ungefär klockan 6 åkte vi iväg. Det är verkligen precis som i filmerna. Maskiner som låter, massor av personer, och massor av mat. Personerna som jobbar där är också som i filmerna. Det var en person som jag verkligen inte kunde avgöra om det verkligen var en tjej eller en kille. (det såg ut som en väldigt bögig kille, eller en väldigt manlig kvinna. Men hade SUPER korta shorts, asså jag menar verkligen jättekorta) och alla var lite underliga.

Sedan var det en gammal person för förökte prata med mig... ush och fy!

Jag åkte inte på några av atractionerna. Jag är inte den personen som gillar sådant. Jag håller mina fötter på marken där jag är säker. JB åkte massor dock. Jag Ines och Norby gick runt och letade efter honom lite halvt och spelade några spel. haha jag fick pröva på basketball en gång gratis. Norby prövade även att skjuta till sig en röd bulldog, tyvärr fick han den inte, han var super nära massor av gånger. Men den roliga gubben som stod där lät mig och Ines testa varin gång gratis också. Jag var också nära! Stolt!(: 

Sedan så prövade jag på en annan sak också. Gick sedan tillbaka dit. Jag ville vinna en nallebjörn. Jag betalade 5 dollar för två bollar. Fick öva typ massor av gånger, och sedan när jag klarade det med första bollen så sa han att de räknades. Bara behövde sätta den andra. Men jag misslyckades. Men han gav mig ett till förök. (och han hade sagt innan om jag kom utanför (alltså inte studsade ut ut platsbunken man skullle kasta bollen i) så fick jag göra om det) SÅ den hamnade utanför och sedan så kastade jag ingen och den höll på att studsa ut men han tog tag i bollen och kastade i den i platshinken. Så jag "klarade" det och "van" min nallebjörn.

Supersöt eller hur? haha. Har ingen aning om hur jag possible kan få hem honom till Sverige?!


Denna har jag bara sätt på filmer förut, den snörrande saken, runt och runt. Asså min mage vänder sig bara att titta på den! Jag skulle ALDRIG åka i en sådan! Mer saker till min film. Det känns så overkligt allting.

Det känndes helt bra att prata lite smått med Norby också. Han är inte en stor pratare tror jag inte, men han är riktigt snäll! och han tog kort på mig och skickade till Monica tror jag.... haha

Nu ska jag sova och ladda för en ny vekan i skolan. Jag ska prata med Mamma på skype imorn, ser fram emot det. Och jag har skickat iväg mailet, så hoppas de hinner svara, annars ringer jag under tiden vi pratar!

Puss och Godnatt!<3

bowling:)

God midnatt!
idag har det inte hänt mycket. Jag vakande upp runt klockan 11. Fick ett meddelande på facebook av Clara att palla mig up ur sängen så vi kunde prata. Så det var det jag gjorde. Satt och pratade med henne i ca 1 timme, åt frukost och sedan pratade ännu mer med henne.

Sedan satt jag och inte gjorde någonting, seg dag helt enkelt.

Jag tror runt 3, eller 5, eller jag har ingen som helst aning! Till poängen i alla fall, jag, ines JB och Norby åkte till Walkmart. Vetni?!
1) de spelar jullåtar, och de har de gjort i typ två vekor nu! Och de har så sjukligt mycket julsaker så de inte är sant!
2) De säljer fiskar, som husdjur! Det är helt sjukt, de har verkligen typ ALLT!
Jag köpte i alla fall hörlurar, för mina slutade fungera plötsligt. De klarade sig i alla fall typ 5 månader efter att ha blivit tvättade i tvättmaskinen! haha!

Jag pratade även en snabbis med världens bästa familj över telefonen! Imorn ska vi prata mer via skype, ser jag fram emot! :)

Väl hemma igen gjorde jag ingenting igen. Norby lagade mat och jag pratade med Linnea & Emma en snabbis! Saknar mina tjejer!

Åt massor av mat, och sedan så gjorde jag ingenting igen... haha!

Jag tog en dusch och tvättade mitt hår och när jag var klar, borstat tänderna och allt, så gick jag ut och Christina smög på mig med att typ viska mitt namn. Jag trodde det var på TV:n så hon skrämde mig! haha! I alla fall så frågade hon om jag ville gå och bowla med dem, såklart! Så vi åkte och bowlade.

Det var någon rolig sak, det började klockan 11 och så höll det på tills klockan 2 på natten. Och det var helt mörkt och massor av ljuseffecter och de spelade bra musik, typ den som går på radion! Det var kul, jag slutade som trea. Christinas pojkvän som etta - han van stort - Han har bowling som en klass i collage, hahah tänka sig asså? Så han var duktig! Och sedan van Christina över mig med bara några poäng. Och sedan jag och sedna Ines, som jag inte riktigt tror vet hur man spelar, hon kastar bollen. (JB ville inte spela)

När vi hade spelar tre rundor så åkte vi därifrån, klocka typ halv ett. Då åkte vi till Whataburger, och jag åt en sandiwtch med friterad kyckling, ost och BBQ sås. Det var mums mums! Och till det drack jag orange juice och lemonad. Jag har haft en liten huvudvärk hela dagen så jag passade på att dricka mycket.

Nu är jag propmätt, klockan är över 2 och jag ska ta och tvätta ansiktet igen och gå och lägga mig! Så trött! Har inga planer för imorgon, så vi får se! Förutom att skypa med familjen som faktiskt är ett måste just nu!

Puss och kram på er allihoppa!
Godnatt<3


11:11 11/11/11

Hejsan,
en väldigt speciell dag idag. Snart om någon timme kommer det vara 11:11 11/11/11. Alltså ska man önska något stort. Jag som är knasig och tror på sådant här, och jag som önskar varje 9.09, 23.23, 1.01 osv... Jag har satt alarm på 11:11 nu ikväll, för jag missade 11:11 imorse med tre minuter. Så himla irriterande!

Till min natt, den var lite underlig. Som ni kanske vet så sover jag som en prinsessa nästan alltid. Jag vaknar aldrig upp, sover hela natten. Idag var ett stort undantag, jag vaknade först klockan halv tre då Christina duschade, och trodde det var dags att gå till skolan. Tittade på mobilden som låg på golvet, och somnade om igen. Sedan vakade jag och gjorde samma sak klockan 3, 4, 5, halv 6,  6 och halv 7. Klockan 6.40 ringer mitt alarm, så det var ingen idea att somna om igen.

Så gick upp, gjorde mig iordnind (utom mitt smink som jag satte på under teatern). CHristina tog bilen till skolan för hon skulle åka tidigare för att höga hennes betyg. Men läraren var inte där, så vi gick runt och pratade typ. Fick även en typ liten kak-liknade sak från henne. För jag var hungrig.

Gick till engelskan där vi inte gjorde något skärsklit. Gick egenom inledning och skrev en kort inledning till en essey som vi ska skriva snart tror jag.

Teater, vi hade ännu ett frukost party. Mums mums, åt kakor, två bananer, vofflor med sirap på och apelsin juice. (Saknar verkligen brämhults!)

ALgebra, då jag fick veta att jag fick 60 på mitt test (70 är godkännt) men min lärade hade gjort testet och hade fått 5 fel. Så han tog bort de frågorna och så mitt betyg blev 85! Och mitt betyg ligger på 91 för de andra 6 veckorna. Det är bra!

Lunch - jag åt inte lunch, för jag var inte hungrig sedan frukosten. Gav min mat till Ines, och jag satt vid mitt vanliga bord och pratade med dem.

Fysik, genomgång på momentium - mass in motion. Och sedan började vi på läxan till nästa vecka. Det är massor men jag blev klar med 6A. Har vara 5 kapitel frågot kvar (alltså 5 gånger 6 eller något...)

Us history - vi rättade 6veckors testen vi tog igår, och gissa vad? Jag fick 90!!! Stolt Mikaela! Haha jag sa ju att jag började fatta! Sedan gjorde vi lite småsaker och sedan ringde klockan och vi gick till nästa lektion ...

Sociology - vi tog några anteckningar och sedan pratade vi och han visa lite roliga saker han hade på daton. På tisdag ska vi ta ett test på anteckningarna. En sak han hade på datorn var ett blondin skämt... alla ville se (utom jag, haha) men Mr Montelongo läste det, och istället för att säga blondin så sa han Mikaela. Hahha, han är rolig. Ta det lungt, han skämtar runt så hela tiden, inte alls så att jag blir förolämpad eller något... Det var ett rligt skämt då. Tjejen ville ha krokodilstövlar, och var ute och sköt krokodiler, och tittade på deras fötter för at se om de hade skor på sig eller inte. Tror det stod att hon sköt 7 krokodiler...

Soccer - i spelade inte utan han gick igenom HUR vi ska spela. Mest för att varisty (det riktiga, duktiga laget) har en turnering imorn. Men jag hoppas tjejerna i mitt lag förstår nu hur man ska göra, och var de är meningen att de ska spela. För jag ser det, och det gör mig irriterad ibland att det är som dagis, alla samlar i en klunga runt bollen och alla vill sparka på den!

Jag tog bussen hem....

Berättade jag någonsin att Monica åkte vill San Antonio för Sandra (hennes dotter) har fött sin tredje bebis nu i veckan. Jag vet inte riktigt när hon kommer hem, hoppas snart för jag har ingen at fråga om saker. Om jag får gå ut med mina vänner eller så. Vill ine fråga Norby, det är lite som om de gör saker för honom... svårt att förklara. Han är kunden i huset.

Sedan jag kom hem har jag ätit mat, och suttit framför datorn. Det är allt. Trevlig. jag sitter och väntar på 11:11 11/11/11. Jag målade precis mina naglar vita.

Jag är riktigt trött, och jag har inte en match imorn, så imorn ska jag soooovvvaa!!! Har några timmar att ta igen! Och imorn MÅSTE jag prata med er (mamma och pappa) via skype! Jag ringer er när jag vaknar, som förra helgen typ.

Tidigt Godnatt!
Puss och kram! <3

sista soccer träning på två veckor

Hejsan,
imorse var inte en vanlig morgon... jag vaknade up av alarmet, men somnade genast om igen. Det kommer inte hända igen! Men Christina kom in klockan 7 och frågade om jag skulle gå till skolan eller inte... Inga problem med att bli klar, plus att vi åt bröd med smöt och jelly på innan vi gick, eller vi åt på väg til bussen. Missade första turen, så hopade på på andra.

Jag åt även något i skolan till frukost för det var något maxicansk som jag ville pröva. mums mat...

Sedan var det engelska, teater (då vi inte gjorde någonting, satt i biblioteket). Algebra, mer jobb i boken.

Lunch, åt bröd och makaroner + min choklad mjölk. haha!

Fysik, tog ett test som jag tror gick super bra. Har typ 98 i den klassen.

Us History, tog ett annat test som jag också tror gick bra! Tror jag klarar det i alla fall!

Sociology, då vi pratar om normer.

Soccer, sista riktiga träningen på två veckor. Under 8de perioden så ska vi bara leka lekar typ. Och ingen träning efter skolan, idag var den sista träningen. Sedan börjar det på riktigt!

Det var kallt efter skolan idag, jag var hos doctorna och sedan spelade vi och sedan vilade jag och pratade med coachen.

Väntade på bussen hem i typ en timme, kom hem - åt massor av potatis och kött. OCH VET NI VAD? Jag använde en kniv, hahahha! Mums mat!

Imorn ska vi ha ett frukost party igen på teater, så ingen frukost för mig. Och sedan så vet jag inte vad jag ska göra. Det är ett basketball match, men eftersom Monica inte är hemma vill jag inte fråga, och jag tror inte jag vill gå. Ska gå och lägga mig tidigt! Trött mikaela.

Nu ska jag borsta tänderna och sova. Vetni? Jag tror jag har haft samma tuggummi sedan fysiken. Haha, det är därför jag nästan aldrig tuggar tuggummi, men när jag gör så tuggar jag i evigheter!

Godnatt! <3

seg dag

Hejsan,

jag har haft en bra dag idag. Men mitt humör har gått lite hur som helst. Frukost och sedan engelska då vi inte gjrode någonting, fixade våra anteckningsböcker.

Collage Conection class, vi var 3!!! Vanligtvis typ 20, jag är en enda junioren, alla andra är seniorer, och de var nästan alla på en field trip. Så jag var rädd att jag skulle vara den ända!

Teater, då vi spelade Uno.

Algebra - fortsatte med 6-weeks testet, det gick sämst!

Lunch, ännu en trevlig food fight. Jag stod i alla fall precis vid dörren och sprang ut och fick inget mat på mig över huvud taget! Phu!

Fysik - gjorde klart min läxa:) så ingen läxa för mig igen.

Hisory - trevlig att vi har ett test imorn, jag orkar verkligen inte plugga til det! Och det suger, för det är så tråkigt! Jag hoppas jag klarar det ....:)

Sociology - vi tog anteckningar. Läraren kallar mig Alice om jag inte berättade det innan, och ibland viola också. haha! Han säger det inte rätt över huvud taget.

Soccer, vi sprang, långt! Och Malacara sa efteråt "bra jobbat, Mikaela" för jag slutade inte! Haha, vem gillar inte att få beröm.

Tog bussen hem, åt mat och sedan satte jag mig här upp och gör ingenting. Borde verkligen plugga men historia är det tråkigaste som finns!!!

Ska snart ta en dusch och gå och lägga mig, om typ en timma. Jag har varit hemma förevig nu, när jag inte har träning efter skolan känns det som man är hemma för all tid, haha!

Bilderna kommer när jag orkar - Puss och Kram!

13 timmar på Palmview high School

Hejsan,
vet ni? Jag kom precis hem, klockan är 11!

Jag åkte bussen till skolan, och var i skolan klockan halv åtta!
Sedan var dagen som vanligt.

Tog 6-veckors test på engelskan. Det gick bra tror jag!

Teater, vi gör plancher.

ALgebra2 - ännu ett test, och det är svårt och jag kommer typ misslyckas... Mitt betyg har typ gått ner mycket!

Lunch - åt lunch, eller halva lunchen. Jag åt ris för jag gillar inte bönor, haha. Väldigt intressant jag vet!

Fysik - då vi jobba med våran läxa.

Us history - han pratade och sedan kom en counsler in och pratade ännu mer....

Sociology - då vi skrev klart våra saker... vet inte hur jag ska förklara. Och sedan pratade vi bara.

Soccer - det funkade, mitt ben gör ont och jag blev trampad på så min tå gör ont. Och det var så varmt så jag hade huvudvärk... haha, super bra, men jag ler och är glad!


Jag stannade för practice också, jag gick til tränaren för mer massage för min muskel. Och sedan spelade vi och det gjorde mer ont i muskeln och det var alldeles för varmt. Jag gjorde mitt bästa i alla fall.

Sedan så väntade jag med Alessia och Hayley på bussen, satt och tittade på basketball och pratade. De tog bussen hem och jag stannade kvar i skolan för att titta JB's football match. Vi satt och väntade i 1 och en ½ timme, så matchen började inte förens klockan halv 9. Och var inte klar förens klockan halv tio.

Så jag lämnade skolan klockan halv 10. Jag har varit på området en halv dag, nästan 14 timmar! Skulle bli helt galen om det var i sverige!!! SKolan är så tråkig i sveirge, önskar det kunde vara som här!

Sedan åkte vi till LongJohn Silver och jag åt popcornräkor. Friterade med pommes frites och något mer. Mums mat! Hade inte ätit sedan lunch(förutom typ kakor när vi väntade på bussen)

Nu ska jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig! Jag är trött!
Har mer bilder från dansen att visa, de kommer senare!
GODNATT! !<3

Dans är fantastiskt!





November är redan här!

Hejsan!

på morgonen så tog vi bussen som vanlig. Och jag åt frukost i skolan som var den äckligaste någonsin typ. Sedan gick jag och släppte av mina soccer kläder i skåpet, har blivit en vana nu. Och sedan gick kag till Engelskan där jag tog ett test. Jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig i alla fall. Tror jag kommer bli godkänd.

Sedan så var det teater, då vi pratade typ om vad vi ska göra den här veckan. Jag blev upp-arad med en tjej som heter Stephanie och -inte för att vara elak eller något, men helt ärligt, hon har några skruvar lösa där uppe. Och hon är aldrig här.... Jippi, fick den bästa partnern! :( 

Matte, då vi tog ett test och jag fick 70.. jag förstår inte rikitgt hans metod att förklara saker. Fick 70 - precis godkänt, och mitt betyg har sjunkig betydligt i det ämnet.... Imorn har vi ett 6veckors  test, hoppas det går bra!

Lunch, kyckling burgare.

Fysik - då vi tittade på ett klipp om omvanling av energi och för att få extra poäng så skulle sjunga med i sången och läraren gapskrattade åt oss!!! Skolan är lite knasig här.

Us history - trevligt trevligt. Jag börjar kanske få häng på det, men ändå. Whatever, tråkigaste ämnet jag har.

Sociology - vi åt tårta och pratade om smisk, som jag är stenhårt emot! Det är inte rätt sätt att staffa ett barn, inte ens hota med det!

Soccer, vi sprang, och jag var med bland de främsta hela tiden. Stolt Mikaela, hahha. Jag har inge problem med att springa, det funkar bra. Och spreciellt när det inte är 100 grader ute! Det är bara typ 20 skulle jag tro.

Sedan hade vi ännu en power reading hour, jag tog ett test på två böcker. Boken som vi har läst under några veckor nu, och sedan en bebis bok om en liten kille som var "stor" och gjorde väldigt mycket ljud ifrån sig!

Sedan var det tillbaka till omklädningsrummen och byta tillbaka till soccer kläderna igen och sedan ggjorde jag inget i tygnlyftningrummet, utan jag gick till doc's och de satta electricitet i min högra uppe på benen muskel, som en massage. För det känns som jag har sträckt muskeln. Ska även gå tillbaka imorn och göra samma sak igen.

Sedan spelade jag inte ute heller, för min mage ville inte. Den gjorde ont. Så jag satt och pratade med Malacara under tiden.

Sedan blir det mörkt vid klockan 6 nu, för vi flyttade tillbaka tiden en timme i söndags. Jag tittade lite på en basketballmatch i våran gympasal och sedan så satte jag mig på bussen och åkte hem.

Hemma åt jag hamburgare, MUMS! Och sedan gjorde jag min läxa och fick reda på information om Hawaii tur. Mamma och Pappa titta era E-mails, make my dream come true!<3 haha

NU ska jag ta en dusch och gå och lägga mig!
Godnatt!

Och det kommer en till bolmbomd imorgon med bilder från söndag, datorn slutade halft fungera. Så tar det imorn istället! Tog runt 800 kort så... :)

football&fotboll

Hejsan,
nu ska jag berätta för er om mina två senaste dagar.

Först så var det fredag, och jag åt någon bakelse till frukost här hemma. så jag åt inte frukost i skolan, jag satt och fixade mitt smink istället. För jag vakande up sent och han inte göra det på bussen.

Sedan så var det engelska, tittade på film, som slutade fungera.

Teater - vi tittade på charlin chaplin film :)

ALgebra - satt i biblioteket med en vikarie och pratade med snälla människor! Och smög iväg och tog kort... haha

Lunch, jag åt lunch :)

Fysik 
Us hiostory
sociology
soccer

Gick till min engelska lektions rum, eftersom miss sanchez är cheerleader coachen. Åkte iväg med miss sanchez till PeterPiperPizza och hämtade pizza och vi alla åt pizza innan vi lämnade till matchen.

Vi åkte bussen dit, som vanligt. Allt var ganska mycket som vanligt, det var inte våran hemma arena dock, där jag typ alltid har varit. Detta var i McAllen. Vi förlorade med 38-20. Sista footballs matchen jag någonsin har sett med Palmview high school... ganska sorgligt. Under matchen så satt jag och pratade med Sergio och en tjej. Det var mycket trevligt.



Cheerleaders:)
När vi kom hem till skolan så gick jag och släppte av flaggor i killarnas omklädningsrum, det stinker verkligen där inne! Och sedan så skjutsade miss sanchez hem mig.

Sedan gick jag up klockan 9 tror jag. NEJ, kvart i åtta hade jag ställt alarmet, jag vaknade up 8.44 och panikade och trodde jag hade missat tiden. Jag gör det ganska ofta nu för tiden, vaknar up någon minut innan jag har ställt klockan...

Åt frukost och gjorde mig iorndning för att spela soccer:) Monica släppte av oss, och vi spelade ganska bra, men de tog ut mig efter halva. Glad för jag kunde knappt springa, min muskel i högra benet gör ont! (bättre nu)

Vi förlorade med 7-0 eller något. Vi spelar bättre, och vi var fullt team idag, haha!

Hayley och Alessia hade ätit frukost på Stripes, och de köpte med två frukost-tackos till mig, gulliga som de är! <3 Så det åt jag på vägen hem som min frukost. Mums!

Vi fick skjuts hem av en kompis, vi gick till Stripes och köpte en dricka och sedan gick vi hem.

Hemma så satt jag och skypade med min familj i typ 4 timmar. Det behövdes. Saknar er det gör jag! Haha jag trodde inte jag skulle börja gråta...

Sedan klockan 4 - halv 5 så åkte jag iväg med Norby, JB och Ines till JB's football match. De van! Och det spalade på en en blå arena. Super coolt!
JB spelar som #5.

vi hämtade upp pizza på vägen hem, så väl hemma åt vi pizza. Och sedan kommer jag inte ihåg vad vi gjorde.

Senare på kvällen åkte jag och Christina iväg till Walkmart och jag köpte en laddare till min telefon!!!! Super glad! Väl hemma förökte vi lägga in pengar på min telefon (det var det jag gjorde innan också, efter maten) Chstistina förökte hjälpa mig, men det slutade med att jag ringde och väckte pappa, då mitt kort inte gick igenom. Tack så jättemycket för allt ni gör för mig, uppskattar det verkligen! Älskar er! <3

Tog en snabb dusch och gick och la mig vid typ halv två!


Söndag
jag vaknade upp mitt i natten, eller typ halv 7. Min mage gjorde ont, jag vaknar ALDRIG, jag drömmer aldrig mardrömmar, eller behöver gå på toa. Så jag blev fövånad. Gick på toa, (intressant) och sedan gick jag tillbaka och somnade om. Klockan 9 väcktes jag av ett sms som sa åt mig att gå up. Det var från Ana! :)

Glad tjej gick up från sängen, bäddade den och började göra sig iordning. Jag skypade även med Clara en stund.

Ana skulle komma och hämtade mig klockan 10 sa hon, men hon kom inte förens klockan 11. Under tiden så spelade jag soccer innomhus (med en liten plat gul boll) med JB.

Ana kom för mig, och Nick som satt i framsätet spelade svergies nationalsång och låtar från abba till mig, stack till lite i mitt hjärta. Kärlek till Sverige!

VI stannade på McDolands där jag köpte en frappetchino och en glass. Sedan åkte vi till stället där de skulle upträda. Juste det var dansare, super coolt! Jag ska visa er en stor bildbomb imorgon för jag ska sova så fort som möjligt!

De var helt underbart, jag hade gåshud! Mamma du skulle ha älskat det! Tänkte på dig hela tiden. Och jag tror jag ska vara med nästa termin. Jag har så mycket jag vill göra, vi får se hur det blir.

Jättesnäll lärare, utöver det att han lät mig vara med backstage, och jag tog ungefär 800 kort. Och med alla andra dansare och deras coola kostymer också!

Sedan åkte vi och åt... alla skattade åt mig då jag tog majs och en majskolv. Ja, jag gillar majs!

Efter det så åkte jag med Ana hem till Elsa, en annan tjej som också är en dansare som jag även sitter med i lunch. Vi var ganska många där, det var riktigt trevligt.

Jag hade en UNDERBAR DAG! Kom hem vid 9 och nu sitter jag här, ska snart ta en dusch och tvätta håret. Och sedan ska jag plugga lite engelska och sedan sova! Jag är trött!

Imorn är det en ny dag, och jag ska till skolan. Och jag stannar efter skolan också! Och så kommer det en massa bilder imorn förhoppningsvis! Jag ser inte fram emot att sitta och titta igenom alla dock...

Ha en underbar vecka!
Puss och Kram!


last football game

Idag var det sista footballs matchen... kind of sad...

Jag ska sova nu. Jag har en soccer match imorgon, så jag behöver sova! Så godnatt, jag skriver imorn om båda dagarna. Och jag kommer hem ungefär runt 7-8. Så försök vara inne på skype! (och om det inte redan är gjort, kan ni sätta in mer pengar på min teleofon? Så jag kan ringa er och säga: LOGGA IN, haha)
Godnatt.


Svenskt sommar väder!(:

HEEEJ
jag har varit super glad idag och de senaste dagarna. Varför vet jag inte riktigt. Men jag älskar att gå til skolan!(: 

Tog på mig tjocktröja idag, det behövdes! Så glad för det! Sminkade mig inte förens engelskan började... Jag åt frukost, en typ liten hamurgare. Super glad att jag åt frukost!

På engelskan gick vi till gymmet och tog foton för yearbook, det blev väll okej, inte det bästa men skolfoton blir ju typ aldrig bra! Vi gick tillbaka till klassen och tittade på film! 

Teater då vi spelade UNO och drack te(eller jag gjorde) Och så var det en tjej som gav mig jordgubs oreols så snällt av henne! :)

Algebra då vi gjorde saker i boken, som alltid

Lunch, jag gick til counslerna OCH jag fick prata med henne. Satt där i typ 30 minuter för att få reda på att hon inte visste något. Men nu vet jag att hon ropar ut mig när hon vet saker så jag behöver inte gå dit varje dag! Och jag satt och pratade med en tjej som visade sig vara i min soccer klass. Hon är super trevlig så tiden flög förbi!
Gick tilbaka till lunchen för sent för att få mat, så jag åt inget.

Fysik, jag blev klar. Wiho, ingen läxa för mig. Och sedan så försörde jag min laddare, tog iväg den lilla metallbiten som man stoppar in i telefonen. Men det är tre personer som har sagt att de har en extra som jag kan få. Ska verkligen verkligen verkligen göra säkert innan jag tar den att det är okej!!!

Us history- läraren blev sur (inte på mig) Och jag börjar förstå saker.

Soccer, spelade och jag spang ocg var duktig.

Vädret var helt underbart! Typ lagon svensk sommardag! UNDERBART, sa till en person att jag kommer sakna värmen här, men detta vädret var underbart att springa i, hade hur mycket energi som helst typ, och jag hade inte ätit lunch!

Stannade efter skolan för soccer träning. Först i tygnlyftnings rummet och sedan spelade vi typ 5 mot 5. Hur kul som helst! Jag ramlade ett antal gånger och höll på att skrata ihjäl mig! Och lite småskador, men det var så fruktansvärt kul! Bästa träningen någonsin, SÅÅÅÅ KKKUUUULLLL!!!! Liksom bara så ni vet(:

Väntade på bussen och jag och Hayley gick och titade på JV:s football game. Typ 10 minuter.
 

i väntan på bussen


Mina cheerleader vänner! och mina vackra soccer kläder! haha!
Jag och tjejen till höger om mig har en bebis som är två och var i min cooking class. Och två av hennes vänner tror jag!

Det var typ allt.

Kom hem, åt mat. Resten av familjen kom hem senare efter JB's football träning och jag åt en dougnut och drack mjölk. Och sedan pratde jag med Monica... har lite saker att berätta, men det tar jag senare (inget dåligt över huvud taget, jag är bara för trött för att skriva det nu!)

Så nu7 ska jag sova! GODNATT!
imorn är det sista footballs matchen! Och jag ska gå med cheerleaderna!(:

sova!

Hejsan,
jag ska äntligen gå och lägga mig lite i tid. Helt klar för att sova.

det var pannkakor till frukost. Sedan var det engelska då vi tittade på film.

Collage conection, jag gick till counslerm men hon var i ett möte... så jag gick tillbaka och vi skrev vad vi hade problem med när vi tog test. TIDEN!

Teater då vi spelade up scener (som vi inte hade övat till) men det gick bra! Sedan åt pipopcorn och jag gjorde klart mitt sociogoly projekt.

Algebra, som vanligt...

Lunch, ja gick till counsler igen, hon hade åkt typ.... Åh jag blir så irriterad! Sedan så åt jag ingen mat, för jah var inte hungrig pga popcornen och en korv i bröd på teatern.

Fysik, jag var inte sen. Och vi gjorde typ ingenting, kopierade ner anteckningar.

Us history - antecknigar och lite gripuppgifter. Det går bättre för mig!

Sociology, vi gjorde ingenting, ska framföra imorn då alla är klara....

Soccer - vi sprnang mycket och gjorde ansträngande ben övningar. SÅ jag har träningsverk i ryggen och benen redan nu! Berättade jag att Malacara några dagar sedan att jag kunde hänga med när de sprnag, och jag var här veckor senare än alla. Duktig Mikaela.

Tog bussen hem. Det var en liten kille som hade gömt sig på bussen, gick aldrig av så vi släppte av honom på hans skola. Precis bredvid våran, hoppas han kom hem tillslut!

Hemma åt vi tacos! MUMS! massor av tacos! Och sedan satt jag och gjorde ingenting. SÅ det så

Någon timme sedan åkte vi till Walmart för Ines skulle köpa några saker... köpte ingenting.

Nu är jag väl hemma, och jag ska sova!!! TRÖTT!!!

Imorn är det skolfoto, för yearbook, typ... Vet inte riktigt. Jag ska komma som vanligt! Men jag behöver sova så jag inte har världens ringar under ögonen!

Puss och kram
Godnatt!

gud vilket tråkigt hoppigt inlägg!!!

spring spring spring

Hejsan,
trötta Mikaela, MÅSTE BÖRJA GÅ OCH LÄGGA MIG TIDIGARE!!! Men det är ganska svårt...

Bussen var sen... vi kom inte sent på riktigt med gämfört med i vanliga fall. åt ingen frukost för jag gick och släppte av mina saker i mitt skåp.

Gick till engelska, där vi läste.
¨
Teater, åt vofflor och pratade med min klasskamrater för läraren var upptagen med en person som kom in.

Algebra, mer jobb i den dumma boken.

Lunch - ja jag gick till counsern men hon var inte där idag... så jag gick och åt, satt med Kat:) Åt salad.

Fysik, gjode en quiz, och det är super lätt.

Us history - det gick bra, gjorde gruppupgifter så det var kul. Alltid kul att prata med människor. Gick även på toa i början(jätteintressant) men när jag kom tillbaka så frågade en av vakterna var jag var från... Om ni är intresserade som sagt.

Sociology - sitter och panik gör klart mitt projekt tills imorn...

Soccer, vi spelade. Och sedan var det träning efter skolan. Då vi var i tygnlyftnings rummet och sedan ut och spelade. Det var super kul idag, och jag sprnag som en galning, jag gav up min position som defender och sprang runt överallt! Trött som tusan och kännde mig som en hund med tungan ute. Och coach(extra coach) var med i de andra laget och spelade eftersom de var i stort underläge.

Vi väntade på bussen, och gjrode massa strechövningar, haha! Kan inte förklara men jag är vig i mitt vänsta ben...

Våran buss startade i alla fall inte... Så efter ett lååångt tag så fick vi ta en annan buss och blev avsläppte först för en gång skull!

Bara ines hemma och jag åt mat och satte mig framför datorn, skypade med Malin. Snart klar med mitt projekt men jag ska göra klart det under fysiken imorn... håller tummarna för att jag får! (: Jag orkar verkligen inte mer nu!

Nu ska jag ta en dusch och sedan sova.... trött!!!!
GODNATT mina kära! <3

Halloween

Hejsan!
idag är det Halloween, så glad halloween allihoppa!

Jag åkte i skolbussen som vanligt, men det var en ny, eller en gammal. En annan i alla fall, en av de coolare slaget med saken där framme! Jag åt flingor i skolan och sedan gick jag och släppte av mina saker i mitt soccer skåp. Och sedan gick jag till min engelska lektion. Vi pratade bara om spöksaker, över naturliga saker ni vet. Gjode ingenting.

På teatern läste vi.

Matten gjorde vi inte  mycket heller, vi jobbase yp 15 minuter av perioden. Och sedan sa han åt oss att inte ta iväg våra saker för kanska rektorn kommer in och tittar hur han arbetar. Ingen kom och vi gjorde ingenting.

Lunch, gick till counslern men det var en mamma där som pratade med henne, så jag gick och åt.

Fysik då jag gick till counslerna igen, men mamman var fortfarande där! 1½ timme eller mer var hon där! jag gick i alla fall tillbaka till min klass och gjrode mitt jobb, jag tror jag var den ända som gjorde allt.

Sedan Us history, det var okay,. Och läraren sa i slutet av lektionen "bra jobb idag Mikaela". Jag svarade på en fråga som jag inte skulle svara på, för han frågade en annan person. Han frågar aldrig mig frågor, och det är jag ganska glad för!

Sociology, JUSTE jag har massor av läxa i det tills imorgon! Strunt samma jag säger bara att jag har mitt jobb på datorn och gör allt imorn istället! Ingen sömn för mig imorn heller verkar det som...

Soccer, vi sprang och sprang och sprang. Och gjorde situps och magövningar och sprang ännu mer. Och sedan sparkade boll på långt avstånd.

Det var en halloween dans under 7&8 perioden me jag gick inte.

Sedan tog jag skolbussen hem. Monica kom hem med Pizza, så vi åt pizza. Och senare så klädde vi alla ut oss i våra kostymer, (alla utom Christina) Det var helt galet! Vi gick inte till olika hus. Men vi gav iväg godis! Typ 100 barn - säkert mer - kom förbi och sa "trick or treat". Och så tog vi en masssssssooor med kort! 200 kort! Använde min älskade kamera på super länge, det var kul och det blev några riktigt bra kort!




allihoppa samladem blev tyvärr ganska mörk....


det kom en tjej som hade typ samma kostym som oss, så vi var såklart tvugna att ta kort med henne!






vi skulle låssas skatta och det slutade med att vi började gapskatta! haha!
vi var alla rädda för Norby(min värdpappa)

min värdfamilj:)

jag ser ut som en jätte bredvid alla här! Jag och Monica!

Alessia - Hayley - Jag (som jag hoppas ni ser)


Hej röda ögon!

Långt inlägg det här! Hoppas ni gillar bilder, det gör i alla fall jag! Hade jättekul! Känns som sagt super med den här familjen nu! Och det var galet mycket folk! Och massor av bilar som åkte runt, massor massor! Hemma är det typ 10 personer som kommer och knackar på ens hus... de gör allt så mycket större här än i sverige! Kan inte vänta tills Thanksgiving och Christmas!

Monica berättade att hon skulle ta ner alla prydnadsaker för halloween imorn och sätta upp alla thanksgiving prylar. Ska ta bilder och visa er senare!

Imorn har jag skola, och efter skolan soccer practise! Sedan ska jag göra läxor. - Så nu behöver jag inte bogga för imorn - Skojjar bara! Jag blir så glad att ni faktiskt läser min blogg! Min familj förstår jag, det är ganska självklart att ni vill veta vad som försigår. Men mina vänner, tackar så mycket, jag blir seriöst tårögd! Ni är fantastiska! ♥

Jag ska ta en dusch (där den blir ledig) och sedan krypa ner och sova! Måste börja sova tidigare! Jag tror jag ska ta en tupplur när jag kommer hem från skolan imorn, för ja tror jag kommer vara ensam hemma då JB har en football match.
Trött men Glad Mikaela stänger långsamt av datorn!
GODNATT(:

RSS 2.0