Homecoming dance!

Hejsan,
ni får ursäkta att det inte har blivit något inlägg på ett tag. Har haft fullt upp! Och jag ser inte fram emot att skriva det här inlägget. Så himla mycket har hänt!!!

Fredag

jaa ni, frågan är ju vad som hände igentligen? Jag åt ingen frukost, ni kommer förstå varför om bara några rader.
Först var de ju engelska, vi hade en vikarie. Så vi gjorde ingenting, jag ritade lite på en kompis läxa för att jag skulle få låna hans kepa hela dagen. För det var temat för dagen, ha keps på sig för att visa att man inte tog droger.

Inte hans keps, men en annan person i klassen.

Teater är nästa ämne. Och vi hade ett frukost party. Jag tog med mig te, men ingen drack. Vattnet han aldrig bli varmt eftersom läraren var tvungen att åka iväg för att köpa vofflor för de hade någon glömt att köpa. Och utöver det hade vi frysta bär, syrap till vofflna, juice, kakor, mer kakor, chips, typ mackor med något sorts kött i mitten, mjölk. MUMS den bästa frukosten typ någonsin!!! <3

Nu ska jag inte berätta mer om dagen, för inte mycket mer kul hände (vad jag kommer ihåg)

Jag åt ingen lunch! Inte konstigt.

Efter soccer så gick vi till första klassen igen för ännu en power-reding hour, vi läste ingenting... Jag gick typ runt med cheerleaderna till min fysikklass och sedan tillbaka. Berättade jag att man måste ha ett koredorspass om man går någonstans? Och att vi har vakter på skolan, rikitga poliser med pistoler? Nu vet ni det i alla fall!

Sedan åkte jag till wingstop med cheerleaderna för att äta innan matchen. MUMS! Sedan tillbaka till ksolan, göra sig iordnig  ...

Jag och Alyssa:)

Jag, Machielle och Sandra! Alla super snälla och härliga tjejer!

... vi tog bussen till HOMECOMING GAME, sista hemma matchen för säsongen. Vi förlorade dock, tyvärr. Jag var också deppig pga av lite saker. Och jag pratde med Hayley och Alessia under alla bänkrader under första halvan, så de hjälpe mig, så glad att  jag har dem.

I halvlek var det alla homecoming queen/kind Princess/princ och för sophtmore och freshmans ocksåm, men jag kommer inte ihåg namnet.
 
De nominerade satt och väntade på att gå up.
King and queen. Suddig, men den bästa bilden jag har.

Prince and Princess. Söta Elsa, Hur gullig tjej som helst! Var ju ute och åt med bland annat henne dagen innan.

Jag och Kat som var hur vacker som helst!

När matchen var slut så tog de massor av kort på seniorerna. Och Samantha släppte av mig hemma hos mig. (eller hennes föräldrar) Super snällt av dem att göra det!

Sedan sov jag....

LÖRDAG

Jag gick up klockan halv åtta! Och jag somnade inte förens typ halv 12 - 12.
Klockan halv nio (vi var sena) så kom Marissa och hämtade up mig och släppte av mig, Hayley och Alessia för våran soccer match som började klockan 9.

Vi förlorade stort igen, eller mindre stort än förut. 0-10. Men vi var två personer kort och de var duktigare än vad vi var helt enkelt. Det var okay, Hayley och Alessia hade lite problem som vi pratade om och detblev lite sorgligt... men det verkar vara bra nu!

När det var klart vid typ halv 11 så kom Monica och hämtade up oss och tog med oss till Halloween city för att titta på kostymer. Tillslut hittade vi en costyer. Det slutade med att vi alla tog samma. Eskimåer ska vi vara. Super söta! Haha och killen som hjälpe oss var jättetrevlig och frågade massor av frågor om våra länder och om hur vi gillar det här och så vidare!

Tycker det är jättekul att vi har samma kostymer, jag ska visa er bilder senare när vi tagit på alla oss. Imorn är det halloween och då ska vi troligtvis gå bus och godis! Det vill jag göra i alla fall! :)

Jag prövade en peruk, vad tycker ni om att färga håret svart? Jag ser bara helt vit ut! Brände mig lite under våran soccer match. Det var ganska kallt ute på morgonen, hade mjukisbyxor på mig och därför satte jag inte på solkräm, ångrade det senare. Jag gillar inte att vara röd! 
 
Sedan när vi var klara så åkte vi till Walmart för att köpa shorts till kostymen, den är ganska kort. Och så åt vi frkost/lunch där... Hayley och Alessia hade inte ätit frukost. Hayey åt två hamburgare och jag och alessia drack varsin milkshake och åt sammanlagt 6 kakor tillsammans. Mums! Monica släppte bara av oss för hon behövde åka och prata med Marissa. Så vi gick runt där och när vi var klara så kom Monica för att hämta upp oss.

Vi åkte hem till Marissas hus för Hayley, Monica och Marissa skulle prata om lite saker. jag och Alessia satt och tittade på film...

Sedan åkte jag och Monica hem till oss där jag duschade. Typ en och en halv timme senare på smsade Hayley att de skulle komma och plocka upp mig om bara några sekunder. Så jag panikade och packade allt. Och de kom och jag åkte med dem. Det var Hayley och Alessias kompis Marissa. Super gullig tjej som jag träfade för första gången på matchen i fredags.

Vi vi åkte hem till henne och hon lockade mitt hår och vi gjorde oss iordning för homecoming dansen. Marissa blev min date, då tjejen jag skulle gått med fick en date dagen innan.... haha otur! Men jag hade trevligt på homecoming. Vi tog kort, en billjon av dem... och hittills gillar jag inte en ändå typ! Och sedan så pratade jag med massor av människor! och tog ännu mer kort. Och så dansde jag lite med Alessia :)

Vid ungefär klockan 11 så åkte vi därifårn (jag har inga bilder, alla är på alessias kamera) Vi åkte runt trunt och visste inte vart vi skulle åka. Slutae med att vi åkte till Starts och åt mat. Eller jag åt en banana split. Och vi skattade en massor! Jag hade en av tjejernas högklackat på mig (tyå 13 cm) och så stog jag på trotoaren och vi tog massor av kort då alla stäckte sig till typ min navel! Och servetrisen kom ut och tyckte han var cool och vi skulle ta kort med  honom (med Alessias kamera). och Alessia och Hayley ställde sig där och han sa att de var långa. Och ni skulle ha sett hans ansikte när jag ställde mig upp (hade fortfarande skorna på mig). Han seriöst gapade! Tog av mig skorna dock, och hav var fortfarande ett huvud kortare än mig!

Sedan åkte vi hem till Marissa, vi åt maten som vi tog med oss hem, så jag åt en halv hamurgare och lite potatisbollar och glass som jag fick smaka! haha! Sedan bytte om och låg och pratade och skattade och tittade på bilder. Det var super mysigt. Så glad att jag kunde följa med dem! Om ni inte förstod så sov jag över där! Vi skulle titta på film, men det blev inte av. Vi somnade runt 2.

SÖNDAG

vi vakade runt halv 10. Och ja vad gjorde vi, latade oss! Vi pratade, tittade på youtube klipp och pratade. Vid ungefär klockan 12 så gjorde vi brunch. Mums, mat!

Alessia skickade sms med Marissa som klockan 4 kom och hämade upp oss. Tills dess så gjorde vi ingenting. Vi tittad på tv och pratade.

Marissa släppte av mig här hemma, och sedan dess har jag ätit mackor till middag. Skypat med Clara. Och varit lat och skrivit detta inlägg i evigheter! Ska aldrig hoppa över en dag igen! Det är så jobbigt att skriva om två samtidigt! 

Monica åkte ut precis när jag kom hem, så har knappt sett henne idag. Så har mest suttit på mitt rum!

Imorn är det som sagt Halloween. Vi får se vad hon händer... kommer ett inlägg och jag ska ta med kameran till skolan (som alltid) för man får klä ut sig, men det tänker jag inte göra. Det får inte vara läskigt eller något som bryter mot klädkoden.

Jag vill ha något att äta nu, eftersom jag är uttråkad! Men nej jag ska inte äta något. Väntar till frukost imorn! Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen! Trött, har inte fått tillräkligt med sömn den här veckan på grund av allt som har hänt.

Som sagt, imorn börjar en ny vecka. Dusch och sova!
GODNATT!

Homecoming game

Ni får ett inlägg imorn istället. Trött som tusan. Har haft en bra dag, men inte mycket sömn de senaste dagarna. Och imorn ska jahg up klockan halv 8 för klockan 9 har vi en soccer match. Och sedan är det homecoming dans. 
GODNATT!  


Homecoming parade + Bondfire

Hello!
Ni ska bara veta hur mycket som har hänt idag! I slutet av inlägget vet ni allt. Och jag har mycket bilder. Vill ni ha 144 bilder i detta inlägg? haha nej jag skojjar bara, skulle aldrig orka!

Först var det en vanlig skoldag. Åt frukost, poptards. Jag tycker de är goda! Typ bröd med något innuti.
Sedan var det alla de vanliga ämnerna.

Engelska - fortsatte läsa. Och i slutet av klassen frågade jag om jag kunde på på deras "vagn" i paraden som var senare på dagen. Jag fick även en tröja av miss Sanchez, en cheerleader tröja där det står mitt namn på ryggen. Väldigt snällt av henne!!! Och jag tror det var andledningen till att hon stavade mitt namn i telefon... Vill fortfarande vara en cheerleader, så ska prata med henne om det när football säsongen är slut.

Teater - ja a ni? vad gjorde vi? Typ ingenting. Imorn ska vi ha ett "party" frukostparty och jag ska visa dem "riktigt" te. Haha. Men det blir vofflor och kakor och chips och frukt och mera. Så ingen frukost för mig imorgon inte.

Algebra - gjorde mer saker i boken.

Lunch - jag åt en jordnötssmörsmacka. Då vet ni.

Fysik - jag hade tur, jag var sen men läraren var inte där så jag räknades inte som sen! Vi skrev ner några anteckningar, och sedan pluggade inför testet imorn. (jag pluggade inför testet i Us history!)

Us History - vi hade ett test som sagt. I början av klassen frågade han några frågor så att vi fick hjälp med det som var svårt. Och jag klarade testet! Wihoo!

Sociology- skrev ner saker man inte får göra och ska göra ett projekt om det under helgen typ.

Soccer - spelade ute, varmt som tusan och mina armar och ben blir röda på några sekunder, trots att jag använder solkräm.

Jag stannade efter skolan och "hjälpte" cheerleaderna med att dekorera deras "float", vagnen vi åkte på.  
Det var en stor truck med ett släp! Den ni ser är blå är footballs spelarnas.

Bilarna åkte till ett ställe och vände och åkte tillbaka till skolan. Det var en stor parad med massor av olika bilar av olika slag. Har inte mycket bilder på det eftersom jag var med cheerleaderna. Stötte även på Monica när vi precis började med paraden, och Ines kom med oss på vagnen...
Ser jag inte bra ut i cowboy hat? Haha, bild från när vi åkte till där vi började paraden.



Cheerleaderna(:

Som ni ser så var det massor av olika saker. Gillar den gröna bubblan som de hade målat massor av röda prickar på! Och sedan var det hästar och sådant också. Alla liksom olika saker hade sin egen transportmedel, det var en traktor för "farming class" det var en bil för crosscountry/wrestling/lära sog göra naglar och hår medmera. massor av saker. Och sedan var den en brandbil för Reading club.


Typ allas favorit truck. För att den var så liten, haha.

När vi kom tillaka till skolan så hade vi ett peprally. En av de bästa. Cheerleaderna gjorde ett jättebra framträdande, dansarna hade klätt ut sig till typ döda och uppträde med en jättehäfig dans. Och en av vakterna sjöng deras national sång, trodde inte han hade en sådan bra röst. Helt makalöst.

I början av varje peprally kommer alla football spelar inspringande och gör en cirkel typ. För att peppa varandra. Eller hela peprally:t är för att peppa hela skolan för football matchen. 


Cheerleaderna igen.


Några killar uppträde med ett step-cowboy-dans nummer. Super coolt! Gillar verkligen deras klädnader, ses på den första bilden. Och det var därifrån jag lånade hatten tidigare under dagen.


Football - spelarna. sitter på sitt egna ställe mitt i alt typ.

När pep rally:t var slut så gick vi alla ut til typ baksidan av skolan. Där de satte eld på ett stort P.
Bilden blev riktigt riktigt bra enligt min åsikt!

Det blev väldigt varmt, trots vi inte var så nära. Så jag tog med Anna och letade efter Ines, som hade min telefon.
Jag och Anna, en helt underbar nyfunnen vän! (:

Haha, jag har hittat några pesoner som är längre än mig...

Seda så åkte jag ut med Anna och åt, Först åkte vi till Wingstop, men alla var där. Så vi åkte tillbaka till skolan för att plocka up några personer och sedan åkte vi till ett mexikanskt ställe.


Jag hade verkligen hur kul som helst! Jag åt tacos, för det var vad de rekomenderade. Och sedan 4 stora glas av lemonad. Free refill, inget fel på det. Och servitrisen var jättetrevlig och han lärde sig mitt namn. Men de pratade bara spanska så jag fick ta hjälp av mina vänner att översätta.



So sagt, jag hade en helt underbar dag! Och är så gad jag lärde känna Anna mer! Super go tjej, har henne i fysik också.

Imorn är det "homecoming game" football game. Och jag ska gå med cheerleaderna igen! (:
Nu behöver jag sova!
Godnatt!

blåa naglar

Godkväll!
vet ni jag har haft en riktig bra dag! Jag har knappt varit hemma, men en super bra dag har det verkligen varit!

Aldrig bra att börja från slutet, så därför börjar jag från början, som alltid!

Jag åt någonting till frukost i skolan, från början tänkte jag inte göra det, men jag gjorde det och så glad att jag gjorde! Sedan var det engelska gå vi tog ett test - som jag inte visste om - om jag har tur så klarade jag det. Vi får väl se imorn!

Collage Conection - gjode ingenting. Hjärtan och en quiz som inte ens var för ett betyg.

Teater - vi spelade upp scener om varandra, vi har haft i läxa att iakta personer. Och alla skrattade åt mig tyckte jag gjorde ett bra jobb. Och sedan när en kille gjorde mig- han var sig själv men sedan så när han satt ner så tog han och pillade lite i sitt hår och då började alla gapskratta, så uppenbart att det var jag!

Algebra - gjorde mer i arbetsboken som jag knappt förstår något av.

Lunch - jag gick med en kompis till counslerna. Hon hade lite problem och började gråta och det tog tid. Så jag kom inte till lunch perioden förens senare. Och jag åt ingen mat. Därför var jag super glad att jag hade ätit frukost! Hoppas allting blir bra med tjejen! Efteråt så tog jag kort med några personer eftersom idag var det att man skulle ha på dig sitt favoritlags tröja. Så jag lånade JB's tröja som han fick av mig. Några peroner visste och ve det var, stolt svenk!


Gick till fysiken och var inte sen! yay! Och under lektionen gjorde vi ingenting! De fixade klart sina plancer men eftersom jag gjorde en annan sak så satt jag och pratade med läraren och gjorde min läxa. Det är kul eftersom hon blev också placerad här, hon ansökte med ett företag där de placerar ut lärare var det behövs, och hon hamnade här, kom hit ner i Juli från Colorado. Hon sa även att jag den bäste eleven hon har. Haha och det räknas inte ens för mig! Jag försökte använda det som en ursäkt för henne att ta bort mina sena ankomster, funkade inte så bra...

Us history, som alltid, normalt. Kan inte säga att det är tråkigt, men jag ogillar läraren så därför blir hela klassen inte kul. Imorn har vi test så jag ska sätta mig och plugga för det snart, väldigt snabbt.

Sociology - mer film om gangster gäng.

Soccer - sprang massor och i slutet kunde jag inte ens springa för jag var så hungrig! Kunde inte ens blåsa ut min mage! Kunde inte andas med den! Coach sa i alla fall att även då jag var veckor senare än alla andra så kan jag springa med dem, medan andra inte kan. Men han sa även när vi gjorde en övning, använd de där långa benen. Jag har långa ben, men jag springer inte snabbt! 

När perioden var slut så gick jag och åt lite bröd och choklad för att få lite enegi. Och sedan gick vi in i viktrummet och senare ut och spela.

Monica kom och plockade up oss, då hon hade varit och lämnat JB och vi skulle åka och hämta up "mum":orna (eller hur man börjer det).
 
Suddig bild, kommer säkert en bättre senare! Är den inte jättefin? Jag är nöjd och de satte på nalebjörnen gratis. Det var en av cheerleadernas mamma som har gjort dem. Hela deras familj är hur trevliga som helst. Och troligen så hade äldsta sonen sagt att jag kunde bli en fotomodel, haha, jag hör det ganska ofta här!

Sedan åkte vi till Marissa, och jag tittade på skor till homecoming. De är fina högklackat, visar bild senare.

Väl hemma så åt jag äntligen massor av mat! MUMS! så hungrig var jag! Och jag pratade med Christina och hon hittade ett ställde där vi kunde åkte och göra våra naglar, vi har pratat om det ganska länge nu. Så vi alla tre tjejer åkte iväg vid 10 i åtta, de stängde igentligen 8. Men de höll öppet och lät oss få våra naglar gjorda.
Super kul, första gången för min del! Men det tar mycket längre tid att skriva här på bloggen. Och så mycket har hänt! så det tar tid. Det var bara 60 dollar för mina och Christinas.

Jag hittade inte mitt kort, så Chistina betalade för mig. Ska ge henne pengarna tillbaka snarast möjligt. Moncia lånade lite från mig då hon inte hade några kontanter, så jag ska få tillbaka det och ge det till Christina. Världigt intressant!
Jag ringde även hem och panikade eftersom jag inte hittade det, känner mig elak då jag ringer och väcker er vid 5 på morgonen, förlåt igen!:)

Super nöjd är jag! Passar fin fint till min homecomig dress! Pappa jag hoppas du är avensjuk att jag inte är hemma! Och du inser att du ska låte mig göra det här när jag kommer hem, haha hoppas du förstår varför!

Väl hemma så gjorde jag och Chsitina några tränigssaker i garaget igen. Det känns verkligen som om vi blir bättre vänner! Gad för det! Och jag ska försöka börja träna mer! vill verkligen inte lägga på mig några fler kilon!

NU är klockan redan 10 över 12. Har skrivit detta inlägg i 4o minuter nu!

Imorn händer det en MASSA saker, som jag berättar om imorn! Kameran ska läggas på laddning och minneskorten är tömda!

Juste, jag hittade mitt bankkort så ni behöver inte oroa er!

Duscha - (plugga) - Sova
GODNATT!


kul, allt fösvann igen...

Hejsan,
nu är jag irriterad. Andra dagen i rad som mitt inlägg försvinner. Och det var mycket text.

Det var i alla fall en helt vanig dag, en ny sak som hände var att vi lämnade av våra soccer kläder i vårat skåp innan klasserna började.

engelska - läser fortfarande om oskyldiga häxor, som vi har gjort i typ 3-4 veckor nu.
teater - vi spelade upp våra scener som var total fjasko! Vi hade inte övat över huvud taget, så vi ska göra om det någon annan dag. och jag hoppade även in i en grupp för deras "mamma" var borta, och vi började gapskratta mitt under scenen. Inte lyckat.
algebra - ännu mer uppgifter att göra, och alla frågade mig om hjälp. Tills läraren sa att nu får de komma till honom så jag faktiskt kan göra mitt jobb... Tack och lov, jag har inget emot att hjälpa dem, men jag måste lära mig saker också!
Lunch - jag gick inte till counslerna för Adela sa att de inte var där. Så jag åt mat, litegran för det var inte gott.
fysik - vi gjorde anteckningskort/ placher om newtons tre fösta lagar. Mest pratande.
Us history - helt vanligt, tråk. 
sociology - tittade på ännu mer film om gäng. nu ett gäng från Mexico. 
soccer - läraren var inte där så vi satt i hans rum och pratade hela lektionen. Vikarien brydde sig inte. Och vi hade inte heller någon träning efter skolan på grund av det. 

Så jag tog bussen hem och väl hemma så åt jag mat, förvånade eller? Taccos Muuummmmss!

Sedan åkte jag med Monica för att släppa av JB för hans football träning, och sedan åkte vi och tittade på "mums" på ett ställe. Vi var där länge och pratade, för det var en av cheerleadernas mamma som har gjort dem. Jag visar er när jag får min imorn, för jag hittade en fin men de ska sätta på lite mer saker på den!

Hemma var vi bara några minuter, då vi sedan åkte iväg för att hämta upp JB. Vi satt ganska länge i bilen och väntade på honom, och pratade lite allmänt. Om Christinas pojkvän och typ om att vi verkar vara så mycket bättre "barn" än vad ungdomarna här är. (monica menade alla utbytesstudenter)

Väl hemma igen åkte jag efter några minuter iväg med Christina till Walmart och vidare till en annan affär där jag köpte nagerlack 7 st för 1 dollar styck. Och även nagellacksbortganingsmedel och två eyeliner. Allting hamnade på 12 dollar. VILKET FYND!

Väl hemma ytterligare en gång så gick jag och Christina ner till garaget och tränade, sprang på maskinen och lite annat. = var duktiga. Inga problem mellan oss om ni undrar.

Hon har tagit duschen, så när hon är klar så ska jag snabbt hoppa in där och sedan snabbt i säng.

Imorn så har jag träning efter skolan och sedan hämtar Monica upp mig och vi ska plocka upp "Mum:en" eller vad man säger. Vet inte riktigt när man ska ha på sig den, men jag får reda på det senare.


bilder är inte vänd, men stunt samma. Här är alla kort du har skickat mamma. Snart är hela spegeln fylld(:

Och det ni alla har väntat på? Suddig men ändå, ni ser bilden. Det är väldigt svårt att ta en snygg bild på sig själv måste jag säga! Och jag ska inte ha på mig det halsbandet, jag ska ha mitt stora blåa kors hade jag tänkt!

Det var allt för idag.
Puss och kram på er! ♥


Happy happy mikaela

Hejsan allihoppa,
jag satt här en timme sedan och skrev ett långt fint inlägg... vet ni vart det försvann? Jag har ingen aninf... så nu är det bara att börja om igen. Bloglusten finns där, men inte när man behöver skriva om saker man skrivit om en gång redan!

Vaknade upp och gick och la mig i sängen och kom inte upp förens klockan 7. Så jag trodde jag var jättesen men det var jag inte, jag han i tid. Jag sminkar mig alltid på bussen, för då kan jag sova någon minut längre och jag har ändå inget annat att göra under bussresan.

I min engelska klass så somnade jag då vi skulle följa med i texten (som vi har gjort under två veckor nu) Och under allt mitt hår, bara någon minut eller så.

Teater så läste vi första 30 minuterna, och precis när vi la iväg böckerna så ropade de ut i högtalarna att alla junioroer skule gå till matsalen där en person pratade om droger och om alkohol. För det är drug-free week nu. Och vi har knasiga kläder på oss varje dag (om man vill )

Idag var det knasiga sockor, inget typ visste om det (inte ens jag). Såg EN person som  hade stora gula tofflor men det var ju typ allt.

Sedan gick vi till tredje lektionen där vi tog ett test fast vi hade en vikarie. Jag gjorde mitt bästa, gjorde så som jag har lärt mig, men det känndes helt fel.

Lunch, då jag gick till counsler, men de var inte där. Så jag gick och åt, ställde mig i kön med killen som alltid rör mitt hår och sedan en anann kille. Och vet ni vad? Jag kännde mig "kort" typ en sekund, för både är några centimeter längre! Kännde mig normallång i alla fall.

Fysik, Us history (jippi) och sociology.

Och sedan soccer, jag var på jättera humör! Och vi sprang låångt och det gick väl ganska bra(:

Sedan tog jag bussen hem, pratade med Ines. Det går bättre mellan oss, känns som det kan bli något bra. Väl hemma satt jag vid datorn en stunf och gick sedan ner och diskade (utan att Monica bad mig om det, har gjort det ganska många gånger, duktig som jag är! Jag vill hjälpa till då hon gör så mycker för mig!). Medan Monica lagade mat, och efter så åt jag och Ines mat. Mums mums, matvrak som jag är!

Jag satte mig och skrev ett brev till Farmor och Farfar och skrev mitt blogginlägg som försvann. Målade mina naglar lila gjorde jag också, för jag vill ha mina sandaler imorn!

Jag sprang precis på maskinen. Eller speedwalk. Det är tråkigt men behövs.... gillar inte att maten är så onyttig här! Nu ligger jag på golvet helt svettig och ska ta en dusch, om inte Christina precis tog den...

Har bilder, men jag visar imorn. För jag är så trött.
Godnatt! <3

Homecomingdress

Hejsan,
först vill jag börja med att säga att mina inlägg ville inte lägga sig i ordning av någon andledning. Så gårdagens inlägg hanmade ett snäpp nedanför. Så ni får skrolla ner om ni orkar läsa det. Mycket fina bilder(:

Idag har jag haft en lugn dag. Vaknade vid typ 11. Åt pannkakor, ägg och bacon vid 12. Gjorde mig iordning och pratade med Pappa Madeleine och Markus via skype. Och även några andra personer! De som anstränger sig, det är väldigt många som jag försökte hålla kontakten med och väldigt många som inte verkar bry sig alls! När man är långt borta så får man reda på vilka som är ens riktiga vänner!

Vid ungefär klockan tre kom Kat och hämtade up mig och vi åkte till the mall. (vad säger man på svenska?) Vi gick runt och letade homecoming klänning till mig. Typ allt. Jag hittade en himmels blå som är spets nertill, väldigt söt, men jag vet inte om det är mer en sommar dress än en homecoming. Men det är nog den jag kommer ha på mig. Den var bara 100 kronor (16 dollar efter tax) Så inte illa alls! En riktig perfekt sommarklänning! (:

En rolig sak var när vi gick ut från en affär så sa en person: Här lukta på Taylor Swifts nya perfym, Kat började skratta som tusan. För hon tycker verkligen jag ser ut som henne... Tror fortfarande inte jag gör det, förutom mitt hår och ögon?!

Vi åt kina mat och en kaka. Och sedan typ vid 7 lämnade vi hemåt och välk hemma så satt jag och gjorde inte mycket.

Monica kom hem med mat, så jag åt mat, friterad kyckling från "church chicken" mums, men jag åt för mycket!

Imorn börjar skolan igen, och på lördag är det homecoming!  Och snart är October över, var försvan dagarna?

Dusch och natti natti Mikaela
Visar er en bild på klänningen senare.
Sov gott!

football game times two

Hejsan!
Så till igår först då. Vad åt jag till frukost? Kommer inte riktigt ihåg vad som hände under dagen, inte alla detaljer, de försvinner liksom under en dag. Det känns som det var något som hände, men jag kommer inte ihåg.

I alla fall så började dagen på engelska, förvånade? Jag ser era gapande munnar!
Sedan var det teater. Kommer inte ihåg vad som hände under dessa lektioner, alltså var de inte viktiga.
Algebra, hade en assignment, och jag var den ända som blev klar.
Lunch. Jag åt lunch med Kat(:
Fysik.
Us history. Och om ni vill veta gick jag på toa precis innan klassen började... (haha det var ju viktigt, jag kommer ihåg det)
Sociology
Soccer - jag spelade som målvakt, för jag ville inte bli svettig. Haha!
Pep Rally, det roligaste hittills. Det var först en tävling om vem som kunde äta snabbast typ 5 "hot wings". Men det roligaste var när det var tre killar som hade klätt ut sig till killar och se vem som gjorde det bäst typ. HUR KUL SOM HELST! haha!

Det var ett pep rally eftersom det var en football match. Jag vet att det är torsdag, men ändå. Jag åkte med cheerleaderna. Först åkte vi och åt en gigantisk hamburgare på Whataburger. Sedan tillbaka till skolan och efter ett tag så tog vi bussen till arenan.

Jag gick med Sami (hennes födelsedag) --- KOM PRECIS PÅ VAD DET VAR, gav ines hennes balong på morgonen(: Och jag åt inte frukost, för jag gick och letade efter Sami för att ge henne hennes balong. ---
Men jag gick med Sami till toaletterna (varför jag säger det här är för att jag har fina bilder) Så here we go:

En av flagg tjejerna, de dansar med flaggor medan bandet uppträder.

En bandmedlem och även en av mina soccer kompisar! Jätte söt tjej!

Tanya - en skadad cheerleader sa även att hon hörde miss sanchez när hon pratade i telefon och hon hade typ stavat up mitt namn och sagt att det är för en utbytesstudent. Kanske menade cheerleader outfit(: För hon berättade även att det var många som hoppade av efter football seson var över! Skulle vara så coolt att vara en cheerleader!







Min fysik lärare som också är cheerleader coach tyå assistent elller något.


Det var cheerleader från elementery school. Och de gjorde några cheers tillsammans. Hittar ni mig i bland alla de små?


Bandmedlemmarna från den andra skolan.

Våra cheerleaders i svart och deras i vitt ( de var indianer - ursprungs amerikanare) Ser ni deras huvud cheerleader, hon med indian hatten? Undrar hur hon klarar av att göra cheerleaderna!

Vi förlorade med typ 28-18. Men jag hade rikgit kul. Och bus hem och sedan så släppte Sami av mig hemma!


 till idag....

Vanlig skoldag. Åt inte frukost, för jag var inte hunrig. Något som jag ångrade senare under dagen.
Men engelska, teater (läsning), algebra(assignment igen, jag hjälpe alla andra typ för jag var klar)

Lunch - Nu har jag varit med om min första food fight. Jag panikade då personer började skrika och började springa ut. Jag hade ätit ett halft bröd (det var allt jag åt under dagen i skolan, förutom lite choklad). Hungrig som tusan när jag kom hem! Sprang i alla fall ut, och fick potatismos och mjölk i håret!

Jag gick iväg senare med Kat och hennes vänner och jag var arg hela dagen pga. det. Och min 7th period lärare mötte jag på och jag sa att jag har potatismos i håret, och han sa att det spelar ingen roll för det smälter in.

Sedan var det fysik, Us hisroty, sociology, soccer (spelade målvakt för jag skakade så som du gör mamma, ingen energi i kroppen över huvud taget!) Hade en dålig dag.

Tills jag satte mig på bussen typ och blev på bra humör.

Hemma åt jag mat, och sedan satt och pratade med Christina och Ines ett tag.

Adela tog senare med mig till en annan skolas football match, och sedan till ett ställe och äta ( med hennes vänner). Juste hon plockade up mig och lockade mitt hår, det blev super fint, men försvan fort. Jag hade trevligt men är så fruktansvärt trött!!!

Imorn ska jag upp tidigt för min soccer match. Klockan typ 8.30 behöver jag gå upp! Ska vara klar vid 9.15 då vi åker. Men matchen börjar inte förens klockan 10.30. Det är för att Monica behöver ta med JB för att ta foton.

KLOCKAN ÄR SNART HALV TVÅ!
Jag ville göra det här så jag slapp göra det senare...
Godnatt allihoppa, resten av helgen ska jag sova!!!

yesterday was an amazing day!

Godmorgon,
försya gången jag kommer skriva det typ. Jag orkade verkligen skriva igår kväll så jag gör det nu istället. Jag somnade klockan två så inte så konstigt?

Jag är också förvånad att jag inte har tappad blugglusten, den är fortfarande här. Och jag ska se till att försöka skriva varenda dag, för jag ser fram emot att skriva ut alla inlägg och göra en jättefin bok!(:

Nu ska jag sluta babbla.

Igår hade vi först våran soccer match. Alessia var målvakt den första halvan, och vi släppte bara in 5 mål, under andra halvan var det den andra målisen, och hon släppte in typ 9 eller något... Alessia är en mycket mycket bättre målvakt. Vi spelade även mot ett lag som var typ top i serien eller något. De var jätteduktiga. Men vi gjorde bättre ifrån oss denna veckan gämfört mot förra! Vi blir bättre så att säga!

Etter det så kom Marissa och hämtade oss, Monica släppte av oss. Marissa tog en bra 40 minuter på sig. Det tar typ 15 minuter att åka dit. Men vi pratade och hade trevligt. Vi gjorde planer om att åka och shoppa.

Först släppt Marissa av mig hemma och jag duchade och jgorde mig iordning. Efter en timme eller något så kom Marissa och hämtade upp mig igen. Och vi åkte över till någonstans och tog massor av foton. Jag tog inte så många men Marissa tog många fina, och sedan lekte jag och tog väldigt fina bilder på Hayley och Alessia. Önskar jag hade med min kamera med mig!
 
Hayley och Alessia och deras värdsyskon.

Vackra Alessia!

Hayley och Alessia! Så glad att jag har dessa två som mina vänner!

EFter vi hade tagit alla foton så släppte Marissa av oss vid shoppingstället. Jag hade jättekul och pratades en massor! Vi letade efter skor och jag letade efter en homecoming klänning, men ingen föll mig i smaken. Jag köpte ett armband med en klockan på. Och sedan ett par vantar, eler tpy vantar... haha jag vet kommer inte använde dem här, men vill ha dem hemma!

super söta eller hur? Förutom att bilden suger!

Charlies änglar. haha vi hade kul! Alltid mycket skratt. Hayley skrattar typ alltid åt mig.

Sedan så släppte Marissa av mig här hemma och jag åt fil och flingor! Och sedan så satte jag mig Monica och JB och tittade på två skräckfilmer. De var inte jätteläskiga men fortfarande det är skräckfilmer, och jag skrämmer mig själv så himla mycket. Men jag hade inga mardrömmar eller något, för trött för det. Jag satt och messade med Malin från Nevada, så jag inte skrämmde sönder mig själv!

Nu ska jag äta frukost! Och dagens planer är typ att åka och shoppa med Kat! Hoppas det(: Behöver en homecoming dress!

Ha en bra dag allihopp! <3


Nu blir det så här, jag är trött som tusan och har haft en helt underbar dag! Har varit super glad och sprallig hela dagen! Men jag berättar imorn, för jag behöver sova! Godnatt♥


ta-da-dam

Hejsan,
jag har fått slut på kreativitet! Helt slut verkligen, speciellt med mitt hår! Jag vill gröa något med det men jag vet inte vad, skulle helst av allt vilja klippa det helt dramatiskt, men skulle aldrig göra för jag skulle ångra det så mycket! Så jag har haft det i en knut typ hela veckan. Förutom idag gå jag flätade ett pannband, lite hippi så där.
KUL SAK:
det är en kul sak som händer hela tiden. Haha, det är en kille som alltid frågar om han får röra mitt hår. -- Det händer ett antal gånger varje dag att personer frågar om det eller bara rör vid det.-- Men han frågar så fort han ser mig och jag frågar även alltid om jag får röra hans hår. Haha, jag vet inte varför personer här vill röra allt som är "pretty"!
Imorde gjorde jag världens bästa sak! Jag låste oss helt ute från huset. Det kan man ju också börja dagen med. Alla var ute och min vana att låsa dörren för Monica ber oss alltid om det. Monica ringde någon som senare kom och öppnade.... Inget mer jag vill berätta om det här i bloggen. Hon var inte arg verkade det som i alla fall, haha, och inga problem mellan oss nu på kvällen. Glada som alltid, haha!

Skolan var som vanligt, eftersom jag är trött och vill bara duscha och gå och lägga mig tänker jag inte berätta. Inget speciellt hände.
Engelska.
Eftersom det är onsdag så hade vi collage conection class, vi gjorde ingenting. Min homecomingdate (om inte någon frågar mig) lärde mig hur man gör hjärtan av papper. Så vi gjorde det.

Idanaya och jag! :)
Teater
matte
lunch
fysik
us history
sociology
soccer.
Soccer träning, först vikter och jag känner att det går bättre! (: och sedan spelade vi ute, sprang mycket mer idag. Och det var inte alls så himla blåsigt ute som igår.

EN ANNAN ROLIG SAK:
det var typ 16-20 grader ute den här morgonen, alla kom typ i jackor och tjocktröjor. Känndes som en dag på ljusterö när man vill ta på sig en tjocktröja men man gör det inte för att det är sommar. Personerna här är galna. Tar på sig typ vinterjackor för det! Jag badar i havet vid den temperaturen!
Efter träningen så åkte vi hem till Marissa för att fira Ines som fyller år imorn. Så vi åt mat och sedan kaka. Mums mums. Massor av mat. Glad att jag är i soccer!
Hon fick även en nallephu väska och en balong, för hon älskar honom.....

Efter någon timme sittande och pratande så åkte jag Hayley, Alessia, Christina och Monica till Walmart där jag köpte lite toalettprylar och sedan två balonger. En till Ines och en till en annan vän i skolan. Alltså helium balonger! (:

Klockan är redan 12!!!!

Imorn ska jag -förhoppningsvis, om jag får en skjuts hem- åkte till football matchen!!! Med cheerleaderna! Bästa tiden på veckan typ!

Nu ska jag ta en snabb dusch och g[ och l'gga mig!!! Och mitt tengentbord har slutan fungera rikitgt, kommer fixa sig n'r jag st'nger av och s'tter p[ datorn. Men som ni ser kan jag inte skriva de tre sista bokst'verna i alfabetet. Dum dator...

Godnatt p[ er allihopp! <3

soccer träning i 1 timme, springer 10 meter

Godkväll! (:
ännu en sådan här dag där man tycker att inte mycket har hänt. och så skriver man här och så kommer ALLT ut och det är en hel bunt med saker som hänt, fast man inte täker på det. För mig en helt vanlig dag alltså, fast hur kan det vara valigt då man inte pratar sitt eget språk en enda gång, man träffar inte några släktingar/familj och du är på andra sidan joden!

Min dag i alla fall, åt pannkakor till frukost, men det var inte mackor till lunch. Haha! Sedan så hade jag engelska, gick till counsler, men lämna inte in mina betyg, för jag var snäll att översätta dem för dem! Så vi hade engelsa vikarie, men vi gjorde vårt jobb och pratade, såklart!

Sedan är det alltid teater, mycket teater asså, vi flyttade stolar. Haha, och sedan tittade alla på en film medan jag satt och översatt mina betyg. och sedan var det algebra och då fortsatte jag med betygen och tog anteckningar.

Efter matten var jag ju lunch, så jag gick till counslerna igen och släppte av det. Och jag hoppas att jag nu har alla betyg för att BLI en senior och FÅ ta graduation! Skulle vara så coolt!!!

Så sedan gick vi oh åt, kyckling och tortillja bröd typ.

Fysik då vi hade ett test som jag tror jag kommer få full pott på. Jag förstod när hon förklarade vad hon letade efter, det är massor av svåra ord!

Sedan Us history, där vi hade ett 2 minuters test, men nu var det från person till person, och JAG KLARADE MIN FRÅGA! Blev typ super stolt! haha!

Soliology, när jag kom in så sa läraren "Mikaela vi har väntat på dig" Och jag blev jätte rädd, för han har läskiga ögon när han vill. Men han är en så fin människa, han berättar saker som verkligen är riktigt fina saker att göra! Men i alla fall, slut på mikki-pausen, sp jag gick in i klassrummet och det var en tjej som kom fram till mig och "Mikaela VAD HAR DU GJORT?!?!" och jag fick ännu mer panik. Det stog en security gard där inne! Jag bara, neeeeej nu skickar de hem mig! (nej jag skojjar bara) men rädd blev jag, och när jag blir rädd rodnar jag. Så det var läraren gullig nog att berätta, så jag rodnade ännu mer! MEn det var inte pga mig security guarden var där, phu! Han berättade om lagar och sådant.

Sedan var det soccer, gick bra, men det var så fruktansvärt blåsigt ute idag! Känndes som en svensk sommardag på ljusterö. Ni vet en lagom kall dag då det blåser mycket. Inte för att det var kallt, inte alls. och när jag berättade det så blev alla bara: SERIÖST!?!?! Det är inte ens varmt!!!
Pratade med en annan vakt, och berättade det. Och då så sa han: Jag flyttar dit! Haha jag sa att det blir -20 på vinter, och han ändra sin åsikt!

Stannade även efter skolan för träning, och det var kul i tygdlyftningsrummet, känner att det går bättre! Men uteomhus var det supertråkigt. Jag stod typ på samma plats och gjorde ingenting, typ 10 meter of springning, gick omrking lite hit och dit men det var allt. Och det är som i skolan i sverige ingen kan spela på riktigt. Jag förstår så mycket mer nu än vad jag gjorde innan i alla fall, och jag förstår min possition nu!

En rolig sak var att vi fixade så att jag Hayley och Alessia hamnade i samma lag. Men de flyttade Alessia till det andra för de sa att vi kunde inte vara i samma eftersom vi är alla de bästa försvare. Stolta utbytesstudenter (:

Sedan så bytte vi om och utanförvarning så kom Marissa och plockade upp oss. Eller Hayley och Alessia visste. Men jag följde med hem till dem och åt där. Mat och tårta och kakor. Imorn ska jag sälja kakor åt Alessia för hon tar ett test. Det verkar som om det är ganska lätt att sälja. De är super goda och är super söta, representerar våran skola. Ska bli kul!

Sednare så gick Hayley och Alessia med mig hem och nu ligger jag här på golver och skirver detta. Ska ta och springa på rullbandet nu och sedan ta en dusch och gå och lägga mig!

Så jag säger Godnatt redan nu! Sov sött, och dröm inte så konstigt som jag gör! ♥

Vad ska jag vara för Halloween

Hejsan alla nyvakna människor.
Om ni skulle vara vakna nu (om ni precis gick up, klockan är 6 hos er, eller halv, men en halvtimme hit och dit spelar inte mycket roll)
Här springer tiden, jag gör inte mycket men tidne springer ändå!

Till min dag då:
vanlig skoldag. Jag gick till counslerna efter frukost och en minut efter engelskan började. Under våran läs-tid. Som vi har i början av den första lektionen.
Sedan flöt det på som vanligt. - det här blir inget långt inlägg det här. -

Under teatern såg vi på en film som heter "the blind side", eller vi avslutade den idag. En underbar film som jag rekomenderar ALLA att se, speciellt mamma, du kommer älska den. Och den är basserad på en riktig hitoria. Jag älskar personerna i den filmen! Man ser även bilder i slutet på de "riktiga" personerna. Helt underbar film! Jag hade tårar i ögonen, och det var innan jag visste att den var basserad på en riktig historia!

Sedan var det matte, lunch (då jag också gick till couslerna, men de var ju inte här idag!) Så jag åt hamburgare till lunch.

Sedan fysik och us history och sociology. Helt vanligt. Och sedan soccer. Ännu mer helt vanligt. FÖRUTOM att jag tordde det började bli (vill inte säga kallare för det är varmare än svensk sommar typ) men svalare. Men nejnej, jag kan ju inte ha rätt om vädret. Det blev KOKHET idag, stektes och mina armar är helt röda. Imorn måste jag ta med min solkräm, har glömt den några gånger, inte bra!

Åkte hem, och, och ja vadå? Inte vet jag riktigt. Efter en time eller någor åt jag i alla fall buritos. Det var super gott!!! Mums mums, jag äter allting här, bara så ni vet. Mikaela = Matvrak.

Sedan skypade jag med Malin, pluggade lite fysik, eller försökte har retest imorn för min lärare är dum och säger inte till innan vi har ett test så alla får underkänt... Och nu bara några minuter sedan så sprang -speedwalkade- jag på rullbandet i garaget. Duktig Mikaela!

Christina tog precis duschen, så när hon är klar ska jag ta en snabbis och sedan gå och lägga mig. Klockan är snart 11. Phu, trodde den var snart 12... Jag måste börja föröka gå och lägga mig en timme tidigare. Klockan 10! Bara så ni vet!


VI åkte även till en Halloween affär efter maten. Jag, Ines och Monica. Hittade inget kostym, vad tycker ni jag ska vara? Funderar på en ängel fortfarande. Men de i skolan tycket jag ska vara tingeling (för jag ser ut som henne när jag sätter upp mitt hår i en knut) Eller typ rapunzel, haha! Bara för mitt hår!

Hörde duschen stängas av! Så nu en dusch och sedan ska jag sova och drömma massor av nya underliga drömmar!!!
Godnatt på er!

Jag glömde berätta. Monica berättade att Sandra hade åkt till sjukhuset (pga av hennes bebis) Hennes mage är super stor (större än valigt typ) och hon har redan varit gravid i 9 månader. Så hon åker troligtvis in på fredag, och då åker Monica up till San antonio där de bor, för att hjälpa till. Ville bara berätta vad som händer runt omkring också. (:


lazy day #2

heeeeeej,
jag är glad men trött. Fastän jag inte har gjort mycket idag.

Vaknade upp vid 8, exakt. Somnade om och vaknade upp klockan 9, exakt. Och somnade om och vaknade upp klockan 10, exakt. Sedan halvsov jag tills klockan halv 11 eller något.

GIck upp och städade lite och fixade lite i rummet. Jag är inte stökig över huvud taget typ! Kommer säkert bli när jag kommer hem igen, för detta är inte mitt hus osv...

Gick ner någon gång och Monica gjorde pannkakor och ägg och små korvar och bacon och bönor. (Det är ett värligt fult ord och det ända jag inte åt, är inte så förtjust i det) SÅ jag åt ägg, två pannkakor, två små mini korvar (10 gånger mindre än prinskorvar) och en halv bacon. Super mycket, alldeles lagom och för lite. Haha, ser ni mitt problem med mat eller? Jag är världens matvrak. Varför ska det vara så got?!?!??! Önskar jag kunde äta hur mycket som helst utan att bli det minsta fet!

Det blev ingen shopping för att min kompis skulle iväg och springa i en pool - träning. Så jag har varit hemma hela tiden. Inte gjort mycket. Skypat med min underbara familj, men det är inte så mycket att säga, allt står ju här på bloggen. Och sedan inte mycket mer.

Vi grillade hamburgare ute också och jag pratade med Monica och Sandra om ines. inte bara jag som har mina tankar... Och Monica verkar vara glad att ha mig här! :) Och Sandra sa till mig att hon hade sagt till Monica tidigar under dagen att jag hade börjat öppna upp mer. Hon frågade mig och jag kände mig mer "hemma", och ja det gör jag! Hade en trevlig pratstund! :)

Nu ska jag ta en snabb dusch och tvätta håret och sedan gå och lägga mig... blev förvirrad av att min dator ändrade tiden av sig själv och jag trodde den var en timme efter vad den egentligen var. Så därför tänkte jag: jag har lång tid på mig tils jag ska sova, men så var de ju inte. Så nu kommer jag vara trött imorn...

Godnatt allihoppa! Hoppas ni har en bra vecka! <3


förlorade storartat

Hejsan,
Mikaela på bra humör här... som typ alltid nu för tiden(:

Jag gick upp klockan 8 och Monica skjutsade mig till min soccer game vid halv tio. Problemet som jag tog upp igår var om hur vi skulle ta oss dit och hem. Jag Hayley och Alessia hade planerat att Monica och Marissa skulle sammarbeta med körandet. Men så blev det inte.

I alla fall. Monica körde mig bara några minuter efter att Marissa hade åkt. Vi hittade vägen dit och vid halv 11 ungefär började helvetet. - Nej nu skojjar jag bara. Vi förlorade med ca 15-0. För mig spelar det ingen roll. Har varit i soccer i 4 veckor eller något. Jag spelade först som sweper, sedan som stopper och sedan som mitt fältare och sedan som defense. Jag var inne ungefär hela matchen förutom 10 minuter eller något. Och jag fick kommentarer om att jag gjorde bra ifrån mig, som ja då absolut inte tyckte jag gjorde. Speciellt inte som mitt, då jag kännde mig som en kanin som sprang runt runt och jagade efter bollen.

Inte mycket mer att säga om det. Jag hade kul i alla fall!

Och så kommer vi till hemresan. Monica kunde hämta mig, de sa hon innan, men då skulle jag behöva åka med dem och göra massor av shopping. De kom hem vid ca 7! Glad att jag kunde åka hem med en kompis. Fastän jag inte gjorde ett skvatt hemma. Satt på golvet i mitt rum och pratade med Clara en stund, var inne på fb, skrev i min dagbok. punkt slut. det var typ allt. Trött var jag. Det är varmt ute. och springa runt när det inte är några moln på himlen över huvud taget är inte de bästa man kan göra. Men i alla fall... Fick skjuts hem av Jimena, en super gullig tjej som jag även har klass med i fysik.

Jag hittade min väg hem, super stolt tjej har ni här! Haha, vi åkte till skolan och sedan hittade jag!

När Monica kom hem så ropade hon på mig och sa att jag kunde komma ut om jag ville, de grillade igen. mums mums! Men vi spelade lite spel, Monica skrattade väldigt mycket och blev sedan super trött och typ somnade på golvet. Haha! Hon tar medicinering tror de är därför. Men det var super gott och jag hade det super treevligt!

Imorn ska jag åka och shoppa med en väldigt härlig tjej! Ska bli super kul verkligen! Och får se om jag hittar någon Homecoming- klänning också. :)

Tog precis en dusch och nu ska jag sova,
Godnatt

jag förstår inte, eller kanske lite i alla fall

HEJSAN!!! :)
jag har haft en jätte bra dag! Så nu vet ni det:
Godnatt!

Nej såklart inte jag ska berätta. Så imorse berättade Christina att hon hade kräkts under natten, jag panikade bara lite sådär. Försöker att inte tänka på det! Sedan frågade jag även Monica om jag kunde få en underskrift för att åka till footballs matchen, så jag fick det. Men Ines ville inte gå. Hennes förlust.

Men i alla fall, vi åt frukost (inte Christina då). efter det så gick jag till min första lektion, som då alltid är engelska. vi hade vikarie och jag frågade om jag kunde gå till Miss Commefords klassrum och fråga om jag kunde gå med dem, och det kunde jag. Sedan gick vi till couslerna och jag skrev ut alla mina saker som ni skickade till mig. Det ända jag önskar är om ni kunde skicka mina gammla scheman? Vi pratar om det senare.

Sedan teater där vi tittar på en super fin film. och algebra innan lunchen. Lunch. Jag har fortfarande ätit "brödliknande" saker hela tiden, men nu släpper vi det.

Fysik, Us history - där vi hade ett mini test som jag fick 100 på. Vi gör också typ hur många rätt svar man kan få på 2 minuter. Vi är typ den bästa klassen och jag kan säga att det är inte tack vare mig! - Sociology och soccer.

Jag skickade sms med Monica om att jag skulle stanna under skoldagen och hon hade tittar på min 6.weeks betyg. Där jag har 93- 100 i alla ämnen. (hösta betyg) Och hon skrev att jag är en väldigt smart tjej. Gjorde mig glad.

Efter soccer så gick vi till våran första klass igen för att läsa, blev inte så mycket av det. Vi har typ power reding hour. Men vi pratade mest. Och de lekte med mitt hår.

Efter det så stannade jag i det klassrummet för att vänta på alla cheerleader. De gjorde sig iordning och vi åt hamburgare från Burger King som miss Sanchez hade beställt in. Vid halv 6 så tog vi bussen till McAllen där footballs matchen var. Det var riktigt kul. Och i typ halvlek eller något så kom Sam (soccer tjejen) så jag satt med henne en stund längst upp och pratade:) Riktigt trevlig tjej!!!

Vi förlorade tyvärr stort, 0-24 eller något. Men det är inte så att de har gjort 24 poäng. Jag tänker inte gå in på det för det är komplicerat som tusan. Jag fattar en pytte del av allting!

Sedan tog vi bussen hem och Adela släppte av mig här, at the house.

Sandra och hennes familj är här, vet inte varför. Vet aldrig någonting, haha. Pratade lite. och juste när Adela kom och släppte av mig så satt de ute, hade haft en BBQ typ. Och Monica kom och frågade om jag behövde hjälp med något, tyckte jag var väldigt snällt. Och som sagt det känns så bra i familjen just nu! :)

Imorn ska jag upp tidigt! Klockan 8. Klockan 9-9.30 så åker jag iväg för min match i McAllen. (Soccer) vi ska spela mot de RIKTIGA teamen och jag tror vi kommer förlora stort! Haha! men det ska bli kul. Har lite problem med komma hem (eller inte jag men Hayley och Alessia, men det betyder ju inget för er.) kommer ändå säkert upp senare... Hur vi gör i alla fall.

Nu ska jag sova! trött som tusan! Men har vekligen haft en underbar dag! :)
Godnatt mina änglar, och nu på riktigt!


skynda långsamt

Hejsan,
jag ska inte göra som snigel. Jag ska skynda skynda för jag vill ta en dusch och sova! trött som tusan!

Så på engelskan hade vi ingen vikarie den första tiden, så jag bara pratade om massor med några härliga personer. Vi pratade mycket om ärr och skador om ni vill veta... Haha sedan så var vi uppe hos counslern i typ 5 minuter och en av killarna tog ner en football (papper) som ska in i min minnesbok! :)

Sedan flöt dagen på, film på teatern. Matte och sedan lunch. Mums mums, eller inte. jag åt bröd. (Och jag åt ingen frukost)

Fysik där vi hade ett test där jag gjorde mitt bästa. Men det var svårt, och hon hade inte ens sagt att vi hade ett test. Sedan Us history, där vi har test imorn, så jag ska plugga på det på bussen imorn. Sociology där vi inte gjorde någonting. Och sedan soccer. Spelade. Och efter skolan så var vi i tygndlyftningsrummet ca en halvtimme och sedan så gick vi ut och spelade igen.

Bussen var sen igen. Och jag gick runt och pratade med Sam, en super trevlig tjej! Verkligen en av de snällaste här! Och vi har blivit bra vänner!

Jag åkte hem till Hayley och Alessia för Monica var ute på några ärenden. Så jag åt tackos där. Mums! och lägg märke till att det inte är något bröd, hahah! men till efterrätt åt jag kakor som är som bröd... men jag tror man kan hitta bröd i alla måltider. Juste tackosen är ju på den där chips saken. Så det är ju också som ett bröd.

utanför grannens huset för bara några minuter sedan så var det poliser somm typ tog en av bilarna till grannen. De grannarna är inte en bra familj. Mamman har typ två pojkvänner, och dottern - som har typ 3 pojkvänner - och är typ 15 år håller på med saker som inte är så bra... Jag har inte pratat med någon av dem över huvud taget, och det kommer jag inte heller. Men det känndes som en episode av "Cops". Mitt år blir bara mer och mer som en film!!!

Nu ska jag ta en snabb dusch - om det är möjligt då jag måste tvätta mitt super långa hår - och sedan gå och lägga mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra under helgen. Har en soccer match på lördag morgon, och sedan vill jag hitta en person som kan åka och leta efter homecoming klänningar med mig! :)

Hoppas jag kan åka till football matchen imorn med cheerleaderna, har inte pratat med miss sanchez, för hon var ju inte där. Men hoppas det går. Ska försöka få ett signerat papper av Monica och så kan jag fråga imorn om det går eller inte. :)

i alla fall, ni får veta vad som händer. Godnatt! ♥♥

Hope You feel better soon!

Hej,
berättade jag att vi skulle ta ett test idag? Jag tror i alla fall jag gjorde det?

I alla fall, till frukost var det mer bröd. Peanatbutter and Jelly sandwitch. Mums... jag håller på att tröttna på bröd asså!

Sedan så gick jag till ett klassrum där jag inte har några klasser för att ta det här testet. Först var det 25 minuters test på läsning. Sedan 25 minuters test matte, och sedan en paus på 5 minuter. Efter det var det ytterligare 25 minuter läsning, och ytterligare 25 minuter matte. Och en paus på 1 minut. Och sedan var det 30 minuters skrivning. Ni kanske tror att man skulle läsa saker och skriva en uppsats till exempel. Nej så är det inte här. Här är det en fråga, och 5 alternativ. (utom på andra matte delen där man skulle svara bara enkelt med ett svar. Fattade ingenting av den delen!) Så det var bara att bubbla i massor av ringar. Jag fattade inte mycket, för det var massor av svåra ord. Strunt samma, testet betyder ingenting för betygen ändå.

Sedan satt vi och pratade, hade två av mina närmsta vänner som satt bredvid mig. Så vi pratade en massor trevligheter. Och sedan var det massor av killar som frågade mig massor av frågor. Det är så komplicerat för alla vill ha svar på sina frågor samtidigt så jag får typ alltid 3 frågor i taget! Och en av killarna sa att de kallade mig Taylor Swift de första veckorna för att de visste inte mitt namn. De verkade veta det nu, och det var första gången jag pratade med dem! Helt sjukt! Men kul att de kallade mig Taylor Swift, jag ser inte ut som henne, det är bara för mitt blonda hår!

Vi blev typ utsläppte därifrån klockan ett. Det kom även med lunch til oss, kyckling i hamburgebröd, och till det chips och en fryst efterrätt. Åt massor för jag var uttråkad!

Sedan gick vi till våran collage conection klass. Där vi inte gjode någonting, tråkigt som tusan. Pratade med Alessia men vi typ somnade.

Efter det var det vanligt schema, så jag gick till min 7:de period, som är sociology. Jag har stor läxa tills imorn som jag ska sätta mig och göra när jag är klar här. det var även en tjej som fyllde år igår i den klassen. Så idag hade hon med sig en tårta, så vi åt massor av tårta! nom nom! :)

Sedan gick jag till min soccer träning. Vi gjorde inte så mycket. Så jag ska ta och springa på maskinen senare ikväll. Hoppas jag. Men det gick bra, och coach Malacare sa att jag var duktig. Han är snäll, när han inte är arg. Haha!

Tog bussen hem, och när vi precis hade klivit av så kom Christina bakom oss med bilen. hon gick inte till skolan på grunf av testet. Alla seniorer satt i matsalen tills klockan 1. Hon åt oss att hoppa in och honberättade att Monica var på sjukhuset. Hon hade typ svimmat under dagen och spytt jättemyckt. Hon har inte kännt sig så bra de senaste dagarna, typ förkyld och ont i magen. Och hon hade typ spytt under natten också.

Christina sa att vi behövde stanna hemma med JB när han kom hem från skolan. Jag kom på iden om att göra kort till henne. Så vi satt i Christinas rum och gjorde kort typ 1 timme.


Tycker det blev riktigt fint.

Vi gick ner och jag åt två corndogs, typ korv inlindat i vad? gissa tre gånger? Första andra, Bröd. Mums!

Christina åkte för att hämta Monica och var varit borta ca 1½ timme nu. Monica blev utskriven från sjukhuset. De ringde en ambulance, då Christina skulle köra upp. Och resten berättade jag längre upp tror jag!...

Nu är klockan halv 9. Så ska sätta mig och göra min läxa, Trots det att jag inte förstår någonting av fysik problemen. Bokens problem är super krongliga. Och sedan är det sociologyn som måste bli klar!

Mamma och Pappa, var så snälla och skicka mina scheman. Haha, jag vill vara en senior!!!! (:

Ha det bra allisammans! Puss


kom hem vid åtta, för bussarna kom inte

Hejsan,
jag sitter nu på golvet, golvet som är täckt av matta. Med en dator som snart dör och en telefon som snart dör. Roligt Roligt! Så nu ska jag försöka röra på mig för att sätta in laddarna. Trött? Japp!

Jag ska skriva fort, för jag vill gå och lägga mig. Har en halvtimme på mig att göra allt jag måste. som är skriva här och ta en dusch!

Engelska, teater (sorglig film), matte och lunch. Inget märkvärdigt över huvud taget. Sedan fysik, us history, sociology och soccer. Inget märkvärdigt där heller. Soccer var jobbigt dock, var ett bra träningspass!

Sedan stannade jag efter skolan för träning. Där vi lyfte tyngder och sedan gick ut och spelade. Det gick väl okej, men det är tråkigt de sista för jag står bara längst bak och gör knappt någonting. Plus att jag hade ingen energi kvar över huvud taget.

Sedan satt vi och väntade på bussen. Trevligt nog så kom den inte förrens klockan kvart över 7. (okej okej, en kvart sent men ändå!) Jag var inte hemma förens klockan åtta typ. Har varit hemma en och en halv timme nu. Känns mycket längre.

När jag kom hem så åt jag "middag".



Hahah på tal om ingenting, vill ni veta mina bra matvanor eller?
  • lunch igår - makor som jag snodde från Kat.
  • middag - monica var inte hemma så jag åt mackor med ost på.
  • frukost i skolan - smält ost macka.
  • lunch i skolan - macka med jordnötsmör på (för maten var riktigt äcklig!)
  • middag idag - Monica var inte hemma igen, så jag åt typ mackor med pizza innehåll. Som en pizza lite. Men de är typ mackor.

Till det drack jag i alla fall mjölk om ni är intresserade. Och sedan satte jag mig här med datorn. Trevligt trevligt.

Nu ska jag ta en dusch före Ines gör det!

Sedan sängen, puss och kram!


"swedish fish"

Hejsan,
till att börja med, har ni någonsin hört talas om "swedish fish", ett slags godis? Det hade i alla fall inte jag tills idag. Idag visade en av mina klasskamrater i sociology mig dem. Jag har aldrig sett det innan, och jag är från Sverige. Haha, hon hade köpt det på Walmart. Det är ju lite roligt tycker jag! Det var goda, men jag tror inte de kommer från sverige. De påminde mig om de röda godis båtarna som mamma älskar!



Här över ser ni den lilla röda saken precis över där det står "swedish fish". Jag måste köpa detta när vi åker till Walmart nästa gång! (:

Till min dag då...

Började med frukost och sedan engelska som vanligt. Det var inget märkvärdigt med det. Sedan så hade vi teater där hela salen är full med stolar för det har uppträdande denna veckan. Så vi tittade på en film, och det kommer vi göra hela veckan.

Sedan var det matte, och det funkar väl. Alla hatar programmet och det var inte en enda kotte som klarade 6-veckors-testet i min klass.

Sedan var det lunch. Jag åt inte för jag var inte hungig över huvud taget, plus att det var någon konstig biff med någon brun sås på, bara nerslängd på papperstallrik. det såg inte alls gott ut. Men jag åt typ två bröd som jag snodde av Kat. Jag satt med nya personer idag, och det var trevligt, Kat är jättesnäll! Verkligen en härlig tjej! (: hoppas jag kan sitta med henne och hennes "gäng" flera gånger!

Sedan var det Fysik, och trots att jag går super snabbt så kommer jag sent. Det är pga att de släpper inte iväg oss efter lunchen i tid för att gå i ett vimell av människor till våran nästa klass. Sedan var det US history, och jag klarade testet... 

Sociology där vi kopierade mer anteckningar plus år svenska fiskar, haha! Kom precis på att jag har läxa som ska in imorn, ska bara skriva en sida, så jag gör det vid frukosten imorn.

Soccer, det gick inte så bra idag. Imorn stannar jag efter skolan för träning. Ska vi kul! Och på lördag tror jag vi har våran första match.

Kom hem, Ines ignorerade mig när vi gick från bussen. Gick typ en meter framför mig och hon spelar alltid super hög musik! Strunt samma!

Väl hemma så åt jag mackor till middag. För Monica var borta, och det är inte så att jag kommer ställa mig och göra någon riktig middag här... Men det var gott. Älskar osten här, haha! Paketost. 
 
Hayley jag och Alessia skulle egentligen springa, men det blev för sent tyckte Monica. Men sedan kom de och knackade på, och Monica pratade med dem men eftersom jag inte var ombytt så blev det inget.

Jag pluggade även fysik innan, så jag är nästan klar, det jag förstod i alla fall. Och sedan för ungefär en timme sedan (halv tio) så gick jag och power- walk:ade på maskinen i 30 minuter. Svetten rinner och jag är nu trött som tusan.

Ska ta en dusch och sedan hoppa i sängen och sova gott!

För att det var så länge sedan jag faktiskt la in en bild. Ni får ursäkta!

Detta var JB's tårtor. Han fick en liten också som vi delade på. Har alltså inte ätit någon bil! Men är det inte för söta? Moncia och Marissa gjorde dem. Men de gör degen från bakmixar... inte på riktigt alltså. Men Marissa är duktig på att dekorera det är hon verkligen!
Uppe i hörnet, över foliet så ser ni en del av kakan som vi alla åt av. Den är grön och rund, eller var.


Började precis tänka på när vi åke längdsidor i vemdalen bakom ett av husen... Varför vet jag inte.
Saknar er, kan jag inte förneka. Godnatt och puss och kram!

jag har inte lämnat huset idag(:

Godkväll,
hahha nu blev det så där gammeldags igen.

Jag har inte så mycekt att säga, rubriken säger nästan allt. Jag vaknde upp, pratade med min underbara familj och sedan åt fil och flingor. Sedan satt jag i mitt rum och var inne på datorn och läste lite.

Monica sa någon timme efter att jag hade ätit frukost att hennes kusin skulle komma och vi skulle ha en BBQ.

Så vi hade en BBQ. Mycket mer har jag inte och berätta. Jag har träffat Monicas Kusin och troligen hans blivande hustru - eller något - en gång förut. men de verkade inte komma ihåg det.

Jag pratade även med Clara via skype. Jag saknar henne som tusan. Känns så närvarande men ändå så himla längt borta. Tror det var 8800 km (eller mil, kommer inte ihåg) bort. De är en lååång väg! Men jag är så fruktansärt glad att jag har en sådan fin vän! ♥

åter till min dag. Vi hade BBQ och jag åt som alltid massor! Det är så gott! Och det var mycket skratt. Monica skratar åt mig när jag gör saker(: Trivs det gör jag!

Sedan sprang Christina och Ines på rullbandet. Och sedan gjorde jag det också. 40 minuter. Så jag är helt drypande svettig nu. usch och fy! Men duktig kännde jag mig.

Imorn är det skola. Test som jag knappt har pluggat till, pluuggar på bussen. Och sedan får det helt enkelt gå som det går...

hoppar in i duschen nu. Sedan natti natti för lilla mikaela. Puss och kram på er ♥

just out shoppin'

Hejsan allihoppa! Hoppas ni hjar haft en lika bra dag som jag har haft. Det har varit mycket skratt med Monica och JB och jag känner mig mer i familjen nu mera. Triva och jag kommer stanna här hela året. Om inte något hemskt verkligen händer!

Jag vaknade först klockan halv åtta. Vände mig om och kännde någon tungt landa på min ena arm. Hade inte öppnat ögonen än, så jag gjorde det. Gissa vad det var? Nej det var inte en av planeterna jag har i taket. Det var min andra arm. Måste ha sovit super konstigt så den hade somnat helt. För jag kännde den inte allt. Var super rädd att jag skulle bryta den!!! Så jag vågade inte röra mig. Efter ett tag började jag känna den och jag somna som och sov till klockan halv 12. Det jag tänkte på var det pappa berättade för mig något år sedan. Han vaknade upp med armarna fast bakåt över huvudet. Och jag kom inte ihåg hur du löste det, men det skrämde mig!

Gick i alla fall upp klockan 12 och åt fil och flingor. Och sedan klädde jag på mig och samtidigt skypade med världens bästa Clara.

Ungefär klockan 2 åkte vi iväg och åkte runt i affärer lite överallt. Det var super trevligt. Och så åt vi på Diary Queen. Det var mumsigt. Jag åt en sallad med friterad kyckling. Vi åkte till några fler affärer. Och sedn åkte vi hem.

Kastade några bollar med JB (americansk fotboll) Och sedan gick jag in och tittade på shreak och satt med datorn. Skön lazy dag! :)

Jag har även fixat ett nytt simkort! Så nu har jag gratis sms, och jag tror jag har skickat ca 200 idag! Haha jag behövde det verkligen! Och sedan har jag 250 minuter att prata varje månadg. Funderar på att köpa en billig telefon för det andra simokortet då så jag kan använda det för att ringa hem och säga att ni ska logga in på skype. Är lite svårt att komunicera annars. Men imorn så får ni vara REDO FÖR ATT SKYPA MED MIG KLOCKAN 5pm!!!! haha eller ungefär då, på ett eller annat sätt så får ni reda på när jag är vaken.

Jag tror jag ska fråga om jag kan springa några minuter på rullbandet och sedan gå och lägga mig. Jag åkte inte till JB's football's match imorse. De förlorade men JB verkade inte ledsen. Och han verkade haft kul. Och de var redan hemma när jag vaknade up! Behövde sova några timmar! Men jag somnade inte förens klockan 2... jag vet inte varför, men det blir alltid så sent. Den här familjen har ändrat mig, haha!

Nu ska jag vara duktig och springa! Ta en dusch och gå och lägga mig. Ha det bra!
puss och kram!

JB's birthday

Hejsan,
mitt internet ville inte fungera igår kväll, så jag orkade inte skirva något. Men nu får vi för både onsdag och för torsdag! så: enjoy!

Onsdag:
vi hade pannkakor till frukost. Kommer ni ihåg vad vi fick till lunch förra gången vi hade pannkakor till frukost? Det gjorde i alla fall jag, och jag VISSTE att det skulle bli samma sak igen - Sandwitch! Gissa vad det blev? Såklart. Andledingen till att jag kom ihåg det var att i sverige äter vi aldrig mackor till lunch, eller jag har i alla fall aldrig gjort! Och vi äter pannkakor till lunch. Alltså helt motsatsen till här...

Under engelskan gick jag i början till counslerna, och de hade tittat på mina betyg från 9:an, men eftersom jag bara har det så vet de inte vad jag har läst... Så mamma och pappa, skicka över allt material ni kan, jag vill som in i tusan vara SENIOR!!!

Dagen flöt på, hade collage conection. Onödigaste klassen någonsin för mig, eller vi gör typ ingenting, och sedan jag ska inte ens gå till collage här!

 --- eftersom internetet var nere igår, och mitt minne är super dåligt, typ, så kommer jag inte ihåg riktigt vad alla detaljer var. Men jag åt i alla fall sandwitchen till lunch ----

Juste jag gick till coulserna IGEN under lunchen, jag skulle plocka upp christinas homework, men de hade inget. Sedan gick jag och åt.

Hade Fysik och US history (min älsklingsämne). Sedan sociology där vi bara kopierade ner antecningar. Och sedan så var det soccer. Efter klassen var slut så gick jag till coulserna igen för att plocka upp hennes läxa, det var bara en sak, hon är borta 3 dagar och får en sak att göra för att komma ikapp.

Sedan hade jag after-school träning, där vi först spelade ute och sedan gick vi till tygnlyftningrummet. Jag har ont i mina axlar så jag gick till DOC (doktorer typ) och det satte in electitet som skulle massera och göra så att mina knutar släppte. Det var nervöst i början och alla skrattade och skrämde mig och sa att mina ögon skulle ploppa utåt och mitt hår skulle stå rakt up. Det gjorde det inte men jag var rädd ändå...

Sedan tig vi bussen hem, och jag visa min minnesbok för en person som satt bredvid mig, som sedan gick av. Och då satt det en kille på sätet bredvid och bara: Vad är det för bok? Och jag: Min minnesbok, vill du se? (jag hade precis visat den för en annan, vad skulle jag göra?) Det jag inte förväntade mig var att killen skulle sätta sig bredvid mig. Han var stor - tjock - så jag åkte upp typ 5 cm och hela sätet pyste ut luft! Och sedan satt han där i ca 15-20 minuter och pratade om att han var duktig i skolan. Han ville bli en militär eller jobba i vattnet. Han hade simmat med hajar, och nästan hela tiden pratade han om HAJAR! Jag bryr mig inte ett skit! och han sa att om jag skulle gå och simma med hajar med honom, det är inte farligt över huvud taget. Han var ful och jag ogillade starkt att han satte sig bredvid mig. Och ärligt talat brydde jag mig inte ett skit om vad han sa. I alla fall, tillslut så var vi hemma och jag kunde gå av bussen! Phu, vilken lättnad! Men idag (torsdag) så har jag sett honom två gånger och han ler som en galning och säger: "Hey Mikaela" Jag orkar inte!

KOm hem, åt en pizza som var super god, och sedan gjorde min fysik läxa samt pratade med några personer (via internet). Och när jag skulle skriva här i bloggen så funkade inte internetet över huvud taget. Gissa om det gjorde mig irriterad. Haha skojja bara, blev inte irriterad över huvud taget.

Sedan gjorde jag mig iordning och gick och la mig. Punkt. Slut. GODNATT.

torsdag:
Idag har jag också var hos couslerna 3 gånger. I början av engelska för att plocka upp en biljet till en komedi person som var under andra perioden. Han var jätte tråkig, eller allt var mexicanska skämt och han pratade mest om punishment där barnen gjorde något dumt, och föräldrarna slog dem på rumpan med en sko eller något... och sedan pratade han också om att vi är framtiden för utbildningen... bla bla bla, och så förklarade han hur ett flygplan fungerar. Superstolt var han för att han visste det verkade det som. Jag är 16 år, jag vet det!

Innan det så gick jag till min andra period och då uppträde vi med våran mime teater sak, halt failat. Haha, men vi skrattade och hade kul!

Jag räknades som att jag inte var där 3 perioden för att jag gick til couslerna för att hämta CHristinas läxa, det hade inget. Och sedan gick jag till lunch. Så de ringde hem till Monica, och hon frågade senare varför. Pratade även med läraren när skolan hade slutat, och hoppas han ändrar det. Känns lite snopet att jag går till saken för jag har perfekt närvarande och så får jag en "icke närvarande" på grund av det! Aja, whatever!

Sedan var det lunch, fysik, history... ja ni vet det valiga tjatet.

Soccer där vi spelade först allihoppa och vi var så många människro så coach Malacare delade upp oss i första och andra laget. Och jag sprang och tyckte jag gjorde bra ifrån mig, haha, och jag svettades i det alldeles för varma vädret.

När det var typ 10 minuter kvar av lektionen så gick jag til couslern igen för att se om de hade någon läxa till Christina, men icka sa nicke. Ingenting.

så jag skyndade mig i mina vackra soccer kläder över hela skolormrådet för att ställa mig och vänta på bussen i typ 10 minuter. Pratade med en kompis och en främlig tills jag såg min buss och skyndade mig för att hinna med den.

Hemma, bytte om och satte mig ute med Monica medans hon BBQ-ade. Det är nämligen JB's födelsedag idag (som rubriken berättar) så vi hade en cook out, med Marissas familj. Det var trevlig, Alessia och Hayley är sådana snälla personer. Annat är det med Ines... Och Monica sa till mig att hon oftast ber mig göra saker för jag gör det "rätt" och det gör inte Ines. Glad att höra! Tror kanske Ines kommer stanna här hela året... jag får väl leva med det. Hon kommer inte hänga efter mig hela året i alla fall! Hon var RIKTIGT oförskämd mot Hayley, Hon försökte rätta Ines då hon uttalade "u" fel, och Ines bara ignorerade henne. Typ 4 gånger! Jag gillar inte riktigt henner personlighet!

Åt massor och Monica och Marissa hade gjort bilar till Jb som tårtor, ska visa er senare. har bilder på kameran men jag orkar inte just nu. Jag målade även mina naglar rosa (utom en som är grön) och med svara blommor på. Om jag orkar tar jag kort och visar er senare.

Imorn har jag test i US history... har inte pluggat ett skit hittills. Ska ta en dusch och sedan läsa igenom mina anteckningar och gå och lägga mig.

Imorn så ska jag ha två ailien öron, vi vet två hästsvansar flätade och upplindade som bollar. Haha, hoppas jag lyckas få till det så det ser bra ut! Just har gått runt med stora glasögon som jag lånar från teater lektionen (någon lämnade dem där, så jag lånar dem...) Och jag känner mig som en söt nörd i dem... haha! Så med dem imorn blir det super bra! Hoppas jag! haha jag tar kort och visar er! (:

Imorn är det en football match och jag och Ines ska gå med cheerleaderna! Det tror jag blir super super kul!!!

Och JB blev jätteglad över viselpipan och football:en jag gav honom i födelsedags present! Glädjer mig att jag hittade något som kommer till användning första dagen.

Jag pratade även i telefon med pappa idag. och i Helgen hoppas jag att internetet fungerar bra så jag kan skypa med alla människor. Saknar er verkligen, och det är så kul att höra era röster, och se era ansikten!

Det blev väldigt osamanhängande här i slutet, det är för att jag är trött och fruktar provet i US History imorn, som sagt så ogillar jag US history starkt!

Ursäkta röran - haha! Nu ska jag ta en dusch och läsa anteckningar.

Puss och Godnatt på er mina fina läsare!



FREDAG:
älskade interntet funkade inte igår heller... Eller det funkade under dagen men under kvällen så bara slutar det. Monica sa precis till mig att en person var här och fixade det idag. Och nu har jag alla pluppar fulla och jag tror det kommer funka bra nu!

Så jag vaknade klockan halv sju av en konstig dröm där det var en person som jag känner som stod och pratade... Och hela det vanliga tjatet igen.

Tog bussen och åt frukost i skolan, det var en ostmacka. Inte så gott. Gick sedan till Engelska där jag fick gå med cheerleaderna och lämna av "lycka till" påsar till senior football:s spelarna. Sedan var det som en vanlig klass, gjorde en sak som vi lämnade in, bla bla bla.

Efter det - som vanligt - hade jag teater. Vi läste 4 minuter och sedan satte de på en film. Och vi åt popcorn. Haha det är så kul att man kan äta i alla klasser här!

Algebra där det kom in en person och skickade iväg läraren till någonstans, för varenda elev misslyckades på 6-weeks-test:et. Haha fail lärande. Nej med Texas vill att de lär av ett program som är jätte komplicerat... Och frågorna är jätte krongliga.

Lunch, och jag och Adela gick och tittade min "inte närvande lektion" från förra dagen, men han hade redan tagit bort den. Så jag är fullt närvarande igen, haha ni förstår vad jag menar, full närvaro.

Fysik- kommer alltid sent till den lektionen, för att de släpper inte iväg oss från maten i tid och det är en lång väg att gå bland massor av personer som går långsamt som sniglar!

Us history, testet flyttat tills på mondag. Ska se till att klara det den här gången. Men fy tusan vad jag ogillar ämnet!

---- Här går det snabbt, inte mycekt att säga om klasserna ----

Sociology, samma som de tidigare dagarna. Kopierade ner anteckningar.

soccer, jag spelade som "sweper" jag har ingen aning om vad det är... ska söka om det så jag kan förstå vad jag faktiskt ska göra!

Sedan var det ett Pep Rally. det tog ganska lång tid. Det var inte så mycket spirit, tror det berodde på att de visste typ att de skulle förlora matchen idag.

Efter det så  åkte vi(jag Ines, Adela och Luchelle - Adelas bästa vän)  till en snabbresturange och åt super god hamburgare! Det var verkligen super gott, och "pommes frites:en" till var super coola och gooda!

Sedan tillbaka till skolan, de gjorde sig iordning och så åkte vi till fotball matchen. Det var som sagt kul! Men inte lika kul för alla var typ nere för vi förlorade. Stort, 9-32 (eller något liknande) Jag hade i alla fall kul. Pratade med cheerleaderna, som är så underbart snälla. Och även med Miss sanchez. Hon puttade in mig i Cheerleader ringen och sa att jag skulle uppleva allt. Och jag sa "Putt me in cheerleader" och hon svarade med att säga till det laget vi spelade emots cheerleader coach att jag ville vara en cheerleader. Ska prata med henne igen senare om det och se om det går över huvud taget. Men det skulle vara så coolt!!! Håll tummarna med mig!

Sedan tog vi bussen hem och Adela släppte av oss här hemma. Och nu sitter jag här.

Jag har tyvärr inga bilder för att jag glömde min kamera i Adela's bil dumt nog! Men miss Sanchez sa att vi är välkomna att gå med henne när vi vill, bara fråga henne. Gillar henne som lärare, hon är snäll. men hon var typ rikitgt förbannad på hela cheerleader gruppen idag. Vet inte riktigt varför. Eller mer irriterad. Jaja, inget viktigt. Hon var snäll emot mig i alla fall.

Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag tror jag ska gå till JB's football match, vill vara där och stötta honom! (:

Så detta var ett riktigt långt inlägg... synd för er att jag inte hade några bilder.

Och nu ska jag prata med Malin via skype, och sedan gå och lägga mig. Så godnatt allihoppa, ha en bra helg! ♥


måndag gör jag ingenting, fast det är tisdag

Hejsan,
jag kan inte skriva idag, mina fingrar lyder inte vad jag tänker. Jag gillar att jag alltid skriver en liten sak innan jag börjar med skälva dagen. Knasig som jag är.

Så till idag. Vaknad av mig själv vid halv sju. Gick upp tvättade ansiktet, bortstade tänderna, klädde på mig, sminkade mig.. ja ni förstår de vanliga tjatet. Sedan missade vi bussen första vändan, men den kommer alltid tillbaka.

Vi hade Engelska, (jag hoppas vi inte har test i det imorn... då är jag lite körd) Teater där vi har uppspelning av vårt bröllop imorn, önska oss lycka till, vi kommer behöva det! Algebra och sedan var det lunch.

Jag började med att gå till couslern, för att se om jag kunde flyttas till senior. Men de bad min komma tillbaka sista perioden. Så jag gick och tog något at dricka. Vi åt massor av kakor på teatern, mums mums, så jag var inte hungrg över huvud taget. Och maten var inte ens god. Men för att ta något att dricka behöver man ta något  allting. Så jag tog maten också, men det var en kille som frågade om han kunde få min mat, bara på skoj, men jag ville ju inte ha den så han fick den. Haha. Jag pratade även med Kat, och träffade hennes lunch-kompisar. Alltid kul att träffa nya människor för de ställer massor av frågor! Och jag hamnade på kanten av bordet där jag brukar sitta, utanför alla, så det var bara roligt att få komma därifrån, det är inte alls så att jag känner mig utanför eller något. Men jag hamnade där pga. att det kommer fler och fler människor varje dag till vårat bord känns det som... irriterande.

Sedan hade jag fysik, kopierade anteckningar. Sedan var det US History, där vi hade ett minitest som jag tror jag klarade galant. Asså testen här... det är alternativ hela hela tiden. Aldrig ett "riktigt" test. Sedan var det sociology där vi såg klart på flugornas herre, som har det sämsta slutet en film någonsin kan ha. Så dåligt så det inte är sant! Och sedan pratade vi om samhällen. Och han frågade mig om det var mycket bråk i sverige, jag svarade att vad jag visste så var det mycket mer här. Och då sa han att det berodde på att man har rätten till att äga vapen. En lag som jag tycker är väldigt dum!

Sedan var det soccer, och sista lektionen för dagen. Så jag frågade coach Malacara om jag kunde gå till counsler, och det kunde jag. Så jag gick... Men när jag kommer dit så säger det att alla couslers gick precis in till ett möte... så jag gick tillbaka till soccer träningen. Och var med på nästan hela, efter att ha kronglat med nyckar till omklädningsrummet och sådant. Och mina ben har träningsverk efter tygndlyftnings träningen igår. Har fått en jätte trvlig vän i soccer, Sam, hur rolig tjej som helst och vi peppar varandra och säger: "såklart du kan göra det här" till varandra och ger varande *High Fives* hela tiden! Tjejen har en personlighet som verkligen passar mig!

Sedan åkte jag hem i den vanliga bussen och var inne på datorn ett tag och sedan åt massor av mat. Jag var hungrig! Och sedan försökte jag göra läxor men det är tråkigt. Och jag förstår inte fysiken för det är bara massor va konstiga ord! Så jag ska fråga läraren imorn.

Senare åkte vi iväg till Walmart då jag köpte en visselpipa och en football till JB för hans födelsedag som är på torsdag!

Frågade även Monica om att spela soccer på lördag mornar i McAllen, och hon sa ja!! Och att hon och Marissa skulle samordna föreslog jag, för Hayley och Alessia spelar ju också. Hayley har föresten precis färgat sitt hår, har inte sett men hon berättade, så nu är jag typ den enda blonda (föruom en person som det ser helt fake ut på) i hela skolan. Haha. Jag är - och har alltid varit - den ända naturligt blonda det här året.

Imorn har jag soccer practise efter skolan, och hoppas Hayley och Alessia stannar så jag slipper sitta med massor av 14 åringar i bussen som frågar massor av idiotiska frågor!!

Pratade även med Linnéa idag via skype, tills mitt internet dog. Mycket trevligt, haha, vilka ord jag använder! Men glad att höra från tjejen igen! Saknar er alla så mycket!

Men jag lever i min film här. Godnatt världen! ♥

football

Hejsan,
jag har haft en super bra dag!!! Belive me! Men nu är klockan 11 redan och jag vill bara ta en dusch och gå och lägga mig. Så ni får ursäkta att det blir lite kort.  

Engelska, teater (där vi gör mime scen och vi gör ett bröllop), algebra och sedan Lunch. Lunch är det bästa på hela dagen pga av personerna jag sitter med. Sedan var det fysik och US History... han bli klar, fattade inte någonting av vad det var, men jag blev klar. 

Sedan Sociology där vi tittade fortsättningen på flugornas herre, typ 10 minuter kvar som vi ska se imorn! Och sedan soccer där jag var med trots min hals gjorde lite ont. Och jag stannade också efter skolan och jag tyckte jag gjorde ganska bra!

Kom hem efter att åkt bussen hem och det var en snäll kille som visste var jag bodde som hjälpe mig hem, haha. Och satt med massor av killar som frågade mig helt dumma frågor. Och en kille frågade om jag var smartare än honom. Så jag frågade om han visste hur långt tid det tar för ljuset att färdas från solen till våra ögon, eller om han visste hur lång snabbt ljuset färdades. Det visste han inte. Och för att få mig dum frågade en person bredvid honom om jag visste var 100 x 100 var?!?!? Seriöst? det är ju typ klass 3!!! om inte tidigare?!?!?

I alla fall när jag kom hem så var typ både Christina (hon har haft surgury i hennes mum, tagit bort visdomständerna idag) och Ines sovande. Så efter att ha ringt på dörrklockan tre gånger så kom Christinas pojkvän och öppnade för mig.

Jag satte mig och åt. Var super hungrig!! År pommes frits och hamburgare och toppade med fil och flingor och en macka. Var super hungrig! Monica, Norby och JB kom hem efter hans football träning. Och så var monicas Father in Law och Julie med också. De är så trevliga och blir glada när de ser mig! värmer mitt hjärta! Vi satt och pratade och senare så gick vi ut och jag spelade football med JB läääänge!! Han är en härlig grabb. Och nu förstår jag mer av football, så imorn ska jag skryta med det i skolan, haha skojjar bara!

Fick även skolfotona på Markus och Madeleine. Ni blev båda super bra!! Ni är så vackra och snygga min älsklingar!
snabb dusch och sedan natti natti för min del. Puss och Kram


Det är redan oktober...

Hejsan,

imorse å jag massor av pannkakor. Det är såååå goda!!! plus ägg och bacon. Det var jätte gott! Sedan gick jag upp och gjorde mig iordning och samtidigt pratade med världens bästa familj på telefon i ungefär en timme. Internetet var nere... vet inte varför men det funkar bara ibland. Super irriterande.

Ungefär halv tre åkte vi iväg och åkte till massor av affärer. Vi har varit runt lite överallt. Jag åt en sallad på Target. Och jag tappade min telefon på ____ (någonstans), och typ började gråta. Men gick tillbaka efter ett tag och det var någon som hade lämnat in min baby. Som tur var, tänk er att vara utan telefon, inte kunna prata med min familj, och inte kunna bli nådd över huvud taget. Hur ska man kunna säga var man är till sin värdmamma till exempel? Och det var en kille som sa att jag såg ut som talor swift (jag kan inte stava hennes namn) till Monica, och sa även att han ville ta ett kort med mig och visa sin dotter. Han sa det till Monica när jag var på väg ut ur affären tillbaka till den första för att fråga om min telefon igen...

vi plockade upp Christina på hennes jobb, och hon ville inte åka till Palmfesten. så vi gjorde inte det. Vi åkte runt till andra affärer. tittade på halloween kostymer.

Sedan åkte vi hem och jag hjälpa Monica och JB att dekorera framsidan. Med spindelväv och saker. Tar bild och visar er senare - när jag orkar.

När Christina är klar i duschen så ska jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Hoppas nästa vecka blir en bra än.

Ha en underbar dag, Godnatt! ♥

Palmfest - ja så heter det här också

Godkväll allihoppa!

idag har varit den riktigt bra dag. Det blev ingenting med Kat, men jag jag hade en rolig dag! Jag vaknade ungefär klockan 12 och låg kvar i sängen i ca en halvtimme. Sedan gick jag upp (haha ut sängen och ner till köket) där Monica stod och gjorde pannkakor. Mums mums. Åt fyra stycken plus ägg. Måste sluta överäta, men det är så himla gott!!! 

Sedan så gick jag up, bytte om och under tiden skypade med Emma. Vi hade mycket att prata om och det var välridgt trevligt!!! saknar den tjejen väldigt mycket! Enda saken jag längtar efter hemma är alla mina vänner och min familj. Men utöver det så vill jag inte åka härifrån!

Ungefär vid 4 - halv fyra åkte vi härifrån och lämnade Christina på hennes jobb och sedan åkte vi till palmfest:en. Det heter så här också, det är inte omgjort till svenska.

Det var rikitgt trevligt där. Vi gick runt och tittade på saker och pratade med människor. Jag har lite bilder. inte mycket hände men det var mycket trevligt! :)


Jag träffade Gustav. Och även hand vovve . Godie eller något - och han gjorde "ring mig" tecknet till oss! hahahhahaaahh!


Ser ni mig eller? Skulle ha tagit kort från sidan , näsan är typ 30 cm lång!


Det blev lite bilder på bara mig. Haha, försökte få med JB i bilden, men han ville inte.


De hade en bilutställning. Detta är min nya bil!! den är lila!!!! :D

hajarnas bil! det ser ut som en haj, är det inte super coolt?

Min andra nya bil!

Vi träffade en polic officer, imorn ska vi tittade efter border patroll. För det är alltid läskiga när vi åker förbi och: Du är inte härifrån. nejmen är jag inte, det visste jag inte?!?!? Men de hade lämnat när vi kom tillbaka. Kan inte lägg upp bild på det, för han sa att jag inte kunde poblicera det på fb, så jag vågar inte göra det här heller :P


De hade en häst show också. Det var coolt, men jag tycker så sund om hästarna. De gick med öronen bakot och hade skräck i ögonen. Och det gjorde saker med dem som verkligen inte är bra för deras fötter och ben. Stackars hästar. Och sedan så var musiken jättehög och en person som pratade sa att det var därför hästarna gillade det. Hästar gillar inte musik.


Och jag såg hur ihoptryckta hästarna var och hur de måste vara behandlade för de vågade ju inte göra någonting emot det. Stackars hästar!


Och sist men absolut inte minst. Denna köpte jag för 8 dollar. Det är som de bollarna vi åt på Kreta, som vi fick gratis på den resturangen (haha bara min familj vet) med florsocker, kanel, grädde och syltsak på. Det var mums mums men MYCKET onyttigt!! Men det är america det, går liksom inte att komma iväg från det, tyvärr.

Det var typ allt. Det fanns mycket fina armband att köpa, och jag tror jag ska köpta ett om vi åker dit imorn. Christina vill dit, hon jobbade idag. Jag ska leta efter borderpatrull personerna och sedan titta efter ett vackert armband!!

Nu ska jag sova, för jag är trött! Godnatt och jag ser fram emot frukost imorn, för det är mums mums! Och jag har nu varit i Texas någon dag mer än 2 månader, förstår ni hur snabbt tiden går, och jag fasar för hur snabbt det kommer gå fram till januari med homecoming, halloween, thanksgiving, jul och allt. I alla fall. jag har fortfarande inte insett att jag är i america, jag lever i en film. Min saga ska fortsätta imorn, efter min skönhets sömn. Hahha gud vad jag blev dramatisk Ha en bra dag!! ♥


bowling

Heeeeej,
jag ska skriva i kursiverat för jag är super trött och tycket det är fint! nu ska jag göra min fina period för period sak, för att jag känner för det.

till att börja med kan jag ju berätta att JB's bus typ stannade några hus nedanför vårat. Så våran buss tog en lång omväg och hämtade massor av andra studenter. Vi blev inte sena eller något men bussen tog längre tid, mycket längre.

till frukost var de pizza på en halv bagel. Det var inte gott men min mage lät som en traktor. vetni? jag tror min mage har mer kännslor än vad min hjärna/hjärta har. Eller i alla fall visar den det mycket mycket mer! Till exempel när jag är hungrig (såklart), nervös, obekväm, nöjd och så vidare...

ENGELSKA - första perioden. Vi hade en vikarie för jag tror min lärare var i Mexico. Jag testade en bok (måste göra det varje vecka) Det var en bebis bok som hade typ 20 sidor om världens längsta tunnel. Sedan pratade jag en massa med personer i klassen.

Teater - vi läste... 30 minuter läsning varje fredag. Och eftersom de berättar om vad som händer i skolan och sådant i högtalarna under den perioden så tog det hela lektionen. Nästa vecka ska vi börja göra mime-sketcher som vi sedan ska framföra till en sång. Vi ska göra ett bröllop på något sätt. För den första låten påminda oss om det och då var de lätt att välja en låt och veta vad vi ska göra.

Algebra - vi gick igenom mer arbetspapper. Och jag fick en 97 i ämnet för de första 6 veckorna. Top student här alltså. Haha skojjar bara!

Lunch - det var ju riktigt roligt. Jag åt massor av bröd, två gravhamsbröd (typ liknande, de som jag gör) och sedan en sandwitch med jordnöttssmör på. Hahah den rödhåriga killen frågade om jag gillade bröd... haha! De sa aldig åt oss att lämna matsalen så vi satt där och väntade på att de skulle blåsa i visselpipan så vi skulle gå till våran nästa klass, men de gjorde aldig det. Så efter ett tag gick vi, och det visade sig att vi var 10 minuter sena till nästa period.

Physics - vi fortsatte med 6 veckors testet som jag inte blev klar med, och som inte kommer att räknas... Och jag har 97 i det ämnet också. Inte dåligt tycker jag! Och nu är det i alla fall fler än jag som är godkända.

Us History - Vi gjorde sammanfattningar på tre rosa papper. Och jag gillar fortfarande inte läraren.

Sociology - vi tittade på lite mer av flugornas herre. Gillar inte den filmen, det är hemskt hur så unga killar kan vara så elaka!

Soccer - jag didn't dressed out idag heller... Min hals blir bättre, men jag ville inte riskera något. Men på måndag är jag back on track again.

pep rally - jag har tyvärr inga bilder med det var tjockisbrottning/hinderbana för typ 4 personer. Och massor av skrik och pepp. Helt galet vilken skolanda det är gämfört med skolorna i sverige.

Tog bussen hem. Åt mat och sedan åkte vi iväg mot bowlingen. Jag hade verkligen en jättekul kväll. Fortfarande synd att jag inte kunde åka till footballs matchen, som var typ den största under hela sesongen. Men som sagt, hade en rikgit bra kväll. Först pratade Marissa en stund och sedan startade vi bowlingen. Det är en tjej från Denmark inte långt borta härifrån som är hur gullig som helst! Gillar starkt henner personlighet och hon är i en familj som har svenska släktingar. hur coolt är inte det? Vi ska ha sådana här möten en gång varje månad och jag ser fram emot nästa för att träffa henne.



Efter bowlingen så åkte vi (inte hennes familj) men Marissas familj och en annan familj till ett pizza ställe. Och jag har ALDRIG sätt så stora pizzor förut!!! vi var typ 20 personer som delade på två pizzor och halva ena blev över! Helt galet!! Pizzan var inte ens så god, och jag var inte ens hunrig. Men jag åt ändå! haha. Längtar efter att bli bra så jag kan börja spela soccer igen.

Det var nog allt för mig. Jag har haft en bra dag, och alla är fortfarande super snälla mot mig. Och imorn så kanske en kompis ska ta mig ut så vi kan göra något. Eller så åker jag med Monica, JB och Ines till något bilmuseeum eller något. Hoppas jag kan gå ut med min vän. Kat heter hon (eller förkortning) och är med i crosscountry och vill ha med mig där. Oh hon är hur snäll som helst! Så hoppas hoppas!


GIGANTISK!!!

Godnatt mina underbara läsare (jag ligger fortfarande på ca 18 läsare varje dag och det gör mig så glad att några verkligen tar sig tid att klicka in på min blogg) Och för er där hemma: Godmorgon och ha en underbar dag! <3


RSS 2.0