last football game

Idag var det sista footballs matchen... kind of sad...

Jag ska sova nu. Jag har en soccer match imorgon, så jag behöver sova! Så godnatt, jag skriver imorn om båda dagarna. Och jag kommer hem ungefär runt 7-8. Så försök vara inne på skype! (och om det inte redan är gjort, kan ni sätta in mer pengar på min teleofon? Så jag kan ringa er och säga: LOGGA IN, haha)
Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej min superglada tjej i Texas.

Här kommer morgon hälsning från superglad mamma. Livet är mäktigt. Njut av allt i universum och lycka till med fotbollsmatchen. Ser verkligen fram att få skypa med dig senare under dagen. Höstmorgon och jag är snart på gång med att jobba med CelinDental och Dentamel.

Kram Kram kram från en stolt beundrare av dig som människa-.....

2011-11-05 @ 10:23:05
Postat av: Pappa

Jag gissar att du kommer hem kl 7-8 din tid, dvs 01 till 02 Svensk tid. Om det är 7-8 vår tid (oj vad tidigt i sådana fall, det är ju lördag) kan det hända att vi är ute och åker på stan just då men det får du klart för dig när du ringer. Totalt glömt bort det där med att sätta in pengar men nu gjort. Jag sitter fortfarande och tragglar med Markus dator som fick superviruset. Allt borta, dator trasig etc etc. Skal bli sådär urskönt att få se dig på skype. kramar Pappa

2011-11-05 @ 13:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0