Homecoming game

Ni får ett inlägg imorn istället. Trött som tusan. Har haft en bra dag, men inte mycket sömn de senaste dagarna. Och imorn ska jahg up klockan halv 8 för klockan 9 har vi en soccer match. Och sedan är det homecoming dans. 
GODNATT!  


Kommentarer
Postat av: mamma

Jag är hur pigg som helst men så sover jag ju en hel del också. Idag gick vi upp vid 9 tiden på morgonen och åt god frukost - omelett på morgonen med ost exemepelvis. Markus har spelat handbollsmatch, jag har handlat mat till kaniner och sköldpaddor och lagat lunch och tagit ner bord och stolar som ska in i friggeboden för vintern, tvättat, Martin har tittat på Markus mattch och kört bort alla höstlöv till tippen, Madeleine på stallet och skött om Mini. Hon vill och hoppas att du vill rida när du kommer tilbaks och att ni kan ha en häst ihop om inte vill hon dela en med Johan. Härligt med tankar om att göra det man trivs med. Nu ska vi iväg till Moderna Museet och titta på en konstnärsutsällning med Turner, Monet och Twombly. Markus tycker det bara suger och han gillar verkligen inte att gå på museum men nu ska vi göra det iallafall. Höstlovet är ju nu i veckan som kommer. Kommer du han något höstlovsliknande avbrott i skolan under hösten ?

Kram - det var allt för nu. Älskar dig.

2011-10-29 @ 15:55:52
Postat av: Mamma

Jag sitter vid kvällsbrasan och med ved som vi hämtade från Västerkulla för någon helg sedan. Vi har tittat på en väldigt söt film, amerikansk, Gullivers resor efter att vi sett på konstutställningen på Moderna. Vi åt även på restaurangen och skådade ut på den vackrta delen av Stockholm med alla vackra Vaxholmsbåtar, strandvägen, östersjön och djurgården med gröna lund och wasamuseet.

Idag lördag har du namnsdag igen - Grattis Viola.

Kram från en lycklig mamma, till dig min underbara dotter, Mikaela Alice Viola Sjölund

2011-10-29 @ 21:33:52
Postat av: Anonym

Tittar på Carinas kommentarer ovan. Du vet ju redan allt här. Men du vet inte att jag också åkte till Hagbytippen med grenar, att vi var på fredagsmiddag med Lars o Viola, att jag sitter med fastighetsdeklarationerna på alla husen. Idag har vi ställt om klockan till vintertid. Inte mycket till vinter dock. Köpte en lampa att ha uppe i Röjan.



Kramar pappa

2011-10-30 @ 10:11:16
Postat av: Anonym

2011-10-30 @ 17:03:31
Postat av: Anonym

Hej Mikaela,



Jag läser din blogg lite från och till. Härligt att du skriver så mycket. Kommer att var roligt för dig att läsa igen om några år. Det blir väl en hel bok när du är klar. Du verkar ha det bra nu och dagarna är ju innehållsrika och roliga. Ett fantastiskt äventyr!

Vad har hänt här med oss sedan sist? Jag hat ställt ut på en mässa med mina tyger och öppnat en hemsida tingo.se. Liten respons från mässan så nu går jag vidare och ska starta en e-shop. Detta äventyr kommer att ta tid. Till och börja med byter vi ut alla gardiner hemma till mina mönster. Miranda har du väl kontakt med via facebook så du vet att hon mår bra och pluggar på. I går var vi hela familjen på fest på Fotografiska och gick sedan ut och åt en mycket sen middag på en trevlig restaurang på Söder.

Mirandas gamla rum är nu omgjort till arbetsrum/ateljé och där arbetar Julius och en kompis på ett skolprojekt med att bygga lampor av återvunnet material. Torsten och jag åker till Wien på tre dagar nästa helg . Ska bli kul. I veckan åker jag, Miranda och Julius hem till Viola och Lars för att äta en vardagsmiddag(Torsten är i Norge).

Den 12:e ska vi ha kusinträff här, Karl-Gustav, Karl-Fredrik och Lovisa med familjer och din familj och Urban. Det är ju roligt om vi kan fortsätta att träffas en gång per år. Klanen växer ju hela tiden.

Nu kom Julius hem och han hälsar. Kram från Cecilia(faster!)

2011-10-30 @ 17:19:40
Postat av: Pappa

Tredje gången jag är inne idag men ännu inte något nytt. Men jättetrevligt att läsa kommentarerna också.



Kram pappa

2011-10-30 @ 21:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0