vi är inte lediga på lördagar

Hej allihoppa,
ni är så dukitga på at komentera, ni ska ha det största tecket för det!

Klockan är halv 11, och klockan 11 börjar bruchen. Ingen frukost idag alltså. egfter det har vi skola från klockan 1 till 5. Sedan är det aktiviteter, vet inte riktigt vad. Men något roligt hoppas jag!


Här är chemat vi har. (vardagar då). Ska ta kort på frukosthallen och vårat stökiga rum så ska ni få se när jag har tid!

Kommentarer:
Det är många, när dom ser mina tofflor, frågar hur mycket jag kommer kunna använda dem. Men det är så att det är kallt innomhus! Och jag kommer inte ens gå ut med dem för att då blir de ju smutsiga!

Angående skolan, vi gör inte så mycket, utom att typ lyssna på vad lärarna säger. Tråkigt! Vi ska ha ett sluttest men jag tror inte det är så att man utgår ifrån det på något sett. Eftersom alla går ju inte ens på camp. Men det är verkligen jättejättebra att göra! Har lärt mig sååååååååå mycket! Så om ni åker, åk även till camp! Önska er i födelsedag/julklappspresent om det är så att föräldrarna inte vill betala...

Allt för nu. Ska fixa mig och sedan iväg till bruchen. Undrar vad det är, för det finns lixom ägg, pannkakor, potatis, hamburgar-kött och våfflor till frukost, vad är då brunch?
Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0